«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Πολυσχιδής προσωπικότητα


 

Πώς νομίζεις ότι σε βλέπουν οι άλλοι:


Πώς σε βλέπει η οικογένεια σου:


Πώς σε βλέπουν οι "αψέκαστοι" πετσωμένοι:


Πώς σε βλέπουν οι συνεργάτες σου:


Πώς σε βλέπουν οι Έλληνες:


Τι πράγματι είσαι:


Πώς θα καταλήξεις:

 

 messinian-argonaut.blogspot.com

αρχική εικόνα: Διόδοτος

 

16 σχόλια:

  1. pws th akataliskeis = kremasmenos dipla stin kremasmeni oikogeneia sou kai dipla se allous politikous kai tis oikogeneies toys se ena dasos paloukwmenwn kai kremasmenwn na sas trwne ta peristeria mexri na pesei to kreas apo ta kokkala sas , ypenthymisi gia to ti pathainoyn oi prodotes anthelines politikoi .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ... σαν περιγραφή ενός πίνακα που παρουσιάζει τοπίο υπέρτατης ηδονής!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα σέ όλους, καλησπέρα καί σ' εσένα αγαπητέ Κωνσταντίνε.

    Κατά τή γνώμη μου, ο χαρακτηρισμός "πολυσχιδής" γιά τό κούλιη,
    είναι ολίγον τί αταίριαστος..
    Τά ορατά χαρακτηριστικά του, τά εμφανή σ'εμάς, υποδεικνύουν, μάλλον "πολυσχιζοειδήν" προσωπικότηταν, ώς πρώτην εικόνα.
    Ξεκινώντας από αυτόν τόν χαρακτηρισμόν καί μαζί μ' αυτόν, υπάρχουν πάμπολλες υποκατηγορίες καί υπό-υποκατηγορίες διαταραχών τής προσωπικότητος, όπως καί "κοκτέιλ" αυτών...

    Πάντως, τό γεγονός είναι πως μόνον από τούς μορφασμούς τού προσώπου του κι έν γένει τόν τρόπο τών κινήσεών του, υποδεικνύεται -γιά να μήν 'πώ καταδεικνύεται εμφανώς- σοβαροτάτη ψυχική διαταραχή καί μάλιστα σέ "βαθμόν κακουργήματος"...

    Κι όμως, αυτό τό σχιζοειδές καί αυτιστικό κατασκεύασμα, ορίζει κι εξουσιάζει τή ζωή μας...

    Ω Ϊ Μ Έ ΚΙ ΑΛΊΜΟΝΟ ΣΤΆ ΠΑΙΔΆΚΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί πολυσχιδής τί σχιζοειδής.. ένα "σχι" δρόμος χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Διός Κούρος26 Ιουλίου, 2023 18:41

    Δεν ξέρετε τι σας γίνεται !!!

    Έχουμε τον πιο τρομερό, πολυεπίπεδο, εκλαμπρότατο, αξιολογότατο, ευφάνταστο, αθλητικό, σκεπτόμενο και κυρίως πατριώτη πρωθυπουργό !!!!

    Και αντί όλη μέρα να προσεύχεστε για αυτόν και να ζητάτε να σας κόβει μέρες και να του δίνει χρόνια, εσείς είστε αχάριστοι και αγνώμωνες.

    Ού να μου χαθείτε ζα (που λέει και ο εργοδότης).

    Μόνο όταν τον χάσουμε θα καταλάβουμε την αξία του.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ προς παντός είδους ερπετά και ανάποδους : I am back mother fuckers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε μου τον ΠΟΥΣΤ#. ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ!!!!



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οκ, αυτός είναι δικός σου.
      Εγώ εξακολουθώ να έχω παλιές αγαπημένες προτιμήσεις· ΓΑΠ, Γεωργιάδη, Καμπουράκη.

      Διαγραφή
  5. ΠΑΡΤ ''ΤΟΝ ΚΛΩΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΦΤΟ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λέγεται πως ο Μονάρχης δήλωσε στ' Αφεντικά:
    ''Εγώ κουράστηκα, δεν αντέχω άλλο· Αφήνω στο πόδι μου τον Αυτόματο Πιλότο
    –Τι τά' χω τα καλύτερα ''βιογραφικά;''– ευελπιστώντας πως, με λίγη τύχη, έστω
    και καραβοτσακισμένο το σκαφί θ' αντέξει πάλι σε φουρτούνες και βράχια.''
    Κι Εκείνα γέλασαν κι απάντησαν:
    ''Κάνε ό, τι νομίζεις. Εμείς, Έχουμε το Νου Μας κι Αν Κάπου είσαι Λάθος θα Στο Πούμε.''

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διοσκουρε, ξεχασες ν αναφερεις την απασσσσστραπτουσα ομορφια του,μολις εμφανιστει σε φυτο,αυτο μαραινεται,αν εμφανιστει σε ζωο,αυτο ψοφαει.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. NIKOΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

    ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ…

    https://nikosantoniadis.tv/2023/07/23/%cf%83%ce%b1%cf%83-%cf%87%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b9/

    ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

    ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΩ !! ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021 , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ , ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΚΟΛΑΦΟ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ !! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !!

    H πρωτεΐνη S όχι μόνο ευθύνεται εξ’ ολοκλήρου για τις εκτεταμένες βλάβες που δημιουργούνται στο καρδιαγγειακό σύστημα, αλλά προκαλεί τον ίδιο παθολογικό κλινικό φαινότυπο, ακόμα και όταν είναι μόνη της χωρίς τον SARS-CoV-2 [42] !!!

    Αυτό σημαίνει ότι η τοξίνη, εφόσον αυτή κυκλοφορεί ελεύθερη μέσω των υγρών του σώματος σε διάφορα όργανα, προκαλεί σοβαρές φλεγμονές όπου υπάρχουν υποδοχείς ACE2 !!!

    Μια ακόμα αρνητική επίδραση της πρωτεΐνης S, σε μοριακό επίπεδο, που δικαιολογεί επιπλέον τις παραπάνω βλάβες, αφορά στη φυσιολογική λειτουργία των μιτοχονδρίων, τα οποία αποτελούν τα «ενεργειακά εργοστάσια» των κυττάρων μας.

    Η δέσμευση και μόνο της πρωτεΐνης S επάνω στους υποδοχείς ACE2 των ενδοθηλιακών κυττάρων, έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία μοριακής αστάθειας του υποδοχέα, με συνέπεια την απορρύθμιση της ενδοκυτταρικής σηματοδότησης και τη μείωση της βασικής μιτοχονδριακής αναπνοής και της παραγωγής του ATP, οδηγώντας σε μεταβολή του δυναμικού των μιτοχονδρίων και σε αυξημένο ρυθμό κατακερματισμού τους , που έχει σαν τελικό αποτέλεσμα τον κυτταρικό θάνατο των ενδοθηλιακών κυττάρων, και την δημιουργία εκτεταμένων βλαβών !!!!!!

    Όταν η πρωτεΐνη S είναι μόνη της τότε η τοξική της δράση διπλασιάζεται (!!!), αφού δεν υπάρχει ιός, και προκαλεί δυσλειτουργία του συστήματος ρενίνης αγγειοτενσίνης, εξαιτίας της μείωσης των υποδοχέων ACE2, οδηγώντας σε ενδοθηλίτιδα και εκτεταμένες βλάβες !!!

    Ο μόνος τρόπος για να υπάρχει σε καθαρή μορφή η πρωτεΐνη S μέσα στον οργανισμό, είναι μέσω των συγκεκριμένων εμβολίων, καθώς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, και μάλιστα σε ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ από όσο μέσω επιμόλυνσης του ξενιστή από κάποιο ιό !!!

    Γιατί λοιπόν, ενώ γνωρίζουμε την παθογόνο δράση της συγκεκριμένης πρωτεΐνης S ακόμα και χωρίς τον ιό, ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ, χρησιμοποιώντας την πρωτεΐνη αυτή σαν αντιγόνο στόχο ;;;;;;
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "Κανένας σοφός αυτοκράτορας, ούτε κάποιο μεγάλο και ισχυρό κόμμα δεν έχουν τις δυνάμεις για ν' αλλάξουν την τραγική πραγματικότητα που σέρνεται κάτω από τις επιθυμίες και τα πάθη των πλειοψηφιών. Μόνο ένας εσωτερικός "αυτοκράτορας" τον οποίον θα φέρει η Σιωπή και η Μοναχικότητα μπορεί να μας οδηγήσει προς το ορθό μονοπάτι".
    ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ

    2CELLOS - Shape Of My Heart
    https://www.youtube.com/watch?v=S7qZRbbfraw

    *** ΑΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ...Κ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ...

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Officer Mitsotakis ΧΑΧΑΧΑΧΑ .... αντε και Detective Superintendant.

    ΑπάντησηΔιαγραφή