«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου…

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς


Ήρθε η ώρα να δοξάσουμε και να δοξαστούμε! Ήρθε η ώρα του πραγματικού Αγώνα!

Φίλες και φίλοι του ιστολογίου μας, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα με δείτε να γράφω με αυτόν τον τρόπο. Οι συνθήκες όμως το απαιτούν, να μετατραπώ σε κάτι που δεν έχετε συνηθίσει. Εξοπλίζομαι με προσευχή, ώστε ό,τι γράψω, να μην προέλθει από εμένα τον ίδιο, αλλά από τον Δημιουργό μας. Γένοιτο!

Εὐλογητὸς εἶ, Χριστὲ ὁ Θεὸς ἡμῶν, ὁ πανσόφους τοὺς ἁλιεῖς ἀναδείξας, καταπέμψας αὐτοῖς τὸ Πνεῦμα τὸ ἅγιον, καὶ δι’ αὐτῶν τὴν οἰκουμένην σαγηνεύσας, φιλάνθρωπε, δόξα σοι.

 



Οι παλαιοί αναγνώστες, γνωρίζετε ότι ακολουθώ το Παλαιό (Ιουλιανό) Ημερολόγιο. Ο πρώτος μου καθηγητής όταν επέστρεψα στην εν Χριστώ πίστη, ήταν ο Μακαριστός Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ωρωπού και Φυλής, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου των Ενισταμένων του Πατρίου Ημερολογίου κ.κ. Κυπριανός, ο οποίος απεδήμησε εις Κύριον στις 17/30 Μαΐου 2013, δηλαδή πριν από 10 χρόνια, με επιβαρυμμένη από το ζάχαρο υγεία, έχοντας συμπληρώσει τα 78 έτη.

Συνήθιζε να δίνει ομιλίες στο Πνευματικό Κέντρο, επί της οδού Πατρών 12 στον Κολωνό. Πάντα ξεκινούσε τις ομιλίες του ψάλλοντας το Απολυτίκιο της Πεντηκοστής, ευχόμενος να λάβει Θεία Φώτιση για όσα θα έλεγε.

Μιμούμενος αυτήν του τη συνήθεια ξεκίνησα κι εγώ με το Απολυτίκιο της Πεντηκοστής ευχόμενος να λάβω Θεία Φώτιση για όσα θα γράψω, καθώς πρώτος αναγνώστης αυτών, θα είμαι εγώ…

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και τέκνα εν Κυρίω αγαπητά (όπως ξεκινούσε το λόγο του ο Μακαριστός Κυπριανός),

Μας αξίωσε ο Πανάγαθος Θεός, να περάσουμε μία μεγάλη δοκιμασία. Μία δοκιμασία που ήταν «πρόβα τζενεράλε» για όσα πρόκειται να ζήσουμε. Μία δοκιμασία που πέρασε από μία ψευτοπανδημία με διώξεις, εκφοβισμούς και εγκλεισμούς. Ύστερα ακολούθησε μία ακόμη σκληρή δοκιμασία. Αυτή των εμβολίων του θανάτου! Πάλι απειλές, πάλι εκφοβισμοί αλλά και αποκλεισμοί.

Κάποιοι αξιωθήκαμε συν Θεώ, να περάσουμε επιτυχώς και τις δύο δοκιμασίες. Κάποιοι συνάνθρωποί μας, υπέκυψαν στις απειλές και τους εκφοβισμούς της χούντας Μητσοτάκη και των αφεντικών του. Κάποιοι δύστυχοι όμως, δεν εμπιστεύτηκαν το Θεό. Εμπιστεύτηκαν τους μωρούς ανθρώπους που μετέφεραν τις εντολές της ελίτ. Πίστεψαν στο αφήγημα. Πολλοί από αυτούς πιστεύουν ακόμη με σθένος στο αφήγημα αυτό. Κι η ψυχή μας πονάει για την τυφλότητα η οποία δεν τους αφήνει να δουν το Αέναον Φως της Αληθείας!

Αδέλφια μου αγαπημένα,

Όλο αυτό το διάστημα από τις αρχές του 2020 έως σήμερα αντέξαμε τη λοιδωρία, τη χλεύη, τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις, τους εκφοβισμούς και τις απειλές τους! Ζήσαμε μία παρατεταμένη Εβδομάδα των Παθών με πολλούς από εμάς να λυγίζουμε και μετά πάλι να σφίγγουμε τα δόντια και να συνεχίζουμε τον Καλό Αγώνα. Άλλοι προς δόξαν Θεού κι άλλοι γιατί απλώς δεν ανέχονται να γίνεται το σώμα τους αντικείμενο πειραμάτων.

Ήταν η πρώτη φορά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία, μετά τον β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, που χριστιανοί και μη, ενωθήκαμε για το συμφέρον του Έθνους μας! Ενωθήκαμε ενάντια στους δυνάστες μας. Ενωθήκαμε και πολεμήσαμε με αυταπάρνηση ενάντια στο αδηφάγο τέρας που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Και ναι! Ομολογώ ότι είμαι υπερήφανος που ξέρω ότι το Έθνος μας έχει στιβαρά μπράτσα και ισχυρή θέληση για Αγώνα!

Αναφέρομαι σ’ εσάς αδέλφια μου αγαπημένα! Στα δικά σας μπράτσα και στη δική σας θέληση. Διότι εσείς, αντισταθήκατε σε πείσμα των κρατούντων την εξουσία, αρνηθήκατε να γίνετε τα πειραματόζωα του Μπουρλά, του Γκέϊτς, του Σβαμπ και των υπολοίπων καθαρμάτων.

Εμείς, οι κάτοχοι των αντισυστημικών μέσων ενημέρωσης, δώσαμε έναν άλλο αγώνα. Όχι μόνο αντισταθήκαμε στη δαιμονική λαίλαπα της ΝΤΠ, αλλά φροντίσαμε να λαμβάνουμε έγκυρη ενημέρωση, να σας τη μεταδίδουμε ώστε να έχετε επιχειρήματα απέναντί τους, αλλά ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να σας εμψυχώνουμε το κατά δύναμιν. Κάποιοι συνάδελφοι πλήρωσαν το τίμημα με οριστικό κλείσιμο των ιστολογίων τους. Κάποιοι άλλοι, όπως εμείς, το πληρώσαμε με «κόψιμο» δημοσιεύσεων, σε μία χούντα όπου η «ελευθερία της έκφρασης» περιορίζεται μόνο σε αυτό που επιθυμεί το Σύστημα.

Αλλά, αν δεν υπήρχατε εσείς δε θα υπήρχε λόγος να υπάρχουμε εμείς. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Εμείς σας εμψυχώναμε με τον γραπτό μας λόγο κι εσείς μας εμψυχώνατε με τον Αγώνα σας. Ο καθ’ ένας από το δικό του μετερίζι, με τις δικές του δυνάμεις, όλοι μαζί, αξιωθήκαμε να έχουμε σημειώσει μία πολύ δύσκολη νίκη!

Μην επαναπαύεστε όμως αδέλφια μου αγαπημένα! Κερδίσαμε μία μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο! Όσες ανάσες πήραμε, πήραμε. Οι σάλπιγγες της μάχης ηχούν και πάλι! Κι αυτήν τη φορά, ο Αγώνας προβλέπεται πιο δύσκολος. Η μάχη θα είναι πιο σκληρή. Ο εχθρός είναι πολύ πιο αποφασισμένος απ’ όσο ήταν με την ψευτοπανδημία και με τα εμβόλια του θανάτου. Η ανάπαυλα τελείωσε. Είναι ώρα να πολεμήσουμε ξανά!

Αμέσως μετά τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο, οι μαριονέτες της κυβέρνησης φέρνουν τις νέες ταυτότητες. Φέρνουν τις ταυτότητες για τις οποίες μιλάμε εδώ και χρόνια. Επομένως, δεν μας είναι κάτι καινούριο. Δεν είναι κάτι που μας βρίσκει απροετοίμαστους ή απληροφόρητους όπως ήταν η ψευτοπανδημία και τα εμβόλια του θανάτου. Τόννοι μελάνης έχουν χυθεί στα διάφορα έντυπα. Εκατοντάδες οι ομιλίες πάνω στο θέμα. Εκατοντάδες και τα άρθρα που έχουν γραφτεί.

Αυτήν τη φορά, μας βρίσκουν προετοιμασμένους. Γι’ αυτό ο πόλεμος θα είναι πιο λυσσαλέος από πριν, ώστε να κάμψουν και την παραμικρή αντίσταση. Θα είναι ανελέητοι κι αδίστακτοι.

Όμως, μέχρι την 9η Ιουνίου 2024 που είναι οι ευρωεκλογές, θα είναι ήπιοι. Η νέα ταυτότητα θα είναι προαιρετική δε θα επιβάλλουν τίποτα μέχρι τότε. Θα μας πάρουν με το μαλακό, αλλά ταυτόχρονα τα συστημικά ΜΜΕ, θα προετοιμάζουν σιγά σιγά το έδαφος. Θα σπέρνουν κλίμα τρόμου στους Έλληνες, λέγοντάς τους ότι όσοι δεν πάρουν τις νέες ταυτότητες δε θα μπορούν να πάρουν μισθό. Δε θα μπορούν να πάρουν συντάξεις. Δε θα μπορούν να πάρουν επιδόματα. Δε θα μπορούν να λάβουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δε θα μπορούν να ταξιδέψουν. Δε θα μπορούν να μεταβιβάσουν ακίνητο ή τροχοφόρο. Θα μας λένε ότι δε θα μπορούμε να αγοράσουμε ή να πουλήσουμε ακίνητα και τροχοφόρο κι ότι δε θα μπορούμε να μεταβιβάσουμε στα παιδιά μας περιουσία. Θα μας λένε πως ούτε τα παιδιά μας δε θα μπορούν να κάνουν αποδοχή κληρονομιάς. Θα μας πουν ότι χωρίς τη νέα ταυτότητα, δε θα μπορούμε να νοικιάσουμε σπίτι ή κτήριο ή γραφείο, ούτε σαν ιδιοκτήτες, ούτε σαν ενοικιαστές. Τα συστημικά ΜΜΕ, θα μας πουν πάρα πολλά για να μας τρομοκρατήσουν. Για να ενσπείρουν το φόβο στην καρδιά μας.

Κι από την 10η Ιουνίου 2024, θα ξεκινήσει σιγά σιγά να εφαρμόζεται η υποχρεωτικότητα. Λίγο λίγο στην αρχή και μετά όλο και πιο επιθετικά. Και τότε όποιος αντέξει. Πιθανόν, πολλά αντισυστημικά ιστολόγια να εξαφανιστούν από τον διαδικτυακό χάρτη. Πολύ πιθανόν και το δικό μας να εξαφανιστεί. Μόνο και μόνο για να μην μπορεί ο Έλληνας να ενημερώνεται και να παίρνει δύναμη.

Αδέλφια μου αγαπημένα,

Μην επαναπαύεστε! Μη θεωρήσετε ότι μέχρι τον Ιούνιο του 2024 «έχουμε χρόνο». Δεν έχουμε. Θα μας «βομβαρδίζουν» με γεγονότα και καταστάσεις καθημερινά, για να ξεφύγει το μυαλό μας κι όταν έρθει η ώρα της υποχρεωτικότητας, θα πιαστούμε στον ύπνο. Ο εχθρός είναι ύπουλος και δόλιος. Δεν παίζει με τους «κανόνες εμπλοκής». Ο εχθρός έχει μόνο έναν στόχο: να πετύχει πάση θυσία!

Κι εμείς όμως έχουμε έναν άλλο στόχο: να αποτύχει πάση θυσία!

Να είστε σε ετοιμότητα αδέλφια μου! Να ξέρετε ότι πάλι θα μας λοιδωρήσουν. Πάλι θα μας λένε «ψέκια» κι «αρνητές της προόδου». Πάλι θα μας χλευάζουν και θα μας βρίζουν. Πάλι θα κληθούμε να περάσουμε παρατεταμένη Εβδομάδα των Παθών! Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει. Αλλά δε θα τους κάνουμε τη χάρη να υποκύψουμε.

Κι όπως βγήκαμε αληθινοί σε όσα λέγαμε για την ψευτοπανδημία και τα εμβόλια του θανάτου, έτσι θα βγούμε αληθινοί και σε όσα λέμε και πούμε για τις… ταυτότητες της σκλαβιάς!

Πολλοί έχουν στο μυαλό τους τις προφητείες που λένε ότι δε θα προλάβει να γίνει υποχρεωτική η ταυτότητα της σκλαβιάς.

Θέλετε μία συμβουλή;

ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!

Συμπεριφερθείτε σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Σαν να μην ειπώθηκαν ποτέ. Μόνο έτσι θα πολεμήσουμε τον εχθρό! Μόνο έτσι θ’ αντισταθούμε!

Αν επαναπαυτούμε στις προφητείες, δε θα δώσουμε μάχη. Και χωρίς μάχη δεν υπάρχει νίκη. Υπάρχει ήττα, σκλαβιά και υποδούλωση! Ήδη πολλοί σκέφτονται: «ε, εν τάξει… Ας την πάρω να κάνω τη δουλειά μου αφού οι προφητείες λένε ότι δε θα γίνουν υποχρεωτικές και μετά την πετάω…». Αμ δεν είναι έτσι τα πράγματα αδέλφια μου. Στον Αγώνα, ή θερμός πρέπει να είσαι, ή ψυχρός. Η χλιαρότητα συνεπάγεται σίγουρη απώλεια ψυχής, ειδικά όταν υπάρχει πονηρία στη σκέψη σου. [Σημ.Διόδοτου: Και η ομολογία πίστεως πρέπει να γίνεται από την αρχή ] Και μη νομίζετε ότι θα σας σώσει η εξομολόγηση. Μπορεί εσείς που είστε χλιαροί, να δείτε τα κυπαρίσσια ανάποδα πριν προλάβετε να εξομολογηθείτε. Και τότε θα δείτε που θα σας οδηγήσει η πονηρία. Η κουτοπονηριά για την ακρίβεια…

Αδέλφια μου αγαπημένα,

Ήδη καταχράστηκα μεγάλο μέρος από τον πολύτιμο χρόνο σας και παρακαλώ την αγάπη σας να με συγχωρέσει γι’ αυτό. Ομολογώ ότι έγραφα και διάβαζα ταυτόχρονα και μόλις δημοσιευτεί τούτο το άρθρο, θα το διαβάσω πάλι. Το χέρι μου έγραφε μόνο του. Δεν έκανα καμία προσπάθεια να σκεφτώ. Μάρτυς μου ο Θεός.

Σας ευχαριστώ θερμά που διαβάσατε όλο αυτό το κατεβατό κι εύχομαι ολόψυχα, ο Πανάγαθος Θεός να δίνει σε όλους μας τη δύναμη να πολεμήσουμε «ΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»!

ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!

 


 

 kanenazori.com

 

 

14 σχόλια:

  1. Ο Θεός να μας συγχωρέσει.

    Δόξα τω Θεό πάντων ένεκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να το προσδιορίζουμε:
      ''Δόξα τω Θεώ και των εμπρησμών ένεκεν'',
      Για την περίπτωση που δεν πάει το μυαλό ολιγόπιστων και άθεων.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
  2. Διός Κούρος28 Ιουλίου, 2023 12:19

    Αναρτώ και εδώ το σχόλιο που ανάρτησα στον Καταχανά.

    Αδελφέ μου, με συγκίνησες !!! Λόγια βγαλμένα απο την ψυχή και όχι απο το μυαλό !!! Είναι απο τα άρθρα που ΞΥΠΝΟΥΝ την ΨΥΧΗ.

    Θέλω να σχολιάσω σχεδόν κάθε γραμμη απο το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ σου άρθρο, αλλά θα κουράσω όποιον διαβάσει το σχόλιό μου. Στα μόνα σημεία που ενδεικτικά θα μείνω είναι τα "χριστιανοί και μη ενωθήκαμε για το συμφέρον του Έθνους μας" και στο "Και ναι! Ομολογώ ότι είμαι υπερήφανος που ξέρω ότι το Έθνος μας έχει στιβαρά μπράτσα και ισχυρή θέληση για Αγώνα!".

    Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε οτι αυτές τις κρίσημες ώρες, αυτό που έχει ΑΠΟΛΥΤΗ σημασία είναι η ΕΝΩΣΗ. Επι της Γαίας, όλοι έχουμε την ίδια ΜΗΤΕΡΑ και δεν είναι άλλη απο την ΕΛΛΑΔΑ. Όποιος δεν το κατανοεί αυτές τις ώρες, δεν θα το κατανοήσει ποτέ !! Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να αφήσουμε στην άκρη το ΕΓΩ (με όλες τις πεποιθήσεις αυτού του "εγώ") και να προτάξουμε τα στήθη μας ΕΝΩΜΕΝΟΙ, κάτω απο το ΕΜΕΙΣ. Ανεξαρτήτως θρησκευτικών ή άλλων (κομματικών κλπ) πεποιθήσεων, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ κινδυνεύει η ΠΑΤΡΙΔΑ, άρα και το ΕΘΝΟΣ, το οποίο "κάποιοι" επιθυμούν να εξαφανίσουν.

    Είμαι και εγώ υπερήφανος και σίγουρος οτι υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι σήκωσαν, σηκώνουν και θα σηκώσουν στις πλάτες τους το βάρος της μάχης. Για εμένα αυτοί αποτελούν τους ΗΡΩΕΣ σε αυτό τον άτυπο και ασύμμετρο πόλεμο. Όποιος δεν κατανοεί οτι βρισκόμαστε σε πόλεμο, δεν θα το κατανοήσει ποτέ. Οι στιγμές είναι κρίσιμες αλλά συνάμα και δύσκολες.

    Ο παραγκωνισμός του "εγώ" και η ΕΝΩΣΗ δεν είναι εύκολα επιτεύξιμα. Σημαίνει προσωπικές ΑΠΩΛΕΙΕΣ, τις οποίες οι περισσότεροι ΔΕΝ είναι έτοιμοι να υποστούν. Για αυτό βλέπουμε τους περισσότερους να ΜΗΝ αντιδρούν. Όσοι όμως συμμετάσχουν της "μάχης" να είναι ΣΙΓΟΥΡΟΙ οτι το κέρδος είναι ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ. Και δεν μιλώ για επίγειο κέρδος. Μιλώ για το κέρδος που επεδίωξαν όλοι οι μαχητές πρόγονοί μας.

    Παραφράζοντας λίγο (παρακαλώ να με συγχωρήσεις για αυτό) την φράση που κλείνει το άρθρο σου, κλείνω με το :

    ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΗΛΥΣΙΑ ΠΕΔΙΑ!

    Έρρωσο Αδελφέ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΟΛΑ :

    https://www.pronews.gr/kosmos/iaponas-pou-ksodepse-mia-periousia-gia-na-metamorfothei-se-skylo-emfanistike-dimosia-gia-proti-fora/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ......
    KU LEE ΑΚΟΥΣ???

    https://m.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1426349528159186/?ref=embed_video&t=157&wtsid=rdr_01vYVw5KGZCZ7UOAQ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ποιος είναι ο Εχθρός;;;
    ///
    Αυτό που φαίνεται μέσα από την πληροφορία;;;
    Αυτό που κρύβεται μέσα στην πληροφορία;;;
    Η Αυτό που δεν φαίνεται αλλά πού κινεί τα νήματα σέ όλο αυτό το ΘΕΑ ΤΡΟ;;;
    ///
    Είναι επιτακτικό να γνωρίζουμε το ποιόν του Εχθρού,
    Έτσι μπορούμε χωρίς να σπαταλήσουμε αφελώς ψυχική και σωματική ενέργεια, να εστιάσουμε στο ακριβές σημείο*,,,
    ///
    Εργοστασιακές ρυθμίσεις*
    Τί είναι αυτό που χτυπάει το ΑΊΜΑ;;;
    Τί είναι αυτό που χτυπάει το ΡΕΎΜΑ;;;
    ///
    Όλα επάνω στην Γη έχουν ένα κοινό παρανομαστή ,,,
    Και Όλα επάνω στον Ουρανό έχουν ένα Άγνωστο Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα!
      Σάς γνωστοποιώ τον Λευτέρη-Ίκαρο Παλιγγίνη :
      https://hellanion.blogspot.com/

      Διαγραφή
  6. Παρονομαστής
    Κλάση του Άρτου=1900
    Ισοχρονω=1900
    Πρωτονιον=1900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα!
    Σέ Ευχαριστώ πολύ για την Γνωστοποίηση!
    Έμεινα έκπληκτος!
    ///
    Κ ΟΙ νή ΓλΩσσΑ
    ΚΥβ ερ ν Η τικ Η

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός ό Ελευθέριος είναι προφανές ότι είναι σκοτεινός*,,,
    Σκοτεινός ήταν και ο Ηράκλειτος,,,
    Στο τέλος του κειμένου τού έχει με κόκκινα γράμματα:
    Ζ,,,Φ,,,ς αλλά το ς είναι σαν κεραυνός***
    ΖοΦος,,,
    Βαθιά Νερά,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Εν τώ βυθό ή αλήθεια"
    Δημόκριτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος καεί με τον χυλό, φυσά και το γιαούρτι,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαιωνίζεται το πρόβλημα* προσαρτηζομενοι από παλαιές δυνάμεις και εξουσίες,,,
    Ο απώτερος σκοπός της γνώσης πάντα είναι ό έλεγχος του λογικού* νου, Εξουσία,,,
    ///
    Ο μοναχικος δρόμος (μόνος)
    Ο Σεβασμός
    Ή Ευγένεια
    Η Υπομονή
    Η καλή πρόθεση
    Η Υγιής Παρατήρηση
    Είναι Αρκετά,,,
    ///
    Υπάρχει το ΚΆΛΕΣΜΑ
    Υπάρχει το Κ ΆΛΕΣΜΑ
    Έπειτα ΔΙΑ ΛΕΓΕΙΣ
    ///
    γω πήρα θέση και εμπιστεύθηκα Τόν Ιησού Χριστό
    Έχει Ό Θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή συνέχεια
    Καλή δύναμη για αυτά που ήρθαν σέ όλους,,,
    Καλή συνέχεια και στους ΔιδασΚαλους,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή