«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

Christine Anderson : "Είστε μισάνθρωποι παγκοσμιοποιητές! Θα σάς διαλύσουμε!!!" - Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής ορκίζεται να διαλύσει το σφίξιμο που ασκεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) επάνω στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις!!! (βίντεο)


 Η Γερμανίδα ευρωβουλευτής Κριστίν Άντερσον διέλυσε την περασμένη εβδομάδα τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αποκαλώντας τον μια ομάδα "παγκοσμιοποιητών μισανθρωπιστών" που η ίδια - και μια ομάδα επτά άλλων βουλευτών, δεσμεύτηκαν να διαλύσουν προκειμένου να αντιταχθούν στον ΠΟΥ που αντικαθιστά δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις.

"Ένα μη εκλεγμένο σώμα όπως ο ΠΟΥ ελέγχεται και διευθύνεται από πολλούς δισεκατομμυριούχους, δεν θα πρέπει ποτέ να επιτρέπεται να ενεργεί στη θέση μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης", δήλωσε κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης Πρωτοβουλίας Πολιτών στις Βρυξέλλες.

 

Η Άντερσον λέει ότι θα εκθέσει και θα κατονομάσει οποιαδήποτε άτομα, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών αξιωματούχων και βουλευτών, που υποστηρίζουν την "αρπαγή εξουσίας" του ΠΟΥ και δεν σέβονται τη Δημοκρατία.

 

"Εσείς [ΠΟΥ] είστε η μικρή περιθωριακή μειονότητα", συνέχισε. "Είστε αυτοί που δεν έχουν το δικαίωμα να υπαγορεύουν στους ανθρώπους τι θέλουν και τι δεν θέλουν."


"Πάρτε το λοιπόν από μένα ... πάρτε το από εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Θα σας κατεβάσουμε και δεν θα κουραστούμε μέχρι να κάνουμε ακριβώς αυτό. Γι ' αυτό ετοιμαστείτε. Είμαστε εδώ και ο αγώνας συνεχίζεται. Ας παλέψουμε λοιπόν."

 


 

zerohedge.com 

 

4 σχόλια:

  1. Η μαμά είχε κάνει τα υποχρεωτικά οφέλη με οξείδιο του γραφενίου ενώ ήταν έγκυος – Τώρα το μωρό της έχει μαγνητικό οφελος και πιάνει καλύτερα WiFi- ΒΙΝΤΕΟ

    https://korakas-news.gr/2023/07/i-mama-eiche-kanei-ta-ypochreotika-ofeli-me-oxeidio-toy-grafenioy-eno-itan-egkyos-tora-to-moro-tis-echei-magnitiko-ofelos-kai-pianei-kalytera-wifi-vinteo.html

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν γίνονται δημοψηφίσματα τότε η δημοκρατία είναι μούφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ !

    Schiller - Das Glockenspiel Concert

    https://www.youtube.com/watch?v=lKt8SfXNrPw

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή