«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

E, ναι, η κλιματική αλλαγή ανατινάζει αποθήκες πυρομαχικών....

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

32 σχόλια:

  1. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡27 Ιουλίου, 2023 20:34

    ΚΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.
    Επιτελείς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας έκριναν ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ανησυχητική, ενώ μάλιστα έχει δοθεί εντολή για να εκκενωθούν οι αποθήκες πυρομαχικών μέσα στην 111 Πτέρυγα Μάχης.

    ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ;
    ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ; Η NA EKKEΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ;
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΚΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΕΝΩ ΣΚΑΝΕ ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ;

    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, Η ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΥΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ, ΕΞΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΗΛΙΑ ΜΟΥ:

      https://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/07/blog-post_27.html

      ΝΑΙ, Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ

      Διαγραφή
  2. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡27 Ιουλίου, 2023 20:52

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΕΝΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,
    ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΣΤΑΝ.
    ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΒΟΘΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KΑΛΗΜΕΡΑ ΗΛΙΑ, ΚΩΣΤΗ, ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΧ ΣΚΟΡ

      Διαγραφή
  3. Πιάστε τον Πουστ#!!!!


    Επειγόντως!!!!


    Και κρεμάστε τον..




    Σύνταγμα....




    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ή ΥΠΟΠΤΟΙ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΔΙΑΒΟΛΟ + ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ . ΜΠΟΖΟ ΑΠΟ ΚΟΡΦΟΥ , ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΈΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΔΙΟΤΙ ΡΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ....ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ... ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ? ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΟΙ Κ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!

      Ο ΦΛΩΡΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΒΟΛΙΔΟΤΟ ΥΠΑΞ.. ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ....? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ...? ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ....?
      Ο ΜΠΕΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΤΑ ΦΥΛΑΓΕ ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!!
      V P X

      Διαγραφή
  4. ΑΡΑΓΕ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ? ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ?
    ΑΝΑΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. [ https://www.el.gr/]: Στην αποθήκη υπάρχουν βόμβες 1000 και 2000 λιβρών και όπλα όπως πύραυλοι ΗΑΑRM. Βασική αποστολή της 341 Μοίρας, που υπάγεται στην 111 Πτέρυγας Μάχης, είναι η καταστολή εχθρικής αεράμυνας με πυραύλους AMRAAM, AIM-9, σφαίρες κ.ά. Πρόκειται για βόμβες που μπορούν να προκαλέσουν πολύ μεγάλη ζημιά και γι’ αυτό δεν επιχειρούν ούτε επίγειες ούτε εναέριες δυνάμεις.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ΟΙ ΥΠΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤΣ, ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ και με συγκεκριμένες προδιαγραφές, προκαλώντας ερωτηματικά για το τι συνέβη και έγιναν εκρήξεις.
    ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΛΟΙΠΟΝ;;;;;;;
    Αφοπλίζει όχι μόνον τα νησιά, αλλά όλη την χώρα!!!
    [ https://www.el.gr/]: Με το θέμα της πυρκαγιάς και των εκρήξεων στις αποθήκες της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου αναφέρθηκαν οι Ρώσοι, λέγοντας πως δεν αποκλείεται από αυτές τις αποθήκες να φεύγουν όπλα με κατεύθυνση την Ουκρανία!
    Όπως αναφέρει η Readovka:
    «Μια αποθήκη πυρομαχικών κοντά στην πόλη της Νέας Αγχιάλου έπιασε φωτιά στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤ. Δημοσιογράφοι κατέγραψαν ζωντανά μια από τις εκρήξεις στην αποθήκη όπου φυλάσσονται οι πύραυλοι της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας. Οι ίδιες αποθήκες θα μπορούσαν επίσης να περιέχουν πυρομαχικά που η χώρα μεταφέρει στο Κίεβο.
    Η φωτιά καλύπτει ωραιότατα 1)όλα τα κλεμμένα, 2)τις μαϊμού προμήθειες και 3)ότι φυγαδεύτηκε για Ουκρανία
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ,ΚΑΛΟ .ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΔΕΝ ΣΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΙΩΝοΥΝ (πρωτον )ειναι 100% δολιοφθορα .και φαινεται σαν δευτερη κυπρος η κατασταση .Η ροδος πεφτει μεσα σε μια γκριζα ζωνη (κατα τους πολιτκους προδοτες (δευτερον ). Επισης η Ροδος πηρε μερος στισ τουρκικεσ εκλογεσ αλλα δεν το εμαθε κανεις .(τριτον ) η αποστρατικοποιηση της ροδου και της κερκυρας (θα δοθει μερος (γκριζαρισμα )στουσ συμμαχουσ της τουρκιας [αλβανους]εν ευθετω χρονω )δεν γινοταν αλλιως .(τεταρτον )ειναι ενα προιιμιο του ''τυφων '' και εαν δεν το καταλαβετε εν τελει και ο υμητος θα καει (με την βοηθεια της Ελας της πυροσβεστικης και ολων των ΜΚΟ )..κιολας γιατι και η αστυνομια και οι υπολοιποι το θελημα των εντολοδοχων κανει και φανηκε ουκ ολιγες με αδιασειστες αποδειξεις , ειδικα στις φωτιες .(οχι ολοι αλλα/....)...
      Ειμαστε σε ενα προ σχεδιακο σημειο ενος μεγαλυτερου σχεδιου για να μποει το κοπαδι στο μαντρι (και μην ξεχνατε οτι υπαρχει και μια επικειμενη συμφωνια για F16 akomh και φ35 )ποσο μαλλον εαν εξαφανιζονται πυρομαχικα απο τις φωτιες (και μερικα εχιυν ηδη παει στον ουκρανο κοκαινορουφηχτρα και πεογλειφτη ζελενσκι και καλυψουν και τις αυτεσ μαλακιες τους )+εναν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤατο παροπλισμο της ροδου και των τριγυρω νησων ...με οτι αποτελεσματα σαν επομενα βηματα μπορει να υπαρξουν .Αν δεν ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ,

      Διαγραφή
    3. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ PANANAS,

      Ε Υ Γ Ε !!!!!

      Διαγραφή
  6. ΗΛΙΑΣ ⚡⚡⚡27 Ιουλίου, 2023 22:19

    ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ.

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 111 ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΜΑΧΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ;

    ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ;

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ;

    H EYΠ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙ OΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑ 75 ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ, ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΒΑΣΕΙΣ;

    ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΣΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΤΑ
    ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΔΗΜΟΣΙΑ.

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ;

    ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ.

    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, Η ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ
    Η ΕΙΣΤΕ EΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΤΗΝΟ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ ; ΘΑ ΨΟΦΗΣΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΕ .ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ .
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΑΛΛΑ ,ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ...


      ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

      ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. ΕΛΛΑΣ.

      ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

      ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ. ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...



      ΘΑΝΑΤΟΣ. ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!



      🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

      Διαγραφή
  8. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/politiki-prostasia/g-artopoios-gia-n-agxialo-kanenas-kindynos-gia-tous-polites/

    ΚΡΕΜΑΣΜΑ Ή ΤΥΦΕΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ..
    ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι Κρεμασμα Τι Τυφεκισμο τσαμπουνατε ΟΡΕΕΕ ΓΑΝΤΖΟ ΘΕΛΗ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΓΑΝΤΖΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΙΧ ΣΚΟΡΠ

      Διαγραφή
  9. Έχω ένα φιλαράκι επί 20 χρόνια, ο οποίος μάλιστα έχει παρόμοιο χιούμορ με το δικό μου. Και το πιο ενδιαφέρον είναι ότι γεννηθήκαμε την ίδια νύχτα και την ίδια ώρα ακριβώς, στην Αθήνα το ίδιο έτος!
    Μένει με την οικογένειά του στη Νέα Αγχίαλο. Είχαμε να μιλήσουμε από τα γενέθλιά μας το Σεπτέμβριο. Τον κάλεσα όμως κατά τις 6 το απόγευμα σήμερα, ανήσυχος. Μού είπε: "Κωστάρα ξέρεις τί γίνεται εδώ αυτή τη στιγμή; ΠΟΛΕΜΟΣ! .. Έχω μείνει να προσέχω το σπίτι και το μαγαζί, και έχω διώξει τη γυναίκα μου και τα δυο παιδιά μου να πάνε να μείνουν σε συγγενικό σπίτι στο Βόλο. Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω, ο Θεός βοηθός!"

    Μού μετέδωσε όλη του την αγωνία το φιλαράκι μου, σε δυο προτάσεις. Αλλά τον ένιωσα ακόμα περισσότερο.. όταν είδα κατά τις 9 αυτό το βίντεο:

    https://twitter.com/BballRegulator/status/1684626045763284992?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1684626045763284992%7Ctwgr%5Ee786b7a185cfff1c83ebb36645cc8a7f0b73f7c3%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fpolitiki-prostasia%2Fg-artopoios-gia-n-agxialo-kanenas-kindynos-gia-tous-polites%2F

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΙΣΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ) :

    Οδηγός αυτοκινήτου τρέχει με 200. Περνάει μπροστά από περιπολικό, το οποίο αρχίζει να τον καταδιώκει. Κάποια στιγμή , ο οδηγός κάνει στην άκρη και σταματάει.

    Αστυνόμος: Πας καλά άνθρωπέ μου;;; Θέλεις να σκοτώσεις κόσμο;;;

    Οδηγός: Εχμ… έτρεχα ε;

    Αστυνόμος: Μόνο έτρεχες; Άδεια , δίπλωμα!

    Οδηγός: Ξέρετε… δεν έχω.

    Αστυνόμος: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;;; Και τρέχεις έτσι;; Δεν πάμε καλά… Βγες από το αυτοκίνητο!

    Οδηγός: Αν θέλετε να με ψάξετε, θα έλεγα να μην το κάνετε.

    Αστυνόμος: Γιατί;

    Οδηγός: Ε να.. έχω και τα ναρκωτικά πάνω επάνω μου.

    Αστυνόμος: Ναρκωτικά;;; Έχεις και ναρκωτικά;;;!!!

    Οδηγός: Ε γιατί νομίζατε πως έτρεχα .. έχω να κάνω παράδοση .. άσε που με καθυστέρησε και ο έμπορας και έχω αργήσει.

    Αστυνόμος: Μα εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα!!! Βγες έξω , θα ψάξω και το αυτοκίνητο.

    Οδηγός: Πάντως εγώ στη θέση σας δε θα κοιτούσα κάτω από το κάθισμα.

    Αστυνόμος: Γιατί;

    Οδηγός: Εεε.. είναι το όπλο μου εκεί?

    Αστυνόμος: ΟΠΛΟΦΟΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ;;;!!!

    Οδηγός: Ε τι έτσι θα πάω στο νταραβέρι, δε λες καλά που το είχα μαζί μου? Ετοιμος ήταν ο άλλος να μου την ανάψει, ευτυχώς πρόλαβα να τραβήξω πρώτος! Τώρα έχω να ξεφορτωθώ και το πτώμα?

    Αστυνόμος: Πτώμα;;; Ποιο πτώμα;

    Οδηγός: Αυτό του έμπορα στο πορτ–μπαγκαζ.

    Αστυνόμος: ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ ΣΤΟ ΠΟΡΤ–ΜΠΑΓΚΑΖ;;;!!!

    Τρελαίνεται ο αστυνόμος, καλεί αμέσως ενισχύσεις, φτάνουν αντιτρομοκρατικές, εγκληματολογικό, περιπολικά, ελικόπτερο, ακροβολίζονται κομάντα γύρω από το αυτοκίνητο. Ερχεται και ο διοικητής.

    Διοικητής: Τα χαρτιά σου!

    Ανοίγει ο οδηγός το ντουλαπάκι, βγάζει τα χαρτιά και του τα δίνει.

    Διοικητής: Αφού είχες χαρτιά γιατί είπες στο όργανο πως δεν έχεις;

    Οδηγός: Εγώ;;; (έκπληκτος)

    Διοικητής: Τέλος πάντων, βγες σε παρακαλώ από το αυτοκίνητο.

    Βγαίνει ο οδηγός, πέφτουν επάνω του τέσσερις, τον ψάχνουν… τίποτα.

    Διοικητής: Που είναι τα ναρκωτικά;

    Οδηγός: Ποια ναρκωτικά κύριε διοικητά;

    Διοικητής: Εδώ το όργανο μας είπε ότι έχεις ναρκωτικά επάνω σου.

    Οδηγός: Εγώ;;;

    Διοικητής: Ψάξτε το αυτοκίνητο!!

    Πλακώνουν άλλοι δέκα με σκυλιά κλπ κλπ, ψάχνουν παντού … τίποτα.

    Διοικητής: Μα καλά, τα όπλα που είναι;

    Οδηγός: Ποια όπλα κύριε διοικητά;

    Διοικητής: Το όργανο μας είπε ότι έχεις όπλο στο αυτοκίνητο!

    Οδηγός: ΕΓΩ;;;

    Διοικητής: Ουφφφ … μα τι γίνεται εδώ… τέλος πάντων, άνοιξε το πορτ –μπαγκαζ.

    Το ανοίγει ο οδηγός… τίποτα μέσα.

    Διοικητής: Το πτώμα που είναι;

    Οδηγός: Ποιο πτώμα κύριε διοικητά;

    Διοικητής: Μα το όργανο μας είπε…

    Οδηγός (έξαλλος):Ε μα σας είπε το ένα, σας είπε το άλλο, σε λίγο θα σας πει ότι πήγαινα με 200!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙ ΆΛΛΟ !

    Είναι η μέρα που ο Τοτός παίρνει τον έλεγχό του. Γυρίζει λοιπόν στο σπίτι και τον ρωτάει ο πατέρας του:

    -Πού είναι ο έλεγχός σου, Τοτέ; Θα το γλυτώσω το εγκεφαλικό λες;

    -Α, δεν τον έφερα ακόμα. Μπορείς να ζήσεις μέχρι αύριο.

    -Και γιατί δεν τον έφερες;

    -Τον δάνεισα στην Αννούλα.

    -Μα η Αννούλα είναι η καλύτερη μαθήτρια της τάξης. Τι τον ήθελε τον έλεγχό σου;

    -Να κάνει πλάκα στους γονείς της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://youtu.be/3mpXdfvy1lk Μιχαλακης Σκορπιος

      Διαγραφή
    2. Σε μια Ελληνική οικογένεια παντρεύτηκε η κόρη και ως συνήθως μετά το γλέντι ο γαμπρός και η νύφη πήγανε στο σπίτι τους. Η μάνα της νύφης έμενε στον 1ο όροφο και άρχισε να φτιάχνει σάλτσα και την ανακάτευε συνέχεια. Ξαφνικά έρχεται η κόρη τρέχοντας και λέει στη μητέρα της :
      – Μαμά αρχίζει και βγάζει τα ρούχα του και δε ξέρω τι να κάνω.
      Η μάνα της λέει :
      – Πήγαινε επάνω και θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις.
      Σε λίγο κατεβαίνει ξανά και λέει στη μητέρα της :
      – Τώρα θέλει να βγάλω εγώ τα ρούχα μου και δε ξέρω τι να κάνω.
      Πάλι η μάνα της λέει :
      – Πήγαινε επάνω και θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις.
      Η μάνα συνέχισε να ανακατεύει τη σάλτσα. Σε λίγο κατεβαίνει πάλι η κόρη και της λέει :
      – Μαμά έβγαλε τα ρούχα του και έχει ένα πράγμα ίσα με 25 πόντους και δε ξέρω τι να κάνω.


      Τότε η μάνα της λέει : Αμαν βρε κοριτσι μου ολα ετοιμα τα θελης
      – Ανακάτεψε εσύ τη σάλτσα και θα πάω εγώ επάνω…!!! ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ ΠΑΛΙΟΓΡΙΑ

      Διαγραφή
  12. ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗ

    https://katohika.gr/ellada/epicheirisi-ellas-madiam-apo-ton-moysi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι αποθήκες είναι μέσα στο βουνό, η έκρηξη ταρακούνησε το Βόλο αλλά εκεί κανένα θύμα.... μάλιστα....τα F16 δεν θα τα δείτε ξανά στην Αγχίαλο...θα ανέβουν βόρεια
    Ο παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αγχωνονται, θα τους στειλουν το ΠΝ για να ισοσταθμισει τη χασουρα


      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή

  14. Στάχτη και μπούρμπερη ο Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Αγχιάλου “Η Δήμητρα” – Τεράστιο πλήγμα στην τοπική κοινωνία.
    ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΠΡΟΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΑ
    https://karditsastakra.com/2023/07/27/%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%87%cf%84%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%bf-%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b7%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/
    =====
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ F16 AΠΟ ΤΗΝ 111 ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΑΧΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ????
    https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%95%ce%9a%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%a4%ce%9f-%ce%a6%ce%95%ce%a4%ce%93%ce%9f%ce%a5%ce%9d-%ce%9f%ce%9b%ce%91-%ce%a4%ce%91-f16-a%ce%a0%ce%9f-%ce%a4%ce%97%ce%9d-111-%ce%a0%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%a5%ce%93-2/#comment-3480824

    ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ......ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.ΟΛΟ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ????
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ F-16 ???


    ΜΗΠΩΣ,ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ......
    TΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ????
    ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ F -16 .....ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ???

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένουμε να δούμε εάν θα επιστρέψουν τα f16...ο συναιτερισμος Δήμητρα καταστράφηκε από βλήμα , όλο το κτίριο περιμετρικά δεν κάηκε..ήταν αδύνατον να φτάσει η φωτιά στο κτίριο διότι υπάρχει τεράστια έκταση τσιμέντου γύρω γύρω...όπως και είναι αδύνατον να καει αυτή η αποθήκη πυρομαχικών. Ο χρόνος θα αποκαλύψει και άλλα...
      Ο παρατηρητής

      Διαγραφή
  15. Η ΟΜΑΔΑ “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ”, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: “ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΟΠΛΑ”. Πολύ σημαντικά βίντεο...

    https://attikanea.info/%CE%B7-%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B1-%CE%B9%CF%89%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BD%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%B5/#comment-123335

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνομιλία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! 💥 "ΘΑ ΣΕ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ _ Η ΝΤΟΡΑ ΕΊΝΑΙ ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ"...

    https://www.brighteon.com/3831004a-07bd-4782-b318-7788a9693d61
    • 21 days ago

    Έχει λυσάξει όλη η οικογένεια μαζί σου καί η Ντόρα,,,. Τους έχεις γαμήσει πατόκορφα...Είναι Τούρκοι όλοι αυτοί. Δουλεύουν για τα συμφέροντα της Τουρκίας. Είναι Τουρκοεβραίοι... Όλοι εναντίων της Ελλάδος είναι.. Όλοι και οι 300. Δουλεύουνε για τον αφανισμό του Ελληνισμού... "

    Συνομιλία ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: <>

    ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ....
    ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!!!!!!!!

    ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ..
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ (ή να πω..Ευκοίλιας..) ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ
    ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΛΛΆ ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΣΕ!

    https://www.pronews.gr/pronews-tv/adianoito-o-arxigos-tis-pyrosvestikis-g-pournaras-epikaleitai-to-diavolo-gia-na-dikaiologisei-tis-foties/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕργΔημΕργ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.
    ΟΜΩΣ ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ Ο ΧΑΖΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΒΑΣΗ ΑΓΧΙΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕ
    ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΤΟ ( ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ), ΝΑ ΕΚΡΗΓΝΥΤΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ?
    ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΤΟ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ
    HΑs (hardened aircraft shelters) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ
    ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?

    ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ WS3 ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΑΤΟΜΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΠΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.? ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ.

    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ. ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΑ F16 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ
    ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΞΗ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ. ΟΧΙ ΕΙΚΑΣΙΕΣ. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΑΝΑΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/apisteyto-omos-kai-alithino-se-ypaithrio-gkaraz-vriskontan-ta-opla-pou-anatinaxthikan-stin-111pm/

      Διαγραφή