«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

ΟΛΛΑΝΔIΑ: ΤΟ ΚΡAΤΟΣ, Ο ALBERT BURLA, Ο BILL GATES ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓOΣ MARK RUTTE (Davos Young Leader) ΘΑ ΜΗΝΥΘΟYΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙEΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚAΛΕΣΕ ΤΟ ΕΜΒ0ΛΙΟ "ΜΕΓAΛΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡA"---SOLEIL VERSEAU--UNCUT NEWS--


Το Ίδρυμα Recht Oprecht https://rechtoprecht.online/index επέτρεψε στους επτά ενάγοντες να κινήσουν νομικές διαδικασίες ενώπιον του Δικαστηρίου του Leeuwarden. Αυτοί οι ενάγοντες υφίστανται τις συνέπειες των εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού και τώρα μηνύουν 17 κατηγορούμενους, συμπεριλαμβανομένης της ολλανδικής κυβέρνησης, του εν ενεργεία πρωθυπουργού Ρούτε, του Μπιλ Γκέιτς και του Άλμπερτ Μπούρλα, για αστικές ζημίες. Ο δικηγόρος Άρνο Βαν Κέσελ αναλαμβάνει την υπόθεση.

 

Αυτή η δίκη είναι η πρώτη δίκη στον κόσμο στην οποία οι ενάγοντες εξηγούν λεπτομερώς και αποδεικνύουν ότι το Covid-19 δεν είναι ασθένεια αλλά αποτελεί μέρος της Μεγάλης Επαναφοράς. Κάθε ένας από τους κατηγορούμενους ενάγεται από τους ενάγοντες ατομικά και συλλογικά για την υποτιθέμενη συμμετοχή τους σε αυτό το έργο.

 

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται ότι οι κατηγορούμενοι, ατομικά και ομαδικά, ενήργησαν σκόπιμα παράνομα και προκάλεσαν σημαντική βλάβη στους ενάγοντες.

 

Μετά από εντατικές συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους και τους δικηγόρους που ενεργούν για λογαριασμό των θυμάτων και των ενάγων, το ίδρυμα έχει σημειώσει πρόοδο. Έχουν προετοιμάσει την κύρια δίκη εναντίον πολλών κυβερνητικών αξιωματούχων και κυβερνητικών θεσμών. Η δίωξη σε αυτό το θέμα θα ξεκινήσει σύντομα στο δικαστήριο.

 

Συνολικά 16 άτομα και το κράτος των Κάτω Χωρών καλούνται στη διαδικασία σε αυτήν την περίπτωση.

 

Το Ίδρυμα Rechts Oprecht κατάφερε να διαδώσει το μήνυμά του σε διάφορα μέρη της χώρας. Η ανταπόκριση κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ήταν συντριπτική και κατέστησε σαφές ότι πολλοί άνθρωποι στη χώρα μας φιλοδοξούν να δικαιωθούν και να στηρίξουν το ίδρυμα.

 

Το ίδρυμα περιγράφει την επερχόμενη δίκη ως τη μεγαλύτερη του είδους της εναντίον ηγετών συστημάτων στην ιστορία. Μέχρι σήμερα, δεν έχουν κινηθεί αστικές διαδικασίες εναντίον ηγετών συστημάτων που έχουν προκαλέσει σημαντική ζημιά (ζημιά ή τραυματισμό) σε πολίτες μιας χώρας που έχει ενταχθεί στον ΠΟΥ χωρίς Λαϊκή συναίνεση.

 

soleilverseau.com 

uncutnews.ch

rechtoprecht.online 

 

 

13 σχόλια:

  1. Να και μία ευχάριστη είδηση!
    Κάποιοι μίλησαν για Νέμεσις....
    Ένας ανεμοστρόβιλος σάρωσε την πόλη Rocky Mount, 60 μίλια ανατολικά του Raleigh, NC, την Τετάρτη
    Ένα εργοστάσιο της Pfizer που αποθηκεύει μεγάλες ποσότητες φαρμάκων χτυπήθηκε:
    http://sinomosiologos.blogspot.com/
    ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. POYTANES XEXEXEXE ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Χεχεχεχεχεχε Μιχ Σκορπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και λοιπόν τι;Μ, αυτό???
    Θα μηνυθούν???

    Οι Άνθρωποι που χάθηκαν εξ αιτίας τους??


    Εκτέλεση με 10 μπόλια...



    ΚΑΙ Η ΚΟΎΛΑ. 12 ΜΠΟΛΙΑ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΗ!!

    ΚΑΤΙ ΤΣΙΟΔΡΕΣ,ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗΔΕΣ,ΒΑΣΙΒΛΑΚΟΠΟΥΛΟΙ. ΘΑΝΑΤΟΣ!!ΡΕ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!

    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ!!
    ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ...










    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολλανδία - - - μην ξεχνάτε ότι δεν είναι σαν εμάς πολεμιστές του διαδικτύου και 70% σκλάβοι της σκατά Τηλεόρασης τους!!!

    Ο Έλληνας του σήμερα είναι μόνο μπλα μπλα και χωρίς θάρρος !!!

    Δεν υπάρχει χώρα του κόσμου που να έχει τις ίδιες πολιτικές οικογένειες στην εξουσία

    180 χρόνια και χωρίς ντροπή να τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά στην εξουσία !! Η βασιλική οικογένεια εδώ και οι κυβερνήτες των Εμιράτων είναι περίπου 60 χρόνια στην εξουσία !!!

    ΝΙΩΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚA ΝΤΡΟΠH ΠΟΥ EΧΟΥΜΕ ΓIΝΕΙ EΤΣΙ !!!
    ΧAΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑIΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕIΣ ΔΕΝ ΕIΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡOΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕIΛOUME ΣΤΗΝ ΚOΛΑΣΗ !!

    ΣΤΗΝ ΕΛΛAΔΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟI ΕIΝΑΙ ΑΠΛA ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚH ΕΠΙΧΕIΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠAΡΧΕΙ ΝΟΗΜΟΣYΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣOYME ΜΑΖI ΤΟΥΣ!

    ΤΟ AΓPOTΙΚO ΠΟΛΙΤΙΚO ΚOΜΜΑ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔIΑΣ EΧΕΙ ΛIΓΟΥΣ ΜHΝΕΣ YΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟI ΕIΝΑΙ ΑΡΚΕΤA ΕΝHΛΙΚEΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦEΡOYN ΑΥΤO ΤΟ ΚOΜΜΑ KONTA ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣIΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν μέρει έχεις δίκιο,
      Πρώτον έχουν βασιλεία , με αρκετούς βαθμούς συγγένειας από το βασιλικό γένος
      Είναι η πρώτη φορά που το κράτος ζορίζει ένα κομμάτι του ολλανδικού λαού. Ποτέ σε χώρες του βορρά δεν λάμβαναν αποφάσεις που να ζορίζουν και να παιδεύουν τον λαό.
      Για να δούμε τι θα παιχτεί

      Διαγραφή
    2. ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΠΟΤΕ. ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ``ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ''.... ΟΥΤΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΥΤΕ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ. ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ. ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ, Η ΚΑΤΑΠΑΚΤΗ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΓΡΑΦΕ Η ΚΟΛΛΑ [ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ].

      ΔΗΜΗΤΡΗΣ

      Διαγραφή
  5. https://www.zerohedge.com/political/biden-dod-lets-transgender-service-members-skip-deployments-receive-indefinite-physical?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=1670

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H τελευταία φράση τα είπε όλα.
      "ο στρατός των ΗΠΑ το 2023 αντιπροσωπεύει περισσότερο ένα πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας και κοινωνικής δικαιοσύνης παρά μια οντότητα που έχει ως σκοπό να νικήσει έναν επιθετικό στρατό"

      Αφού θα απολαμβάνουν και ως παροχές.. ορμονοθεραπεία, αποτρίχωση, χειρουργική επέμβαση θηλυκοποίησης φωνής, χειρουργική επέμβαση στήθους/μαστού, χειρουργική επέμβαση ακρωτηριασμού των γεννητικών οργάνων... όλα καλά χαχαχα

      Διαγραφή


  6. Hunter Biden and family are a group of ‘drunks and drug addicts’

    https://m.youtube.com/watch?v=q7_qYKXlCEg

    XAΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.triklopodia.gr/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%87%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΛΕΩ... ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ....
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΑΗ-ΝΙΚΟΛΑΣ... Η ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΚΟΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!
    ΟΧΙ ΡΕ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΣ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠ' ΤΗ ΘΟΛΟΥΡΑ...
    ΑΦΥΠΝΗΣΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΙ ΕΣΤΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ [ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ].... ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ [ΜΕ ΜΙΚΡΟ], ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, Η ΝΑ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή