«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Pananas και Sabbath ... επισημαίνουν...


Pananas :

Καθε φορα το σχεδιο δρασης στις φωτιες ειναι το ιδιο . Πολλαπλα μετωπα (για να διασπωνται οι δυναμεις κατασβεσης ) και σε συγκκεριμενα σημεια φωτια .Επειτα εχουμε τα καναλια που τρωνε χρονο απο αυτα τα ατυχη συμβαντα , παρελασεις απο παπαρολογους (οπως ο κικιλιας ), εκπομπες οπως του βλακα του καμπουρακη και των συναφων υποόντων να πετανε ο,τι βλακεια τους κατεβει αρκει να περναει ο τηλεοπτικος χρονος και να υποδεικνυουν για πολλοστην φορα , την απαιδευσια τους , αγραμματοσυνη τους , την αχαριστια τους ,την δουλικοτητα τους και την σιχαμενη υπαρξη τους στο χαζοκουτι , που χωρις αυτο θα ηταν οοολοι τους παιδια για φαπες , χαφιεδες και γλυφτες 

..Επειτα μπορουμε (για οσους αντιλαμβανονται ) να καταλαβουμε οτι και παλι οι φωτια επεσε σε χρονο που ''βολευει '' το συστημα για να κοιταει το κοπαδι , να τρομαζει και να λυπαται ωστε να γινουν ησυχα ολες οι προδοσιες που εχουν αναλαβει σαν ατζεντα (αυτη η ομαδα ανθελληνικων γουρουνιων)..Εχουμε πολλα παραδειγματα για αυτη τη συνωμοσιολογικη αντιληψη .
 

Κριμα να καιγεται ο κοσμος και ειδικοτερα η χωρα αλλα εαν δειτε σε καθε κυβερνηση απο τον αν.παπαδρεου (και πιο πριν ισως)καθε κυβερνηση καιει απο 1οο.οοο στρεματα (τουλαχιστον )και παντα χρησιμοποιειται η φωτια σαν επικοιωνιακο τρυκ ..φταινε ή οχι / Καποτε ελεγαν για τα τσιγαρα απο τα αμαξια (ηταν το λιγοτερο αστειο σαν ποσοστο )τωρα λενε συνεχεια για γερους και καψιμο κλαδιων κλπ /// και οτι ναναι .(το ποσοστο ειναι συντριπτικο και ειναι τακτικοι εμπρησμοι οπως εγινε στην Ευβοια (που ειναι και το πιο κοντινο συμβαν ).

Δεν αρνουμαι την ανθρωπινη βλακεια .Οσο ομως ολοι κοιτατε εκει , η γη συνεχιζει και γυριζει και τα σχεδια και η ατζεντα συνεχιζει και προχωρανε στην επιτευξη , θανατωσης και υποδουλωσης του Ελληνικου λαου .Η αντισταση (με οποιο τροπο) χανει χρονο και η πληροφορια ''κολλαει '' στις φωτιες και στα πανταχοθεν click bait ενημερωμενα αρθρα 

..Καθε φορα που υπαρχει καροτο , υπαρχει επιταγχυνση παρασκηνιακης διαδικασιας .Δεν τους ενδιαφερει να κρατησουν την χωρα .Δεν τους ενδιαφερει να ειναι ομορφη η χωρα και χωρις Ελληνες .Δεν τους ενδιαφερει να εχουν σκλαβους και να κανουν αφαιμαξη απο τα αγαθα της Ελληνικης γης .ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ και πανω στα καμμενα και αχρηστα να θαψουν και ολους μας αν δεν κανουμε κατι γρηγορα .Η χωρα θα διασπαστει σε 3 κομματια .ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ γιατι ακομη και ενας απο εμας να μεινει θα ειναι μια ρισκαλεα παραμετρος (για τα σχεδια τους ). .Αυτα για τωρα χωρις πληροφοριες ..Ελπιζω αυτη τη φορα να ήμουν κατανοητος.


------------------------------------------------------------------


Sabbath :

ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΌΛΑ.. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ! ... :


 

---------------------------------------------------------------

 

Σχετική μας ανάρτηση, του 2017 :

Από πότε υπάρχουν μαλάκες;  

 

-------------------------------------------------

 




 " I can mould it, I can cut it, I can taste it, I can spank it / Beat it, masturbate it "




11 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΩΡΑΙΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 59 πυρκαγιές κατασβέστηκαν στη Ρωσία κατά τη διάρκεια της ημέρας (ακούνε Κούλης – Κικίλιας;;;)

    https://kanenazori.com/2023/07/18/59_pyrkagies_katasbestikan_sti_rwsia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Πανάνα

    Εγώ όλα τα κατάλαβα!
    Εκείνο το "ρισκαλεα παραμετρος" λίγο με δυσκολεύει μόνο...


    [χαχα, πλάκα κάνω, αστειεύομαι
    μη φορτώσεις.
    είμαι απ' αυτούς που χασκογελάνε στις κηδείες]

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά, γουστάρω πολύ όταν οι Έλληνες εφευρίσκουν/κατασκευάζουν νέες λέξεις.
      Ρίσκο (ιταλ.) → Ρισκαλέος
      Και τί είπα πριν λίγο..; "γουστάρω"
      Gούστο (ιταλ.) → Γουστάρω (αυτήν την πρωτοεμπνεύστηκε ο Σεφέρης)

      Διαγραφή
  4. POYTANES THN GAMHSATE Δ Ε Ν Θ Α Μ Ε Ι Ν Ε Ι Ο Υ Τ Ε Ε Ν Α Σ Xexexexexexexexexeexexeexexem M SKOR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ! ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΔΙΑΒΑΣΑ ,ΟΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΕΡΥΣΙ .
    ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΥΠΟΥΣ .
    ΕΙΔΙΚΑ ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΝΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ! .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2023 - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΑΨΕΚΑΣΤΟΣ ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΖΑΒΡΑ ( ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΥΡΑ...) ΜΕ ΘΕΜΑ :

    Έλενα Ζιάβρα, η μουσειολόγος που μίλησε στον Θεοδωράκη για τον αυνανισμό: Το κάνω επειδή μπορεί να έχω πονοκέφαλο

    https://www.protothema.gr/greece/article/1393676/elena-ziavra-i-mouseiologos-pou-milaei-uperifana-gia-ton-aunanismo/

    ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΤΕΠΟΝ ΕΓΩ , ΜΕ ΛΙΓΗ ΜΟΥΣΙΚΗ !

    Τάκα τάκα τα - Τέρης Χρυσός
    https://www.youtube.com/watch?v=QAJrG4yYr3I

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζαντός
    μία ώρα πριν
    Ολη η ελλαδα μπλε σοκολατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή