«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 18 Ιουλίου 2023

Πρέπει να επικαιροποιήσουμε το «Μητσοτάκη ..........» _ Ιδέες..;


 

Μετάφραση τραγουδιού: 

Για ό,τι κάνεις Θα σε φάω.. Και κάθε μέρα θα σε κατηγορώ. Ακόμα κι αν δικαιολογείσαι, kάθε γαμημένο ψέμα.. tο μόνο που με κάνει είναι.. να θέλω να σε σπάσω. Με ρίχνεις..  Σταυρώνεις το όνομά μου. Με κάνεις να τρελαίνομαι.
Είμαι σπασμένος τώρα. Σε μισώ, γαμώτο, είσαι τόσο ψεύτης! Και μου αρέσει να σε μισώ. Είστε όλοι ίδιοι! Σε επανάληψη.. μάς εκμεταλλεύεστε. Η μόνη σκέψη που μού έρχεται στο μυαλό για σένα είναι ότι με αηδιάζεις! Όλοι ξέρουν ότι είσαι ψεύτικος. Είσαι όλα όσα μισώ. Κι εγώ είμαι ό,τι δεν θα μπορούσες ποτέ να είσαι εσύ. Μη νομίζεις ότι παίζω... Γιατί σε μισώ, γαμώτο. Και μου αρέσει να σε μισώ. (Fuck you) (Fuck you) (Fuck you) (άντε γαμήσου) (άντε γαμήσου) (άντε γαμήσου)

 

 

17 σχόλια:

  1. Αφού g@#ιεσαι..#/tσοt@ki..
    Δικό σου. Είναι το κολαράκι!!!
    Έχεις όμως πολλά κουσούρια
    Και θα αρχίσουν τα κουμπούρια!!!








    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η κούλα χέστηκε και έξυσε τ' αχαμνά της. Να μη σου πω πως το επιδιώκει για σίγουρη εκτόνωση των ασπόνδυλων ελληνόφωνων όντων, που κατοικούν στην ιερή ελληνική γη και τη μαγαρίζουν με την γλοιώδη παρουσία τους....Δεν περιμένω τίποτα πια απ' όλους γύρω μου... μόνο αηδία, Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ανοιχτά πια σε συζητήσεις πως προτιμούν να δώσουμε το κάτι τις από το σώμα της Πατρίδας μας στους τουρκομογγόλους, γιατί δεν έχουν καμία όρεξη για πολεμικά επεισόδια και επιστρατεύσεις....Και ύστερα σου λένε να αγαπάς τον πλησίον σου...Φωτιά και τσεκούρι και μόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hβήρια Κρυστάλλη18 Ιουλίου, 2023 18:16

      Από τα πιο μεστά και ολοκληρωμένα σχόλια! Η πεμπτουσία όλων όσα βιώνουμε σε πεντέμιση αράδες! Αηδιάζω πλέον και μόνον με την θέα όλων των δήθεν Ελλήνων ζωανθρώπων, όπου και να γυρίσω τα μάτια μου, παντού παρακμή, βρώμα, ωχαδερφισμός, αμορφωσιά και μύρια όσα άλλα.....Δεν υπάρχει πλέον ούτε αρχή, μέση ή τέλος σ΄αυτό που ζει η πατρίδα! Και ναι, κι εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι ο Μητσοφούφουτος τρίβει τα χέρια του και χέστηκε παντελώς γι αυτά που του σούρνουνε.....Δεν υπάρχει σωτηρία με δήθεν αγαπίτσες, καρδούλες και φιλάκια στον πλησίον σου και άλλες παπαρομάντολες! Εδώ χρειάζεται ΜΟΝΟΝ φωτιά και τσεκούρι, μπας και σωθεί ό,τι δεν σώνεται...Και θα δανειστώ μία αποστροφή από πρόσφατο άρθρο του αγαπημένου Μάρκου Ντε Σάντ : ''Ειλικρινά υπό άλλες συνθήκες θα ντρεπόμουν που ζω σε αυτό το κράτος. Όμως η ντροπή αν δεν σε κάνει να εξεγερθείς, δεν χρησιμεύει σε κάτι άλλο. Κοιτάζω γύρω μου και διαπιστώνω ότι δεν ντρέπεται κανείς. Ούτε αυτοί που έστησαν το αποτέλεσμα, ούτε οι δαρμένοι ψηφοφόροι, ούτε τα γαμημένα γυφτοστελέχη που αναδείχτηκαν χυσοβουλευτές του τίποτα''! Βοήθειά μας....

      Διαγραφή
  3. Ο μπασταρδος ευχαριστως γαμιεται η παλιοπουστρα ,μαζι με του κουτσουμπα (τρελλη αδερφη )και σχεδον το 70 % των πολιτικων στην βουλη και των δημοσογραφων (χατζηνικολαου , πρετεντερης πχ), αν εξαιρεσουμε και κατι γριες τεκνατζουδες που αγοραζουν πακι και σενεγαλεζους απο την αγ,κωνσταντινου . και κατι αλλες ψωλοπνιχτρες που απο καθαριστριες και γραμματεις πανε για αρχηγοι κομματος .Και οχι δεν αναφερομαι στην ΚΕ φαλ(λ)ο γιαννη που θα αντικαταστησει το κουλη // το γαμιεσαι ειναι ευχη για ολους τους ....ΚΑΙ δυστυχως αποδεικνυεται οτι και οι ευχες και οι καταρες σε αυτους δεν πιανουν .Με τοση μουτζα και καταρα που εχει πεσει στο χαζοκουτι επρεπε να εχουν λιωσει και αυτοι και οι οικογενειες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με Αναστασία κ με Ηβηρία και προσθέτω ότι πολλές φορές μου έρχεται εμετός στην κυριολεξία με ότι βλέπω κ ακούω . Τέλος εδώ κ πολλά χρόνια πριν έρθουν όλα αυτά...δεξιά κ αριστερά πέρναγα το μηνυμα της ανυπακοής - ειρηνική ανυπακοή , τουτεστιν μην ακούς τις νότες τους..! γίνε απρόβλεπτος κ αόρατος..άκουσα διάφορα κ γείωσα κανονικά γνωστούς φίλους κ καριέρες !

    Διότι

    Tι ωφεληθήσεται άνθρωπος εάν τον κόσμον κερδίση , την δε ψυχήν αυτού ζημιωθή ;

    ΔΙΟΤΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΎ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΟΙΝΩΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ Κ ΧΛΕΥΑΣΕ ΜΕ ΕΛ ΕΥΘΕΡΑ... Ο ΠΟΡΤΙΕΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙ...ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΗΡΙΕΣ !

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 29 Αυγούστου 2021 συμμετείχα στην διαδήλωση των υγειονομικών, τεράστια σε όγκο διαδήλωση από τις μεγαλύτερες που έχω παραβρεθεί.
      Η πλατεία Συντάγματος ήταν κατάμεστη και ο κόσμος δεν έδειχνε πρόθεση να αποχωρήσει άμεσα,
      Μόλις νύχτωσε, με μια συντονισμένη ενέργεια ο ανιψιός έσβησε τα φώτα της πλατείας και οι πραίτορες έριξαν μέσα σε 5 λεπτά πάνω από 20 ασφυξιογόνα, δεν έχω ξαναδεί να πέφτουν τόσα πολλά χημικά μαζεμένα (ίσως στην διαδήλωση στο Σύνταγμα για την υποδοχή του Κλίντον)
      Ο κόσμος φώναζε σε όλη τη διάρκεια της διαδήλωσης το σύνθημα «κάτω η Χούντα του Μητσοτάκη», αλλά μόλις έπεσε η βροχή των ασφυξιογόνων όλη αυτή η λαοθάλασσα με μια φωνή και με την μελωδία των White Stripes τραγουδούσε "Μητσοτάκη Γ......."
      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή
  5. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΚΡΕΜΙΕΣΑΙ .............
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σ' όλους!
    Άν μου επιτρέπετε:
    ΜΉΉ-ΤΣΟΤΆΚΗ ΣΟΥΒΛΙΈΈ-ΣΑΙ
    " " " " ΠΑΤΙΈΈ-ΣΑΙ
    " " " " ΞΕΣΚΙΈΕ-ΣΑΙ
    " " " " ΤΣΟΥΡΛΙΈΕ-ΣΑΙ
    " " " " ΞΕΣΚΙΈΕ-ΣΑΙ
    ...κλπ κλπ κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή