«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

SOS SOS SΟS !!! - Τα όπλα του ΝΑΤΟ που παραδόθηκαν στην Ουκρανία..... μέσω εσκεμμένης "μαύρης" διακίνησης στην Ευρώπη... εμφανίζονται τώρα στις ταραχές της Γαλλίας...ίσως και σε επόμενες έγχρωμες επαναστάσεις άλλων χωρών...;;;;


Σχόλιο Con: ΑΥΤO ΠΟΥ EΛΕΓΑ ΣΕ OΛΟΥΣ ΣΑΣ !!! ΠΡOΚΛΗΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚH - Ο ΖΕΛEΝΣΚΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦEΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕIΝΑΙ 1000% ΣΙΩΝΙΣΤEΣ ….ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΕΤΑΚOΜΙΣΗ OΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΊΑ ΚΑΙ ΜΕΤA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟYΝΤΑΙ ΚΥΡIΩΣ ΓΙΑ ΈΓΧΡΩΜΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤAΣΕΙΣ…… ΘΥΜAΣTE ΑΥΤO ΤΟ ΒIΝΤΕΟ ;;; :

 Πώς θα έρθει η Eβραϊκή νίκη Pαβίνος Ron Chaya ---3 κοκoρεs που πολεμούν!! https://youtu.be/xp-XfFbFzNc  

H Μossad είναι άπo πίσω KAI TO DEEP STATE KAI TO DAVOS

 

---------------------------------------------------------------

 γράφει ο Pierre Duval , 30/6/2023

 

Από τον θάνατο του Naël, 17 ετών, στη Ναντέρ την περασμένη Τρίτη το πρωί που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού μετά από άρνηση συμμόρφωσης, λαμβάνει χώρα η γενική πυρκαγιά της Γαλλίας. Αυτοκίνητα, καταστήματα, τράπεζες, αστυνομικά τμήματα, Δημαρχεία, σχολεία, λεωφορεία, τραμ καίγονται σε τρεις νύχτες ταραχών. Καταστήματα, εμπορικά κέντρα, καταστήματα, λεηλατούνται και έχουν γίνει λιντσάρισμα. Η φυλακή Φρένς δέχθηκε επίθεση. Η λεηλασία είναι μια πράξη πολέμου ή μαζικής ληστείας. Η Γαλλία βρίσκεται πράγματι σε κατάσταση πολέμου. Είναι ένας εμφύλιος πόλεμος ή ένας πόλεμος με "ξένους θύλακες" στη Γαλλία, όπως προκαλεί ο ΣΙΩΝΙΣΤHΣ Eric Zemmour;

 

Εμφύλιος πόλεμος; Οι κάτοικοι της Γαλλίας, τα μέσα ενημέρωσης, οι πολιτικοί, μιλούν για τον εμφύλιο πόλεμο στη Γαλλία. Οι συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν για πρώτη φορά σε αρκετές πόλεις στο Hauts-de-Seine, την Τρίτη 27 Ιουνίου, για να εξαπλωθούν σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας που ήδη βιώνουν τρεις ημέρες εξέγερσης. "Οι ταραχές αποκαλύπτουν τον εμφύλιο πόλεμο που ετοιμάζεται εδώ και χρόνια. Με την παραίτηση και τη δειλία, ο Μακρόν και η κυβέρνησή του δεν ελέγχουν πλέον τίποτα!

Ας αποκαταστήσουμε την εξουσία του κράτους", έγραψε ο Nicolas, Dupont-Aignan, πρόεδρος όλης της Γαλλίας και αναπληρωτής της Εθνοσυνέλευσης. "Κατά τη διάρκεια των ταραχών του 2005, είχα προειδοποιήσει τους ηγέτες μας να στείλουν το στρατό να ψάξει για Καλάσνικοφ στα κελάρια των προαστίων. Γέλασα στο πρόσωπο. Σήμερα, βρισκόμαστε σε προ-εμφύλιο πόλεμο και έχουμε έναν πρόεδρο πετοχάρδο που έχει αφήσει την αστυνομία του", δήλωσε ο Φιλίπ ντε Βιλιέ, πρώην υπουργός, πρώην αναπληρωτής. Οι ταραχές του 2005 στα Γαλλικά προάστια είχαν ξεκινήσει στο Κλισί-σου-Μπουά μετά το θάνατο δύο εφήβων. Ήδη, η απειλή της παρουσίας των Καλάσνικοφ ζύγιζε την πολιτική ειρήνη στη Γαλλία.

 

Σήμερα, με τη σύγκρουση στην Ουκρανία και τα όπλα που στέλνει το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία, ο κίνδυνος είναι να δούμε τα όπλα του να χρησιμοποιούνται στη Γαλλία, ακριβώς, στις τρέχουσες ταραχές. "Χθες το βράδυ, οι ξένοι θύλακες έδειξαν και πάλι τι ήταν ικανοί: ταραχές, επιθέσεις, πυρκαγιές, λεηλασίες, λεηλασίες δημόσιων υπηρεσιών που χρηματοδοτούμε με δισεκατομμύρια για τόσα χρόνια. Όπως πάντα, είναι η υποβολή που ενθουσιάζει τους εγκληματίες. Αυτό της κυβέρνησης και της Αριστεράς έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης. Μόνο η σταθερότητα θα είναι σε θέση να φέρει τάξη και ειρήνη. Απαιτώ την καθιέρωση μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης από απόψε", έγραψε ο Eric Zemmour, πρόεδρος της Reconquête.

 

Ο Continental Observer σημείωσε επίσης ότι ο πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων (LR) ζητά να ενεργοποιηθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία. "Ενώ ο Μακρόν περνάει καλά στη Μασσαλία, συγκρούσεις ξεσπούν παντού στο Hauts de Seine:οι αντάρτες πλησιάζουν!", έγραψε επίσης στον Ευρωπαίο βουλευτή Gilbert Collard στην αρχή των γεγονότων.

 

Όπλα του ΝΑΤΟ για την Ουκρανία στην Ευρώπη. "Τα όπλα που προμηθεύονται την Ουκρανία έχουν ήδη εμφανιστεί στην Ευρωπαϊκή μαύρη αγορά", προειδοποίησε τον περασμένο Απρίλιο ο Continental Observer επικαλούμενος την Ευρωπόλ, η οποία δήλωσε ότι "η διάδοση πυροβόλων όπλων και εκρηκτικών στην Ουκρανία θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση της παράνομης διακίνησης πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών στην ΕΕ κατά μήκος καθιερωμένων οδών λαθρεμπορίου και μέσω διαδικτυακών πλατφορμών". Αυτό αφορά τα AR-15, τα σύγχρονα όπλα και αυτά που χρησιμοποιούνται ήδη από τον ουκρανικό στρατό, τα kalashnikovs χωρίς να ξεχνάμε τους πυραύλους Javelin ή Stinger.

 

Ο Παριζιάνος ανέφερε στις 28 Ιουνίου ότι οι διευθυντές σχολών οδήγησης στο Σηκουάνα-Σαιντ-Ντενί πουλούσαν τουφέκια επίθεσης στις πόλεις. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτών των ταραχών αποκαλύφθηκε μια περίπτωση διακίνησης όπλων πολέμου από την Ανατολική Ευρώπη. Η γαλλική εφημερίδα σημειώνει ότι "η παρατήρηση είναι πλέον μέρος της καθημερινής ζωής των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή του Παρισιού".

 

Εμφύλιος πόλεμος ή πόλεμος με ξένους θύλακες; Πολλές λεηλασίες έχουν γίνει σε αυτές τις τρέχουσες ταραχές. Οι ταραχές θα προχωρήσουν ακόμη περισσότερο, πέρα από τη λεηλασία και την καύση αυτοκινήτων για να λάβουν τη μορφή του εμφυλίου πολέμου που αναφέρεται τόσο συχνά, ειδικά με τη χρήση όπλων πολέμου που αποστέλλονται στην Ουκρανία από το ΝΑΤΟ; Ή μήπως η Γαλλία αντιμετωπίζει πόλεμο με ξένους θύλακες στο έδαφός της;

 

Ο  ΣΙΩΝΙΣΤHΣ Eric Zemmour έγραψε στο Twitter: "οι Γάλλοι αστυνομικοί είναι τα μεγάλα θύματα της μεταναστευτικής μας πολιτικής. Η δύναμη τους δίνει μια αδύνατη αποστολή: να εξασφαλίσουν την τάξη σε ξένους θύλακες, αλλά τους φτύνει κάθε φορά που ο χρόνος είναι σοβαρός". Οι λεηλασίες και οι λιντσάρισμα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της χθεσινής νύχτας είναι, σύμφωνα με τον γαλλικό ποινικό κώδικα, πράξεις πολέμου: "η πράξη της διάπραξης, με όπλα ή ανοιχτή δύναμη, της λεηλασίας μιας πόλης ή μιας περιοχής".

 

observateurcontinental.fr 

 

3 σχόλια:

  1. --- "Μόνο η σταθερότητα θα είναι σε θέση να φέρει τάξη και ειρήνη. Απαιτώ την καθιέρωση μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης από απόψε", έγραψε ο Eric Zemmour

    --- "Στις πόλεις της Ευρώπης, θα ξαμολύσουμε τους μηδενιστές, οι οποίοι θα φέρουν τέτοιο χάος, που οι Ευρωπαίοι θα μας παρακαλάνε να τους κυβερνήσουμε", γράφουν τα πρωκτόκωλλα της προφητικής 'Οχράνα'.


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. --- Μεγάλης κλίμακας κίνημα διαμαρτυρίας στο Βέλγιο βρίσκεται σε εξέλιξη με την ονομασία «Comme en France».

    --- Στην Ελβετία βγήκαν τα τανκς στη μεγαλύτερη πόλη τη Ζυρίχη, καθώς η ελβετική κυβέρνηση χρησιμοποιεί τον στρατό για να περιορίσει τις ταραχές που εξαπλώθηκαν από τα γαλλικά σύνορα.

    https://dimpenews.com/2023/07/02/%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b2%ce%b5%cf%84%ce%af%ce%b1-%ce%ad%ce%b2%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ae/.



    --- Μετά το Βέλγιο και την Ελβετία τα επεισόδια και οι ταραχές για το θάνατο του Νάελ έφθασαν πέραν του Ατλαντικού τώρα και στον Καναδά και ειδικότερα στο Μόντρεαλ.

    https://dimpenews.com/2023/07/03/%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b4%ce%ac-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bd%ce%b1%ce%ad%ce%bb-%ce%b2/


    Τζιχάντ υποκινούμενο και χρηματοδοτούμενο από τον διεθνή σιωνισμό.
    Κλασσικά Εικονογραφημένα.


    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΕΛ ΕΛΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ FALSE FLAG PSY OP ΜΑΥΡΗ ΤΖΟΥΦΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΥΠΟΥΛΟΜΠΑΜΠΕΣΑ ΝΕΚΡΟΜΑΣΟΝΕΣ ΣΑΤΑΝΟΛΥΣΣΑΚΑ

    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ DEATHAEGEAN DROWNAEGEAN ARGAEGEAN ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΚΑΝΕΙ ΑΡΠΑΚΟΛΙΑΖΕΙ Η ΜΑΚΡΟΝ ΚΡΟΜΑΝ ΧΑΡΙΜΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΨΥΧΗ ΚΑΡΓΙΟΛΑ

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΡΗΤΑΙ ΚΕΚΗΡΥΧΘΕΙΣ ΥΠΟ ΑΝΔΡΕΙΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΕΘΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή