«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

Εξαιρετικά αφιερωμένο στους ηλίθιους



Εξαιρετικά αφιερωμένο στους ηλίθιους.. Εξαιρετικά αφιερωμένο το παρακάτω βίντεο σε όσους ακόμα πιστεύουν το αφήγημα πως οι φωτιές είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης αμέλειας και της κλιματικής αλλαγής… Όποιοι ακόμα πιστεύουν αυτό το αφήγημα έχουν ξεπεράσει το στάδιο της ηλιθιότητας και επεκτείνονται ταχύτατα προς την επικινδυνότητα.. Ναι είναι πια άκρως επικίνδυνοι για όλους εμάς τους υπόλοιπους που ερευνούμε και ψάχνουμε να βρούμε κάθε λάκκο που έχει η κρατική και παγκόσμια φάβα…


 27 Ιουλίου, Απόλλωνας Ρόδου:

facebook.com/1000...

 

Όχι λοιπόν, ούτε ανθρώπινο λάθος προξενεί τις πυρκαγιές, ούτε το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής.. Λυπόμαστε πάρα πολύ για όσους ακόμα τα πιστεύουν αυτά και τα υποστηρίζουν στις παρέες τους… Κάποτε ίσως να τους θεωρούσαμε θύματα της χειραγώγησης της κρατικής μηχανής.. Όμως τώρα όχι.. Δεν τους θεωρούμε πλέον θύματα αλλά ως εχθρούς των υπόλοιπων ανθρώπων, γιατί εξαιτίας τους η κρατική μηχανή βρίσκει τη βάση επάνω στην οποία στηρίζει οποιοδήποτε αντιανθρώπινο μέτρο εφαρμόζει επάνω μας…

Αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιοι να πιστεύουν το κράτος και τους δημοσιογράφους, όλα θα ήταν καλύτερα σε αυτόν τον τόπο… Δεν περιγράφουμε άλλο, θεωρούμε πως τα είπαμε όλα.. Και όποιος μπορεί ας πετάξει τον εγωισμό του και ας προσπαθήσει να καταλάβει τι προσπαθούμε να πούμε… Έχουμε πόλεμο και δεχόμαστε βολές κατά ριπάς από τον εχθρό… Ας πράξουμε τα δέοντα και ας προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε όσο καλύτερα γίνεται..

Ο εχθρός τελειώνει και θα πάρει μαζί του όσους περισσότερους μπορέσει.. Πρώτους όμως απ’ όλους θα πάρει τους ηλίθιους…

 

lumi-news.gr 

 

 

6 σχόλια:

  1. Εεε να τους πάρει να ησυχάσουμε!!Ρωξάνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελληνικέ Λαέ η Επανάσταση ξεκινάει από την Ρόδο.
    Αξίζει να το δείτε κοινοποιήστε το παντού

    https://www.facebook.com/100048266092446/videos/1056967391935463/?ref=embed_video&t=240

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταυλακιώτσ06 Αυγούστου, 2023 03:02

    ANTARCTICA PLUNGES TO -83.2C (-117.8F) — EARTH’S LOWEST TEMPERATURE SINCE 2017
    While the media tricks the dumb and the gullible into believing the world is on fire –with poverty-inducing CO2 reductions their only savoir– Antarctica is shivering through an extreme bout of cold, even by South Pole standards.
    The Italian-French research station Concordia posted a reading of -83.2C (-117.8F) on July 25. This ranks as the fifth coldest daily value in the operational life of the station, bested only by Aug 2010’s -84.7C; July 2010’s -84.6C; and June 2017’s -83.9C and -83.5C.

    https://europerenaissance.com/2023/08/01/antarctica-plunges-to-83-2c-117-8f-earths-lowest-temperature-since-2017/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (μετάφραση)

      Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΉ ΒΥΘΊΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ -83,2C (-117,8F) - Η ΧΑΜΗΛΌΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΌ ΤΟ 2017

      Ενώ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ξεγελούν τους χαζούς και τους αφελείς και τους κάνουν να πιστεύουν ότι ο κόσμος καίγεται -με τη μείωση του CO2 που προκαλεί φτώχεια να είναι η μόνη τους σωτηρία- η Ανταρκτική τουρτουρίζει, ακόμη και για τα δεδομένα του Νότιου Πόλου.
      Ο ιταλο-γαλλικός ερευνητικός σταθμός Concordia κατέγραψε -83,2C (-117,8F) στις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για την πέμπτη ψυχρότερη ημερήσια τιμή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σταθμού, που ξεπερνιέται μόνο από τους -84,7C τον Αύγουστο του 2010, τους -84,6C τον Ιούλιο του 2010 και τους -83,9C και -83,5C τον Ιούνιο του 2017.

      Διαγραφή
  4. MAΘΑΝ ΟΤΙ ΠΟΥΛΙΩΜΑΣΤΕ....
    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ.


    «Εδώ είναι Βουλγαρία!», φώναζε............Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.
    https://indicator.gr/kavala-voylgaros-katevase-tin-elliniki-simaia-apo-to-limani-fonaze-edo-einai-voylgaria

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυστυχώς έχουν ακριβύνει οι σφαίρες, κάποτε φτιάχναμε μπαρούτι στην Δημητσάνα, και στην ΠΥΡΚΑΛ, αλλά από το 2010 που γίναμε επίσημα οικόπεδο, εισάγουμε πυρομαχικά από τους διαχρονικά γαμιάδες μας, εδώ και 200 χρόνια, τους Ούννους.
    Τι να λέμε τώρα, ότι έλεγα σε δύο γίδια στην εργασία των 780 ευρώ μικτά, ότι οι ανεμογεννήτριες τα έχουν κάνει όλα ίσωμα, και μου έλεγαν το αφήγημα του Δημιοκρατικού τόξου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή