«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

ΑΦΡΙΚΗ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΟΥ Γ' [ DJ GREGORY - "ELLE" (reprise) ]

37 σχόλια:

  1. http://amfoterodexios.blogspot.com/2023/08/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ;;;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο αυτό του kyrios είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΆΣΧΕΤΟ με την ανάρτηση. Το ανάρτησα χάριν φιλοξενίας.

      Διαγραφή
  2. ....Ο τρόπος της σκέψης και τα όσα πιστεύετε καθορίζουν το πεπρωμένο σας
    Η Ζωή σας είναι κατασκεύασμα των σκέψεών σας.....

    Η δύναμη του υποσυνείδητου
    https://www.dioptra.gr/vivlio/psychology/i-dunami-tou-uposuneiditou/


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ VPX,

      Επιμένω σε έναν άλλο κόσμο.
      Τον έχω τόσο ονειρευτεί,
      τόσο πολύ έχω σεργιανήσει μέσα του
      που πια είναι αδύνατο να μην υπάρχει.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Δεν είναι δικό μου απόφθεγμα. Κλεμμένο το έχω απο μια φωτό sticker. Με εκφράζει όμως ΑΠΟΛΥΤΑ.

      Διαγραφή
    2. Αρίσταρχος ο Σάμιος

      «Ο άνθρωπος όταν κοιμάται και στο όνειρό του βλέπει εικόνες προφητικών συμβάντων είναι χώρος μέν ως προς τον φυσικό κόσμο όπου βρίσκεται.Κατάσταση δε ως προς τον αστρικό κόσμο,όπου η ψυχή του αντιλαμβάνεται την δύναμη εκείνη, η οποία ονομάζεται μορφογενές ρευστόν».

      Fleetwood Mac - Dreams (Lyrics)

      https://www.youtube.com/watch?v=JuL8-8xm4QU

      E Y X A Ρ Ι Σ Τ Ω ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ

      V P X

      Διαγραφή
  3. Δεν είδα να ασχολείται κανείς.. όχι τόσο με τη μουσική (αν και το κομμάτι αυτό έχει σημαδέψει τη μισή μου ζωή), όσο με τους λοιπούς υπαινιγμούς και συμβολισμούς. Άντε, και λίγη "βοήθεια του κοινού" :
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/ksekina-polemos-i-nigiria-eisvalei-sto-nigira-pou-ypegrapse-symmaxia-me-ti-wagner/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλη μια "βοήθεια του κοινού":
      Όπως πάνω έτσι και κάτω. Έχουμε επίθεση των αποστατικών (δρακονιανών) δυνάμεων (τζεντάι) στην ελληνική αυτοκρατορία του γαλαξία.
      Αυτός ο πόλεμος είναι που μαίνεται ακόμα, από όταν η ελληνική φυλή (λευκός homo sapiens) ήρθε στη Γη και συμμάχησε με τη μαύρη αφρικανική φυλή. Έχει όμως και η Αφρική.. σαπίδια ενεργούμενα των Κρονίων. Η ρεβάνς του ελληνοατλαντικού πολέμου χοντραίνει...

      Διαγραφή
    2. M O Y Σ Ι Κ Α Ρ Α !!!

      V P X

      Διαγραφή
    3. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ..Κ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟ !!! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ...? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ....?

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

      V P X

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚΣΤΑΤΙΚΟ..
      ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ, ΑΠΟΚΤΑΣ ΕΞΗ!
      Το ανωτέρω λινκ είναι το μοναδικό στο youtube με αυτή την εκτέλεση.

      Διαγραφή
    5. ΩΡΑΙΟΣ ! ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ , ( https://www.y2mate.com/en805 ) ΑΡΕΣΕΙ Κ ΣΤΟ ΓΕΡΙΚΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ ΜΟΥ ..!

      V P X

      Διαγραφή
  4. via Alexandros Pavlides
    8 λ. ·
    Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...
    40 Αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία. Θα πάρουν Δωρεάν σιτηρά, στρατιωτικό εξοπλισμό και κυρίως αντιαεροπορικά συστήματα ουτως ώστε εάν η Δύση αποπειρανθεί regime change στο όνομα της "Δημοκρατίας" με αεροπορικούς βομβαρδισμούς όπως κάνανε με τον Καντάφι να ξέρουν ότι οι Αφρικανοί δεν θα τους αντιμετωπίσουν με λιανοντούφεκα.
    Ο πόλεμος στην Ουκρανία για όποιον δεν το έχει καταλάβει δεν περιορίζεται εκεί αλλά έχει παγκόσμιες προεκτάσεις. Κάποιοι νόμιζαν ότι θα εξοπλίσουν την Ουκρανία σαν αστακό και θα την βάλουν στο ΝΑΤΟ με μηδενικό κόστος γι'αυτούς. Τώρα θα μάθουν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι ο συνασπισμός Ρωσίας-Κίνας θα τους τσακίσει σε όλα τα άλλα μέτωπα όπου τους βρίσκει. Όταν ο Μακρόν τόλμησε να απειλείσει τον Νίγηρα με επέμβαση βρήκε αραγές μέτωπο από το Μαλί και άλλες αφρικανικές χώρες με σαφείς προειδοποιήσεις ότι θα σταθούν στο πλευρό του Νίγηρα. Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει σε βάρος της Ευρώπης. Οι υποτελείς της Αφρικής έχουν σηκώσει κεφάλι.
    Την ώρα που η Ευρώπη ασχολείται με τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ, την αλλαγή φύλου από την εφηβεία, την πράσινη ενέργεια και την ένταξη εντόμων στην διατροφή μας - με μ@λακίες δηλαδή, 40 αφρικανικές χώρες υπέγραψαν στρατιωτική συμφωνία με τη Ρωσία. Τί σημαίνει αυτό? Με πολύ απλά λόγια: Η παγκόσμια πίτα μικραίνει για την Ευρώπη.
    Δεδομένου ότι Ευρώπη είναι ένα μάτσο βολεμένων, δηλαδή επιτρόπων, ειδικών επιστημόνων, ΕΣΠΑτζήδων, ΜΚΟτζήδων και λοιπών παρατρεχάμενων, αυτοί νέμονται την πίτα της Ευρώπης προς όφελος τους και σε βάρος μας. Μαζί με αυτούς βάζουμε και το πολιτικό προσωπικό κάθε χώρας που ανάλογα με το πόσο υποτελείς έχουν καταστήσει τους λαούς που κυβερνούν, οι Επίτροποι τους δίνουν μεγαλύτερο μέρος της πίτας που νέμονται ως ανταμοιβή.
    Η πίτα της Ευρώπης όσο πάει και μικραίνει αλλά αυτοί που την νέμονται δεν πρόκειται να κάνουν καμία παραχώρηση στην πίτα που απολαμβάνουν. Συνεχίζουν να πλουτίζουν αυτοί και οι παρατρεχάμενοι τους με Offshore, μίζες και απ'ευθείας αναθέσεις. Γι' αυτό και ο Ευρωπαίος πολίτης φτωχαίνει σταθερά τα τελευταία χρόνια. Γι' αυτό και παλιότερα με ένα μισθό έφτιαχνες εξοχικό ενώ τώρα σκέφτεσαι να αγοράσεις φέτα ενώ δεν έχεις να πληρώσεις το ρεύμα σου.
    Γιατί σε κυβερνούν άδεια κουστούμια με σπουδές σε πανάκριβα πανεπιστήμια όπου δεν πήγαν για να μάθουν πως να διαχειρίζονται οικονομικά μια χώρα αλλά για να κάνουν διασυνδέσεις για να μπορούν να σου στερήσουν τα όνειρα σου συλλογικά.
    Καιρός να καταλάβουμε σε τί είδους κόσμο ζούμε. Οι Ευρωπαϊκοί λαοί μοιραία οδηγούνται σε εξαθλίωση. Αυτή η Ευρώπη μοιραία θα διαλυθεί. Το ζήτημα είναι αν θα διαλυθούμε πρώτα εμείς.
    -N.K.-

    https://www.facebook.com/dennis.hoidas/posts/pfbid02fdeAUCc8UmT5oV1PsRcnAWcfbamn76ga9c3BuRwnMn4KyTgoTCCNjtSAJrmGMaRVl


    mnk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίγηρας: μαζική εισροή διαδηλωτών στο Νιαμέι υπέρ του πραξικοπήματος

    https://sahel-intelligence.com/31624-niger-afflux-massif-de-manifestants-a-niamey-en-faveur-du-coup-detat.html

    ΜΙΑ ΧΏΡΑ ΠΟΛY ΠΛΟYΣΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΕYΜΑΤΑ, ΧΡΥΣO ΚΑΙ ΟΥΡAΝΙΟ ΖEI ΣΕ ΣΥΝΘHΚΕΣ ΦΤΏΧΕΙΑΣ........ Μεσαίωνας όπως θα γίνουμε επίσης πολύ σύντομα !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ. Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΟΛΙΔΑ ΓΙΑ ΦΟΛΙΔΑ ΆΚΑΦΤΗ!

      Διαγραφή
    2. NIGER ---Ο Μοχάμεντ Μπαζούμ, ο καθαιρεμένος πρόεδρος του Νίγηρα απευθύνεται στον "κόσμο" της G7, των αφεντικών του, στα αγγλικά, στην Washington Post

      https://histoireetsociete.com/2023/08/04/mohamed-bazoum-le-president-du-niger-dechu-sadresse-au-monde-en-anglais-dans-le-washington-post/

      Διαγραφή
    3. O MΠΑΖΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΆΖΟ! ΚΑΘΊΚΙ!

      Διαγραφή
    4. Ο στρατηγός Μόντι, μια μορφή στρατιωτικής δύναμης στο Νίγηρα, βρίσκεται στο Μάλι----AFRICAN NEWS
      https://fr.africanews.com/2023/08/03/le-general-mody-figure-du-pouvoir-militaire-au-niger-est-au-mali/

      Διαγραφή
    5. O ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ!

      Διαγραφή
    6. ΑΦΡΙΚH ΕΛΕYΘΕΡΗ---Για χρόνια σας έχω πει ότι η επανάσταση ενάντια στο βαθύ κράτος , ΟΗΕ, WHO , Davos Forum etc......και Bill GATES θα ξεκινήσει από την Αφρική !!!

      Η απελευθέρωση έχει ξεκινήσει και θα απελευθερώσει και την Ε. Ε. κάτω από τη φυλακή του βαθεωs κράτους των ΗΠΑ

      !!!! Να είστε προσεκτικοί καθώς η εθνική μας μαριονέτα έχει υποσχεθεί στρατιωτική υποστήριξη στον Micron !!!!

      https://sahel-intelligence.com/31617-niger-reouverture-des-frontieres-avec-cinq-pays-frontaliers.html

      https://youtu.be/CdOSFIf-beY

      https://youtu.be/CdOSFIf-beY

      https://lecridespeuples.fr/2023/08/02/pourquoi-le-niger-est-un-nouveau-front-dans-la-guerre-froide-moderne/

      https://odysee.com/@Cielvoile:e/congo:25?src=embed !!!!!

      Διαγραφή
    7. ΝΑΙ, ΤΟ Micron ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΆΡΑ. Η ΚΟΎΛΑ ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΝΥΦΙΚΟΎ της Μικρόν..

      Διαγραφή
  6. ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΜΗΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ [ ΕΛΕΥΣΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ] ΤΩΝ EΛ [ EL ] ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Γ' . ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ . KAI TO ELLE MOY ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ...
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ά Ρ Ι Σ Τ Α !!!!! (5 [Ε] ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΆ 🙂)

      Διαγραφή
    2. ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ 5η ΦΑΛΑΓΓΑ (Ε) ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ (ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ). Ο DJ GREGORY ΕΙΝΑΙ ΓΆΛΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΦΡΙΚΑΝΙΣΤΗΣ ΛΕΥΚΟΣ DJ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    3. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ELLE ! ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΗΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΜΑΖΙ.

      Διαγραφή
    4. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΙΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΪΜΟΥ,
      ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ, ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ" (ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΤΕΜΠΛ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ"), ΕΝΝΟΟΥΜΕ "ΝΤΟΓΚΟΝ ΤΟΥ ΝΙΓΗΡΑ ΠΟΤΑΜΟΥ" Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΥΨΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΓΟΥΙΝΕΑΣ, ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΑΛΙ, ΝΙΓΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ Ν.ΓΟΥΙΝΕΑΣ.

      Διαγραφή
  7. Αφού η μάζα της Λευκής φυλής έχει αποκοιμηθει, προβλέπω εξέγερση της μάζας της άλλης ΚΑΘΑΡΗΣ φυλής, της Μαύρης. Μιλώ για τη μάζα και όχι για μεμονωμένες ομάδες ανάμεσα στους ανθρώπους. Τα Λευκά Καπέλα κάνουν τη δουλειά τους, αλλά όσο αφορά το πλήθος, αυτό κοιμάται και περιμένει. Το πλήθος στην Αφρική ΔΕΝ είναι σαν τους Λευκούς. Είναι πολλά χρόνια εξαθλιωμένοι και μόλις ανακαλύψουν τη δύναμή τους θα γίνουν τσουνάμι. Τον ΕΝΑΝ περιμένουν που θα τους ξεσηκώσει.

    Όσο αφορά τη δεύτερη "βοήθεια του κοινού" που μας δίνει ο Κώστας, θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ οτι όπως πάνω έτσι και κάτω. Η επίθεση των αποστατικών δυνάμεων στην Ελ-ληνική αυτοκρατορία του γαλαξία είναι παλαιά και συνεχής. Έσω την ΑΙΣΘΗΣΗ οτι με τη βοήθεια του Ήλιου και της "περατζάδας" του Ηλιακού μας συστήματος απο συγκεκριμένες περιοχές πύκνωσης του Γαλαξία μας, βαίνουμε ΑΙΣΙΩΣ προς το ΤΕΛΟΣ. Και το τέλος θα είναι ΝΙΚΗΦΟΡΟ για τις Ελ-ληνικές δυνάμεις του Φωτός.

    Είμαι σίγουρος οτι οι συμπαθέστατοι και "αποκρυφιστές" Ντόγκον και να ήξεραν (που νομίζω ξέρουν) την έκβαση και το τέλος, ΔΕΝ θα το μαρτυρούσαν. άλλωστε όταν αυτοί μας έλεγαν για τον Σείριο Γ, οι "επιστήμονες" τους χλεύαζαν !!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να στειλουμε τα αδερφια Αντετοκουμπο να συνδραμουν 😂😂😂😂😂

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.youtube.com/watch?v=cBEde4hrNHY A.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος:

    «ότι είναι επάνω είναι σαν αυτό που είναι κάτω, και ότι έχει γίνει είναι σαν αυτό που θα γίνει».

    Toto - Africa

    https://www.youtube.com/watch?v=FTQbiNvZqaY

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO ΠOTAMI NIGIRAS

    https://yandex.com/images/search?lr=10418&source=serp&stype=image&text=THE%20RIVER%20NIGER

    Έχουμε ζήσει στην Μαύρη Αφρική σε πολλές χώρες πολλά χρόνια. Eχω πάει σε όλες σχεδόν τις αφρικανικές χώρες, εκτός της Βόρειας Αφρικής (έξω από το Μαρόκο). Παντρεύτηκα στη Νότια Αφρική και ο γιος μου γεννήθηκε εκεί. Η Αφρική είναι στην καρδιά μου
    Οι Dogon βρίσκονται στο Mali και μερικοί στη Burkina Faso (= “η γη των έντιμων ανθρώπων” ονομάστηκε από τον Thomas Sankara, αυτός ο μεγάλος νεoς άνθρωπος της ειρήνης που δολοφονήθηκε από το Μιτεράν και τις ΗΠΑ ….
    THOMAS SANKARA ----Πρέπει να επιλέξουμε, είτε σαμπάνια για λίγους είτε ασφαλές πόσιμο νερό για όλους (Αυτό ισχύει και για εμάς τους Έλληνες !!)

    Τελευταία Ευκαιρία Ευρώπη
    https://globalsouth.co/2023/08/01/feed-the-world-europes-last-chance/


    Είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ στην έρημο Aïr του Νίγηρα πριν από μερικά χρόνια … με ανοιχτό ουρανό.

    https://yandex.com/images/search?lr=10418&source=serp&stype=image&text=Air%20desert%20Niger

    ΑπάντησηΔιαγραφή