«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Ταρατατζούμ τατζούμ τατζούμ !!!!!

    Και να σκεφτείς οτι γύρω στο 2014 ήταν να πάρουμε ένα μεγάλο έργο στην Μπουργκίνα Φάσο, το οποίο θα εξυπηρετούσε καμμία 8-10 χώρες γύρω γύρω. Είχαμε συναντηθεί εδώ στα γραφεία μας με κάτι Αξιοματούχους της τότε κυβέρνησης (Στρατιωτική η Κυβέρνησή τους τότε) και τους είχαμε κάνει αναλυτική παρουσίαση. Είχαμε φτάσει στο σημείο να κανονίζουμε και ποιοί απο εμάς και για πόσο καιρό θα πάμε εκεί κάτω.

    Τελικά (και ευτυχώς γιατί η τότε κυβέρνηση ανατράπηκε γρήγορα) δεν την πήραμε τη δουλειά, διότι η εταιρία που εργάζομαι έχει σαν αρχή της να ΜΗΝ λαδώνει και αυτοί θέλανε το λαδάκι τους. Τους προτείναμε Extra παρθένο ελαιόλαδο, αλλά δεν το θέλανε.

    Πάντως η Αφρικανική Ένωση που έχουν φτιάξει, ΑΝ την αφήσουν οι ΑγγλοΓαλοΟλανδοΠορτογαλοΙσπανοί, θα κάνει ΜΕΓΑΛΑ πράγματα για το καλό της Αφρικής. Αν δεν την αφήσουν αυτοί, θα το διασφαλήσει ο Ρώσσος !!!

    Και για να το ευθυμήσω και λίγο, στην αντιπροσωπεία τους ήταν και μια γυναίκα σε υψηλό πόστο, η οποία ήταν πραγματική γαζέλα και λόγω του οτι ήταν μακρυά απο την χώρα της, "ψαχνόταν" για "παιχνιδάκι". Μιλάμε για σχεδόν ευθείες βολές, αλλά ας όψεται ο χαρακτήρας μου και κυρίως ο τρελλός μου έρωτας για τη γυναίκα μου !!!!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΩΩΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε τα ιδια λεω και εγω οταν ειμαι σιγουρος οτι θα τα ακουση η γυναικα μου χεχεχεχεχεχεχεχεχε ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΜΙΧ ΣΚΟΡΠ

      Διαγραφή
  2. όπα είπα λέω!

    μνκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή