«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Πιάσαμε το ΠΡΟ.ΠΟ. !!! (Υπ.Προστ.Πολίτη)

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

12 σχόλια:

  1. Εgaμιοσαντε... όλοι!!! στα κερκυραίΐκα...


    🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΣ ΦΙΛΑ ΘΛΟΣ δηλ- ΦΊΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΟΥ κ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ :

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΈΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ( ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΕΣΑ..) ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ , ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΝ ΙΩΝΙΑΣ Κ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ...ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

    ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑΣ Κ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΆΘΛΗΣΗΣ ( ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ Κ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ) ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ Κ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΗΟΤ ΣΠΟΤ !!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ...??? ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΗΝΕΣ Κ SLEEPING BANK... NA TOYΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ.... ΟΥΣΤ , ΚΟΠΡΙΤΕΣ !!!

    ΤΕΛΟΣ Η ΑΕΚ ΜΠΗΚΕ ΣΦΗΝΑ Κ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΕΠΑΞΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ ΚΥΠΕΛΛΟ.....ΚΟΝΤΡΑ..ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟ - ΣΚΑΙ..ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ... ΚΛΠ....ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ...ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ...ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.....Κ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ...ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...Κ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΖΑΜΙά....!!!! ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΠΟΡΝΟΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ Κ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΓΡΑΛΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΚΑΠΕΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΗΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ...!!! ( ΑΚΟΜΗ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ...ΣΤΑ ΧΑΑΑΑΝΝΝιά ?)

    ΜΕΧΡΙ ΔΙΑΒΗΜΑ ΕΣΤΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ...ΑΕΤΟΙ..ΚΛΠ...ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΥς ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ...!!!

    ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ.. ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ...ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΥΝΕ..ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ , ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΒΙΝΤ - ΛΟΚ ΦΑΚ ΝΤΑΟΥΝ...ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ...!!! ΓΙΑ ΜΑΣΚΕΣ Κ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ....!!!! ΟΚ ...??? ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ...ΔΕΝ FYCK...ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΡΟΑΓΩΣΓΗ...Κ ΣΥΝΤΑΞΗ..ΜΕΤΑ... ( ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΑΠΙΟΙ....ΔΗΛΑΔΗ...!!! ) ΟΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ...ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ....ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....!


    ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ..... ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ Κ ΕΚΜΕΤΑΛΕΎΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΟΝΑΖΙ...Κ ΕΔΡΑΣΑΝ....ΠΑΡΕΑ !!!

    ΕΔΩ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...ΣΕ 1-2 3 ΝΕΚΡΟΥΣ..ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΑΝ... ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΟΠΑΔΩΝ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Κ Η ΑΕΚ Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΠΑΟ .... ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΕΥΡΩΠΗ....!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ( ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΟΧΙ ΠΟΔΟΣΦΣΑΙΡΙΚΗ ) ΟΠΩΣ Κ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΧΕΙ Κ ΑΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...

    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ....ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ... ΜΟΝΟ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΕΣ....Κ ΤΟΥΡΚΟΑΓΚΑΛΙΕΣ...!

    Πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες

    https://www.youtube.com/watch?v=E2NGiFy0XwA

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλικε VPX και εγώ δεν έχω πάει ακομά μέσα στο γήπεδο. Θα είναι δύσκολο να βρούμε εισητήριο για τα επόμενα 2-3 χρόνια !!! Πέρασα απο έξω και έκανα το γύρο του γηπέδου και δεν σου κρύβω οτι η καρδιά μου πήγε να με "προδώσει" !! Συγκινήθηκα με τα ονόματα των πόλεων και τις φωτογραφίες. Φαντάσου τι θα έχει μέσα το μουσείο.

      Μοναδική παραφωνία η είσοδος της θύρας της original που απο έξω ήταν γεμάτη αυτοκόλητα, τα οποία χαλούσαν την αισθητική. Επίσης σε αγώνα της Εθνικής μας (που ήταν άδεια αυτή η θύρα) ήταν μεγάλη παραφωνία και ΠΡΟΣΒΟΛΗ τα σπασμένα καθίσματα. Οι κάφροι είναι κάφροι. Δυστυχώς έχουμε πολλούς τέτοιους και στην ΑΕΚ μας.

      Όσο αφορά τα υπόλοιπα, θα σου εκφέρω μια εκδοχή, η οποία γνωρίζοντας τους άλλους "προέδρους" των άλλων δυο ομάδων, ΔΕΝ είναι μακρυά απο την πραγματικότητα. Όχι οτι ο Μελ δεν είναι "μπουμπούκι", αλλά πιστεύω οτι αυτός δεν χρησιμοποιεί την ΑΕΚ ως "όχημα" για επιχειρηματικούς σκοπούς.

      Απο πέρισυ είδαν οτι η ΑΕΚ ξεπέρασε τα οικονομικά της προβλήματα και έφτιαξε όχι μόνο το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά και το προπονητικό. Οι κινήσεις της ομάδας δε, έχουν γνώμονα την υγεία στο ταμείο της και έτσι δεν θα ξαναζήσουμε Ψωμιάδηδες, Αδαμίδηδες, ENIC κλπ, οι οποίοι ξεζούμισαν την ομάδα.

      Ήρθε και η αγωνιστική ανάταση (που και εμείς ακόμα δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα) και ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ πέρισυ εκτοξευτήκαμε. Βλέποντας αυτό οι γνωστοί άγνωστοι "πρόεδροι" κατάλαβαν οτι όχι μόνο και εφέτος αλλά για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα χάσουν πολλά χρήματα. Είναι και η έχθρα τους με τον Μελ και έτσι έβαλαν τα "μεγάλα μέσα" για να αποκόψουν ΜΗ αγωνιστικά την ΑΕΚ.

      Το θέμα ΔΕΝ είναι αγωνιστικό. Γνωρίζοντας το παρελθόν των αντιπάλων ομάδων. το μυαλό όλων των ΑΕΚτζήδων πάει στο οτι θα γίνουν δολιοφθορές να αποκοπεί η ομάδα εξωαγωνιστικά, μιας και αγωνιστικά ΔΕΝ μπορούν (τουλάχιστον εφέτος) να την αντιμετωπίσουν. Μιλάμε για ενέργειες χειρίστου είδους, οι οποίες παρουσιάζονται απο τα βοθροκάναλά τους και τις εφημερίδες τους ως η κανονικότητα !!!! Βάλε οτι και την Ελλάδα την "κυβερνά" ο ένας απο τους δυο προέδρους και το γλυκό έδεσε.

      Στο τέλος τέλος ρε παιδιά, μπάλλα είναι !!!

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΑΓΑΠΗ TOY ΜΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ
      ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.. Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ Κ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ 1ης κ 2ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .

      ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

      ΟΠΩΣ ΛΕΣ H ORIGINAL...ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ ΕΜΕΝΑ.... ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ( ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ) ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ,Η ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΕΙ... , ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ....ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΚΙΑ..!

      Κ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ !

      ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Κ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ , ΜΟΛΙΣ ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ Ο ΔΙΚΟΣ...ΜΑΣ... ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΦΙΛΟ , ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ...? Κ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!! ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ !!! ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ...Κ Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΓΚΕΛΑ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΑΤΡΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ...!

      ΜΕΓΙΣΤΟ ΡΟΛΟ ΔΙΑΔΡΑΜΤΙΖΕΙ Κ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ-ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ , ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ...ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ..ΑΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!! ΠΑΝΤΟΥ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ...ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ...ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...!!!

      ΑΥΤΑ...BRO..!!!

      ΣΜΥΡΝΗ 1922 ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

      https://www.youtube.com/watch?v=lM6_7EKTKWM


      *** ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΚΟΥΠΙ ΕΠΙΑΝΑΝ..... ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΓΑΛΛΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝ ΕΙΧΕ ΝΑΥΛΩΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ , ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΔΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!! ( ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ..)

      V P X

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ,
    ΜΕ ΣΚΟΠΟ ,ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΝΗΣ .
    ΕΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΔΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟ .
    ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΗ ,ΟΤΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΗ !.
    ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΤΗΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ,ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΗ ,ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΟ .
    ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΟΙ ΝΕΟΙ ,ΠΑΡΑΣΥΡΩΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΑΙΕΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΝΑ ΕΧΗ ΧΑΘΗ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ .
    ΑΥΤΟ ,ΚΡΑΤΕΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ,ΟΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ .
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ .
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,Η ΝΕΟΙ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ .
    ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ !!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ,ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΕΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ .
    ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ ,ΝΑ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΑΛΑ .
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ,ΚΑΙ ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑ ,ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΧΑΖΑΡΟ
    ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!!!!
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΑ !
    ΣΑΣ Γ@ΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΣΑΝ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ .
    ΘΛΙΒΕΡΟ !!!!!!!!!!!
    ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΗ.
    ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΝΕΜΕΣΗ ..........
    ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ .ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ .
    ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΩΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ !!!!!!!!!!!!
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα ούγκανα είναι ιδελογικοί απόγονοι των ναζιστών Ούσταζι, που στον Β' ΠΠ γενοκτόνησαν, με φοβερά βασανιστήρια, 700.000 Σέρβους της Κροατίας, διότι δεν ήθελαν να γίνουν παπικοί αλλά να παραμείνουν ορθόδοξοι. Κατ' εντολήν του Αλοΐσιου Στέπινατς, παπικού αρχιεπισκόπου Ζάγκρεμπ και με τις ευλογίες του Βατικανού. Ο μαζικός δολοφόνος Στέπινατς, το 1998, ανακυρήχθηκε "άγιος" από τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄.

      Πριν το σύγχρονο Κροατικό κράτος διαλύσει την οργάνωσή τους και αναγκαστούν να "κρυφτούν" στους χούλιγκαν, ήσαν αδελφή οργάνωση με την Χρυσή Αυγή.
      Επίσης, πολλοί εξ αυτών (όπως ΚΑΙ χρυσαυγήτες) έτρεξαν στην Ουκρανία να πολεμήσουν, εντασσόμενοι στις τάξεις του ναζιστικού Δεξιού Τομέα.

      Αυτά, για να μην ξεχνιώμαστε και παριστάνουμε τους αθώους, ανίδεους αλτσχάιμερικούς.
      (Για τους φίλους του Ηλία επί Δομοκώ, χτυπάει η καμπάνα.)


      μνκ


      https://slpress.gr/istorimata/me-tis-eylogies-toy-vatikanoy-i-frikti-genoktonia-ton-servon-apo-toys-oystasi/

      Διαγραφή
    2. Ο δικηγόρος των νεοναζί Κροατών Davorin Karačić,παρέα με υποστηρικτή ναζήδων του Αζόφ της Ουκρανίας.

      https://dimpenews.com/2023/08/11/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%87%cf%84%cf%8d%cf%80%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%80%ce%af%cf%84%ce%b9-%ce%bc/

      mnk

      Διαγραφή
  4. Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά νάτο πάλι το 2025 !!
    Όλο μου πετιέται ρε παιδιά αυτό το 2025 !!

    "Για δείτε τι είχε πεί ο Ντέμης Ρούσσος στον Χατζηνικολάου πίσω στο 1995!"
    https://www.youtube.com/watch?v=4HJbjZuyM0E

    Αναμένουμε ....

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://www.pentapostagma.gr/koinonia/7185607_kataggelies-goneon-gia-polisi-apagoreymenon-geyseon-se-patatakia-se-anilikoys axxaxaaxaxaxxaaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάλυση των επαγγελματικών ομάδων, που ανήκουν σε επιχειρηματίες υπόπτου διαγωγής.
    Είναι ελληνικές ομάδες με ένα πλήθος ξένων παικτών, που κυριολεκτικώς πλουτίζουν.
    Είναι επιτρεπτό το νέο στάδιο να ονομάζεται OPAP ARENA;
    Ο ΟΠΑΠ, που δημιουργήθηκε ως κρατικός για να χρηματοδοτεί τις αθλητικές υποδομές, να έχει μετατραπεί σε κερδοσκοπική επιχείρηση στα χέρια ξένων υπό την διοίκηση του εκ Τσεχίας Εβραίου Καμίλ Ζήγκλερ.
    Μέτοχος στον ΟΠΑΠ κ ο Μελισσανίδης...
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Άγγελε, θα σου απαντήσω όσο πιο ήπια μπορώ, διότι ΣΕΒΟΜΑΙ τη φιλοξενία του Κώστα.

      "Διάλυση των επαγγελματικών ομάδων, που ανήκουν σε επιχειρηματίες υπόπτου διαγωγής."
      Minority Report !!!!!

      "Είναι ελληνικές ομάδες με ένα πλήθος ξένων παικτών, που κυριολεκτικώς πλουτίζουν.".
      Οι επαγγελματικές ομάδες ΔΕΝ είναι η ΕΘΝΙΚΗ ομάδα !!!

      "Είναι επιτρεπτό το νέο στάδιο να ονομάζεται OPAP ARENA;"
      Καταρχήν ΔΕΝ είναι στάδιο, αλλά γήπεδο. Δεύτερον το ΟΝΟΜΑ του γηπέδου είναι "Αγιά Σοφιά". Το OPAP ARENA είναι "νοικιασμένο" όνομα σε χορηγό για κάποια (νομίζω 5) χρόνια. Δηλαδή είναι η εμπορική ονομασία για κάποια χρόνια. Που το μεμπτό ;

      "Ο ΟΠΑΠ, που δημιουργήθηκε ως κρατικός για να χρηματοδοτεί τις αθλητικές υποδομές, να έχει μετατραπεί σε κερδοσκοπική επιχείρηση στα χέρια ξένων υπό την διοίκηση του εκ Τσεχίας Εβραίου Καμίλ Ζήγκλερ."
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ, αλλά φταίει η ΑΕΚ για αυτό ; Γιατί το συνδέεις ;
      Η Ελλάδα είναι εταιρεία !! Αυτό το γνωρίζεις ; Ρώτα τον Διοδοταίο ΔΗΜΗΤΡΗ να σου πει και το ΑΦΜ.

      "Μέτοχος στον ΟΠΑΠ κ ο Μελισσανίδης"
      ΗΤΑΝ
      Το οτι στην ουσία μας κυβερνά ο γνωστός πρόεδρος κουμπάρος της ντορούλας δεν σε ενοχλεί ;

      Αδελφέ, για να μην νομίζεις οτι στην ουσία διαφωνούμε, το κράτος θέλει γκρεμισμα και ξαναχτίσιμο, αλλά αφού πρώτα ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ οι ανάποδοι. Να είσαι σίγουρος οτι θα γίνει. Μέχρι τότε ας μην πέφτουμε στην παγίδα του διαίρει και βασίλευε. "Αυτοί" ξέρουν πολύ καλά που χτυπάνε. Μην ξεχνάς οτι κόμμα αλλάζεις, γυναίκα αλλάζεις, θρησκεία αλλάζεις, ομάδα ΔΕΝ αλλάζεις !!! Εκεί χτυπάνε.

      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή