«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

ΧΑΒΑΗ... ΟΠΩΣ ΜΑΤΙ... Καίνε πάλι ανθρώπους και φύση, με ενεργειακά όπλα DEW. Κάτι ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΕΡΟ βρωμάει με τους παγκοσμιοποιητές. Δεν είναι μόνο η "κλιματική μπαρούφα"...

8 σχόλια:

  1. https://i0.wp.com/meteo24news.gr/wp-content/uploads/2023/08/hawai.jpg?resize=860%2C645&ssl=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Βρέ μπάς καί νά έχει σχέση μέ όλο αυτό τό "σκηνικό", αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες κατωτέρω;
      Υ π ο θ ε τ ι κ ώ ς πάντα.....
      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/YAL-1A_Airborne_Laser_unstowed_crop.jpg
      https://m.wsj.net/video/20110210/020911zombie/020911zombie_640x360.jpg
      https://media.techeblog.com/images/airborne_laser.jpg

      Διαγραφή
    2. Τί ωραία αεροπλανάκια είναι αυτά; Τί κάνουν; Ρίχνουν κονφετί;
      Αστειεύομαι αγαπητέ κ.Καποδίστρια, αλλά ο Θεός πρέπει άμεσα να σταματήσει αυτή τη σατανική δραστηριότητα. Είμαστε ανήμποροι με την τεχνολογία όλη στα χέρια τους.
      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    3. https://twitter.com/bloodofoursould/status/1693994701492478242?s=19
      πολλα μπλε σπιτια ρε παιδια περιεργα πραγματα.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ναι Αριστόμαχε. Δεν είναι μόνο για ανεμογεννήτριες, πράσινες μπούρδες κλπ, και για να αποδείξουν ότι έχει αλλάξει το κλίμα και εμείς να φυλακιστούμε σε πόλεις φυλακές των 15 λεπτών και να μην μετακινούμαστε πουθενά. Ίσως και να θέλουν, από τα έγκατα..να ανεβάσουν τα αφεντικά τους τα ανουνάκι στην επιφάνεια της Γης, αλλά θα πρέπει το έδαφος και η ατμόσφαιρα να είναι κατάλληλα για αυτά τα βδελύγματα. Πολλά μπορεί.. Και χωρίς να μάς ενδιαφέρει η ακριβής αλήθεια, αφού δεν έχουμε απτές αποδείξεις ακόμα, πρέπει πάντως να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τούς σταματήσουμε, εμείς και κάποια βοήθεια ΑΝΩΘΕΝ...................

      Διαγραφή
    2. Αυτό ακριβώς γίνεται μπροστά στα μάτια μας, εδώ και 10ετίες:
      ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ!
      Όχι για 'μάς, αλλά για άλλο είδος, υπόγειο, που δεν αντέχει καθόλου το ηλιακό φως και κρυώνει πάρα πολύ, ακόμα και τον Αύγουστο.

      Αυτό είναι το δόγμα της Θεοσοφίας, που είναι η επικρατούσα θρησκεία του ΟΗΕ.
      Απαραίτητη προϋπόθεση για να βγει, στην επιφάνεια της γης, ο Άρχων του Κόσμου Τούτου, με τα βδελυρά του έθνη, είναι να υπάρχει στην επιφάνει της γης Παγκόσμια Κυβέρνηση!!

      [Διαβάστε τα βιβλία τους, τα λένε όλα με πάσα λεπτομέρεια!
      Αυτοί κάνουν κουμάντο στον ΟΗΕ.]

      Επίσης λένε ότι η ανθρωπότητα πρέπει να μυηθεί στο εωσφορικό πνεύμα, δηλαδή να μετατραπεί σε Σόδομα και Γόμορα. Τα βλέπουμε!

      Η οργάνωση "Καλή Θέληση", που παράγει τις "πρέσβειρες καλής θελήσεως", που περιέργως όλες "λατρεύουν" τα απροστάτευτα παιδάκια (που τα βλέπουν σαν πα-ϊ-δάκια), είναι Παράρτημα της Θεοσοφίας.
      (βλ. και την εντόπια πλουσιωτάτη φιλάνθρωπη κυρία, που προσφάτως απεδήμησε εις τον κύριόν της)

      -------------------

      Κι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι και παπαγαλίζουμε τα δόγματά τους, περί αναληφθέντων δασκάλων, κοινής ρίζας θρησκειών, χαμένων ηπείρων, μελλοντικού επίγειου παραδείσου της ενωμένης ανθρωπότητας κλπκλπ...
      [δεν ισχυρίζομαι ότι ξέρω ποιά είναι η αλήθεια πάνω σ' αυτά, ξέρω όμως ποιος είναι ο εχθρός μου -τον βλέπω μπροστά στα μάτια μου, δεν κρύβεται- και δεν πιστεύω ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απ' όσα με κανοναρχεί]

      Όπως λέει κι ο Δον Χουάν, στα βιβλία του Καστανιέντα (για τα οποία υπάρχει η φήμη ότι είναι δημιουργήματα της ΘΙΑς): "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΛΑΔΟΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ"

      μνκ

      Διαγραφή