«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Dweezil Zappa - Watermelon in Easter Hay (Βαλτιμόρη 8/5/2017)

6 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Για πρώτη φορά Ρωσία και Κίνα πραγματοποίησαν κοινή ναυτική περιπολία έξω από τις ακτές των ΗΠΑ με στόλο 11 πλοίων!
    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/gia-proti-fora-rosia-kai-kina-pragmatopoiisan-koini-naytiki-peripolia-ekso-apo-tis-aktes-ton-ipa-me-stolo-11-ploion/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κώστα και Αγαπητοί Διοδοταίοι, συγχωρήστε με που αναρτώ εδώ το σχόλιο, αλλά είναι η πιο πρόσφατη ανάρτηση του Blog.

    Εχθές το βράδυ 150 - 200 ΔΙΠΟΔΑ πραγματοποίησαν επίθεση σε οικογένειες και γυναικόπαιδα, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Υπήρξε οργανωμένο σχέδιο, βάσει του οποίου «Έλληνες» ΕΦΙΑΛΤΕΣ υπέδειξαν την ανοπαία ατραπό στα δίποδα, τα οποία με μανία όρμησαν να δείξουν σε όλη την υφήλιο ότι η Ελλάδα είναι ένα ξέφραγκο αμπέλι (λες και δεν το ξέραμε βέβαια !!).

    Όμως εχθές το απόγευμα, ένα παλικαράκι 22 ετών φεύγοντας από το σπίτι του για να συναντήσει την παρέα του, άκουσε από τη μάνα του το τετριμμένο «να προσέχεις αγόρι μου».

    - Να προσέχεις αγόρι μου
    - Ωχ ρε μάνα, για καφέ θα πάω στην πλατεία
    - Να μην αργήσεις γιέ μου
    - Καληνύχτα ρε μάνα. Θα προσέχω. Πέσε για ύπνο. Σε Αγαπώ
    - Σε Αγαπώ και εγώ παιδί μου

    Στιχομυθία επαναλαμβανόμενη πλειστάκις, σε ΟΛΕΣ τις Ελληνικές οικογένειες.

    Μόνο που εχθές το βράδυ, κάποια δίποδα επιτέθηκαν στο παλικαράκι και με πολλαπλές μαχαιριές στέρησαν από αυτή τη δόλια μάνα την ΑΓΑΠΗ και τη ΖΩΗ.

    Ταυτόχρονα, ένα μικρό κοριτσάκι 12 ετών, δέχθηκε πέτρες στο κεφάλι από τα ίδια δίποδα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Αν δεν το «πιάνετε», το κοριτσάκι καθόταν μαζί με την οικογένειά της αμέριμνη στην πλατεία και ο δύσμοιρος πατέρας της ΔΕΝ μπόρεσε να την προστατεύσει !!!

    Έχουμε κράτος (!!!)
    Έχουμε πρωθυπουργό (!!!)
    Έχουμε υπουργό προστασίας του Πολίτη (!!!)
    Έχουμε Ελληνική αστυνομία (!!!)
    Έχουμε ΕΥΠ (!!!)
    Έχουμε τμήμα αθλητικής βίας (!!!)
    Έχουμε σύνορα (!!!)

    Και έρχονται 200 Κροατικά υπανθρωπίδια κομβόι από Κροατία μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια και σε ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με «Ελληνικά» σκουπίδια, σκοτώνουν και τραυματίζουν ΑΘΩΟΥΣ ανθρώπους (γυναίκες και παιδιά) ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ !!!

    Και λέω ανενόχλητοι, διότι σύμφωνα με την αστυνομία «Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση». Και το λένε ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ !!! Και ΔΕΝ έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ για να τους σταματήσουν. Την ίδια ώρα που σε ανάλογες περιπτώσεις στην Ελλάδα, τους σταματούν στα διόδια και τους γυρίζουν πίσω (και πολύ καλά κάνουν) !!!

    Η βία ΔΕΝ έχει χρώμα. Από τη στιγμή που χάνονται ζωές είμαστε όλοι ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ. Τα ίδια θα έλεγα (και λέω) αν οι επιτιθέμενοι ήταν της ομάδας που υποστηρίζω. Ντρέπομαι βαθύτατα διότι υπήρξαν Έλληνες (!!) που βοήθησαν αυτά τα υπανθρωπίδια. Και γιατί ; Για μια κ@λοομάδα !!!!

    Από εχθές το βράδυ είμαι κομμάτια. Και μόνο που μπήκα στη θέση των ΓΟΝΙΩΝ του παλικαριού, δεν μπορώ να ησυχάσω. ΔΕΝ με ενδιαφέρει κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας και καμία ομάδα. Η αναμενόμενη ΓΙΟΡΤΗ μετατράπηκε σε ΕΦΙΑΛΤΗ. ΔΕΝ πρέπει να γίνει κανένας αγώνας σήμερα. Και όχι μόνο σήμερα. Να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μέχρι να καθαρίσει η κοινωνία από αυτά τα αποβράσματα ΟΛΩΝ των ομάδων.

    Και φυσικά ΜΗΝ περιμένετε Εθνικό Πένθος. Ο νεκρός δεν είναι «επενδυτής». Είναι Έλληνας.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αγόρι μου. Είσαι το παιδί ΟΛΩΝ μας. Κουράγιο και συλλυπητήρια στους δόλιους Γονείς σου.

    Διός Κούρος

    Υ.Γ1 Συννένοχοι είναι και οι οπαδικοί δημοσιογράφοι και οι πρόεδροι ΟΛΩΝ των ομάδων ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ.

    Υ.Γ2 Θέλω να πώ πολλά, αλλά ΠΕΝΘΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΚΑΡΑΦΛΟΠΟ@@ΣΤΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ....ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΟΓΩ COVID....K ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΑΤΙΚΑ ΝΑΖΙΔΙΑ ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ !!!

      Ε Ν Ω Σ Ι Τ Η Σ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ΕΝΩΣΙΤΗ και Διοδοταίοι,

      Για να ΜΗΝ χάνουμε το μέτρο και επειδή αυτό το blog απευθύνεται σε αναγνώστες που ψάχνουν πίσω απο την κουρτίνα, θα σου πω ΓΙΑΤΙ έγινε όλο αυτό. Πάντα κατα τη γνώμη μου και πάντα χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο.

      Είναι ήδη γνωστό οτι η Αστυνομία ΓΝΩΡΙΖΕ οτι αυτά τα δίποδα κατέβαιναν μαζικά (και ΟΧΙ οργανωμένα ως Club) στην Αθήνα. Τους είδαν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ την αστυνομία απο το ΠΡΩΙ της Δευτέρας.

      Ας προσπαθήσουμε να "δούμε" το τυράκι και τη φάκα σε όλο αυτό.

      Αν μεταξύ των δίποδων υπήρχαν αποδεδειγμένα ποινικά εγκληματίες με ποινικό μητρώο στη χώρα τους, τότε ΝΑΙ μπορείς να τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ και την έξοδο απο την Κροατία, αλλά και την είσοδο στην Ελλάδα. Αν όμως ήταν νομοταγείς, έχουν ΚΑΘΕ δικαίωμα να ταξιδέψουν οπουδήποτε, άσχετα αν είναι ρεμάλια του κερ@τ@. Ευτυχώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το Minority Report στη Γαία.

      Αν είσαι συντεταγμένο κράτος και ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ότι έρχονται να δημιουργήσουν προβλήματα, μαζεύεις είτε αστυνομικούς είτε ΜΑΤ και τους ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Και αυτό απο τη στιγμή που έχει ανακοινωθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. Αν ΔΕΝ το κάνεις, τότε εύλογα ο σκεπτόμενος Πολίτης θα σκεφτεί οτι για κάποιο λόγο ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ να γίνουν όλα μπ@υρδέλ@.

      Όποια άλλη ενέργεια είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ. Απαγόρευση μετακινήσεων απο την UEFA ΔΕΝ σημαίνει ότι μεμονωμένοι (έστω στα 30 αυτοκίνητα) ΟΠΑΔΟΙ δεν μπορούν να μπουν στην Ελλάδα. Σημαίνει ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ξεκαθαρίστε τις απαγορεύσεις.

      Η όλη αντιμετώπιση απο τα ΜΜΕ είναι σαν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το αδιανόητο, δηλ. απαγόρευση να πας όπου γουστάρεις, είναι και φυσιολογικό !!! Επειδή κάποιοι είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να τους ελέγξουν.

      Το ίδιο είχε συμβεί και σε έναν πρόσφατο τελικό κυπέλλου ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, κεκλεισμένων των θυρών. Κατέβηκαν μερικοί ΠΑΟΚτσήδες στην Αθήνα (μπουμπουκια, δε λέω !!) και η ΜΜΕ-τρομοκρατία προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν "υγειονομική βόμβα" λόγω Covid και ότι "θα πεθάνουμε όλοι".

      Ένα από τα δικαιώματα που έχουν απομείνει είναι της ελεύθερης κυκλοφορίας. Προσπαθούν με False Flag γεγονότα να το χάσουμε και αυτό.

      Διότι αγαπητέ ΕΝΩΣΙΤΗ και Διοδοταίοι, παρά το ΔΥΣΤΥΧΕΣ γεγονός της απώλειας μιας ζωής, το όλο γεγονός έτσι όπως αποδεικνύεται (γνώση αστυνομίας κλπ) αποτελεί ένα ΤΥΡΑΚΙ του οποίου η ΦΑΚΑ είναι να ΣΥΝΕΝΝΑΙΣΟΥΜΕ στην ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Γ Ε Ν Ι Κ Α !!!!!! Και το "ξεκινάνε" απο τις ομάδες.

      Κατά τα άλλα, ΔΕΝ έχει σημασία κανένας Μαρινάκης, Αλαφούζος, Μελισσανίδης κλπ. Όλοι οι κάφροι όλων των ομάδων ΚΑΦΡΟΙ είναι και αποτελούν στρατό των παραπάνω. Και όταν λές όλα αυτά που σχολιάζεις, αγαπητέ ΕΝΩΣΙΤΗ, ΡΙΧΝΕΙΣ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ.

      Δυστυχώς, επειδή η δράση φέρνει αντίδραση, να περιμένουμε χειρότερα απο τη στιγμή που αύριο παίζει ο ΠΑΟ με τη Μαρσέιγ, οι οπαδοί της οποίας είναι "αδελφοποιημένοι" (!!!) με τα ούγκανα της ΑΕΚ και της Λιβόρνο.

      Εμένα, ως ΑΕΚτσή απο τα γενοφάσκια μου, ΔΕΝ με ρώτησε κανένας αν θέλω να είμαι "αδελφός" με κάποιον ΞΕΝΟ !!! Μόνο με ΕΛΛΗΝΑ είμαι αδελφός. Ακόμα και με Παναθηναϊκούς, Ολυμπιακούς, ΠΑΟΚτσηδες και με ΟΛΟΥΣ, αδελφός είμαι.

      Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και υποστηρίζω την ΑΕΚ, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ.

      Αυτά και να με συγχωρείτε αν με το λόγο μου παρεκτράπηκα κάπως, αλλά απο εχθές το βράδυ είμαι ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  3. ΆΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»! Οι Χούλιγκαν είχαν εντολή να…
    https://www.youtube.com/watch?v=CE3Ms1dTXhk

    ΑπάντησηΔιαγραφή