«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

U.K. ---Εξέγερση: Βρετανοί πολίτες διαλύουν τις κάμερες παρακολούθησης του Λονδίνου----LE LIBRE PENSEUR (βίντεο)

Οι Βρετανοί πολίτες είναι εξοργισμένοι. Ο Sadiq Khan, ο Πακιστανός δήμαρχος του Λονδίνου, εγκαθιστά κάμερες αναγνώρισης #ULEZ (ζώνες εξαιρετικά χαμηλών εκπομπών) σε όλο το Λονδίνο. Όσοι δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα ηλεκτρικά οχήματα θα τους επιβάλλεται πρόστιμο 12 λιρών (περίπου 15 ευρώ) κάθε φορά που θα περνούν από αυτές. Οι πολίτες αντιδρούν πυροβολώντας τις αμέσως μόλις εγκατασταθούν, όπως μπορείτε να δείτε σε αυτό το βίντεο. Η τυραννία λειτουργεί μόνο όταν ο πληθυσμός την αποδέχεται, διαφορετικά μπορεί να σταματήσει αμέσως, όλα εξαρτώνται από τη θέληση του λαού.




lelibrepenseur.org


6 σχόλια:

  1. Παρακολουθήσατε άλλη μια περίπτωση που ένα "ντύσιμο" αντί να γίνεται για κακό, γίνεται για καλό. Και μιλώ για την Full Face μάσκα χα χα χα χα. Συνήθως την συναντάμε σε μπαχαλάκηδες και ούγκανους χούλιγκανς. Αυτή τη φορά την συναντήσαμε σε αφυπνισμένο άνθρωπο.

    Μόλις το είδα μου θύμισε αντίστοιχη δική μας περίπτωση με κάμερες σε αυτοκινητοδρομο, για επιβολή προστίμων. Όχι στην Αθήνα, αλλά στην επαρχία. Συγκεκριμένα, όσοι ταξίδευαν προς Καρδίτσα και περνούσαν απο Δομοκό (στον παλιό δρόμο), όταν κατέβαινες απο Δομοκό και έπιανες την ευθεία, υπήρχαν ταμπέλες για κάμερες και όρια ταχύτητας. Τα κουτιά ήταν εμφανή. Αυτό που δεν ήξερε ο περισσότερος κόσμος ήταν οτι τα κουτιά ήταν ΑΔΕΙΑ χαχαχα. Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής έβγαζαν τις κάμερες χα χα χα χα. Μου το έχει πει Καρδιτσιώτης.

    Άντε και στα δικά μας οι "Αθηναίοι".

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φοράμε μάσκες αποκριάτικες!!

      Πχ .εγώ προτιμώ μάσκα του κακού λύκου!!

      Θέλω να κυνηγώ κοκκινοσκουφίτσες!!




      Σαν την μπουμπούκα!!!



      Ε. Ρε . γλέντια!!!!

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣..


      🇬🇷....... ΑΝΑΞΊΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷



      Διαγραφή
  2. Πακιστανός ο δήμαρχος, Ινδός ο πρωθυπουργός, Ινδή η υπουργός Εσωτερικών, που έχει κ την αρμοδιότητα της Δημοσίας Τάξεως κ των μυστικών υπηρεσιών.
    Ο πατέρας του δημάρχου έφθασε στην Αγγλία το 1968 παρανόμως με τέσσερα τέκνα, τα έκανε οκτώ, το πέμπτο ο νυν δήμαρχος Λονδίνου στο οποίο οι Άγγλοι είναι μειοψηφία.
    Άγγελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Aγγλίτσα είναι τελειωμένη. Από αποικιοκράτες γίνανε ισλαμικό χαλιφάτο. Όσοι φίλοι μου Έλληνες έμεναν στο Λονδίνο, τα τρία τελευταία χρόνια ένας ένας μετακόμισαν βρίσκοντας δουλειά, άλλος σε Ρότερνταμ, άλλος σε Κοπεγχάγη κλπ

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Αυγούστου, 2023 21:29

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΘΑ ΓΙΝΗ
    ΤΟ ΜΠΑΜ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή