«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Ένστικτο επιβίωσης... ( βίντεο 🤣 )


 Ένστικτο επιβίωσης: ακόμη και η αρκούδα και ο σκύλος, αρνούνται να φάνε το Big Mac από το Mcdonald's. Δείτε τα ξεκαρδιστικά βίντεο παρακάτω.

Τι στο διάβολο βάζουν μέσα αυτά τα καθάρματα!!!

 

Κοίτα πώς έγιναν οι Αμερικανοί !!! ΧΟΝΤΡOI ΚΑΙ ΗΛIΘΙΟI!!

Εύκολο να ελεγχθούν

 

Αυτά δεν είναι τα μοναδικά ζώα που αρνούνται να φάνε τα δηλητηριασμένα προϊόντα της Mcdonald's, έχουμε ήδη δει αυτό το είδος βίντεο με σκύλους για παράδειγμα. Με τη μύτη του ως το μόνο εργαλείο, θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα καλό για το σώμα του σε αυτό το μπιφτέκι.

 

Ο άνθρωπος με όλες τις εξαιρετικά εξελιγμένες συσκευές, ακόμη και με τη λίστα των συστατικών που παρουσίασε η Mcdonald's που εξηγεί ότι υπάρχει αλουμίνιο στο αλάτι, δεν εμποδίζει τους γονείς να ταΐζουν τα παιδιά τους αυτά τα δηλητήρια επικίνδυνα για την υγεία τους!

Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι απείρως πιο ηλίθιος από τα ζώα, αυτό είναι το μόνο συμπέρασμα που μπορούμε να έχουμε αφού παρακολουθήσουμε αυτά τα βίντεο.

 



                   Con

               από εδώ

 

 

4 σχόλια:

  1. Δεν αμφισβητώ τη γνησιότητα των βίντεο. Δεν σας κρύβω όμως οτι περνά απο το μυαλό μου και η πιθανότητα να έχουν "βάλει" οι ίδιοι που τα τράβηξαν κάτι μέσα στο προϊόν, έτσι ώστε να μην το θέλουν τα ζώα. Αυτό για να κερδίσουν κλικ. Βέβαια, αυτό σε καμμία περίπτωση δεν αναιρεί το γργονός οτι αυτά τα προϊόντα είναι ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    Πέρα απο τα συγκεκριμένα "φαγώσιμα", όσοι έχετε ζώα στο σπίτι, κυρίως γάτες και σκύλους, δοκιμάστε να τους δώσετε να φάνε πχ κρέας που μόλις αγοράσατε απο το χασάπη σας ή απο το Super Market. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ. Εμένα έχει τύχει η γάτα μου να μυρίζει ΦΡΕΣΚΟ κοτόπουλο και να το παρατάει.

    Ο οργανισμός του ανθρώπου είναι τεράστα "χαβούζα". Μεταβολίζει απίστευτα πράγματα. Ίσως για αυτό δεν πιάνουν ΑΜΕΣΑ όλα τα σκ@τ@ που μας βάζουν στο νερό, στις τροφές και κυρίως στα ψεκάσματα.

    Την καλημέρα μου σε όλους.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σημαντικό άρθρο, που αφορά τις φωτιές και την αναγέννηση των δασών.

    Θέμα : "Η φύση που αντιστέκεται: Σπάνια είδη κατακτούν τις καμένες περιοχές"

    Ενδεικτικά :

    "Το δέντρο ξαναγεννιέται από το εσωτερικό του. Αυτό διότι η εφεδρεία του δέντρου σε οφθαλμούς θα ξαναπετάξει πράσινο σε ελάχιστο χρόνο. Σε 3-4 χρόνια θα έχει ανακάμψει το όποιο οικοσύστημα, αν όμως μείνει απολύτως απείραχτο και μη προσβάσιμο από τον άνθρωπο."

    "Πόσοι όμως από αυτούς έχουν υπόψη τους ότι ένα καμένο πευκοδάσος έχει τη δυνατότητα φυσικής αναγέννησης με τα χιλιάδες πευκάκια που φυτρώνουν μετά τα πρωτοβρόχια; Γιατί άραγε δεν κάνουν αυτή την εποχή μια βόλτα σε μια περιοχή που κάηκε πέρυσι ή πρόπερσι;"

    "Ολα σχεδόν τα φυτά της χώρας μας που απαντώνται σε περιοχές μεσογειακού κλίματος έχουν προσαρμογές με τις οποίες μπορούν να επιβιώσουν κατά τη διάρκεια της φωτιάς και να επανέλθουν ύστερα από αυτή. "

    https://nikolaosanaximandros.gr/i-fisi-pou-antisteketai/

    Βέβαια, με αυτούς που μλέξαμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, δεν έχω και πολλές ελπίδες για τώρα. Είναι αισιόδοξο το γεγονός οτι όταν (και όχι άν) ξεκουμπιστούν οι ανάποδοι, η Γαία επανέρχεται ταχύτατα.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΟΣΚΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΚΟΥΔΟΣ
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ! ΑΚΟΥ ΜΑΚ ΝΤΟΝΑΛΝΤΣ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΦΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΑΪ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑ. ΡΕ ΟΥΣΤ! ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ.. ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ. ΟΥΣΤ ΛΕΜΕ!!!

      Διαγραφή