«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

💥 14 Οκτωβρίου...Τελευταία Ευκαιρία!!! _ [ Νεότερη Ενημέρωση]


Τα παρακάτω γράφτηκαν στις 26/9/2023

Καλησπέρα!

Από το πρωί έως τώρα προσπάθησα να βρω περισσότερα στοιχεία για αυτήν εδώ την ενημέρωση. Αλλά κατέστη αδύνατον, είτε γιατί η γκουγκλ φρόντισε να μην εμφανίζεται πουθενά σχετικό αφισάκι συλλαλητηρίου για 14 Οκτωβρίου, είτε γιατί οι συντονιστές (μεταξύ αυτών και κυριότερος ο κύριος Τάσος Λυμπερόπουλος) δεν προχώρησαν ακόμα σε τελικές απαραίτητες διαδικασίες, αφού και η Πανελλήνια Οργανωτική Επιτροπή Συλλαλητηρίων δεν έχει συμπεριλάβει ακόμα τίποτα στον κατάλογό της για 14 Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά, στο βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, ο κύριος Λυμπερόπουλος λέει ότι το Συλλαλητήριο Αγανακτισμένων Πολιτών με ομιλητές και θέμα τις ταυτότητες και την ακρίβεια, 14 Οκτωβρίου στην Πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, διοργανώνεται από "την πραγματική Πανελλήνια Επιτροπή Συλλαλητηρίων".


 Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα γι αυτό, στο χθεσινό βίντεο 30 Σεπτ.2023, στο χρονικό σημείο 1:57:16 :
 
 

Δεν έχουμε λόγους να μην εμπιστευόμαστε τον κ.Λυμπερόπουλο. Είναι από τους πιο μαχητικούς, καθαρούς και αδέσμευτους πατριώτες Youtuber κι ας μένει στην Ελβετία. Ίσως επειδή μένει εκεί, γι αυτό είναι και ο πιο χύμα και πιο άφοβος απ' όλους, γιατί δεν φοβάται κανένα εγχώριο πολιτικό ή άλλου είδους γκάγκστερ. 

Το συλλαλητήριο αυτό, αν γίνει -και μάλιστα στις 14 Οκτ. που είναι μία μέρα πριν από την δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών όπου υποτίθεται πως δεν επιτρέπονται συλλαλητήρια- θα δώσουμε μέσα από τον Διόδοτο περισσότερες πληροφορίες στις επόμενες ημέρες. Εννοώ για αλλαγή ημερομηνίας ή ό,τι άλλο προκύψει.

Προσωπικά, μπήκα στη διαδικασία να σάς ενημερώσω γι αυτό, γιατί θα ήθελα πολύ αυτό το συλλαλητήριο όχι απλώς να πετύχει.. αλλά να σειστεί το λεκανοπέδιο !!! Είναι μακρυά από τη φωλιά του ερπετού, το Σύνταγμα, στο οποίο έχει γίνει ρουτίνα πλέον η ευκολία να διαλύονται τα συλλαλητήρια με δακρυγόνα, νερό και ξύλο από σιχαμερούς ελλαδίτες και αλλοδαπούς που φορούν στολές ΜΑΤ. 

Μακάρι αυτό το συλλαλητήριο, αν γίνει, να συγκεντρώσει όχι 5 χιλιάδες ή 100 ή 200, αλλά 700.000 Έλληνες και να αποτελέσει αρχή για κάθε πόλη της Ελλάδος!!!

Θα το αγκαλιάσουμε, γιατί ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ πραγματικά δεν θα είναι καπελωμένο από επίδοξους μελλοντικούς πολιτικάντηδες-λαμόγια, κόμματα και συνδικαλιστές. Γι αυτό έχω βάλει στο μάτι αυτό το συλλαλητήριο, αν τελικά γίνει, και θα το διαφημίσω και θα το προωθήσω όσο μπορώ, γιατί φαντάζει ως την πιο ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα ώστε να μεταφερθεί ο αγώνας μας ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ... ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!  Τελευταία ευκαιρία, γιατί αυτή την περίοδο μάς το έδειξαν πλέον καθαρά ότι ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ. Και ενώ μάς έβαλαν να ασχολούμαστε με τον Κασσελάκη, αυτοί φέρνουν κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 1.000 Ασιάτες μουσουλμάνους να μάς αντικαταστήσουν.

Ε, ας το πάρουμε απόφαση ΤΩΡΑ: ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ 'ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ', 30/9/2023 :

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝ.ΚΑ. (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ), ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ:▪️ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2023(14/10/2023), ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (ΠΛΑΤΕΙΑΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ), ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΤΤΙΚΗΣ.

— ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ     ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ («ΚΑΡΤΑ του      ΠΟΛΙΤΗ»)!— ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ     ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!— ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!_______________________▪️ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ:—  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ     (ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ)— ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΙΛΑΤΗΣ     (Β´ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΝΚΑ-ΦΙΚΕ)— ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ     (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)— ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΥΡΟΥ    (ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ)— ΦΩΤΗΣ ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ     (ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ)▪️ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ:— ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ— ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ▪️ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ:— ΝΙΚΗ ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ— ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΒΥΛΛΑΣ— ΘΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ— ΤΑΣΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ— ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΣΣΙΝΑ▪️ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:— ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ     ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΩΝ— ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΙΝ.ΚΑ. (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ     ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ) ΓΕΝΙΚΗ     ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ     ΕΛΛΑΔΑΣ


29 σχόλια:

  1. https://katohika.gr/diethni/ta-delfinia-tis-notias-afrikis-echoun-trelathei-o-kataklysmos-plisiazei/(δεδομενου των γεωπολιτικων εκει δεν θεωρω διολου ευκαταφρονητη την πιθανοτητα καποιο απο τα προγραμματα ενεργειακων οπλων (οχι απαραιτητα ακτινες αλλα και σεισμικα , παλμικα κλπ οπλικα συστηματα να στοχευει την νοτια αφρικη )

    https://rumble.com/v3ko7rq--2030.html (ξυδι για οσους περιμεναν να σωθυν απο αλλους χωρις να λερωσουν χερακια )

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_128.html ( ενδιαφερον )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-4-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-10-%cf%83%ce%ad%cf%81%ce%b2%ce%bf%ce%b9-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%87/ (μεγαλη αλβανια συνεχιζεται επεκτατικα και προς εμας και προς αυτους με τις ευλογιες του νατο )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%cf%83%ce%ba%ce%b1%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%b1%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%83-%ce%b1%ce%ba%cf%85%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%b1/ (τα λεγαμε εμεις κωσταρααααα)

    https://www.oparlapipas.gr/2023/09/pfizer-biontech.html (μερικα εμβολια ηταν λαιτ )

    https://www.oparlapipas.gr/2023/09/tesla.html

    https://www.el.gr/uncategorized/poios-itan-o-antras-poy-ekleine-to-mati/ (δες τον μαλακα .να πας να το βρεις να τον κερασει σφυριες να βαλει και στις τσεπες του .Ατομα που προσληφθηκε γι ανα εχει κοινωνικο αντιχτυπο ο βλακας , πιθανοτατα να ηταν και στον τσιπρα συντονιστης )

    https://www.youtube.com/watch?v=s0J_RMbu-34




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε!

      Επειδή δεν εμπιστεύομαι την μετάφραση από τα ρωσικά του αντιρώσου Νιόλαντ, έστειλα το βίντεο στη Ρωσία για να επιβεβαιώσουν την μετάφραση. Για "κάποιο" λόγο όμως.. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΟΛΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. να ξερεις οτι πολλες φορες το κανω εγω αυτο μιας και το επιπεδο μου στη ρωσσικη γλωσσα δεν φτανει οταν προκειται για αναλυση αλλα εαν χρειαστω βοηθεια εχω εμπιστο ατομο με ρωσσικη παιδεια απο την γεωργια .Παρολαυτα ο νιο δεν ειναι με κανεναν και σε μεγαλο βαθμο ειμαι και εγω ετσι .Υπαρχουν κατα και στην ρωσσικη πλευρα και στους ''BRICS(τουβλα) ''.Καλα θα κανεις και θα το τεσταρεις γιατι πλεον πολλοι για να στιριξουν το αφηγημα τους κατασκευαζουν αρκετα .Μεχρι στιγμης ΔΕΝ εχω κατι αντιθετο με το νιολαντ και ειναι φουλ αντινατοικος και αντιαμερικανος .

      Διαγραφή
    3. Και του Φούλφορντ είναι μ@λ@κία, για πέταμα, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ. Π.χ. Μεντβέντεφ καμπαλιστής κ.ά.

      Διαγραφή
  2. "Μιλάς με γρίφους γέροντα..."
    Αναμένουμε.
    Κερ. Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 14+14
    28 Οκτωβρίου
    Επέτειος του Όχι*
    Γιορτάζουμε την Έναρξη του πολέμου.
    Έπειτα μπαίνουμε στον ΝοVέμβριο με το κεντρί του,,,
    " Πού σού θανατε το Νίκως"
    ///
    Θυμάμαι
    Μετά από τά νταούλια και τούς ζουρνάδες,
    Δίπλα σε μία Περιστέρα,
    Μετά από μια δυσκολη(17 ώρες και 180°στροφη)νύχτα στον πύργο της Βαβέλ*,
    Το Όχι έγινε ναι,,,
    Άρχισε από τά όργανα, μετά μουσικής, η λαίλαπα,,,
    Και τώρα, κάτω από θολό ουρανό ήρθε ένας Elias Ελίας Ελ ΙΑς,,,
    Στεφανωμένος,,,με δόξα και τιμή*,,,
    "Φοβού τους Δαν αους και δώρα φέροντες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://m.youtube.com/watch?v=CabYtoMg4QU

    LIVE ΤΩΡΑ --- ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΑΜΟ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ιδιωτικό βίντεο, η google απαγορεύει την πρόσβαση. Αν μπεις με Brave web browser, η google ζητάει το email σου για να σε συνδέσει. Με Tor δεν εμφανίζεται καν.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ😉

      Α`ΜΕΡΟΣ
      https://m.youtube.com/watch?v=VSIytN3HaHg
      ======
      Β`ΜΕΡΟΣ
      https://m.youtube.com/watch?v=SoENc-NNGoY

      ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΟ Β`ΜΕΡΟΣ

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

      Διαγραφή
  5. ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/blog-post_644.html (o papas pedo ?)

    kalimeres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν διάβασα την πρώτη σου ανάρτηση, ήθελα και εγώ να γράψω το "Μιλάς με γρίφους γέροντα..." όπως έγραψε και ο Κερ. Χ. την 26 Σεπτεμβρίου, 2023 20:15. Όταν όμως ανανέωσες την ανάρτηση κατάλαβα τι εννοούσες.

    Μόλις διάβασα την ανανεωμένη ανάρτηση, αμέσως σκέφτηκα "φτου ρε π@υστη μου, αυτό εννούσε". Νόμισα εννοούσες .... άλλο !!! χα χα χα χα

    Και ήμουν έτοιμος !!! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ τι λές ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είπαν κάτι για 14 Οκτ. και οι μαϊμουδοQ (όχι οι πραγματικοί), κανας Φούλφορντ ή Καρδαμίτσης.. άστο καλύτερα, μην το λες.. γιατί θα αρχίσω τα μπινελίκια.

      Διαγραφή
    2. 'Οχι Φίλε, ΔΕΝ εννοώ αυτούς. Αυτοί είναι έτσι και αλλιώς στη λίστα των "διαβάζω προσεκτικά με επιφύλαξη".

      Απλά αναρωτήθηκα μήπως εννοούσες οτι πρέπει να κατεβάσω χειμωνιάτικα, γιατί άρχισαν οι βροχές. Ήμουν έτοιμος να στείλω την καπαρντίνα καθαριστήριο γιατί έχει λεκέδες απο παλιά. Τελικά ΔΕΝ εννούσες αυτό και για αυτό φώναξα τον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ και λίγο .... "σιχτίριασα" χα χα χα χα.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  8. https://katohika.gr/ellada/stin-mnimi-ton-mi-anakoinomenon-nekron-apo-tin-kakokairia-daniel/
    ///
    Τί σημαίνει Αριθμός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούς φαντάζεσαι με γκλιτσες στα χέρια;;;
      https://youtu.be/C7HL5wYqAbU?si=BgN66xB_oEhO339f

      Διαγραφή
    2. Η ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

      «Το σοφότερο πράγμα στον κόσμο είναι ο αριθμός»

      «Το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο είναι η αρμονία»

      Το σημείο κλειδί της θεωρίας του Πυθαγόρα είναι οι αριθμοί. Ο Πυθαγόρας δίδασκε ότι,οι αριθμοί, η γεωμετρία, η μουσική και η αστρονομία οδηγούν στην κατανόηση των κοσμικών φαινομένων στο Σύμπαν. Οι αριθμοί κατά τον Πυθαγόρα, το ανέφερε και ο Αριστοτέλης (Μετά τα Φυσικά 985β),είναι η ουσία των όντων και τα πάντα είναι αριθμοί και συνθέτονται από αριθμούς.Σε κάθε αριθμό ο Πυθαγόρας είχε δώσει κάποια ιδιαίτερη σημασία και μάλιστα ορισμένοι αριθμοί ήταν ιεροί! Ο αριθμός 1 παριστά το πνεύμα,τον αιθέρα,την ενέργεια και την δύναμη από την οποία γίνεται το παν. Ο αριθμός 2 παριστάνει την ύλη. Ο αριθμός 3 παριστάνει τον χώρο. Ο αριθμός 4 παριστάνει τον χρόνο. Το άθροισμα των αριθμών (1) + 2 +3 + 4 = 10 > [ 1 + 0 = (1) ] ονομαζόταν τετρακτύς και παριστάνει το Σύμπαν.

      V P X

      Διαγραφή
    3. Ισχυρός μαγνήτης ό Πυθαγόρας,,,
      Το 5 τί παριστά;;;
      Το 6;;;
      Το 7;;;
      Το 8;;;
      Το 9;;;

      Διαγραφή
  9. Κώστα γράφεις πιὸ πάνω ὅτι δὲν ἐμπιστεύεσαι τὴν μετάφραση τοῦ «ἀντιρώσου NIOLAND».

    Ὅποιος φέρνει πληροφορίες γιὰ τὸν Πούτιν ἀποδεικνύοντας ὅτι στηρίζει τὴν ἀτζέντα 30 μὲ ὅτι αὐτὸ συνεπάγεται, ἐσὺ τὸν χαρακτηρίζεις ἀντιρώσο;

    Καὶ ὁ Ἄγγελος Καραγεώργος εἶναι ἀντιρώσος;

    Κοίτα, διότι σὲ λίγο θὰ μᾶς πεῖς ὅτι εἴμαστε φιλοαμερικανοί...

    Μήπως δὲν ἐμπιστεύεσαι τίς μεταφράσεις καὶ τῶν παρακάτω ἀναρτήσεων ἤ θεωρεῖς ὅτι εἶναι fake;

    Ο "ψηφιακός μετασχηματισμός" της Ρωσίας: Ελάτε να δείτε
    https://ethnegersis.substack.com/p/d92

    Η άλλη Ρωσία: Ο Μεγάλος Αδελφός του Ψηφιακού Ελέγχου (ΒΙΝΤΕΟ)
    https://ethnegersis.substack.com/p/80e

    Κώστα, μᾶλλον χρειάζεται νὰ τὸ ψάξεις περισσότερο.
    Νομίζω ὅτι τὸ ἔχουμε δείξει μὲ τὸ παραπάνω ἄν εἴμαστε ὑπέρ τῆς Ρωσίας καὶ κατὰ τῆς Ἀμερικῆς καὶ τῆς δαιμονισμένης Εὐρώπης, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν σημαίνει ὅτι θὰ ἐθελοτυφλοῦμε στὰ γεγονότα καὶ τὸ τί γίνεται στὴν Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Πάνο,

      δεν χαρακτήρισα αντιρώσο τον Νιολαντ από αυτό το βίντεο, αλλά από 5-6 άλλα του βίντεο που έχω δει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Συν σχολιασμούς του σε γνωστό μπλογκ. Πολύ αντιπουτινικό και αντιδιοδοτικό μπλογκ. Και επίτρεψέ μου να χαρακτηρίσω όλους αυτούς άσχετους από γεωπολιτική. Και τον Άγγελο, ο οποίος είναι τουλάχιστον πολύ καλός σε θέματα κυβερνητικής, αντινεοταξικά και εμβολίων κλπ.

      Η μετάφραση του βίντεο, σωστή είναι τελικά, και έχω σε κείμενο ( https://www.mid.ru/en/foreign_policy/economic_diplomacy/1422808/ ) όλη την σχετική ομιλία η οποία έγινε το 2021 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! Τότε δηλαδή που η Ρωσία έπαιζε το παιγνίδι τους επειδή τα κύρια προϊόντα εξαγωγής της ήταν τα σιτηρά και το φυσικό αέριο. Βέβαια, αυτή την εβδομάδα έκοψε εντελώς τον κwLo των Δυτικών με αυτό που έκανε: Σταματά να πουλάει βενζίνη / πετρέλαιο και καταλαβαίνεις τι θα συμβεί !!! Οι δυτικές κυβερνήσεις θα πέσουν και το δολάριο θα πάει στην κόλαση, επειδή οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να εξάγουν τη βενζίνη/ πετρέλαιο τους καθώς η τοπική τους αγορά την απορροφά ! Επίσης ο χειμώνας φαίνεται να έρχεται κρύος στην Ευρώπη...
      Εδώ, ένα σχετικό βίντεο για το επερχόμενο γλέντι: https://youtu.be/f62TGKJwI40

      Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι σας, είναι ότι η παγκοσμιοποιητική ατζέντα Πούτιν/BRICS, ναι περιλαμβάνει ψηφιακό έλεγχο κλπ και καλά κάνει και μετασχηματίζεται ψηφιακά όπως οι δυτικοί. Αυτό είναι τεχνολογική εξέλιξη. Ο κόσμος ούτως ή άλλως αλλάζει. Το θέμα είναι πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό πάνω στους λαούς. Και από ποιούς. Και ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (σχήμα λόγου αυτό, γιατί όντως ισχύει το ΔΕΝ) η πολυπολική παγκοσμιοποίηση των BRICS, να περιλαμβάνει αλλαγή πληθυσμού των χωρών, ισλαμοποίηση, κατάργηση συνόρων, χημική και με ποικίλους άλλους τρόπους ευθανασία των γηγενών, σκόπιμη φτωχοποίησή τους, καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και και και.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...

      Χωνέψτε το!!! Η ατζέντα Πούτιν/BRICS δεν είναι η άλλη όψη του νομίσματος της δυτικής καμπάλ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ!!!

      Διαγραφή
    2. Ψάξτε το λοιπόν εσείς περισσότερο Πάνο μου.

      Καλό βράδυ, χαιρετισμούς στην αγαπητή Ρόη.

      Διαγραφή

  10. Τι λέει αυτός ο τρίπουστας; Που τα βρίσκει αυτά και τα προωθεί; Προσπαθεί κι αυτός να ενσπείρει τον πανικό και την απόγνωση... να σκοτώσει κάθε ελπίδα και μαζί τις ψυχές των καθαρών ανθρώπων....Κι ύστερα, σου λέει ο άλλος πως ο τύπος είναι αντινεοταξίτης....Μάλλον, ο εξαποδώ διαθέτει άπειρα προσωπεία - δήθεν συνωμοσιολόγων - και τα βγάζει κατά περίσταση στη φόρα, σαν έναν σατανικό ταχυδακτυλουργό, που βγάζει απ' το καπέλο πονηρά κουνέλια και παρδαλούς παπαγάλους... Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και η πεντακάθαρη Βασούλα τον είχε περί πολλού...

    NIOLAND
    25 ΣΕΠ 2023
    https://anatropi.substack.com/cp/137383586
    Σεργκέι ΛΑΒΡΟΦ: "Η Ρωσία εφαρμόζει με επιτυχία την Ατζέντα 2030"

    Και το πονηρούλι κερασάκι, ως τίτλο, για να προκαταβάλει τις όποιες αμφισβητήσεις..."Κάποιοι αναφορικά με τη Ρωσία λένε ότι κάνει "απλές δηλώσεις" σχετικά με την Ατζέντα 2030 και ότι είναι μια "φόρμουλα για να μην περνάνε ως εχθρικοί" προς τη Δύση και τους παγκοσμιοποιητές".
    NIOLAND
    25 ΣΕΠ 2023

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ
      Τώρα τον έχει περί πολλού κάποια άλλη............. και ταιριάζουν τα χνώτα τους..
      Λίγο πιο πριν από το σχόλιό σου, δείχνει να έχει πρόβλημα διάκρισης και ο πολύ καλός φίλος Πάνος, που έχει το μπλογκ Εθνέγερσις. Έβαλα και κάποιους συνδέσμους στην απάντησή μου, που ίσως σε ενδιαφέρουν Αναστασία μου.

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Το "τρίπουστας" ενδιαφέρουσα καινούρια λέξη στο λεξιλόγιο του Διόδοτου! 😇

      Διαγραφή
  11. Ο "ψηφιακός μετασχηματισμός" της Ρωσίας !!! YES WE CAN !

    ---------------------------------------------------------------------------

    Φίλε μου Κώστα, διαβάζω τα σχόλια σε αυτό το άρθρο και το κεφάλι μου γυρίζει .......

    Ο ηλεκτρισμός ήταν όργανο του Σατανά όταν εφευρέθηκε και όμως είναι σατανικός αν το χρησιμοποιείτε σαν ηλίθιος και ηλεκτρίζεστε και πεθαίνετε.

    Το ίδιο το A. I.είναι πολύ επικίνδυνη σύμφωνα με τον Elon Musk εάν χρησιμοποιείται από τρελούς όπως ο Zuckerberg , αλλά είναι πολύ χρήσιμη για παράδειγμα εάν σχεδιάζετε αυτοκίνητα ή άλλα αντικείμενα…..

    Τώρα ας έρθουμε στην ηλεκτρονική ταυτότητα που έχω και στο Ντουμπάι από το 2010. Είναι πολύ πρακτικη, όπως για παράδειγμα, όταν φτάνω στο αεροδρόμιο περνάω αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένω ώρες καθώς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι πολύ απασχολημένο.

    Περιέχει MONO τα προσωπικά μου δεδομένα . Πρέπει επίσης να το ανανεώνουμε κάθε 3 χρόνια για να αποφύγουμε την παράνομη μετανάστευση.

    ΤΏΡΑ, ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΈΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ, ΟΠΌΤΕ ΤΟ ΑΡΝΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ!

    Αποτέλεσμα !! Η τεχνολογία είναι πολύ καλή όσο μας δεν χρησιμοποιείται εναντίον μας και αυτo η Ρωσία κάνει όπως δεν θέλει να μείνει πίσω και να γίνει μια χώρα του τρίτου κόσμου !!

    Επαναλαμβάνω ότι όλα τα blogs στην Ελλάδα είναι σκατά εκτός από τo δικό σoυ και του Γιώργου Μεταξά!!

    Μου θυμίζουν την ελληνική τηλεόραση και τα συγκλονιστικά ψεύτικα νέα τους

    ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ σημαντική απόφαση για αυτό το συλλαλητήριο και ιδιαίτερα η επιλογή να μη γίνει στο στόμα του θηρίου, αλλά η ημερομηνία είναι άκρως επικίνδυνη. Στις 14/10 έχουμε έκλειψη Ηλίου. Ελπίζω να μην έχουμε (το λιγότεροι) δυσάρεστα γεγονότα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΌΡΔΑ, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Τ' ΑΚΟΥΕΙ κλπ κλπ 😄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να έφταναν τα ξεματιάσματα για την πρόληψη δύσκολων καταστάσεων....Οι αρχαίοι κάτι περισσότερο ήξεραν και στις εκλείψεις έπρατταν αναλόγως....Αλλά εντάξει,δεισιδαιμονίες μωρέ....εν έτι 2023 στην ψηφιακή εποχή να πιστεύουμε σε τέτοιες μ@λ@κίες .....Ελπίζω, πάντως, ό, τι επακολουθήσει μέσα στον Οκτώβριο, με τις δύο ζόρικες εκλείψεις, να μην επηρεάσει τέτοιες καταστάσεις, αλλά να χτυπηθούν εκείνοι που πρέπει...δεν πάμε, όμως, και γυρεύοντας......

      Διαγραφή