«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΠΗΓΕ "ΚΑΛΑ"...


Τώρα, και ξέφωτα στο κέντρο της νήσου Ρόδου, για τούρκους αλεξιπτωτιστές έχουμε.. και 900 χιλ. στρέμματα στο νομό Έβρου (ο μόνος έως τώρα στην Θράκη χωρίς μουσουλμάνους) για δυο τρεις μουσουλμανικές πόλεις και εύκολη πρόσβαση τουρκικών στρατευμάτων. Ο Έβρος συνεχίζει να καίγεται. Ο πρωθυπουργός.. ο νούμερο ένα εμπρηστής των δασών μας.. ΑΠΕΊΡΑΧΤΟΣ, ενώ μάς έβαλε να ασχολούμαστε με τον Κασσελάκη και τον Στίγκα, οι "μεγάλες" ιστοσελίδες συνεχίζουν να βάζουν βυζιά, οι τιμές των καυσίμων και το ψωμί ανεβαίνουν στον μαύρο θεό, μόνο στην Ελλάδα! Τρομοκρατία για τις ταυτότητες που ΝΑΙ, θα είναι το τέλος της προσωπικής ελευθερίας, τα ΑΤΜ να κλείνουν ύπουλα, αργά και συστηματικά σε όλη τη χώρα για να καταλήξουμε σε ηλεκτρονική συναλλαγή με κάρτες και για μια τσίχλα. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.. Σε όλα τα θέματα μάς την πέφτουν από παντού, εμάς των Ελλήνων, που είμαστε ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Παγκοσμιοποιητές του Αντιχρίστου και όλοι ξέρουμε τους λόγους. Η νεολαία δεν ξυπνάει για να τα δει αυτά. Κάποιοι κάνουμε σκέψεις για να αλλάξουμε χώρα, κάποιοι χάσαμε την πίστη μας και δεν προσευχόμαστε πια το πρωί. Άλλες Κυριακές, στο μπλογκ μας βρίσκατε όμορφες μουσικές και τραγουδάκια, αλλά από σήμερα είναι μάλλον αδύνατο να επαναληφθεί αυτό. Μάλλον πρέπει να προετοιμαστούμε ψυχολογικά και όχι μόνο, για τα επόμενα μέρη της επίθεσης. Το πιο πιθανό δεύτερο μέρος.. είναι η επίθεση του νέρωνα στις πόλεις και τα σπίτια μας, όπως ξεκίνησε στην Κύπρο. 'Ισως προσπαθήσουν και μια νέα υγειονομική δικτατορία. Θα κάνουν τα πάντα για να εξαφανιστούμε από το χάρτη και να αποκτήσουν μια διαμελισμένη ευρωπαϊκή χωματερή για λαθροσκουπίδια. Οι ισλαμοκουνέλες μένουν έγκυες κάθε 10 μήνες και οι τοκετοί γι αυτές είναι εντελώς τζάμπα, σε αντίθεση με τις Ελληνίδες. Το 2025 θα είμαστε πλέον 50/50. Αυτό περιμένουν με χαρά και αγωνία όλοι αυτοί οι τυχοδιώκτες και επικίνδυνοι τεμπέληδες ανεπιθύμητοι στις χώρες τους, που από τις ψευτοκυβερνήσεις μας προσελκύθηκαν επίτηδες και κουβαλήθηκαν εδώ ως "φανατικοί ισλαμιστές" ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτό είναι μια κατασκευασμένη εικόνα που δεν έχει πραγματική σχέση με τις μουσουλμανικές χώρες· δεν είναι αυτό το πραγματικό ισλάμ. Οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες έχουν ήδη αντικρίσει το πρόσωπο της πείνας, κάποιες άλλες που δεν τούς έχει πειραχτεί ΑΚΟΜΑ ο μισθός, όλα αυτά τα θεωρούν "ψεκασμένα" και "συνωμοσιολογίες" υπέρμετρων παραπλανημένων πατριωτών που εμποδίζουν την "ανάπτυξη" της χώρας. Τρόπος γραφής στα μπλογκ, όπως αυτός που διαβάζετε αυτή τη στιγμή, θα γίνει ποινικό αδίκημα με ποινή φυλάκισης, αλλά αυτοί οι φίλοι μας που μάς θεωρούν παραπλανημένους, θα θεωρήσουν καλό που σωφρονιστήκαμε. Θα είναι μέχρι ο αμπντούλ με τη χατζάρα (ή καλάσνικοφ) να τούς χτυπήσει (ή ρίξει) την πόρτα. 

Θα πούμε κι άλλα, τις επόμενες ημέρες, που θα κλείσει ο κύκλος κάποιων τελευταίων επεξηγήσεων και θα έχει αποφασιστεί η περαιτέρω δράση του παρόντος ιστολογίου. 

Καλή Κυριακή,

Να είστε όλοι καλά!

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 




30 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.....ΠΙΕΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ...ΚΑΙ....ΟΛΑ.........ΙΣΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποτε η γυναικα μου ( πριν 20 χρονια )ηταν σε κωμα.... 5 ημερες ( στο Σωτηρία) και ηταν ολα μαυρα καθως ηταν καθ οδον..
    Αποφασισα να κανω κατι...( να απευθυνω την αγαπη μου..) και πηραμε εξιτηριο μετα απο 4 μερες..
    Οταν συνηλθε .. ψελισε...
    επρεπε να πιασω πατο για να καταλαβω.....
    Τωρα εμεις ειμαστε πατο ... και μεσα μας ειναι η λυση , η ανασταση..
    Αγαντα Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ03 Σεπτεμβρίου, 2023 15:18

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ, αγαπητέ μου αδελφέ και φίλτατε Κων/νε!
    Έχουν αυτοί τα σχέδια τους, έχει και ο Θεός τα δικά Του που είναι καλύτερα
    Όσο για το…ιστολόγιο, θα μείνει εκεί που είναι, ακέραιο και σταθερό
    Έχε πίστη στον Θεό, εμπιστέψου Τον. Κι Εκείνος, θα κάνει το χρέος Του

    Στα χρόνια του Διοκλητιανού (αυτοκράτορα της Ρώμης), απαντήθηκαν οι πλέον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ διωγμοί των Χριστιανών, που έφτασαν ή και ξεπέρασαν τα όρια της γενοκτονίας. Περίπου 600.000 και πλέον χριστιανοί - στην πλειοψηφία τους Έλληνες - οδηγήθηκαν στα βασανιστήρια και στις αρένες με τα λιοντάρια. Ήταν, η πλέον σκοτεινή περίοδος της Χριστιανοσύνης. Και τι έγινε μετά από 13 ακριβώς χρόνια; Μα το…απίστευτο! Ο Μ. Κων/νος, αυτός που εσύ φέρεις το δοξασμένο όνομα του, έφερε τα…πάνω-κάτω, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τον Χριστιανισμό μέσω της συνθήκης (διατάγματος) του Μεδιόλανου (σημερινό Μιλάνο)
    Και όλο αυτό παντελώς ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ
    Αν εξαιρέσει κανείς τον εμφύλιο μεταξύ στρατού Κων/νου και Μαξεντίου, αμφότεροι συναυτοκράτορες

    Η Ιστορία μας διδάσκει αγαπητέ Κων/νε, πως ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι αδύνατο για τον Ύψιστο
    Μη φοβάσαι, όλα αυτά που ζούμε, τα είχαμε ακούσει από στόματα Αγίων πολλά χρόνια πριν, αλλά τότε…εμείς που ήμασταν κοκκοράκια τότε και που μεγαλώναμε με τους Rolling Stones και τους Bee Gees, τα θεωρούσαμε…λόγια καφρισμού! Σήμερα που τα ζούμε, καταλάβαμε πως στο κεφάλι μας τότε επικρατούσε οξεία μαλακίτιδα. Επομένως, αφού τα ακούσαμε τότε και σήμερα είναι απλά…γεγονότα, ξέρουμε και το τέλος αυτής της ιστορίας. Και αυτό ΔΕΝ θα είναι καλό για τους οπαδούς του Σατανά! Και ας μου επιτρέψεις και μια απλή ερώτηση:
    ΠΟΤΕ ακριβώς προέκυψε από την Ιστορία, ένας ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ να βρεθεί ΝΙΚΗΤΗΣ;

    Κανείς ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ δεν νίκησε ποτέ και ο διάβολος είναι ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ εδώ και 2000 χρόνια!
    Απλά…κοιτάζει να πάρει τώρα το μερτικό του
    το δικαιούται!
    Σε τόση αμαρτία έχουμε πέσει, σχεδόν κολυμπάμε μέσα σε αυτήν. Οπότε, έχει κάθε δικαίωμα ο ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ να πάρει αυτό που δικαιούται, αλλά όσο του επιτρέπει ο ΝΙΚΗΤΗΣ

    Και εμείς φταίμε, εμείς και κανείς άλλος, επειδή επιτρέψαμε να …δυτικοποιηθούμε, γιατί…βαρεθήκαμε να είμαστε φτωχοί και ρακένδυτοι
    Επιτρέψαμε να γίνουμε ίσοι κι όμοιοι με αυτούς οι οποίοι χάιδεψαν τα…αυτάκια μας με σειρήνες
    Νομίζεις, ότι τυχαία έπλασε τον μύθο του Οδυσσέα ο Όμηρος αγαπητέ μου;
    Πριν από 3.000 χρόνια, ο μέγας αυτός ποιητής της Οικουμένης, μας δίδασκε μέσα από τις ιστορίες του, πώς να ζούμε! Κι εμείς το μόνο που κάναμε, ήταν να…τον κάνουμε ταινίες, να τον δείχνουμε παντού ως μέγα μυθοπλάστη και άλλα τέτοια υπερήφανα. την Παιδεία του όμως τη διδαχτήκαμε; σαφώς και όχι!

    Οι «μαγευτικές» σειρήνες λοιπόν, τις οποίες ο Οδυσσέας αντιμετώπισε με …βουλοκέρι στ’ αυτιά, είναι ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ για το σημερινό μας κατάντημα. Πέσαμε στον βούρκο! Τι άλλο περίμενες εσύ ύστερα από ένα 50χρονο σχεδόν «πάρτυ»;
    Τώρα πληρώνουμε τη σαπίλα μας. Αλλά επειδή ο δημιουργός μας επέλεξε απλά να μας παιδέψει από το να μας εξαλείψει από προσώπου γης, θα φάει ακόμη λίγο η μούρη μας χώμα. Μετά, θα δεις κι εσύ όπως όλοι μας, έκπληκτος, την Ελλάδα όχι μόνο να μεγαλώνει από το…πουθενά, αλλά να γίνεται πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ
    Αλλά ο Σατανάς το μερτικό του θα το πάρει, χτυπηθούμε δε χτυπηθούμε. Και είναι και μεγάλο το μερτικό πανάθεμά το
    Από τις ξαφνικίτιδες ως τις ταυτότητες και τις αρρώστιες που μας περιμένουν, ως την φοβερή πείνα που μας περιμένει στη στροφή αυτής της καταραμένης ατραπούς

    Τι έλεγε ο Μέγας Πατρό-Κοσμάς; «Το Ποθούμενο θα έρθει, αλλά με αίμα και δάκρυα»! Οπότε…έπεται πρώτα ο σωφρονισμός μας και μετά…όσοι ζήσουμε, θα δούμε και το Ποθούμενο. Αυτό είναι το θέλημα του Υψίστου, αυτό θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΈΡΓΙΕ,
      ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!!!
      ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΥΨΊΣΤΟΥ!

      ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

      Διαγραφή
    2. Δεν έκανα απολύτως τίποτε αγαπητέ αδελφέ, συναγωνιστή και συνέλληνα! Σου είπα απλά την αλήθεια, όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι και όπως τη διδάχτηκα από δασκάλους και άγιους Γέροντες. Αυτούς να μνημονεύσεις και αυτούς να δοξάσεις!

      Διαγραφή
  4. https://katohika.gr/stranger-voice/prosefchitheite-oste-kai-aftos-o-septemvrios-na-min-echei-mesa-tou-pagkosmio-gegonos/

    https://www.youtube.com/watch?v=baHWGWbD5N8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην είναι Παγκόσμιο γεγονός,
      έστω για 1,2, η 3 ώρες θα πρέπει να μην ρέει η πληροφορία ,,,
      ΛΑ / ΑΛ

      Διαγραφή
    2. Από το 2015 που θυμάμαι, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ..χαχαχα πρόκειται να καταστραφεί ο κόσμος στις 23 Σεπτεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων μου.

      Διαγραφή
    3. Αλλά τελικά, το μόνο που γίνεται κάθε τέτοια ημερομηνία, είναι παγανιστικές γιορτές και εκδηλώσεις (φθινοπωρινής ισημερίας) σε διάφορα αρχαιολογικά σημεία του κόσμου, με γνωστότερο το Στόουνχετζ, στο οποίο γιορτάζουν τους Μούμου, τους Παλαιούς των Ημερών.

      Διαγραφή
    4. The Justified Ancients of Mu Mu ...

      https://www.youtube.com/watch?v=HDsCeC6f0zc

      Διαγραφή
    5. Φόβος- τρόμος- πανικός.....Αυτός είναι ο στόχος αυτού του είδους της "εναλλακτικής" πληροφόρησης..

      Διαγραφή
  5. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ03 Σεπτεμβρίου, 2023 15:48

    Πιστη, προετοιμασια ,προπαρασκευαστικες ενεργειες αντιμετωπισης ξαφνικων γεγονοτων ,φυσικη και πνευματικη ασκηση και τροφιμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι έχουν τα πράγματα, καλέ μου φίλε Κώστα. Όμως, θα διαφωνήσω στο ότι μας φοβούνται εμάς τους Έλληνες για τους γνωστούς λόγους, που όλοι οι καλοπροαίρετοι πατριώτες επαναλαμβάνουν συνεχώς. Μας φοβούνταν στο παρελθόν, όχι πια. Αυτό που βλέπουμε να εκτυλίσσεται με τις φωτιές, που καίνε το κορμί της Ελλάδας, έχει επιτευχθεί τις προηγούμενες δεκαετίες της επάρατης μεταπολίτευσης με το κάψιμο των εγκεφάλων του ελληνικού πληθυσμού. Απ’ όλα είχε ο δηλητηριώδης μπαξές τους. Τους ηλικιωμένους και τους αγρότες τους κοίμισαν εύκολα με τις επιχορηγήσεις για την καταστροφή της παραγωγής και τις χωρίς αντίκρισμα) συντάξεις που μοίραζε ο σκατόψυχος χαζάρος, αντρέας (αντιστασιακοί, μη χέσω, τυφλοί που οδηγούσαν μερσεντές και μπεμβε, ακόμα και φορτηγά και άλλα παρόμοια σαπρόφυτα που ονομάζονταν Έλληνες).
    Όσο για τους νέους, τους ανέλαβε η «εκπαίδευση», όπως τα σκυλιά. Δεν έμειναν μόνο στην κατάργηση του πολυτονικού, των πολύτιμων αρχαίων κειμένων που κατάργησαν και της ύπουλης προσθήκης ψυχοφθόρων διδασκαλείων, αλλά προχώρησαν και σε κάτι πολύ πιο ύπουλα διαβρωτικό, μελετώντας σε βάθος τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής και καλλιεργώντας σε άξεστους ανθρώπους το μικρόβιο της ματαιοδοξίας. Όλοι επιθυμούσαν να ανέβουν κοινωνικά και οικονομικά, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και οι καταπιεσμένοι αμόρφωτοι γονείς ζούσαν με το όνειρο να δουν τα παιδιά τους να οδηγούν ακριβά αυτοκίνητα με το ιατρικό σηματάκι στο παρμπρίζ, να τα καμαρώσουν κοστουμαρισμένα να αγορεύουν σε δικαστήρια κλπ κλπ, ασχέτως αν τα φυντάνια τους είχαν άλλα ταλέντα, πιο «ταπεινά» …. Κάποια στιγμή θεωρήθηκε απόλυτο κιτς να είσαι υδραυλικός, ψυκτικός ή γενικά μάστορας και προπάντων θα έπρεπε να «ξεβλαχέψεις» , με τα διάφορα «mast» που πρόβαλλαν οι κωλοφυλάδες τους…. Το «φιλάνθρωπο» σύστημα, βέβαια, φρόντισε να ικανοποιήσει κάθε ματαιοδοξία και άρχισε να εισάγει στα πανεπιστήμια – που τα κατάντησε μπουρδέλα- τη μάρα, τη σάρα και το κακό συναπάντημα. Μέχρι που τελικά έμπαιναν στουρνάρια με βαθμολογίες κάτω από τη βάση. Όταν δε πατούσε το πόδι του στη σχολή το κάθε τούβλο, αναλάμβαναν τα κόμματα να του κάψουν εντελώς ό, τι είχε απομείνει από την εγκεφαλική του ουσία. Παρεμπόδιζαν το έργο των άξιων και τίμιων καθηγητών, χλεύαζαν τους αληθινά άριστους ως βαθμοθήρες και πουλούσαν άγριο τσαμπουκά σε καθηγητές και συμφοιτητές, κατόπιν εντολών των κομματικών και των πρακτόρων, που παρίσταναν τους αιώνιους φοιτητές….…..
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συν τω χρόνω, οι παλιοί άξιοι καθηγητές έφυγαν και τις θέσεις τους καταλάμβαναν εγκάθετοι, που οι περισσότεροι προέρχονταν από σκοτεινά υπόγεια…. Έτσι, το κάψιμο των εγκεφάλων ολοκληρώθηκε, πήγε καλά γι’ αυτούς, όπως με τις τωρινές φωτιές….Και για να έρθω στο «ζουμί» της διαφωνίας μου, ποιοι και πόσοι είναι σήμερα οι Έλληνες, που «φοβούνται» οι νεοταξίτες; Δυστυχώς, σαν σύνολο δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο της «αλλαγής» του πράσινου ήλιου και των πράσινων αλόγων. Η πικρή αλήθεια είναι ότι είμαστε μεμονωμένα άτομα, χωρίς συνοχή, βυθισμένος ο καθένας στα προσωπικά του προβλήματα. Η ρουφιανιά βασιλεύει, η μικρόψυχη βόλεψη κυριαρχεί, τα επιδόματα βολεύουν τους αμόρφωτους και πολύ συχνά πια, αγράμματους φτυχιούχους με τους κούφιους τίτλους. Όσοι απέκτησαν φτυχία δασκάλων και καθηγητών, παπαγαλίζουν άκριτα αυτά που τους έμαθαν στα μπουρδελοπανεπιστήμια του ελλαδδιστάν ή του εξωτερικού και σαπίζουν με τη σειρά τους κάθε ζωντανό κύτταρο των νεότερων γενεών. Ακόμα κι αν υπάρξει κάποια αναλαμπή στο νου και την ψυχή κάποιου τέτοιου φτυχιούχου, αμέσως σβήνεται, λόγω της αγωνίας που τον καταλαμβάνει όταν συνειδητοποιεί πως θα πρέπει να επανεξετάσει ό, τι του έμαθαν- πράγμα πολύ δύσκολο για λίγους και γενναίους – και να ξανακτίσει την προσωπικότητά του, αφαιρώντας τίτλους και δήθεν κοινωνικά στάτους….Κάπως έτσι φθάσαμε να απορούμε πώς «ψήθηκαν» οι περισσότεροι σε ό, τι αφορά τα πρόσφατα ανθρωποκτόνα κελεύσματα των ερπετών. …
    Και τελικά, ποιοι Έλληνες θα σώσουν τους εαυτούς τους και την ανθρωπότητα ;;;;;Το ξέρω, δύσκολο να παραδεχτεί κανείς πως το παιχνίδι είναι χαμένο για εμάς, αλλά δυστυχέστατα, είναι η μόνη αλήθεια….Μάλλον, η μόνη σωτηρία θα προέλθει από τους ψυχικά και πνευματικά γνήσιους Έλληνες, τους αληθινούς φορείς του Ιχώρ, που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλο την πλανήτη, με ολιγάριθμα -σε σχέση με τους κάφρους- εναπομείναντα ψήγματα, που ζουν με τραγικές δυσκολίες και κατατρεγμούς σε αυτή τη βιασμένη ιερή γη….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο διάβαζα το σχόλιό σου Αναστασία μου, σκέφτηκα και τί απάντηση θα σού δώσω, ώσπου την είδα να την δίνεις η ίδια, στο τέλος.
      " Η μόνη σωτηρία θα προέλθει από τους ψυχικά και πνευματικά γνήσιους Έλληνες, τους αληθινούς φορείς του Ιχώρ, που βρίσκονται διασκορπισμένοι σε όλο τον πλανήτη ".
      Θα υπάρξουν όμως και άλλοι.....παράγοντες που θα ανατρέψουν την ολοκλήρωση των σχεδίων της καμπάλ.
      Και έχουμε και τον Βαλόντια βεβαίως βεβαίως, που οσονούπω θα τούς αλλάξει τα πρέκια οριστικά.

      Διαγραφή
  8. " ΚΑΤΩ - Η ΧΟΥΝΤΑ - ΤΟΥ - ΜΗ-ΤΣΟ-ΤΑΚΗ !!! "

    Πορεία για τις ταυτότητες, στη Θεσσαλονίκη

    https://www.youtube.com/watch?v=Lxn1l7xZzho&t=36s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/a-georgiadis-oi-vouleytes-exoume-parei-idi-tis-nees-taytotites-eimaste-organa-tou-antixristou-ntemonte-osoi-antidroun/

    Άιντε από 'δω μωρή ξεπλυμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τα : Η Κούλα θα ανακοινώσει το τέλος των μετρητών στη ΔΕΘ - Μετρητά..μόνο για αγορές μέχρι 200 ευρώ.

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/poies-einai-oi-metarrythmiseis-pou-tha-anakoinothoun-stin-deth-meiosi-metriton-nees-taytotites-prosopikos-arithmos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΤΟΝΙΣΕΙ :
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟ .
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ .
    ΠΡΙΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΘΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ,
    ΜΗΔΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ,ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ .
    ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ .
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ .
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ,ΕΠΙΜΟΝΗ ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ .
    ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ,ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΑΦΗ .
    ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ,ΘΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΡΑ !!!!
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!!
    ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ .
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ .
    ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ .
    ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ! .ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
    Ρ ΑΒ Δ Ι
    ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ,ΑΝΤΕΞΑΝ
    ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ .ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Αριστόμαχε, είπες:
      "ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ"
      Φαίνεται όμως, για την ώρα, πως τα πληρώνουμε εμείς. Και οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Ελπίζω αυτά που έγραψες να γίνουν έτσι ακριβώς. Και κάπου μέσα μου το πιστεύω. Έχω γράψει κι εγώ παλιότερα, ότι η Ελλάδα θα γίνει μεγαλύτερη.

      ΓΈΝΟΙΤΟ φίλε μου

      Διαγραφή
  12. Κρίσιμη μάζα
    Χρισιμη* μάζα
    ///
    Θά ήταν δυνατόν να είχε ο Ήλιος διαφορετική μάζα;
    Μήπως ο Ερμής;
    Μήπως η Αφροδίτη;
    Ή Γη;;;
    ///
    Μάζα και ταχύτητα/περιστροφής,,,
    Από την οπτική και τη φασματοσκοπική εξέταση προκύπτει ότι η ηλιακή σφαίρα περιστρέφεται στον άξονά της από δυτικά προς ανατολικά και η περίοδος αυτής της πραγματικής περιστροφής είναι περίπου 25,6 ημέρες στον ισημερινό και 33,5 ημέρες στους πόλους.
    και η μάζα του (2×10׳⁰κιλά) αποτελεί το 99,86% της μάζας του ηλιακού συστήματος,,,
    ///
    Το πρότυπο της κρίσιμης μάζας,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τί ακρίβεια άραγε τα έχουν υπολογίσει αυτά.. και με αναφορά σε τί..
      Τώρα πια, δεν ξέρω αν μπορώ να τούς εμπιστευτώ. Κάποτε σάστιζα με τις "ανακαλύψεις" και τα "πορίσματα" της "επιστήμης" ...

      Διαγραφή
    2. Και άντε.. Με τους εσωτερικούς πλανήτες που αναφέρατε, πες πως έχουν προσεγγίσει κάποιους αριθμούς. Με τους εξωτερικούς; Που απέχουν τεράστιες αποστάσεις από τη Γη, γιατί είναι τόσο σίγουροι ότι οι μεγαλύτεροι από αυτούς είναι αεριώδεις και έχουν μικρή μάζα;

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα φιλτατε οικοδεσποτα!
      Η σημασία της ύπαρξης του ηλιακού συστήματος καθορίζεται εκτός από εξωτερικά όρια και σέ εσωτερικά όρια, μην προσπερνας την μάζα του Ήλιου σέ σχέση με την μάζα τού συστήματος των πλανητών (σχεδόν 99%) δηλαδή το πρότυπο της μάζας του Ήλιου καθορίζει την μάζα του πλανητικού συστήματος γύρω του, σαν Τροφοδότης* και Αστέρας,,,
      Η κρυφή σημασία με το πρότυπο της κρίσιμης μάζας μεταφέρετε/τρέπεται επάνω στους γήινους αστέρες* που θα καθορίσουν τά όρια* της κρίσιμης μάζας,,,
      Δ Ν Σ
      3εφυρες επικοινωνίας
      κΩΝΣΤΑντΙΝε

      Διαγραφή
    4. Αεριοιδεις*
      Όνομα
      Υφή
      ///
      Αυτοί οι πλανήτες έχουν όνομα, έχουν κάποια όποια μάζα, άρα και υφή,,,
      ///
      Λεπτό/υφή/
      Περιστροφής/*
      -><-

      Διαγραφή
    5. Καλημέρα και σε εσάς κύριε εν κάθετε (εννοώ αυτο: (/), όχι κάτι πονηρό..χεχε).
      Κατανοώ όσα μού είπατε, Ευχαριστώ!

      Διαγραφή