«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Καταλάβατε, ε;


13 σχόλια:

  1. Θα μπορουσαν να διασωσουν ομως
    ......πολλούς ... πνιγμενους.
    Εχθρικη και ηλιθια σταση καποιων μπουκωμενων......που παιζουν ακριβως αυτον τον ρολο εναντιων του αυτοχθονου γηγενη Ελληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δ.Υ. με στολη, Τ Ε Λ Ο Σ. Εκτιμω πως η πολιτικη Ηγεσια ξερει το επιπεδο των Ε.Δ. της χωρας και γι'αυτο υποχωρει εναντι της Τουρκιας. Το αυτο και για τους "στρατηγικους συμμαχους" και εταιρους σε ΝΑΤΟ & ΕΕ. Ετσι εξηγουνται οι "ανθελληνικες" τους δηλωσεις.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΛΟΚΙ
      Γνωρίζεις το επίπεδο των Ε.Δ. της χώρας ΜΑΣ ;
      Γιατί γράφεις κάτι απλά για να το γράψεις ;
      Και μην πεις ότι εννοείς για την αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας (τρομάρα τους) γιατί έτσι όπως το έγραψες, δείχνεις να συμφωνείς.
      Εκτός αν είσαι στρατιωτικός, που ΑΝ είσαι πρέπει να παραιτηθείς.

      ΜΗΝ παίζετε με το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ προπύργιο της Ελλάδος.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. THN ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΟΡΙΖΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ . ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ...ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ Κ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΒΑΘΜΟ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΙ Κ ΠΙΘΑΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΩΝ !

      ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ - ΛΙΜΕΝΙΚΟ - ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Κ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

      ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...!

      ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙ???

      Απάντηση..... ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ Κ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ .... ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΠΟΤΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤHN ΥΠΝΟ TV ME ... ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΟΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 1

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ ΚΕΦΑΛΟ... ή ΑΚΕΦΑΛΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ ή ΟΠΟΙΑ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.. ΚΟΙΝΩΣ ΓΛΥΨΙΜΟ- ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ....ΚΛΠ...


      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...? ΤΗΛΕΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΠΕΙΘΟΥΝ... ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΕΜΑΤΑ....

      οι ΔΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΦΕΝΟΣ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΚΑΤΑ ΤΑ WIKILEAKS TO 70% EINAI ΛΟΑΤΚΙ Κ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟ..ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ....ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ...( ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Κ ΛΟΙΠΕΣ ΣΥΝΑΤΗΣΕΙΣ ) , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΡΑΜΜΕΝΑ .

      ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΗΣΕ ΤΟ PREDADOR ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ-ΦΟΡΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ....ΚAI ΛΟΙΠΑ DIGITAL..( KAΜΕΡΕΣ ΝΥΧΤΟΣ...DRONES...ΩΤΑΚΟΥΣΤΕΣ ΜΑΚΡΑ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ Κ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ...)

      ETΣΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΦΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ....Κ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ.....!

      ΚΑΠΟΙΟΙ π.χ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΝΔΡΕΑ.... AKOMH...3Generation...!

      V P X

      Διαγραφή
    3. Σε καμια περιπτωση δεν ξεπλενω την πολιτικη ηγεσια αλλα δεν ειναι και τυφλοι! Κι αυτες οι "αναποδιες" καθολου τυχαιες δεν ειναι, συμβολαια εκτελουν. Το ειπε το κουλι δεν το ειπε; " θα πολεμησουμε τον νατιβισμο". Και οι ιθαγενεις τον ψηφισαν δις

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    4. EXEIΣ ΔΙΚΙΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΓΗΓΕΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ( ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ) ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ - ΗΘΙΚΗΣ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ....! ΤΑ ΖΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ !

      ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ...!! ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ...! ΤΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ..? ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΣΤΟΣΚΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟΥ...? ( ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ....ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΩΜΕΝΟΣ...)

      ΑΣΤΥ ΝΟΜΙΚΟΣ ! ΔΗΛ- ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΣ...Κ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ...ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ...!

      ΟΥΛΟΙ - ΔΟΥΛΟΙ... ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ Κ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΑΝΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΕΑ...

      AΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ , Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΜΒΙΚΗ , ΒΕΒΑΙΑ Ο MR YΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΓΗΣΕ ...ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Σ. ΓΙΑΤΙ...?

      ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΙΝΕΙΟΜΑΣΩΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Κ ΟΧΙ ΑΡΧΗΓΟ ENOΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ .


      V P X

      Διαγραφή
  3. ΝΑ ΝΗΝ ΞΑΝΑ ΓΡΆΦΟΥΜΕ
    ΤΑ ΙΔΙΑ
    ΈΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ .
    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ;
    ΚΡΈΜΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.
    https://www.3dsa.gr/el/drasthriothtes/tropopoihsh-kairou?fbclid=IwAR3JnxZ1sIqAT8Okd7PtRs-ukrPOURzy-dnIx6HTfw4GbhboYLEtgvkJWZI

    Η 3Δ Α.Ε. αποτελεί μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες παγκοσμίως όσον αφορά την προστασία από δυσμενή καιρικά φαινόμενα. Είναι μέλος της Weather Modification Association, ενώ αναλαμβάνει και υλοποιεί προγράμματα Τροποποίησης Καιρού από το 1981.

    Η “μεταβολή” των καιρικών συνθηκών πραγματοποιείται με ειδικά τροποποιημένα αεροσκάφη, ραντάρ καιρού και εξειδικευμένο προσωπικό. Στόχος της εταιρίας είναι να αυξήσει τον υετό (βροχή ή χιόνι) με σκοπό την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ξηρασίας και της έλλειψης αποθεμάτων νερού αλλά και να προστατεύσει από το χαλάζι, μειώνοντας τις ζημιές σε καλλιέργειες και περιουσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΤΟ 1951 ΕΠΙΣΗΜΑ ! Η ΜΗΤΡΙΚΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ 3DSA

      https://weathermod.org/aboutus/

      V P X

      Διαγραφή
  5. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02ENHC1czpEqRJ5yu6MenNmrcQQ4Ad99PJWLtHDHtmhBujUBCiRjGSdmok6tguBDdzl&id=100009327186416

    Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ανέλαβε τα αντιπλημμυρικά έργα στην Καρδίτσα ύψους 143.000.000 ευρώ το 2021.
    Η Ελλάδα είναι κατηγορούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση από το 2022 για αντιπλημμυρικά έργα που ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
    Αυτή η βιβλική καταστροφή έχει και κηδεμόνα και νονό, τον Μητσοτάκη που είναι υπόλογος....🤬🤬🤬

    -------------------------

    https://twitter.com/sitarcos/status/1700265618744943059
    Τα νερά του Πηνειού έφτασαν στα εικονοστάσια δίπλα στις γραμμές του τραίνου, εκεί που σκοτώθηκαν οι άνθρωποι στα Τέμπη πριν λίγους μήνες. Η μια συμφορά συναντήθηκε με την άλλη.

    ------------------------
    https://twitter.com/Marka2free/status/1700308345352077596
    Απιστευτο μπ@υρδελο
    Η πολιτική προστασία εχει διαθέσει δυο βάρκες για να κάνουν οι δημοσιογραφοι ρεπορτάζ κι έχουν αφήσει τον κόσμο αβοήθητο.
    Κοιταξτε θρασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάθεση
      ///
      Στην περίπτωση της Θεομηνίας, η ανάδοχη εταιρεία αποκατάστασης, λαμβάνει το Έργο αυτό ως ανάθεση, χωρίς καμία έκπτωση,,,
      προηγηθείσα,,,
      Έργο/γΕρό
      Τερνα
      Τεραν

      Διαγραφή
  6. "Γιατί δε πετάνε όλα τα Super PUMA να σώσουν κόσμο; " ρωτάει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...
    ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ:
    Τα ελικόπτερα τα συντηρούσε η ΕΑΒ.
    Όμως το 2019 ο λαός ψήφισε μικρό κράτος.
    Έτσι η ΕΑΒ δεν έκανε προσλήψεις (οι τελευταίες 70 έγιναν το 2018) ΚΑΙ...
    ..η σύντηρηση των ελικοπτέρων δόθηκε σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΔΑΠιτη, το οποίο δεν έχει πιστοποίηση ICAO
    ... με τεχνικούς των 800 ευρώ...
    ... που έβαψαν ελικόπτερα με μπατανοβουρτσα για καγκελόπορτες...
    ... όταν οι αεροπορικές εταιρίες δίνουν στους μηχανικούς αεροσκαφών 3.000 και πάνω..
    Για να μην είμαι όμως άδικος, η ΕΑΒ έχει διορίσει γειά golden girls μια εξαδέλφη Βαρβιτσιώτη με μισθό που ντρέπομαι να γράψω, μία εκλεκτή του αδιευκρίνηστου που σήμερα έγινε βουλεύτρια και μια.. δασοπόνο κόρη ΔΑΠίτη
    Τι να κάνουμε;

    https://www.facebook.com/1215879374/posts/10231526613047878/?sfnsn=mo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ξαφνικά «θαύμα»: Πέταξαν τα «παροπλισμένα» ελικόπτερα που βούλιαξαν! – «Πιάστηκε» ψευδόμενο το ΓΕΣ (βίντεο)
    Πρέπει να παραιτηθούν ΤΩΡΑ!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/kai-ksafnika-thayma-petaksan-ta-paroplismena-elikoptera-pou-vouliaksan-piastike-pseydomeno-to-ges-vinteo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή