«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

Η Χώρα μας πρέπει να κυρηχθεί σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ !!

ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!! ΣΠΑΣΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΦΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Κ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ!!



13 σχόλια:

  1. “Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

    Όλες οι πράξεις τους σε αυτή τη φράση. Όλη η ανυπαρξία τους, η αδιαφορία, η εγκληματική “φύση” του κράτους που τελικά είναι παρακράτος. Ένα παρακράτος με επαγγελματίες επικοινωνιολόγους δια πάσα νόσον και πάσα μαλακία.

    “Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση»

    Μία φράση που δεν είναι μόνο για τον νέο που τον έσπρωξαν, πριν μάλλον τον γιούχαραν, τον έριξαν και τον έθαψαν για τα καλά, κοιτάζοντας, σαλπάροντας και ίσως ρίχνοντας και τη γόπα απ’το τσιγάρο τους στο φεύγα.

    Είναι για τη δήθεν κλιματική αλλαγή που φέρνει φωτιές, πλημμύρες, σεισμούς, που αυτή με τη σειρά της θα φέρει επισιτιστική κρίση γιατί τα ρήμαξαν όλα, για τη φτωχοποίηση των Ελλήνων που ζουν με κουπόνια και τώρα πολλοί από αυτούς είναι άστεγοι ή χωρίς εισόδημα, για τους δήθεν πολέμους, για τη δήθεν πανδημία που “εργάζεται” ακόμα με την “ξαφνικίτηδα” και θα χτυπάει υπερωρίες στο εγγύς μέλλον, για τη δήθεν Ελληνοτουρκική “φιλία” που μας φέρνει τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα, για τη δήθεν Ρωσική “αντιπάθεια”, για τους δήθεν “ενόχους” στα Τέμπη.

    Για όλα τα δήθεν που αφαιρούν την ευθύνη από πάνω τους, ζητώντας την κατανόηση μας. Την κατανόηση ως προς ποιους; Προς τους δολοφόνους; Τους μιζαδόρους; Τους εγκληματίες; Τους προδότες; Ως προς ποιους;

    Δεν έχουμε καμία κατανόηση κύριοι.

    Μας τελείωσε.

    Οι ευθύνες είναι ολόδικές σας. Σας ανήκουν εξ ολοκλήρου.

    Όσοι έχουμε μείνει “ανέγγιχτοι” από τις μίζες και τα “τσιφλίκια” σας, όσοι δεν μπασταρδέψαμε το αίμα μας με τα χημικά σας, όσοι κατανοούμε τί ακριβώς αντιπροσωπεύετε, δεν έχουμε κατανόηση κύριοι. Και δεν συγχωρούμε. Και τα θυμόμαστε όλα. Ένα προς ένα.

    Δεν έχουμε καμία κατανόηση κύριοι. Είμαι σίγουρη πως θα έρθει η ώρα για να σας το αποδείξουμε. Εμείς η όσοι. Που είναι ΥΠΕΡαρκετοί για να σας πετάξουμε όλους έναν προς έναν στον Καιάδα, ρίχνοντας και τη γόπα απ’ το τσιγάρο μας στο φεύγα.

    Γιατί το ΛΑΘΟΣ σας θα γίνει ο ΑΘΛΟΣ μας. Μόνο τότε τα έγκατα αυτής της χώρας θα χαίρονται και θα αγαλλιάζουν ξανά.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ. ΕΣΠΑΣΑΝ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 4:30, ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

    Δεν είπαν τίποτα σε κανέναν. την καταγγελία την έκανε κάτοικος στην Καρδίτσα. Μόλις αποκαλύφθηκε το έγκλημα, βγήκαν αρμόδιοι και είπαν ότι δήθεν έσπασαν το φράγμα, για να μην πλημμυρίσει η Καρδίτσα. Αλλά δεν το είπαν από πριν. Το είπαν ότι έγινε η καταγγελία.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ 4.30 ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΑ, ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

    @IouliaMike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με γνώμονα τον εμβολιασμό των Ελλήνων και τον αριθμό της ξαφνικίτιδας στην περιοχή της Θεσσαλίας,
    εκτός από τη θεολογική άποψη που μας δείχνει μια τιμωρία από τον Θεό λόγο της απιστίας απέναντι στον Λόγο του,
    υπάρχει και η συνομωσιολογική άποψη όπου οι εκτελέσαντες τον εμβολιασμό, εκτελέσανε τους εμβολιασθέντες για να εξαφανίσουν τις μελλοντικές παρενέργειες και θανάτους από το εμβόλιο.
    Οι εδώ και 40 50 χρόνια άνθρωποι(;) που υπάρχουν σε βουλή και καίριες θέσεις φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος θα την κυρηξει την κατασταση εκτακτης αναγκης; Η Κατινα; η Βο(υ)λη; ο Φλωρος; Καλα κρασια....

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο Mητsοτάκης το 2017, προανήγγειλε το κακό που έμελλε να σαρώσει όλη την Ελλάδα: «Ξέρουμε μετά βεβαιότητος ότι θα συμβούν σεισμοί, φωτιές και πλημμύρες»…!!!

    ΠΏΣ ΣΤΟ ΔΙAΟΛΟ ΤΟ HΞΕΡΕ ; Το ήξερε γιατί το 2016 ήταν στο BILDERBERG CLUB !!

    To DEPARTMENT OF DEFENCE των ΗΠΑ είναι ο κύριος εχθρός της ανθρωπότητας !!!!!

    https://www.facebook.com/epoxikoipirosvestes/videos/%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF-2017-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%89%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BC/211114905283428/

    KAI ΕΔΩ:

    https://youtu.be/O4pt7Ti2nTo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρ Α Β Δ Ι .
    ΜΌΝΟ ΤΌΤΕ ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΎΜΕ
    ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΊ
    ΘΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ;
    ΝΑΑΑΑΙΙΙΙΙ.
    ΤΡΕΧΕΙ Ο ΧΡΌΝΟΣ ....
    ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ ,ΦΥΛΑΧΘΕΙΤΕ ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!!!
    ΚΑΙ ΔΌΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΗΛΊΘΙΟΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΔΙΆΦΟΡΕΣ ΠΗΓΈΣ ,ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΆΛΑΣΣΑ, ΚΑΛΥΜΜΈΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΗ
    Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΥΣ
    ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ
    ΝΑ ΑΝΑΦΈΡΟΥΝ.. .
    ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ
    ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ.
    ΡΑΒΔΙ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @IouliaMike
    Ο πνιγμός τού Αντώνη ήταν βίαιος μέσα στα λασπόνερα πού αναδευε η προπέλα τού πλοίου , σαν ένας κυκλώνας κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας,,,
    Σαν την λάσπη πού κατεβάζουν οι ποταμοί μετά από μπόρα,,,
    Ο Αντώνης ήταν ένα παιδί, εξαιτίας της ψυχής του,,,
    ///
    Κάθε κίνηση διέπεται από Νόμους, γραμμένους η Άγραφους,και έχει συγκεκριμένη Πηγή, όριο και τιμή, καθώς και Αντίκρυσμα,,,
    ///
    Το πλοίο δηλώνει κίνηση,
    Το σπάσιμο φράγματος δηλώνει κίνηση,
    Το γκρέμισμα γεφυρών δηλώνει στάση της κίνησης,
    Η μη απορροή των ομβρίων υδάτων δηλώνει στάση της κίνησης,,,
    ///
    Όνομα
    ΠΑΛΑΜΑ
    ///
    ΑΠΑΛΑΜ
    ΑΠΛΑΑΜ
    ΜΠΑΑΑΛ
    Τρεις διαφορετικές εκδοχές του ονόματος, με τά ίδια ακριβώς γράμματα σέ διαφορετική σειρά, και ιδιαίτερη καθ' έκαστον δυναμική πρόθεση,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε (/),
      νέο γέλιο έπεσε εχθές με το άτομο που έσπρωξε τον Αντώνη στη θάλασσα. Όλοι οι αριστεροί και συνδικαλισταράδες, στο τουίτερ και φέισμπουκ έριχναν έως χθες μπινελίκια σε αυτόν, και μιλούσαν για "λακέδες των εφοπλιστών" και άλλα ωραία γνωστά. Μόλις εχθές μαθεύτηκε ότι αυτός ο τύπος ήταν δηλωμένος ΚΚΕ στο λογαριασμό του στο φέισμπουκ, σιώπασαν όλοι αυτοί ξαφνικά και άλλοι απέσυραν τις δημοσιεύσεις τους και τα μπινελίκια χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Αυτό το γέλιο Φίλε μου θά γυρίσει σέ κλάμα, για όλους μας,,,
      μεταξύ σφύρας και άκμονος υπάρχει τό δρεπάνι,,,
      ΙνσταντκαρΜΑ
      ΙνσταντκραΜΑ
      ///
      Είναι μία ΠροΠελα που ανακατεύει τά νερά (Χ) φανερώνοντας την λάσπη,,,

      Διαγραφή
  8. ΑΝΑΓ. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΒΟΥΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ? ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ. ΗΔΗ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ, ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΠΑΤΙΡΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ? ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΓΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. Η ΦΥΣΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ. Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ.
    ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ , ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Η ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.facebook.com/100085322799812/videos/1770516063406054/?ref=embed_video&t=0 (ακουστε)

    https://katohika.gr/ellada/karditsa-edo-yparchoun-1-500-zoa-nekra-archisan-na-vromane/ (τα βιντεο καλα θα ειναι να κρατηθουν )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.instagram.com/p/CxAuk8iMlxK/ (sxetika me ayto me ta frgmta pou ta gkremisan gi ana swsoun thn karditsa kai epniksan olous toys alloys )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απίστευτη μαρτυρία από κάτοικο του Παλαμά: Επιπλέουν πτώματα ηλικιωμένων γυναικών πάνω στο νερό

    https://karditsastakra.com/2023/09/09/%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%85%cf%81%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή