«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Χάρτης-Πλημμυρισμένες περιοχές:με μπλε(δορυφ.φωτο:πριν-μετά)




 

Θεσσαλικός κάμπος


 

Αγία Τριάδα 


 

Μεταμόρφωση Καρδίτσας


 

 Χωριό Κοσκινάς


 

Παλαμάς Καρδίτσας


 

93 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ.

    ΑΝ ΞΑΝΑΒΡΕΞΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ, Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΜΝΗ.
    ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ.

    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 11 ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ 6;

    ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΤΟΣ 2021.
    https://www.karditsalive.net/karditsa/topiki-epikerotita/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-2021-%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CE%BF-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CF%85%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%AF%CF%84%CF%83%CE%B1%CF%82
    ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Έδρα: Παλαμάς,ο) 13.424

    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΜΑ 7.324
    Δημοτική Κοινότητα Παλαμά 4.770
    Δημoτική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου 106
    Δημοτική Κοινότητα Βλοχού 464
    Δημοτική Κοινότητα Γοργοβιτών 427
    Δημοτική Κοινότητα Καλυβακίων 114
    Δημοτική Κοινότητα Κοσκινά 611
    Δημοτική Κοινότητα Μάρκου 508
    Δημοτική Κοινότητα Μεταμορφώσεως 324

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΗΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ;

    ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΨΗ.

    ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΒΕΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ,
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΦΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

    ΑΝ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΒΗΧΤΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΖΩΝΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΦΗ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΖΩΩΝ.

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΖΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΚΟΥΛΗ.

    ΒΛΕΠΩ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.

    ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άσχημα
    Σχήματα
    ///
    Δείτε στο μπλε σχήμα τόν κουτσό με τά φτερά,,,
    Η αλλιώς την ανοιγμένη αγκαλιά* του,,,
    ///
    ΤΡΙ καλα
    ΚΑ ρδιτσα
    ΛΑ ρισα
    ///
    Τρίκαλα=462
    ΑΓΚΥΛΗ=462
    ///
    ,,,,, το προσωνύμιο «Αγκυλεύς» του μυθικού Κρόνου ή του Προμηθέα (για το αιχμηρό χιούμορ τους), ενώ κατά μια άλλη εκδοχή, από την λέξη «αγκύλη» (αρχαία ελληνικά: ἀγκύλη), δηλαδή τον ιμάντα (λουρί) με τον οποίο έριχναν οι ακοντιστές το ακόντιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΠΣ! ΟΝΤΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΟΔΙ!

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος10 Σεπτεμβρίου, 2023 13:04

      Σχετικά με το προσωνύμιο "Αγκυλεύς" τού Κρόνου, θεωρώ ότι μάλλον αυτό ανάγεται στην τοτεμιστική προέλευσή του από την "κορώνη", που είναι η αρχαία ονομασία για το κοράκι, το οποίον έχει γαμψή μύτη και σπαράσει πτώματα. Ανάλογος σημερινός όρος είναι και το πτηνό κουρούνα, καρακοειδές με ερυθρό ράμφος. Επίσης το επίθετο "κορωνός" σήμαινε καμπύλος, κυρτός.
      Στην πολύ εύστοχη και ακραιφνώς σημαντική επισήμανση τού ακρωτηριασμένου από τον συναγωνιστή μας, επιθυμώ να επισυνάψω την εξής παρατήρηση, αλλά και την επόμενη έκκληση. Επειδή οι κατακλυσμοί έγιναν εμφανώς με εφαρμογή ενεργειακού όπλου, έγιναν στοχευμένα όπου επιβλήθηκαν. Κατά συνέπεια, ο ακρωτηριασμένος δεν προέκυψε τυχαία, αλλά συνιστά στοχευμένη αποτύπωση τεραστίου μεγέθους ακρωτηριαμού στο κέντρο τής χώρας, με προφανή στόχευση την ενεργοποίηση συμπαθητικής μαγείας, που αποσκοπεί να ενισχύσει τρέχουσες ενέργειες ακρωτηριασμού της.
      Ιδιαίτερη προσοχή είναι αναγκαίο να στραφεί, στο ότι λείπει και μέρος τής κεφαλής, οπότε το ζήτημα αποκτά επί πλέον ποιότητα. Εγκαλώ, λόγω αυτού, όσους διαβάζουν αυτό το σχόλιο, να συμπληρώσουν μέσω ενορατικής αποστολής στα πεδία πληροφορίας την αρτιμέλεια τής αποτυπωθήσης μορφής. Πλην όμως, το χρώμα που θα χρησιμοποιήσουν για αυτήν την συμπλήρωση - αποκατάσταση, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι παρόμοιο με αυτό τής φωτογραφίας, αλλά πρέπει να είναι χρυσό - φωτεινό, ώστε να μην επεκταθούν από λάθος χειρισμό οι τεράστιες βροχοπτώσεις σε επι πλέον περιοχές. Κατόπιν, θα ήταν φρόνιμο και χρήσιμο, να εξαοερώσουν ολοσχερώς με προβολή το σύνολο τής μορφής, ώστε να επέλθει γρήγορη απόσυρση των υδάτων. Όσοι επιθυμούν την ενεργοποίηση ενισχυτού σε αυτήν την διαδικασία, προτείνω να βαστούν νοερό σκήπτρο, στην κορυφή τού οποίου βρίσκεται κεκλιμένη γραμμή εντός παρενθέσεων, περιβαλλόμενη από φως προστασίας. Τουλάχιστον σε αυτήν την σφαίρα είμαστε εξόχως ισχυρότεροι των αντιπάλων μας.

      Διαγραφή

    3. (35/150)/15
      0.01555555555
      400/3
      133.333333333
      ///
      Ο
      Τ
      Λ
      //
      Υ
      15:24

      Διαγραφή
    4. Στον Προμηθέα Δεσμώτη, ο Αισχύλος αποκαλεί τον Προμηθέα, "αγκυλομύτη".
      Ο Ησίοδος αποκαλεί "αγκυλομύτη" τον Κρόνο.

      Αγκυλομύτης = καμπουρομύτης, αλλά και στρεβλός, πονηρός, δόλιος, ύπουλος.


      ο εχων νουν νοειτω...

      μνκ

      Διαγραφή
    5. Συγχρονισμός
      ///
      Ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μετατροπής μέσω ενίσχυσης ενός μεταλλάκτη είναι ο κοινός χρόνος,
      Στο παγκόσμιο σύστημα GPS εντοπισμού κίνησης και θέσης, υφίσταται η σύνδεση του με το Παγκόσμιο Ατομικό Ρολόι,ως Πρωτογενή Πρότυπο***,
      Το οποίο αντιστοιχεί στη μετάπτωση μεταξύ των *δύο* ενεργειακών σταθμών υπέρλεπτης υφής της θεμελιώδους κατάστασης του ατόμου του Καισίου-133 . Το ατομικό ρολόι έχει ακρίβεια 0,0000000000000015 δευτερόλεπτα.
      Καίσιο 133 , κύκλος του 7,,,

      Διαγραφή
    6. Αισχύλος
      ///
      Το Αιώνιο Πρωτότυπο Σχήμα που υλοποιήθηκε,,,
      Ησίοδος
      ///
      Το Εσωτερικό φώς εν δυνάμει θέασης,,,

      Διαγραφή
  3. https://www.facebook.com/anastasia.sketo.5/posts/pfbid02sobXoXv9kzZv5pB2B8Uq1Ry7FCaqp8Kk8XFNdkRns7qTuEBzs88Vc4wG2ZihtxDyl

    Αναστασία Μπελογιάννη
    2 ώρ. ·
    💥 Βλέπω ότι κανείς δεν εχει καταλάβει τι σημαίνει η πλημμύρα στην Θεσσαλία, οπότε θα σας ενημερώσω εγώ.
    Αυτήν τη στιγμή συντελείται η μεγαλύτερη καταστροφή στη χώρα απο την γερμανική κατοχή του 1940.
    Ο αντίκτυπος είναι τέτοιος που θα αλλάξει αισθητά το Ακαθαριστο Εγχώριο Προϊόν.
    Ίσως δεν έχετε καταλάβει ότι στη Θεσσαλία:
    πλέον δεν θα υπάρξει συγκομιδή καλαμποκιού, φρούτων, βαμβακιου, λαχανικών, ζωοτροφών κλπ..
    χάθηκαν χιλιάδες τόνοι αποθηκευμένων σιτηρών.
    σε δύο μήνες ΔΕΝ θα σπαρθουν σιτηρά για τη νέα χρονιά
    η χώρα υπέστη τεράστια απώλεια οικόσιτου ζωικού κεφαλαίου που - προσέξτε ΔΕΝ αντικαθισταται.
    έχουν πλημμυρίσει 1.000.000 στρέμματα και ακόμη το φαινόμενο είναι εν εξελίξει. Στρέμματα τα οποία τα επόμενα χρόνια ΔΕΝ θα παράγουν τις σοδιες που παρήγαγαν. Αν βρεθεί κάποιος να τα καλλιεργήσει.
    Ακόμη και η τελευταία αμοιβαδα αυτής της χώρας μπορεί να σκεφτεί τι σημαίνουν τα παραπάνω.
    Και ακόμη δεν ανέφερα την καταστροφή των υποδομών (δρόμοι, γέφυρες, κτίρια, κανάλια κλπ), των γεωργοκτηνοτροφικων εξοπλισμών (μηχανήματα, εφόδια, συστήματα άρδευσης κλπ), των γεωργικών εγκαταστάσεων (αποθήκες, βιομηχανιών κλπ).
    Για την τεράστια οικολογική καταστροφή, να πω;
    Η Ελλάδα σημερα ΔΕΝ είναι αυτή που ηταν την προηγούμενη εβδομάδα.
    Αφήνω εκτός του άρθρου την ανυπολογιστη απώλεια προσωπικών περιουσιών, τους νεκρούς και τους ξεσπιτωμενους για ενα και μόνο λόγο.
    👉Για να μην δώσω έρεισμα στους σκατοψυχους που θα γράψουν "41% δώσατε, καλά να πάθετε, πνιγείτε" το οποίο βλέπω απ το πρωί σε σχόλια κάτω από βίντεο απελπισμενων Θεσσαλών.
    Εσας φίλοι μου που γράφετε τέτοια πράγματα, εσάς προσωπικά σας αξίζουν περισσότερο απ τον καθένα οι πολιτικοί που εχουμε, οι υπηρεσίες που εχουμε κλπ.
    Η ανάρτηση είναι για κοινοποίηση με αντιγραφή
    ▪Άγνωστου συντάκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ HAARP.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ.
    https://www.facebook.com/dimitris.ntoubos.1/posts/pfbid02XbzP5K7xDL3iYKkwKWPvjVzWA1sgWsMM2a2fcWjpgxDj9BLGkcTxS3XPyoUvVqJil

    Dimitris Ntoubos
    Επειδή αρχίσανε της μαλακίες στον Αντ1 πάλι για κληματικη αλλαγή και τα παραμύθια που ξέρουν πολύ καλά πάρτε ένα βιντεάκι για να δείτε τι συμβαίνει.... γιατί 700 τόνοι νερού ανά στρέμμα δεν είναι φυσιολογικό... αυτό που έγινε σε .... Βόλο.... Καρδίτσα... Τρίκαλα...δεν είναι φυσιολογικά φαινόμενα ούτε κληματικη αλλαγή 🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫🤫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. https://twitter.com/Marka2free/status/1700452250080923913
    Marka2‼️
    Ένα ξερατο η πολιτική ζωη.
    Δημόσιος ανταγωνισμός Νεοδημοκρατικού λαικισμου.
    Ο Μπεος νομιζει ότι έκλεισε η κάμερα και κραυγάζει « τους γ#μησα» αναφερόμενος σε Μητσοτακη, υπουργους,βουλευτές .
    Κόκκαλο ο Αυτιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ, ΤΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΡΟΝΟΣ.
      Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΥΠΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.
      ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ, ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

      ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ, ΕΔΩ ΣΤΟ GOOGLE EARTH ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ HAARP ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ.
      https://earth.google.com/web/search/ALASKA+HAARP/@62.39162652,-145.13893036,563.13858692a,1562.48170378d,35y,-0.00015624h,21.61029573t,0r/data=CnYaTBJGCiQweDU2YjU3YjY0ZDRiZTUyZDk6MHhkMjI5ODI2ZWVlMDA3YmQZXgVC_A0yT0AhFgJvNzckYsAqDEFMQVNLQSBIQUFSUBgBIAEiJgokCZ3aNHeI_0VAEYl2KMb9nztAGd7LS4jEFWNAIfk8VBKwyFjA

      Διαγραφή
    2. Επειδή υπάρχουν άνθρωποι που κολλάει το μυαλό τους, όπως το δικό μου 🙂, να πούμε εδώ ότι Νικόλα Θεσσαλό εννοείς τον Νίκολα Τέσλα.

      Διαγραφή
    3. Στην τηλεοπτική διαφήμιση, η εφαρμογή της κοσμοτε που λέγεται chronos, χρόνος δηλαδή, αυτοί που αφηγούνται στο σποτάκι την αναφέρουν κρόνος.
      Η δήλωση στο πεδίο έγινε.
      Καλώς τους δεχτήκαμε τον Κρόνο και τους τιτάνες φίλους του.
      Ο εγκέλαδος είναι κοντά.

      Διαγραφή
  6. Ό, τι και να κάνουν, οι εκατόμβες δεν κρύβονται. Δεν είναι Τέμπη, όπου πολλοί άνθρωποι έμπαιναν κι έβγαινα σε κάθε στάση και επίσης επέβαιναν, ως συνήθως, ένα σωρό λάθρο, που έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε ένα έγκυρο έγγραφο επάνω τους.Το ίδιο και στο Μάτι, όπου δούλευαν λαθραία πολλοί από δαύτους και ποιος θα τους αναζητούσε; Μέσα στην αναμπουμπούλα μπόρεσαν να κρύψουν και έναν αριθμό καμμένων Ελλήνων οι προπαγανδιστικοί μηχανισμοί τους και τους ήταν εύκολο να μαγειρέψουν τα μακάβρια νούμερα.
    Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορούν να δικαιολογήσουν την απώλεια ολόκληρων χωριών, που θάφτηκαν μαζί με τους κατοίκους τους στη λάσπη. Όσο και να αλλοιώσουν τους αριθμούς, οι εξαφανίσεις ολόκληρων χωριών δεν κρύβονται. Όμως, πολύ φοβάμαι πως για να στρέψουν την προσοχή αλλού, όταν η αλήθεια δεν θα κρύβεται, θα προχωρήσουν σε κάτι άλλο, ίσως ακόμα χειρότερο..........Όσο για εμάς, ΔΥΝΑΜΗ και ΕΓΡΉΓΟΡΣΗ, όσο δύσκολο κι αν είναι μέσα σε αυτό το χαλασμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΙΝΕ ΘΥΣΙΑ .
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .
    Η ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΏΝΩΝ ,ΔΕΝ
    ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΆΝΤΟ.
    ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΌ ΠΙΣΩ
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ10 Σεπτεμβρίου, 2023 15:50

      ποιοι κανουν κουμάντο επιτέλους μπορείτε να μας πείτε....?Γιατί η κατάσταση πάει απο το κακό στο χειρότερο...!

      Διαγραφή
    2. @Αγανακτισμένη
      Ο Σατανάς με τους δαιμόνους κάνουν κουμάντο στα τεχνολογικά και φέρνουν τόσες καταστροφές.
      Στα πνευματικά πεδία κρατάμε άμυνες ακόμη λόγο αρκετών πιστών.

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ11 Σεπτεμβρίου, 2023 15:50

      Αγαπητέ @kyrios γνωρίζω πολύ καλά ποιοι κάνουν κουμάντο και τι ακριβώς γίνεται.Το σχόλιο μου ήταν απάντηση στον ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ που ανέφερε ότι οι κλώνοι δεν κάνουν κουμάντο πλέον.Και εννοώ ¨αν όπως λέει ο Αριστόμαχος πέφτει ΄΄ραβδί΄΄(γιατί παρακολουθώ την ιστοσελίδα αρκετό καιρό), πού είναι τα αποτελέσματα? Πρέπει να καταστραφεί η μισή (ή ολόκληρη Ελλάδα ) καθώς και ο υπόλοιπος κόσμος? (καθώς παντού ακολουθούνται οι ίδιες εντολές).
      Αυτό ήθελα να πω,ότι δεν μας έχει μείνει κάτι να ελπίζουμε παρεκτός αν ισχύει μηδέν κακόν, αμιγές καλού.Θα ήθελα να μας απαντήσει και ο Αριστόμαχος που αισιοδοξεί γιατί έγραψε ΄'ανεπανόρθωτη καταστροφή''.Με τα υπόλοιπα σχόλια συμφωνώ.

      Διαγραφή
    4. Θέλω να πιστεύω στο μηδέν κακό αμιγές καλού.

      Διαγραφή
  8. "ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ !!"

    https://youtu.be/r74BTNFSoZk?si=xhM2kn_Mge9N8bcr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέπουμε και ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ την εξέλιξη του πολέμου στο νατιβισμό. Αν κατανοήσατε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. Αυτοί που δίνουν τις εντολές στην κούλα ΔΕΝ ενδιαφέρονται για εμάς.

    Επειδή ό,τι βλέπετε αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία ΜΑΣ είναι μια πρόγευση για ό,τι θα συμβει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ στην Αττική ΜΑΣ, σας ΕΚΛΙΠΑΡΩ για τα παρακάτω :

    1. Κάντε προμήθειες φαγητού και κυρίως νερού, για τουλάχιστον 15 ημέρες. Πάρτε εξάδες ή καλύτερα αυτές τις μεγάλες μπουκάλες που μπαίνουν πάνω στούς ψύκτες.
    2. Έχετε μετρητά στο σπίτι.
    3. Καθαρίστε απο μόνοι σας τυχόν φρεάτια μπροστά ή κοντά στο σπίτι σας.
    4. Σε περίπτωση έναρξης φαινομένου, γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό. Θα είναι για τις υπόλοιπες ανάγκες και όχι για πόσιμο. Μια ή δυο δαχτυλίχθρες χλωρίνη το καθιστούν καθαρό για τις ανάγκες σας.
    5. Προμηθευτείτε γκαζάκι κάμπινκ για μαγείρεμα
    6. Συννενοηθείτε με τους οικείους σας για το που θα είστε, διότι δεν θα υπάρχει ρεύμα, συνεπώς όχι τηλέφωνο και όχι διαδίκτυο και τηλεόραση ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
    7. Προμηθευτείτε τρανζιστοράκι με μπαταρία
    8. Αγοράστε power banks και φορτίστε τα
    9. Φτιάξτε σάκο επιβίωσης για σεισμό (υπάρχουν πληροφορίες στο διαδίκτυο), διότι ενός κακού μύρια έπονται
    10. Προμηθευτείτε φάρμακα που παίρνετε και επιπλέον imodium κλπ.

    Τα δάση γύρω της Αττικής έχουν καεί. Αν αυτό που έγινε στη Θεσσαλία γίνει στην Αττική, ξεχάστε Μοσχάτο, Φάληρο, Πειραιά, Δυτική Αττική και κυρίως το ΚΕΝΤΡΟ της Αθήνας. Αν φουσκώσει ο Ιλισός και ο Κηφισός .... καλή τύχη.

    Δεν θέλω να κινδυνολογώ και ούτε είναι της ιδιοσυγκρασίας μου (για όσους με γνωρίζετε). Σας τα λέω για να ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ και όχι για να μεμψιμοιρείτε.

    Είμαστε σε πόλεμο (χωρίς εισαγωγικά) με τα αφεντικά της κούλας. Το σπάσιμο του φράγματος (όπως λένε) στις 04:30 τα ξημερώματα, άν έγινε όπως λέγεται στο διδίκτυο, είναι ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Κανένας "πολιτικός" δεν υπάρχει περίπτωση να τη ρίξει την κούλα. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

    Αυτή τη στιγμή, ο χειρότερος σύμμαχός τους είναι οι ΑΡΔημοσιογράφοι. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.

    Ας είμαστε έτοιμοι. "Αγοράζουμε" χρόνο και ηρεμία, προκειμένου να μελετήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι απεβιώσαντες είναι πολλοί και ΔΕΝ θα τους μάθουμε ποτέ. Μίλησα με Μουζάκι και αυτά που άκουσα ΔΕΝ θέλω να σας τα μεταφέρω. Ενδεικτικά, για να καταλάβετε, στα νερά επιπλέουν "περιεχόμενα" απο τα νεκροταφεία. Η χολέρα και η πανούκλα είναι προ των πυλών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε πολύ boy μου!!!!!

      Διαγραφή
    2. @Διος κούρε
      Ο κούλας από πίσω του έχει τόνους χρήματα .
      Οπότε έρχεται και σου λέει: σου δίνω τόσα και μπάι μπάι και δεν μιλάς αλλιώς σου κάνω την ζωή κόλαση.
      Τα χρήματα του τα δίνουν χαρτζιλίκι τα αφεντικά του, και τις δοσοληψίες τις κάνουν τα σκυλιά του.
      Όλο αυτό φάνηκε στις φετινές εκλογές με παραιτήσεις και μπερδέματα σε κόμματα όπως του Βελόπουλου.

      Διαγραφή
    3. Να προσθεσω: ταμπλετες χαλαζονης, φακο, αδιαβροχα σπιρτα, σφυριχτρα και καμπαρτινα 😎

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  10. Βλέπω, Κώστα, ότι έσβησες το πρώτο σχόλιο του κύριου θεούσου, θεομπαίχτη θα έλεγα καλύτερα. Τον γαχβέ τους μέσα, περιμένουν σαν τα πτωματοφάγα όρνια κάποια ανείπωτη καταστροφή για να βγάλουν το πνευματικό δηλητήριο, που κρύβεται στις ψυχές τους, τις διαποτισμένες με τις βιβλικές απάνθρωπες αθλιότητες.
    Ποιος θεός μας τιμωρεί ρε ψυχονοητικά σαπρόφυτα; Όλη η παλαιά διαθήκη μετά τη Γένεση, με κάποιες εξαιρέσεις, δεν είναι τίποτα λιγότερο από κακόβουλες χολιγουντιανές παραγωγές σπλάτερ και εωσφορικά θρίλερ, με δόσεις dark web καταστάσεων...Κρατήστε, λοιπόν, τον αιμοδιψή και εκδικητικό θεό σας κι αφήστε μας να γαληνέψουμε τις ψυχές μας, εστιαζόμενοι στη δύναμη της Αγάπης. Γιατί ο αληθινός Θεός είναι Αγάπη, με όλες τις αρετές που εμπεριέχονται σε αυτή την έννοια.
    Υποκριτές εβραόδουλοι, που μου παριστάνετε και τους θεοσεβείς, τρομάρα σας, ο σαδομαζοχισμός σας δεν έχει όρια και φθάνει μέχρι την απανθρωπιά.
    Ο Θεός είναι Πανάγαθος, δεν τιμωρεί, αλλά μας έχει δώσει την ελεύθερη βούληση, μαζί με όλες τις ψυχονοητικές δυνατότητες, ώστε να διακρίνουμε την κυρίαρχη νομοτέλεια και να πορευόμαστε συνειδησιακά εξελισσόμενοι, μέχρι να καταφέρουμε το "καθ΄εικόνα και ομοίωση, ή όπως αλλιώς θα το έλεγαν και όλοι οι καλοπροαίρετοι άνθρωποι, ανεξαρτήτως θρησκεύματος....Το αν αφήσαμε, συνολικά ως ανθρωπότητα, του μαύρους να κυριαρχήσουν, δεν είναι αποτέλεσμα καμίας ενέργειας του Θεού για να μας σωφρονίσει. Απολύτως δικό μας έργο είναι αυτό το κατάντημα και εμείς οι ίδιοι - ως συνολική ανθρωπότητα- επιτρέψαμε στο κακό να ελέγχει τις ζωές μας....Το θείο και το ιερό μην τα επικαλείστε μέσα από τα σκοτάδια και την φανατισμένη άγνοιά σας, τρομοκρατώντας τις αδύναμες ψυχές με την "οργή" του γιαχβέ σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω σβήσει κανένα σχόλιο Αναστασία. Πού το είδες;

      Διαγραφή
    2. Έκανα λάθος το πρωί και εξοργισμένη με τη γνωστή και αηδιαστική καραμέλα του εκδικητικού θεού της παλαιάς διαθήκης, έστειλα σε αυτή την ανάρτηση την απάντηση σε σχόλιο προηγούμενης, νομίζοντας πως ήταν δημοσιευμένη εδώ και την έσβησες...Συγγνώμη Κώστα μου, αλλά γίνομαι έξω φρενών με κάτι τέτοιους τύπους:
      "kyrios10 Σεπτεμβρίου, 2023 08:01
      Με γνώμονα τον εμβολιασμό των Ελλήνων και τον αριθμό της ξαφνικίτιδας στην περιοχή της Θεσσαλίας,εκτός από τη θεολογική άποψη που μας δείχνει μια τιμωρία από τον Θεό λόγο της απιστίας απέναντι στον Λόγο του,...."
      Δεν μας φτάνουν όσα περνάμε, έχουμε και εκείνους που έχουν τα μέσα στον παράδεισο να κουνούν με χαιρεκακία το δάχτυλο.

      Διαγραφή
    3. Αγάπητή Αναστασία.
      Το καλό ή το κακό , με τις πνευματικές ενέργειές μας το τραβάμε και το μοιράζουμε τριγύρω μας.
      Πάνω σε αυτό μας έχει δώσει το ελεύθερο ο Πανάγαθος.
      Εάν βλέπεις μία αγγελική κοινωνία αγίων τότε κάπου κάνω λάθος.
      Αλλιώς οι ενέργειες της κοινωνίας μας και των αρχόντων της φέρνουν τα αποτελέσματα που βλέπουμε και ζούμε.

      Διαγραφή
    4. Αγαπητέ kyrios,

      Το Λακωνίζειν εστί Φιλοσοφείν. Αρκούσε να γράψεις:

      Ο Θεός επέτρεψε, κατά παραχώρησή Του, Κατακλυσμό α λα Νώε, για Την παιδαγωγικήν μας (λόγω της απιστίας απέναντι εις Τον Λόγον Του) Τιμωρία.
      Τελεία και Παύλα.

      Προσωπικά, μ' ενοχλεί ότι την ''είδες'' αντ' Εκείνου Δίκης Οφθαλμός, Ός Τα
      Πανθ' Ορά, και κουνάς χαιρέκακα το δάχτυλο αναγορεύοντας κάθε αναγνώστη σε ''χρυσό χορηγό'' σου αφού, με τα σχόλιά σου, ψυχοθεραπεύεσαι
      στην ''καμπούρα'' του γλυτώνοντας τα 50€ που παίρνει, για κάθε συνεδρία, στην ξεφτίλα ο ψυχολόγος με αμφίβολα αποτελέσματα για την περίπτωσή σου, Το Εμμονικό Σύνδρομο.
      Που Σημαίνει: Την ''είδες'' Ισαποστολικόν Άλας Της Γης, ορμάς επί δικαίων και αδίκων και Το Εύγε του κάθε παπά Προκαταβολή για Τη Βασιλείαν Των Ουρανών.
      Αναλογίσου μόνο ότι Όλα έχουν Κάποια Όρια και τα Νεύρα μας δεν είναι στα Καλύτερά Τους.

      Υ.Γ. Εμείς, έστω κι έμμεσα, σ' ελεούμε. Ας ευχηθούμε ότι και Ο Ύψιστος θα
      κρατήσει Την Υπόσχεσή Του
      «Μακάριοι οἱ ἐλεήμονες, ὅτι αὐτοὶ ἐλεηθήσονται» (Ματθαίος Ε', 7)

      Ν.Κ.



      Διαγραφή
    5. Αναστασία
      Κάποια αποτελέσματα αλγορίθμων εκφράζω και κάποιες διαπιστώσεις, στα σχόλια που κάνω.
      Αλγόριθμοι που βγαίνουν από αυτά που γνωρίζω με γνώμονα τον Δημιουργό των πάντων , Τον Τριαδικό Θεό μας.
      Ούτε την είδα αντιπρόσωπος όπως ο κατηραμένος πάπας, ούτε δικαστής και κριτής.

      Αντιθέτως,
      αυτήν την στιγμή μου εκκίνησε μια σκέψη ως το
      ό,τι φαντάσου εσύ που ξέρεις και πέντε αράδες από την μελέτη της Αγίας Γραφής πόσο οργή έβγαλες , τί θα κάνουν όσοι δεν ξέρουν την τύφλα τους.
      Και πού να ακούσουν τί λένε σε κηρύγματα ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Καντιώτης, και οΙ συγχωρεμένοι Σωτηρόπουλος και Παναγόπουλος.

      Ο Θεός να μας συγχωρέσει

      Διαγραφή
    6. Τώρα..μάλιστα. Όταν ακούω το όνομα του Ν.Σωτηρόπουλου του χριστιανοταλιμπάν..μού ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.

      Διαγραφή
    7. @kyrios

      Ευγενική πρόσκληση για να δώσεις και σε εμάς την ΠΗΓΗ των αλγορίθμων που ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Γιατί να γνωρίζεις (= γνώση) μόνο εσύ και δεν μας ανοίγεις και εμάς τα μάτια ;

      Δεν στο ζητώ ειρωνικά. Είναι πραγματική η απορία μου, για να μπορέσω να ερευνήσω, μήπως κατανοήσω τον τρόπο σκέψης σου. Εννοείται οτι ΔΕΝ θέλω παραπομπές σε θρησκευτικά κείμενα (τα οποία ΔΕΝ περιλαμβάνουν μαθηματικούς στοχασμούς), διότι ΔΕΝ θα απαντήσω επειδή (ως γνωστόν στους Διοδοταίους) ΔΕΝ κάνω θρησκευτικά σχόλια, τα οποία δεν οδηγούν ΠΟΥΘΕΝΑ.

      Απλά μου κάνει εντύπωση η λέξη "αλγόριθμοι".

      Με Αγάπη (χωρίς ειρωνία)

      Διός Κούρος

      ΥΓ Σου εύχομαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ο Θεός σου να σε συγχωρέσει.

      Διαγραφή
    8. Αγαπητέ οικοδεσπότη

      Μόλις έδωσες το καλύτερο παράδειγμα σε αυτό που έγραψα στην φίλτατη Αναστασία.

      Ο αναθεματισμός και η οργή απέναντι σε πολλούς πιστούς (όπως ο Σωτηρόπουλος) που είχαν σκληρό λόγο αλλά αληθές ,
      έγινε η αιτία να γίνεται διακριτικά εώς αόρατη σε πολλούς η κατήχηση του Υιού και Λόγου Του Θεού.
      Συγχρόνως δέ, να μειωθούν οι πνευματικές άμυνες αυτού του τόπου, με το να μην κατηχούνται αρκετοί συμπολίτες μας.
      Ένα πράγμα όπως μια προσευχή στα γόνατα, που γίνονταν παλαιότερα από μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Ελλάδας, εμπόδιζε θανάσιμα τις σκοτεινές ενέργειες εναντίον του τόπου μας.
      Αυτό ακριβώς, ( η προσευχή στα γόνατα) έχει εκλείψει σήμερα, γιατί όλοι μας αρέσκονται να μας χαϊδεύουν τα αυτιά και να μην μας κουνάνε το δάχτυλο.
      ( αλήθεια που λέγεται και στην σημερινή σου ανάρτηση περί θανάτου της κοινής λογικής.)





      Οι πληροφορίες που μπορείς να συλλάβεις από ομιλίες του είναι πάρα πολλές.

      Μπορεί να ακούγεται σαν ταλιμπάν όπως και πολλοί (αρχαιολάτρες ειδωλολάτρες, σαρκολάτρες, αιμοπότες, ανθρωποθυσιαστές)που αναθεματίζουν την ορθόδοξη πίστη μας και των προγόνων μας, αλλά δεν έχει την τακτική τους στον λόγο επειδή μιλάει για την υπέρτατη αλήθεια τον Υιό και Λόγο του Θεού.

      Υγ.
      Όλα όσα γράφω , τα γράφω για να βλέπω και τις τεμπελιές μου και τους εγωισμούς μου ,και επειδή έχω κάνει και κάνω πολλά ανάξια πράγματα χειρότερα από σας.

      Ο Τριαδικός Θεός να μας συγχωρέσει

      Διαγραφή
    9. Γιατί κατέβηκε το άρθρο της κοινής λογικής;

      Διαγραφή
    10. "Ο Τριαδικός Θεός να μας συγχωρέσει" ..
      να συγχωρήσει επίσης και την ψυχή αυτού του ατόμου, ο οποίος μού ήταν πολύ αντιπαθής όταν μάς κούναγε στην ΤV το δάκτυλο με φανατισμό και βρισιές και ανακρίβειες εντελώς αντιεπιστημονικές και παράλογες, που ήταν το άλλο άκρο του παραλόγου των σεξιστών/σατανιστών/νεοεποχιτών.

      Διαγραφή
    11. H ανάρτηση "ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ" ξανανέβηκε.

      Διαγραφή
    12. Διόσκουρε

      ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί με μαθηματική δομή , και κάθε κέντρο του κάνει τις ανάλογες ενέργειες βάση των δεδομένων που του στέλνουν τα όργανα μέσω των νεύρων, (πέψη, εφίδρωση, ύπνος, νύστα, δίψα, κίνηση, σκέψη κ.α.)

      Εκτός όμως από μεμονωμένες ενέργειες του κάθε κέντρου , υπάρχουν και συνεργασίες κέντρων του εγκεφάλου βάση δεδομένων που έχει αποθηκεύσει ο εγκέφαλος από την πρώτη στιγμή που δημιουργείται το έμβρυο, (εάν πονέσω κλαίω και δακρίζω και η καρδιά χτυπά τόσο, εάν δώ τον λογαριασμό τόσο λυποθιμώ , εάν τρέξω σνεβάζω παλμούς αναπνοή ιδρώτα .....).

      Όλα αυτά είναι για τον εγκέφαλο αλγόριθμοι.

      Κάτι ανάλογο γίνεται με τα ερεθίσματα που δεχόμαστε ως εικόνα, ήχο άγγιγμα, μυρωδιά, συγγράματα κ.α. , τα οποία μεταφέρονται ως δεδομένα σε ανάλογο εγκεφαλικό τομέα.

      Με όλα αυτά τα δεδομένα που έχει ο εγκέφαλος αποθηκευμένα, (επίσης από την πρώτη μυρωδιά της μαιευτικής κλινικής που παίρνει με την πρώτη ανάσα του, )
      για κάθε τί καινούργιο που του συμβαίνει και τον προβληματίζει, τα αναλύει με σκοπό να δώσει λύση.

      Όλη η διαδικασία της λήψης
      και ανάλυσης των ερεθισμάτων που λαμβάνει ο κάθε ένας εγκέφαλος λέγεται αλγόριθμος.

      Ο κάθε ανθρώπινος εγκέφαλος, λόγο διαφορετικού τρόπου λήψης και ανάλυσης των ερεθισμάτων και αισθήσεων, δημιουργεί διαφορετικού είδους αλγόριθμους.

      Ο κάθε ένας μας σκέφτεται και λειτουργεί διαφορετικά .

      Διαγραφή
    13. Μια ερώτηση για σκέψη οικοδεσπότα μας.

      Πόσο αντιεπιστημονικοί και παράλογοι γίναμε όλοι μας για πολλά αδέρφια μας τα τελευταία χρόνια που βλέπουμε ένα δάσος από ψέματα και δεν μας πιστεύουν;
      (Βλέπε haarp, πανδημία, λάθρο κ.ά)

      Διαγραφή
    14. @ kyrios,

      Σε ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σου απάντηση. Κατανόησα το πως εννοείς τον "αλγόριθμο". Ομολογώ δεν είχα καταλάβει το πώς χρησιμοποιείς τη λέξη.

      Στο μόνο που έχω να σου εφιστήσω την προσοχή, είναι το κειμενάκι που εμφανίζεται στην κορυφή της κάθε σελίδας του blog. Και αυτό το κάνω πρώτον για την περίπτωση που ΔΕΝ έχει εμπεδωθεί (απο εσένα) και δεύτερον για να κατανοήσεις το ύφος των σχολίων μου.

      Για να μην το αντιγράφω ολόκληρο, θα σου γράψω τα δυο ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, εκ των οποίων το πρώτο αποτελεί (αν μου επιτρέπεις την έκφραση) ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για εμένα. Όσο αφορά το δεύτερο, αποτελεί το λόγο που σχολιάζω στον φιλόξενο χώρο του Διοδότου :

      1. «Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερον ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ).

      2. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

      Ελπίζω να κατανοείς οτι η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ δεν ταιριάζει σε νοήμονες ανθρώπους.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    15. Αγαπητέ kyrios,
      ''Όλα όσα γράφω, τα γράφω για να βλέπω και τις τεμπελιές μου και τους εγωισμούς μου, και επειδή έχω κάνει και κάνω πολλά ανάξια πράγματα χειρότερα από σας.''

      ''ΦΩΝΑΖΕΙ'' πως Όλα όσα γράφεις, τα γράφεις και επειδή έχεις κάνει και κάνεις –Άξιος, Άξιος, Άξιος, ως ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ– πολλά ανάξια πράγματα χειρότερα από εμάς.

      ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Εάν ανήκεις στην Κοινότητα LGBTQ –Αναφαίρετό Σου Άλλωστε Δικαίωμα– Μην Το Παιδεύεις· Πες Το μας να Τελειώνουμε.

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    16. Ν.Κ
      Σε περίεργα μαγαζιά που πρωτοπήγαινα , πάντοτε είχα την πλάτη μου στον τοίχο.

      Διαγραφή
    17. Επίσης ΝΚ

      Εκτός το ότι μίλησε ο Ιησούς Χριστός για όλον αυτόν τον συμφερτότων ανώμαλων, έχουμε και το άλλο παράδειγμα τους που τον Παρθενώνα τον ξεπαρθενέψανε.
      Δεν έχουν οι ανώμαλοι ούτε ιερό ούτε όσιο

      Διαγραφή
    18. -- Να υπενθυμήσω μια πολύυυ παληά, λαϊκή παροιμία:
      "Όλα εδώ πληρώνονται"

      -- Ο Αριστοτέλης, στα Ηθικά, λέει:
      (με δικά μου λογάκια)
      "Ξέρουμε ότι το σύμπαν είναι ακριβοδίκαιο. Άρα, ό,τι δεν βλέπουμε να πληρώνεται εδώ, πληρώνεται σε άλλο τόπο και χρόνο, που εμείς δεν το βλέπουμε κι αυτό είναι χειρότερο."

      -- Μήπως κάποιος από σας δεν το βλέπει, ότι η κοινωνία έχει σαπίσει;


      ** Οι λαϊκές παροιμίεςαποτελούν αποτέλεσμα παρατήρησης γενεών και αιώνων.
      *** Οι αλήθειες, που δεν μας συμφέρουν, δεν αλλάζουν, όσο κι αν τραβάμε τις μπούκλες μας.


      μνκ

      Διαγραφή
  11. ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΑ ΤΟ
    ΗAARP.
    Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΤΑΝ
    ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΈΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
    ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ,ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ.
    ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΟΧΉ.
    ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ !
    ΑΠΟ ΕΚΕΊ ΈΓΙΝΕ.
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙ-
    ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΆ ;
    ΤΟΝ Α .ΚΆΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε και συμπολεμιστή ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,

      Όντως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που λένε οτι το HAARP έχει περάσει σε χέρια Φωτεινών και οτι η παρέμβαση στον καιρό, όπως και στους σεισμούς κλπ γίνεται με άλλα άγνωστα και λιγότερο αποτελεσματικά όπλα, τα οποία λειτουργούν απο τους υποτακτικούς τους, μιας και η κεφαλή των κακών έχει εξαληφθεί. Σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο ο ΗΛΙΑΣ που σε ένα σχόλιό του μας υπενθύμισε την εταιρία στη Θεσσαλονίκη που κάνει αυτά που κάνει, τέλος πάντων.

      Επίσης οι ίδιες πληροφορίες λένε οτι το HAARP παρόλο που είναι σε χέρια των καλών, αυτοί το χρησιμοποιούν για λόγους δικούς τους (στρατηγική), κάτι σαν τους κλώνους των μισανθρώπων οι οποίοι παρόλο που είναι απο τους καλούς, ενεργούν ενάντια στους ανθρώπους.

      Εγώ ένα πράγμα ξέρω. Όλα ισχύουν και όλα δεν ισχύουν και σε όλα μπορεί να πιστεύω και σε όλα να μην πιστεύω. Σε έναν πόλεμο που ΣΩΣΤΑ τηρείται σιγή ασυρμάτου, εμείς ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ δεν πρέπει να γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΑ. Γιατί αν το γνωρίζουμε εμείς, τότε σίγουρα το γνωρίζει και η συμμορία.

      Συνεπώς, η άποψή μου είναι Trust The Plan, θετική σκέψη, αφοβία και καρτερία. Έτσι και αλλιώς το 2025 δεν είναι τόσο μακρυά !!!

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορώ να θυμηθώ, ποτέ ποτέ, κανένα έγκλημα καιρού, ή σεισμούς, ή κάτι άλλο όπως πυρκαγιές, που να έγιναν στο Israhell !!

      Μόνο Παλαιστινίους να σκοτώνονται καθημερινά KAI σε απόλυτη σιωπή

      Διαγραφή
  12. ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ... ΤΗΛΕ ΜΕΤΕΡΕΩΛΟΓΟΙ , ΑΣ ΔΑΠΑΝΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ Κ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΙΚ ΑΠ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΗΓΗ ¨

    https://www.geoengineeringwatch.org/

    ΕΠΙΣΗΣ Κ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ....


    ΕΣΥ ΑΨΕΚΑΣΤΕ , ΣΚΕΨΟΥ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ !


    ΕΝΑΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΞΥΠΝΗΤΩΝ - ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΣΚΑΡΑΔΩΝ ...!



    * ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΥΦΕΣΗ , ΜΗΝ ΤΕΝΤΩΣΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ...ΣΟΥ ΛΕΝΕ...

    11/9

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ.... ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ

    ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ...

    I Δ Ω Μ Ε Ν


    Tears For Fears - Everybody Wants To Rule The World./ ultimate 12 inch extended mix rare.

    https://www.youtube.com/watch?v=5k293MR--EE

    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.ethnos.gr/greece/article/278918/karlamiaponemenhistoriathsthessaliashlimnhpoyeginexorafiapoyxanaginelimnhkaitoratheleinagineithalassa
    Και μια άλλη άποψη για μια λίμνη που "καταπνίξανε" κι αυτή παλεύει να ξαναδημιουργηθεί, πνίγοντας τους καταπατητές της...

    https://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/xouliaras-dimiourgithikan-duo-limnes-stin-kedriki-ellada/4930606
    Όσα λέει ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας έχουν ιδιαίτερη σημασία για την καταστροφή στη Θεσσαλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΔΙΟΔΟΤΑΙΟΙ, ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ, ΤΑ 2 ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ.

    “Απόβαση” Ισραηλινών στη Θεσσαλία με 5 μεγάλα φωτοβολταϊκά
    https://ypodomes.com/apovasi-israilinon-sti-thessalia-me-5-fotovoltaika-ischyos-megalyteri-ton-470-mw/

    ------------------------

    Φωτοβολταϊκά: Ισραηλινή εταιρεία δεσμεύει 10.000 στρέμματα παραγωγικής γης στην Καρδίτσα
    https://www.thessaliatv.gr/news/125064/fotoboltaka-israilini-etaireia-desmeuei-10000-stremmata-paragogikis-gis-stin-karditsa/


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΜΕΝΑΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΑ RBNB ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑI ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

    https://twitter.com/Marka2free/status/1700864476667412817
    Ο άνθρωπος δεν είναι καλά.
    Έχετε ωραία θέα, λέει κι αναφέρεται στις #πλημμυρες
    Ρε, σας φτύνει στα μούτρα
    Φερτε εναν γιατρό.

    -------------------------

    Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, ΞΕΥΤΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    https://twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1700845926724649444
    🆘Τους ξεφτίλησε: "Είναι η ίδια λάσπη που πνίγηκε η γιαγιά μου που ζήμωνε για να μας ταισει, και οι τοπικοί ρεμπεσκέδες παίζουν πάνω σε θύματα και καταστροφές.. EΡΤ και κανάλια τους καλυπτετε! Και δε με νοιαζει!"
    ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!

    -------------------------

    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ Μ.Ο.Μ.Α. TO 1992 KAI ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΕ;
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02SmeXR4iV62F582p2zTKZ6QqPJ77WB47JYvpSFhachjFwf1tzvJhU2PMNe4uq2bydl&id=100010768421507

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τόσο απαίσια η Κούλα, με αυτό το ψεύτικο και τρομακτικό χαμόγελο. Κάθε φορά που τον βλέπω στα βίντεο αυτό κάνει. Αμηχανία, κόμπλεξ, ψυχάκιας, και κρυφή αδερφή. Τί κάναμε για να τιμωρούμαστε έτσι..;

      Διαγραφή
    2. ΚΩΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      https://www.onlarissa.gr/2023/09/10/deite-fotografies-kai-vinteo-entasi-kai-dakrygona-sti-sygkentrosi-diamartyrias-exo-apo-tin-perifereia-thessalias/

      Εκτράπηκε η κατάσταση έξω από το κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επί της οδού Θεοφράστου στη συνοικία του Αβέρωφ στη Λάρισα, εκεί όπου πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας επ’ αφορμή της έλευσης του πρωθυπουργού.

      Διαγραφή
    3. @KΩΣΤΑ , ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ...? ΚΑΝΑΜΕ..... ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛ ΛΑΣ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΝΑ ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ , ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.....

      ΠΟΙΕΣ ΘΕΡΜΟ ΠΥΛΕΣ...? ΤΙΣ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...

      ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ Κ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ,
      ΕΜΕΙΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΑ.. ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙ ΦΤΕ ΤΕΛΙΑ.. ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ.. ΑΡΚΟΥΔΕΣ !

      ( ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΛΙ ΓΛΕΝΤΙΑ ΕΧΟΥΝΕ...ΣΗΜΕΡΑ...ΡΑΚΕΣ Κ ΛΥΡΙΚΕΣ... ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ... )

      ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΝ Α ΝΟΗΣΙΑ Κ ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΔΟΥΛΗ !

      ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕΣ...ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ...ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ...ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ...( ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΩΣΤΑ ΑΛΛΙΜΟΝΟ...) Κ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕΣ !

      ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΟΝΟ...ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΝΤΕΧΟΥΝ....ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑΙ ΜΟΝΟΙ....ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ !!!



      ΑΡΧΑΙΟΣ...ΛΕΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ! ΜΠΑ..? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΙΝΕΖΟΣ..? ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ - ΡΩΣΟΣ - ΚΛΠ...

      ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ( ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΠ..) ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΑΦΟΔΕΥΟΥΝ ΑΛΑΧΜΠΑΡΙΖΟΝΤΑΣ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ...ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΖΟΝΤΑΣ !

      Κ ΜΕ ΑΥΤΑ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ

      ( ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΗ Κ ΕΝΤΕΥΘΕΝ..ΣΑΜάΡΙΑ , ΤΣΙΜΠΛΗΔΕΣ -) σου ΚΑΘΙΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ Ο ΜΗΤΣΟΠΤΗΝΟΥΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !

      κοιτα βιντεο να δεις τι εχει γινει..επι παραδείγματος χάρην....ΚΟΙΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΙΠΠΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΛΠ....


      https://www.youtube.com/watch?v=5rwyEuY8RSo ( ΕΧΟΥΝ Κ ΒΙΒΛΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ??? ΣΤΟ ΦΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ? )



      Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ , ΑΕΙ ΚΛΕΙΔΩΝΙ ΖΩΜΕΝΗ , ΠΟΤΕ ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΗ !





      V P X

      Διαγραφή
    4. Oι ΜΑΥΡΕΣ ΑΡΚΟΥΔΕΣ δεν κατάλαβα ποιες είναι..

      Διαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ.
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΙΣ 14:20 ; EIXE THN ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ.

    Μέγεθος: 2.3 R
    Επίκεντρο: 1 χλμ Νοτιοδυτικά της Μεταμόρφωσης Αττικής
    Εστιακό Βάθος: 10 χλμ.

    Τοπική ώρα: 10-09-2023 15:12
    Μέγεθος: 1.6 R
    Επίκεντρο: 10 χλμ Βόρεια - Βορειοδυτικά του Μαυροβουνίου Λάρισας
    Εστιακό Βάθος: 10 χλμ.

    Τοπική ώρα: 09-09-2023 01:53
    Μέγεθος: 2.0 R
    Επίκεντρο: 12 χλμ Νότια - Νοτιοανατολικά των Φαρσάλων
    Εστιακό Βάθος: 10 χλμ.

    Τοπική ώρα: 10-09-2023 15:18
    Μέγεθος: 2.3 R
    Επίκεντρο: 4 χλμ Βόρεια - Βορειοανατολικά του Βελεστίνου Μαγνησίας
    Εστιακό Βάθος: 15 χλμ.

    Τοπική ώρα: 09-09-2023 01:51
    Μέγεθος: 1.8 R
    Επίκεντρο: 9 χλμ Ανατολικά - Νοτιοανατολικά των Καναλίων Λάρισας
    Εστιακό Βάθος: 10 .

    ΠΗΓΗ: https://www.seismoi.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΙΠΟΝ, ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ KAI OΡΓΗ.

    Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ, ΣΜΥΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Σ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΦΙΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ.

    Η ΑΝΙΨΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Σ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΑ RBNB ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΤΕ, ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΤΕ, ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ, ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΤΩΜΑΤΑ,
    ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΤΕ;
    ΘΑ ΕΠΙΤΑΞΕΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ;
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΙΣΚΟΥΣ;
    ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΔΩΡΕΑΝ;
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;

    ΡΕ ΚΤΗΝΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ;
    MΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓO ΡΕ ΚΑΘΗΚΙΑ;
    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΚΡΙΣΗ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ, ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΣΑΣ.
    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΜΕΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΛΙΑ είμαστε μόνοι μας. Μην βαυκαλιζόμαστε για το τί θα κάνει το κράτος. Το κράτος πολεμά το νατιβισμό.

      Μόνο μια απόγονος προσφύγων νοιώθει την τραγική κατάσταση των συνανθρώπων της. ΜΠΡΑΒΟ της και μπράβο σε όσους βοηθούν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα. Έχουν κερδίσει τη θέση τους εκεί που πρέπει.

      Έρρωσο Αδελφέ

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ NA ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΕΝΑ ΘΗΡΙΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΝΙΚΗΤΟ ΘΗΡΙΟ.

      Διαγραφή
  19. ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΛΕΕΙ ,
    ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ
    ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΗΣ , ΠΆΛΙ ΘΑ ΓΕΛΑΗ.
    ΦΘΗΝΌ ΤΣΙΠΑΚΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζω πολλά σχόλια σχετικά με τα απανωτά τραγικά γεγονότα. Στα περισσότερα σχόλια βλέπω μια μείωση και μια απαξίωση του Έλληνα. ΛΑΘΟΣ.

    Ο Έλ-ληνας αγαπητοί μου ΔΕΝ είναι αυτός που έφερε το κράτος σε αυτή την κατάσταση. Παρακαλώ πολύ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ. Τα αίτια της σημερινής σήψης είναι ολόκληρη συζήτηση που ΔΕΝ μπορεί να γίνει εδώ μέσα, διότι άν αρχίσουμε να σχολιάζουμε τα αίτια, θα στιγματίσουμε το blog.

    Αυτοί οι κάτοικοι της Ελλάδας που διαχρονικά έχουν διαβρώσει το κράτος είναι μέλη της 5ης φάλαγγας και ΣΙΓΟΥΡΑ όχι Έλληνες κι ας ομιλούν την Ελληνικήν. Όποιος ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ εκμεταλεύεται (μέσω της θέσης του ή των ενεργειών του) τον ιδρώτα του διπλανού του, είναι μέλος της 5ης φάλαγγας και τίποτε άλλο. Απο κομματόσκυλα μέχρι ευνοούμενους. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ και όχι οι υπόλοιποι που καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους και επιπρόσθετα ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ και απο πάνω.

    Ο Έλληνας είναι αυτός που βλέπετε στις εικόνες που μεταδίδονται απο τον κάμπο, ο οποίος προστρέχει προς βοήθεια του συνανθρώπου του. Ο 5ο-φαλαγγίτης είναι ο ΑΡΔ που του παίρνει τη βάρκα για να κάνει ρεπορτάζ και ας πνιγούν οι άνθρωποι στο διάστημα που αυτός έχει τη βάρκα δεσμευμένη. Ο 5ο-φαλαγγίτης είναι ο "υπεύθυνος" που του έδωσε τη βάρκα αντί να τον στείλει στον αγύριστο. Και πόσα άλλα παραδείγματα ....

    Ο Έλληνας είναι αυτός που καθημερινά και χωρίς προβολή, βοηθά τον διπλανό του χωρίς να περιμένει ανταπόδοση και η ΨΥΧΗ του γεμίζει ικανοποίηση και είναι ΠΛΟΥΣΙΑ. Και είμαστε ΠΟΛΛΟΙ. Δεν είμαστε η πλειοψηφία, αλλά αποτελούμε την ΚΡΙΣΗΜΗ ΜΑΖΑ. ΜΗΝ μηδενίζετε τον ΕΛΛΗΝΑ.

    Τέλος, αυτό που θέλω να επισημάνω, για ακόμα μια φορά, είναι οτι το πρόβλημα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ και παγκόσμια θα λυθεί. Ό,τι συμβαίνει τη χώρα μας, συμβαίνει σχεδόν παντού. Φωτιές, πλημμύρες, ανόητοι "πολιτικοί", τσιράκια που εκμεταλεύονται καταστάσεις κλπ. Φανταστείτε οτι στις ΗΠΑ ο πρόεδρός τους είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ απο την κούλα και δείχνει στους απλούς Αμερικάνους οτι ΦΑΝΕΡΑ εκτελεί εντολές. Τουλάχιστον εκεί έχουν μια αντιπολίτευση που ΑΞΙΖΕΙ. Να ξέρετε οτι απο εκεί θα ξεκινήσει η απελευθέρωση.

    Ο σκοπός των ανάποδων είναι να εξαφανίσουν εμάς και τις ΨΥΧΕΣ μας. Εννοείται οτι ΔΕΝ πρόκειται να τα καταφέρουν και αυτό δεν είναι απλά ένας ευσεβής πόθος. Είναι η πραγματικότητα. Αν δεν ήταν η πραγματικότητα, θα είχαν όλα τελειώσει. Τα βλέπετε να έχουν τελειώσει ;

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άρχισε σιγά σιγά και το ξέπλυμα μέσω αντινόησης.

    "Σάλος με την ανάλυση έγκυρου καθηγητη στην Ερτ: Εχουμε καθε 16.000 χρόνια τέτοιες καταιγίδες οπως αυτή της Θεσσαλίας"

    https://www.olympia.gr/1560278/viral/salos-me-tin-analysi-egkyroy-kathigiti-stin-ert-echoyme-kathe-16-000-chronia-tetoies-kataigides-opos-ayti-tis-thessalias/

    Συμφωνώ, διότι απο το 12.000 πχ τα εγκατεστημένα μηχανήματα και οι καταγραφές στους παπύρους ΔΕΝ έχουν καταγράψει αυτό το φαινόμενο στην περιοχή της Θεσσαλίας. Είναι και "έγκυρος" τρομάρα του. Και αυτός διδάσκει στα παιδιά μας !!!

    Μάλιστα λέει οτι "συμβαίνει κάθε 16.000 χρόνια τέτοια βροχή, θα ξανασυμβεί το 18.023 μ.X."

    Καλά που μας το λέει. Θα αφήσω σε μια κάψουλα συμβουλές στα οκτακισέγγονά μου να προσέχουν εκεί στο μακρυνό 18.023 μ.χ. να μην ταξιδέψουν στο χωριό μας στο τέλος του καλοκαιριού.

    Τι ζούμε ρε παιδιά !!!!

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λέτε να γίνει κάτι ; Τουλάχιστον τώρα δεν είναι Fake News οτι έσπασαν το φράγμα. Έγινε γραπτώς και αναμένουμε (;) απάντηση.

    Νίκος Αντωνιάδης

    "ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ"
    https://lumi-news.gr/anafora-pros-eisangelia-areiou-pagou/

    Λέει μέσα :
    "Το να επιλέξεις να σώσεις μία μεγάλη περιοχή θυσιάζοντας μία μικρότερη, μπορεί να είναι θεμιτό στο πλαίσιο διαχείρισης μίας κρίσης, υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα εκκενώσεις τη δεύτερη αυτή περιοχή.

    Αλλιώς είσαι δολοφόνος."

    Τελικά αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ παλεύει (συστημικά) με όλους και με όλα. ΣΕΒΑΣ

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "16.000" και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες θα ακούσουμε. Ενώ θα μπορούσαν να αναφερθούν κατευθείαν στην Τριτογενή Περίοδο που σχηματίστηκαν και τα Μετέωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 47 σχόλιο
      ///
      (/)09 Σεπτεμβρίου, 2023 12:16
      16*
      ///
      Είναι καιρός πού όι Τιτάνες έχουν μπει στο Παιχνίδι,,,
      ///
      Ό Υψηλότερος Σπονδυλας πού κρατεί την Κάρα κεφαλη λέγεται Άτλας/τΑλας

      Διαγραφή
    2. Θέλετε να πείτε ότι προβλέψατε ότι ο μπαρουφο-καθηγητής θα αναφερθεί στην μπαρούφα των "16.000 χρόνων", ή επαναλάβατε το παλιό σας σχόλιο για να κάνετε πάλι την σύνδεση Άτλας/τΆλας, εφόσον η υψηλή πυκνότητα Άλατος συγκράτησε αυτούς τους Όγκους (Μετέωρα) την ώρα που τα ελαφρότερα ιζήματα μαζί με τους χειμάρους νερού κ λάσπης αποχώρησαν από την προϊστορική λίμνη και χύθηκαν στη θάλασσα..

      Διαγραφή
    3. Φιλτατε, δεν προβλεψα τίποτε,
      Απλώς και γω μένω έκπληκτος από την μερική Συγχρονικότητα μέσω των αριθμών.
      Σαν παρατηρητής προσπαθώ να εντοπίσω τά σημάδια της Πληροφορίας.
      ///
      Μέσω της φιλοξενίας σάς εδώ μέσα στο Μπλογκ , και σάς Ευχαριστώ πολύ για αυτήν!
      Όσο το επιτρέπεται,,,

      Διαγραφή
    4. Ρε μήν του χαλάτε το αφήγημα του καθηγηταρά. Έχει σκοπό την επόμενη εβδομάδα να μας πει οτι πριν 16.000 χρόνια είχαν πάλι κλιματική κρίση και οτι βρήκαν αποδείξεις απο παγωμένους δεινόσαυρους !!!

      Επίσης θα μας αποκαλύψει οτι κάτω απο τα Μετέωρα βρέθηκαν σκαλίσματα που το αναφέρουν απο το είδος humanious mitsotakious marevious. Ήξερε γραφή και ανάγνωση.

      Τί δεν καταλαβαίνετε πια ;

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  24. http://enaasteri.blogspot.com/2023/09/illuminati-inri.html

    https://www.tiktok.com/@ilias2511/video/7277143083605609761?embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_pause_share&refer=embed&referer_url=katohika.gr%2Fellada%2Ffotovoltaiki-i-klimatiki-krisi-stin-thessalia%2F&referer_video_id=7277143083605609761(ta exoume ksanapei και σιγα σιγα ερχονται και αποδειξεις )

    https://katohika.gr/ellada/kakokairia-daniel-thessalia-se-18-metra-ypsos-eftasan-ta-nera-stin-koilada-ton-tempon-schedon-kalypsan-tin-kremasti-gefyra/

    https://katohika.gr/ellada/tha-mas-trelanete-gmo-to-spiti-sas/ (οσοι αστυνομικοι δεχτηκαν να πανε εκει να προστατεψουν τον μητσοτακη ειναι αξιοι της μοιρας τους .Ντροπη στις μανες τουσ που τους μεγαλωσαν .πραιτωριανοι μπασταρδοι .Ξερω απο πρωτο χερι οτι πολλοι αρνηθηκαν να πανε )

    https://katohika.gr/ellada/kakokairia-daniel-plimmyrise-to-simeio-pou-sygkroustikan-ta-trena-sta-tempi/

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2023/09/5.html (τουμπανο εξωφυλλο )

    https://www.youtube.com/watch?v=p-Z2DO6kuo8 (η μετενσαρκωση κοκκινοτριχη γιγαντα κατι λεει εδω )

    εβδομαδα ισωμα μεχρι τις 23
    καλη μερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ρε Pananas, στο μυαλό μου είσαι με το τελευταίο βιντεάκι σου. Θα τον βάλω στα αγαπημένα κανάλια και αυτόν και θα δω το βίντεο με ηρεμία το απόγευμα.

      Κοιτάξτε και εδώ σχετικά με τον Ήλιο μας :

      "ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ FLASH TOY ΗΛΙΟΥ ΕΩΣ ΤΟ 2025"
      https://sinomosiologos.blogspot.com/2023/09/flash-toy-2025.html

      Πάλι αυτό το "ρημάδι" το 2025 !!!!!!!

      Εν τω μεταξύ δεν θυμάμαι που το διάβασα, αλλά πολύ πρόσφατα ο ήλιος έριξε μια ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ δέσμη στον Άρη. Άρα μπορεί να το κάνει και προς τη Γαία !!

      Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο.

      Διός Κούρος

      ΥΓ Εγώ Pananas αντί για "εβδομαδα ισωμα μεχρι τις 23", θα έλεγα περίοδος ίσωμα μέχρι το 2025. Πολύ μου εμφανίζεται αυτό το 2025.

      Διαγραφή
    2. Tην περιμένω πώς και πώς αυτή τη ΜεγαΈκλαμψη, μπας και καταστραφεί εντελώς αυτή η τεχνολογία του κακού που λέει κι ο Λιακό..
      Γουστάρω! 150 χρόνια πίσω, με καντηλάκι/λαδάκι να διαβάζουν τα παιδιά τα μαθήματά τους, να ανταλλάσουμε περισσότερο προϊόντα του κόπου μας αντί για χρήμα, ο κόσμος να κοιτάζεται και να συζητάει αντί να έχει μπροστά του μικρές και μεγάλες ψηφιακές οθόνες..
      κ.ά. που τον καθιστούν πιο συμβατό με τη φύση.

      Διαγραφή
    3. & ME TOYΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...?

      ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 !!! ΕΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ


      https://www.iaea.org/topics/nuclear-power-reactors

      ΣΕΙΣΜΟΙ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ή ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΥΓΕΝΗΣ...ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ κλπ...?

      ΕΠΙΣΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΡΑΙΝΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΤΟΥ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ + ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ..ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?

      ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ...ΟΤΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ( Κ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ...) Κ ENA ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ...( ΜΗΝ ΣΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ ...) ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !

      Με Εκτίμηση

      TANGERINE DREAM - RUBICON PART 2
      https://www.youtube.com/watch?v=EAqgvpWO4Qs

      V P X


      Διαγραφή
    4. Φίλε VPX,

      Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες θα αντέξουν το πολύ μία εβδομάδα με γεννήτριες. Μετά θα γίνει το κακό. Σε αυτή την περίπτωση δύο τα τινά :
      Είτε απενεργοποιούνται από "αυτούς" που έχουν ΗΔΗ απενεργοποίησει τα πυρηνικά όπλα, είτε επίκειται μαζική εκκένωση της Γαίας. Εγώ ποντάρω στο πρώτο.

      Στην πιο extreme περίπτωση, θα προλάβουν να εφαρμόσουν τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας και να τους κρατήσουν λειτουργικούς μέχρι την οριστική τους απενεργοποίηση.

      Σε κάθε περίπτωση ΑΦΟΒΙΑ. Το γεγονός θα είναι ΥΠΕΡ μας.

      Ερρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    5. AΓΑΠΗΤΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟΣ !

      Αφ ενός όπου παρεμβαίνει Ανθρωπος , επίκειται ανθρώπινο λάθος κ αδυναμίας ( λόγω ειδικων συνθηκών - επικοινωνίες κλπ..) κατά συνέπεια ο χρόνος των 7 ημερών είναι κατά προσέγγιση , αφ ετέρου σήμερα οι Φωτεινές Δυνάμεις που μου λές ( κ γνωρίζω που αναφέρεσαι όπως κ την πηγή πληροφόρησης που έχει τρέξει πριν αρκετά χρόνια ) δεν θα ασχοληθούν με εμάς.. ( ισως με ελάχιστους...) αλλά με άλλα θέματα ... πιο δικά τους...!

      Αφοβος είμαι σε βαθμό αναισθησίας... αλλά σε απόγονους - πρόγονους δεν έχω να πώ κ πολλά .


      ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΒΑΓΟΝΙ ΤΡΑΙΝΟΥ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ( ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ) !


      ΑΨΥΧΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΛΕΟΥΝ....ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
      ( ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΙΤΣΚΟΚ....)

      ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΠΟΑΛΛΑΓΗ Ή ΤΗΝ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΛΟΓΩ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗΣ ΦΟΡΤΗΣΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ...ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

      ΙΣΩΣ Κ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ....ΑΛΛΑ...

      ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ....? ΜΠΛΕΞΑΝΕ...?

      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ MRNA... Κ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ !!!


      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ...ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ....ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΩΤΑ.. Κ ΛΟΥΝΑ...ΠΑΡΚ..( ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΜΠΛΕ...Κ ΚΑΤΕΒΗΚΑ....)

      Ο ΜΑJOR... TOM .... ΜΑΛΛΟΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ SERVICE τον Δίσκο... κ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΓΙΑ ΟΛΙΓΩΡΙΑ Κ ΠΛΗΜΜΕΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ , ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ...ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ....ΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ Κ ΑΜΕΣΟ !



      ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΤΥΠΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΒΑΜΠΑΣ ΟΥΡΣΟΥΛΕΣ , ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ Κ ΠΙΣΤΟΛΑΔΕΣ ?

      ΕΝΑΣ ΟΥΡΑΝΟ ΣΝΑΙΠΕΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...?

      ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑ ΝΟΗΤΟΣ ,


      V P X

      Διαγραφή
  25. Μποτίλια στο Πέλαγος11 Σεπτεμβρίου, 2023 13:05

    Εάν προσέξει κάποιος την αποτύπωση τού ακρωτηριασμένου σε σημερινό δημοσίευμα τού pronews, μπορεί να διακρίνει, ότι η αρτιμέλεια της μορφής έχει αποκατασταθεί ήδη, με ήπιο τρόπο, ώστε να μην προκύψουν πλημμύρες. Επίσης η σημερινή αποτύπωση σε σύγκριση με αυτήν που έχει ενσωματωθεί στην παρούσα ανάρτηση δείχνει αξιόλογη αποξήρανση των υδάτων. Όσο αφορά την απέναντι περιοχή πλημμυρών, που εικονίζεται στην ανάρτηση, η αποξήρανση είναι πολύ έντονη. Η ενσωμάτωση εικόνων σε επίπεδο σκεπτομορφών, διέπεται από ίδια δυναμική.
    https://www.pronews.gr/perivallon/fysi/plimmyrismenos-o-kampos-tis-larisas-doryforiki-eikona-apokalyptei-to-megethos-tis-katastrofis/
    Ευχαριστώ από καρδιάς τις φίλες και τούς φίλους που συνέβαλλαν με την συνεργεία τους.
    Επί πλέον αξίζει να σημειωθεί, ότι η επέκταση τής μεθόδου και σε άλλες προσπάθειες αξιοποίησης νοητικής ενέργειας, δεν μειώνει, αλλά πολλαπλασιάζει το υφιστάμενο δυναμικό πρόσβασης στα πεδία πληροφορίας. Αι περιστεραί όταν συγκεντρώνονται χαίρουν τής αμοιβαίας παρουσίας των. Οι Ευλογίες των πτηνών μεθ' ημών. Ας μοχθήσουμε, ώστε η ευχή για μια καλή εβδομάδα, να πραγματοποιηθεί. Συνεχίζουμε αμείωτα τις παρεμβάσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χθες στο χωριό κάναμε καταμέτρηση των κενών σπιτιών και ξεκινάμε να επικοινωνήσουμε με τους ιδιοκτήτες τους (εγγόνια στο εξωτερικό, αδέρφια στην άλλη άκρη του κόσμου, αδιάφοροι συγγενείς στις μεγαλουπόλεις κλπ). Είναι καμιά δεκαριά που μπορούν έστω και προσωρινά να προσφέρουν στέγη και γιατί όχι εργασία στις τοπικές αγροτικές εργασίες. Πάντα υπάρχει έλλειψη από έμπειρο εργατικό δυναμικό.

    Οι δυστυχισμένοι συνάνθρωποι μας πρέπει να σκεφτούν ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ την επόμενη μέρα. Το ανθελληνικό μπουρδέλο δεν πρόκειται να φροντίσει κανέναν. Ότι κάνουμε εμείς.

    ΑΝ -και τονίζω το "αν"- επιθυμούν να πάρουν ξανά την ζωή στα χέρια τους και δεν περιμένουν το επόμενο barbecue-pass/flood-pass/quake-pass από τον κουμουνιστοΚούλη πρέπει να σκεφτούν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν προσωρινά(?) τα πάτρια εδάφη τους. Ο θεσσαλικός κάμπος θα πάρει δεκαετίες να ανακάμψει. Ας σκεφτούν το ενδεχόμενο να μετοικήσουν προς τον κάμπο της Ηλείας, της Μεσσηνίας ακόμα και στην Κρήτη.

    Το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς αλλά ο χειμώνας είναι προ των πυλών...

    Ενεργοποιηθείτε αναλόγως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχρονισμός,,,
    ///
    Μια που γράψαμε για τόν κουτσό και την αρτιμελεια του,,,
    Δείτε αυτό,,,
    https://youtube.com/@uhutv?si=Yz0UZ5jo0ox1OQwC
    09:49

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο σύνδεσμος βγάζει σε όλο το UHU TV. Ποιο βιντεο απ' όλα;

      Διαγραφή
    2. Το πρώτο στο θέμα της Κοινότητας,
      Όχι στα βίντεο

      Διαγραφή
  28. Επίσης εκεί λέει ότι αναρτήθηκε πριν 16 ώρες,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. uhutv
      πριν από 16 ώρες
      Σημερα βγήκε και επίσημα μία είδηση πως
      βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη στα καμένα βαγόνια, έξι μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών.. Απλά για όλο το σύστημα που συγκαλύπτει ή δεν ελέγχει όπως πρέπει νιώθω μία απέχθεια, μία αηδία.
      Βίντεο το βράδυ...

      Διαγραφή
    2. 11:47*
      Η ανάρτηση σού Οικοδεσποτα
      ///
      ,,,

      Διαγραφή
    3. Αστυμαγεια στην Καρδίτσα,,,
      Πριν από 16 ώρες,,,
      https://youtu.be/7P7bJrCewO8?si=6ytvc6d4bC_5qTxB

      Διαγραφή
    4. Έχει πέσει συγκάλυψη του κερατά!
      Από την τρίτη μέρα του δυστυχήματος (θυσίας) στα Τέμπη, είχαν προλάβει κάποιοι (πυροτεχνουργοί ή αστυνομικοί, δεν είμαι σίγουρος) να πουν ότι είδαν μιά γλίτσα πάνω σε μεταλλικές επιφάνειες κάποιων βαγονιών, που έμοιαζε σαφέστατα με οργανική ύλη. Και πολλοί τότε, ανάμεσά τους εγώ και ο Εργδημεργ, είχαμε πει ότι κάτι τέτοιο (δηλαδή να εξαερωθεί σχεδόν άνθρωπος, αφήνοντας μόνο μια γλίτσα) μπορεί να δημιουργήσει ο θερμίτης, υπερκαύσιμη ουσία η οποία μπορεί να μεταφερόταν στο ατυχές τραίνο ή στην εμπορική αμαξοστοιχία.

      Διαγραφή
  29. Μεταμόρφωση ΚΑΡΔΙτσΑΣ
    ///
    ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Σεπτεμβρίου, 2023 12:45

    Νομίζω ότι αξίζει μια θέαση και αυτό:
    https://www.youtube.com/watch?v=XujRGhJQEIw

    ΑπάντησηΔιαγραφή