«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Λευκά Καπέλα θα απενεργοποιήσουν τηλέφωνα και κινητές συσκευές κατά τη διάρκεια της δοκιμής FEMA EAS στις 4/10/2023

του Michael Baxter (1/9/23)


Τα White Hats (Λευκά Καπέλα) έχουν ενθαρρύνει τους δικούς τους να απενεργοποιήσουν προσωρινά τα κινητά τηλέφωνα μεταξύ 2:00-3:00 μ.μ. στις 4 Οκτωβρίου, όταν η εγκληματική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών έχει προγραμματίσει να διεξάγει μια πανεθνική δοκιμή ενός νέου συστήματος δράσης έκτακτης ανάγκης (EAS), δήλωσε πηγή στο γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith στη Real Raw News.

Όπως αναφέρθηκε τον Μάρτιο του 2022, τα White Hats κατέλαβαν το οχυρό της FEMA στο Mount Weather στα βουνά Blue Ridge και πήραν τον έλεγχο του κεντρικού πομπού EAS της χώρας βαθιά μέσα στο υπόγειο φρούριο. Μια αιματηρή αψιμαχία μεταξύ των White Hat Delta Force/Army Rangers και των δυνάμεων του καθεστώτος είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο δωδεκάδων μελών του προσωπικού της FEMA. Ο συνασπισμός White Hat υπέστη αρκετές απώλειες αλλά όχι θανάτους.

Τους επόμενους μήνες, η FEMA πραγματοποίησε τρεις απόπειρες ανακατάληψης του βουνού, αλλά τα Λευκά Καπέλα απέκρουσαν κάθε εισβολή και ο κατάλογος των θυμάτων της FEMA διευρύνθηκε. Η τελευταία επίθεση του καθεστώτος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2022 και έβαλε 30 ομοσπονδιακούς μπράβους σε σακούλες με πτώματα, καθώς μέχρι τότε σχεδόν 2.500 Αμερικανοί πεζοναύτες και στρατιώτες του στρατού διατηρούσαν συνεχή επαγρύπνηση μέσα και γύρω από το βουνό.

Μιλώντας για τις επιδρομές, η πηγή μας είπε με ειλικρίνεια ότι αν το καθεστώς Μπάιντεν είχε αρχικά ανταποδώσει μαζικά αντίποινα αντί για εκστρατευτικές δυνάμεις, πιθανόν να είχε ανακαταλάβει το βουνό, ένα τεράστιο οπλοστάσιο και το δίκτυο της EAS.

"Συνεχίσαμε να ενισχύουμε την άμυνα, προσθέτοντας ανθρώπινο δυναμικό, περιμένοντας, ρεαλιστικά, να εμφανιστεί ένα τάγμα. Δεν ήταν μια παράλογη πεποίθηση. Μετά την SAC και τη NORAD, το όρος Weather είναι το πιο απόρθητο καταφύγιο στη χώρα. Ξέραμε ότι ήθελαν πίσω το EAS-EBS", είπε η πηγή μας.

Ο στρατηγός David H. Berger, πρόσθεσε, ήταν αποδέκτης ενός ατελείωτου καταιγισμού απειλητικών μηνυμάτων που συντάχθηκε από τον Lloyd Austin, ο οποίος τον διέταξε να παραδώσει το βουνό "αλλιώς". Εκείνος αγνόησε τουλάχιστον δώδεκα απειλές πριν απαντήσει τελικά: "Αλλιώς τι;", οπότε ο εκφοβισμός σταμάτησε και καμία άλλη FEMA δεν πλησίασε το βουνό.

Τα Λευκά Καπέλα υποπτεύονταν από καιρό ότι το "αλλιώς" σήμαινε μια μελλοντική εισβολή στο όρος Weather, αλλά τον Ιούλιο του 2023 συνειδητοποίησαν ότι η FEMA είχε εγκαταλείψει τη μάταιη προσπάθειά της να κατακτήσει το βουνό και αντ' αυτού είχε κατασκευάσει μια νέα EAS σε άγνωστη τοποθεσία.

"Με απλά λόγια, τα κάναμε θάλασσα. Αυτό ήταν μια μεγάλη αποτυχία των μυστικών υπηρεσιών, δεδομένου ότι δούλευαν πάνω σε αυτό για 18 μήνες. Δεν πήραμε μυρωδιά μέχρι τον Ιούλιο, ούτε μια λέξη. Προσπαθούσαμε να το βρούμε, αλλά καμία τύχη, και δεν ξέραμε καν ότι το είχαν ολοκληρώσει μέχρι τις αρχές Αυγούστου, όταν είπαν ότι θα το δοκιμάσουν", είπε η πηγή μας.

Στις 3 Αυγούστου, η FEMA δημοσίευσε στον ιστότοπό της ότι η ίδια και η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών θα πραγματοποιήσουν μια πανεθνική δοκιμή του EAS στις 4 Οκτωβρίου 2023, περίπου στις 2:20 μ.μ. EST. Το σήμα θα σταλεί σε όλες τις τηλεοράσεις και τα καταναλωτικά κινητά τηλέφωνα και θα περιλαμβάνει ένα μήνυμα που θα διαβεβαιώνει τους πολίτες ότι "ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ του Εθνικού Ασύρματου Συστήματος Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια".

Τα Λευκά Καπέλα πιστεύουν ότι η FEMA έχει απώτερο σκοπό για τη δοκιμή του νέου της παιχνιδιού: να εντοπίσει και να παρακολουθήσει τόσο τα μέλη της κοινότητας των Λευκών Καπέλων όσο και τους πατριώτες, τους οποίους η FEMA έχει χαρακτηρίσει εγχώριους τρομοκράτες, σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

"Το EAS στο Weather εκσυγχρονίστηκε μερικές φορές, αλλά εξακολουθεί να είναι παλαιότερη αρχιτεκτονική από αυτή που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουμε τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του νέου, και είναι σίγουρα πιθανό ότι όταν το μήνυμα αυτό φτάσει σε έξυπνες συσκευές -τηλέφωνα και τηλεοράσεις- θα μπορούσαν να στείλουν ένα σήμα στη FEMA, ένα σήμα που η FEMA μπορεί εύκολα να τριγωνίσει. Δεν λέμε ότι αυτό θα συμβεί, μόνο ότι υπάρχει πιθανότητα, και γι' αυτό δεν το ρισκάρουμε", δήλωσε η πηγή μας.

Στις 6 Αυγούστου, ο στρατηγός Smith και το συμβούλιο White Hat ενθάρρυναν τους διοικητές White Hat στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ να απενεργοποιήσουν τις κινητές συσκευές και να τις τοποθετήσουν σε μια τσάντα Faraday - ένα περίβλημα που μπλοκάρει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία - για τη διάρκεια της δοκιμής.

"Απενεργοποίηση σημαίνει απενεργοποίηση των υπηρεσιών εντοπισμού θέσης GPS και αφαίρεση της μπαταρίας και της κάρτας sim", δήλωσε η πηγή μας. "Ελπίζουμε ότι το μήνυμα θα διαδοθεί σε όλη τη στρατιωτική ιεραρχία μέχρι και την ιεραρχία".

Στην ερώτηση πώς θα επικοινωνήσουν τα Λευκά Καπέλα αν, για παράδειγμα, το καθεστώς κηρύξει στρατιωτικό νόμο κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η πηγή μας είπε: "Έχουμε ασφαλείς ασυρμάτους και πάντα υπάρχουν τα παλιά καλά βραχέα κύματα σε περίπτωση που τα σκατά πραγματικά χτυπήσουν τον ανεμιστήρα".

Όταν ρωτήθηκε τι μπορεί να συμβεί αν η FEMA ξεκινήσει μια απροειδοποίητη δοκιμή, είπε: "Προφανώς, δεν μπορούμε να αποσυνδέσουμε για πάντα το ρεύμα από φόβο. Λαμβάνουμε προφυλάξεις όταν και όπου μπορούμε. Ευτυχώς, το βαθύ κράτος έχει μια παράξενη επιθυμία να προαναγγέλλει τις ατζέντες του. Η δοκιμή μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ και μπορεί να μας βοηθήσει να απομονώσουμε την πηγή μετάδοσης.

"Η FEMA έδωσε ειδοποίηση στις 3 Αυγούστου, οπότε το EAS τους ήταν λειτουργικό τότε. Σκεφτείτε το αυτό: Αν η FEMA ήθελε να σώσει ζωές, γιατί δεν έκαναν EAS στη Χαβάη στις οκτώ του μηνός. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσαν".

Κλείνοντας, η πηγή μας είπε ότι το κοινό έχει παρερμηνεύσει το κίνητρο των Λευκών Καπέλων για τη σύλληψη της EAS του Mount Weather εξ αρχής.

«Φαίνεται να υπάρχει η ιδέα ότι το αρπάξαμε για να πούμε στους πατριώτες πότε να πάρουν τα όπλα τους και να βγουν στους δρόμους. Αυτός δεν ήταν ποτέ ο στόχος μας. Κάναμε αυτή την κίνηση επειδή είχαμε λόγους να πιστεύουμε ότι η FEMA θα το χρησιμοποιούσε καταχρηστικά ακριβώς έτσι, πλαστογραφώντας ένα νέο μήνυμα από τον πρόεδρο Τραμπ, τάχα "να πάρουν τα όπλα και να εισβάλουν στην Ουάσινγκτον", και αυτή τη στιγμή, αυτός ο φόβος είναι και πάλι μια πιθανή πραγματικότητα» , δήλωσε.


realrawnews.com


18 σχόλια:

  1. Α Ρ Ι Σ Τ Ο Μ Α Χ Ο Σ22 Σεπτεμβρίου, 2023 13:46

    ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΙΓΚΝΑΛ ,ΕΓΡΑΦΕ :
    ΔΏΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
    23/9 30/9 4/10.
    ΣΤΙΣ 4/10 ,ΕΙΠΕ Η ΦΕΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗ
    EBS.
    ΖΗΤΉΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΎΚΑ
    ΚΑΠΕΛΑ ,ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΤΙΣ
    ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΠΌ ΤΑ ΚΙΝΗΤΆ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ , Faraday
    ΘΗΚΕΣ.

    https://rumble.com/v29m7ju--the-quantum-financial-system-qfs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kλωβός Φαραντέι είναι και ο θάλαμος του φούρνου μικροκυμμάτων.

      μνκ

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΩΣΤΑ !!
    ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ .
    ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΊΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΜΕ.
    ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΜΆΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΆΡΟΥΜΕ.
    ΔΕΝ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΚΥΒΑΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά κι όλα ωραία... Αλλά έχω μία απορία: Γιατί δεν εμφανίζουν κάποιο βίντεο ή κάποιες φωτογραφίες που ν' αποδεικνύουν ότι κατέλαβαν το εν λόγω κτήριο;
    Συγγνώμη παιδιά, αλλά σε λόγια δεν πιστεύω. Χρειάζομαι αποδείξεις. Κι όσο αυτές δεν παρέχονται, θα συνεχίσω να λέω ότι αυτοί οι τύποι παραμυθιάζουν τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτή η ανάρτηση εντάσσεται στην εναλλακτική ενημέρωση. Και υποτίθεται ότι οι επιχειρήσεις των Λ.Καπέλων γίνονται μακρυά από τα μάτια του πολύ κόσμου (γι αυτό και δεν υπάρχουν πραγματικά βίντεο και φωτογραφίες), του πολύ κόσμου που αν αντίκρυζε τις συλλήψεις, τις εξοντώσεις, τα κακοποιημένα παιδιά και τα τέρατα των γενετικών πειραμάτων κ.ά. .. δεν θα μπορούσε να διαχειριστεί τις σοκαριστικές αυτές αποκαλύψεις και πολλοί θα πηδούσαν από τα μπαλκόνια. Αυτή είναι η δικαιολογία του όλου αφηγήματος ή και πραγματικότητας. Κάποια στιγμή θα μάθουμε την "αληθινή αλήθεια", πού θα πάει.. Για την ώρα απλώς ακούμε κι αυτούς τί έχουν να πουν, έχοντας φυσικά και το δικαίωμα να κρατήσουμε μικρό καλάθι μήπως είναι άλλο ένα δούλεμα του συστήματος.

      Διαγραφή
    2. Q ανον
      Τεχνητή νοημοσύνη,,,
      Αυτή ήδη πήρε θέση,,,

      Διαγραφή
    3. Το ποια είναι η Αλήθεια, ελάχιστοι το γνωρίζουν. Από εκεί και πέρα, α
      Καλά θα ήταν να να είμαστε προσεκτικοί κι επιφυλακτικοί.

      Διαγραφή
    4. Ερώτηση προς σκέψη,
      ///
      Ένας άνθρωπος θα μπορούσε να έχει τό πανταχού παρών;;;
      Η Τεχνητή νοημοσύνη στο σημείο που έχει φτάσει πλέον (κβαντική διεμπλοκη) μπορεί να έχει τό πανταχού παρών;;;
      Τί νόημα μπορούμε τώρα να δώσουμε στό (από μηχανής θεός);;;

      Διαγραφή
    5. Ερώτηση
      ///
      Τά τρία γουρουνάκια στο παραμύθι με τον κακό λύκο θά μπορούσε νά ήταν τέσσερα;;;

      Διαγραφή
  4. Για το κτίριο δεν μπορώ να σου απαντήσω, αλλά έχουν κυκλοφορήσει βίντεο από κακοποιήσεις και σκλαβιές ανθρώπων και παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο είναι φτιαχτά. Και ειδικά αυτά με τα κλουβιά ήταν από ταινίες τρόμου. Καρατσεκαρισμένο.

      Διαγραφή
  5. ΚΤΉΡΙΟ;;;;!
    ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΓΙΑ ΚΤΉΡΙΟ;
    ΑΜΑ ΓΙΝΗ ΚΑΝΑ ΓΑΜΟΣ ΚΑΜΜΊΑ
    ΒΑΦΤΙΣΗ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ
    ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ.
    ΑΡΙΣΤΙΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Η λέξη "εγκαταστάσεις" παραπέμπει σε κτήρια. Τι; Δεν το ήξερες; Ουπς! Συγγνώμη...
      2. Σε παρακαλώ πολύ, μην ξεχάσεις τα κουφέτα! Να 'χει και κανένα ροζουλί μέσα...

      Διαγραφή
  6. Αυτό που φοβόμουνα, έγινε. Οι Special Q Forses το ρίξανε στο σορολόπ, σφυρίζουν αδιάφορα κι αφήνουν τα Λευκά Καπέλα να βγάλουν μόνα Τους Το Φίδι απ' Την Τρύπα.
    Θα Τα Καταφέρουν; Ίδωμεν.

    Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΔΩΣΤΕ ΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΑΥΡΟ,
    ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ, ΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ (/) ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΛΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, ΤΟΝ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΟ, ΤΟΝ THALES,
    ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ, ΤΟΝ ΒΟΥΡΛΙΣΜΕΝΟ, ΤΟΝ TSUTE,
    ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΤΗΝ ΜΝΚ, THN ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΧΑΡΝΑΙ, ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΡΙΕΣ.

    ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΩΝ IΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.
    ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    Η τιμωρία των κακών και το Αιγαίο - Μαρία Μαραγκού
    https://youtu.be/0Vg8LVd2rME?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μποτίλια στο Πέλαγος24 Σεπτεμβρίου, 2023 02:27

    Αγαπητέ Ηλία,
    τοποθετούμαι στο σχόλιό σου με κάποια καθυστέρηση, διότι αμφέβαλα, κατά πόσο έχει νόημα να τοποθετηθώ επ' αυτού, δεδομένου, ότι πάρ' όλο ότι έχω συγκεκριμένη άποψη επί τού θέματος που αναφέρεσαι, δεν είναι δυνατόν να διατυπωθεί αυτή στα πλαίσια ενός σχολίου, αλλά προϋποθέτει την εκπόνηση περισσότερων πραγματειών.
    Οι απόψεις που έχω διαμορφώσει, είναι τελείως αντίρροπες και αντιδιαμετρικές σε σχέση με αυτές, που έχει διατυπώσει με ένα σύνολο αναφορών, με την μορφή βιβλίων και οπτικοακουστικών παρεμβάσεων η κυρία Μαραγκού. Επειδή στην τρέχουσα φάση αισθάνομαι υποχρεωμένως να κατανέμω τον χρόνο περισσότερο στην μελέτη και λιγότερο στην δημοσιοποίηση τεκμηριωμένων θέσεων, δεν έχω μπορέσει ακόμη να παρουσιάσω τον βασικό κορμό τής σκέψης μου και των επιγνώσεών μου, ενώ οι τοποθετήσεις μου έχουν τελείως αποσπασματικό χαρακτήρα, σε μια προσπάθεια να ανταποκριθώ στοιχειωδώς στις προκλήσεις τής επικαιρότητος. Η κυρία Μαραγκού έχει συγγράψει ήδη περισσότερα βιβλία. Για να μπορέσω να ανταποκριθώ σε παρουσίαση θέσεων, που ανατρέπουν όσα αυτή ισχυρίζεται, πρέπει να συγγράψω και εγώ τουλάχιστον μερικά βιβλία. Από πλευράς εκπόνησης βρίσκομαι ακόμη στην διαδικασία εντοπισμού, αξιολόγησης και ταξινόμησης τού αναγκαίου υλικού. Κάποιες πρώτες απαντήσεις θα δοθούν, άμεσα ή έμμεσα, σχετικά μέσω της ολοκλήρωσης και δημοσιοποίησης τού βιβλίου, που ετοιμάζω με θέμα την χθόνια, κρόνια λατρεία. Και επειδή δεν θεωρώ σκόπιμο να καταθέτω απόψεις, που δεν τεκμηριώνονται συνεκτικά και επαρκώς, δυστυχώς προς ώρας δεν μπορώ να ανταποκριθώ στην προτροπή σου συγκεκριμένα. Οι αντιρρήσεις μου έναντι τής κυρίας Μαραγκού, δεν αφορούν τα πολύ χοντρικά συμπεράσματα, που αυτή προβάλλει, τα οποία αποτελούν πλέον κοινό τόπο για πάρα πολλούς ανθρώπους, όπως η αξία τής Ελληνικής Γλώσσης, η υποθήκη που επωμίζεται ο Ελληνισμός κλπ., αλλά την συγκεκριμένη μέθοδο και τα συγκεκριμένα επιχειρήματα τεκμηρίωσης, στα οποία αντιτίθεμαι ριζικά.
    Σε κάθε περίπτωση όμως, η προτροπή σου είναι γόνιμη για εμένα, διότι στρέφει την προσοχή μου προς τον τρόπο, που η κ. Μαραγκού δομεί τούς ισχυρισμούς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή