«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Αφορά & τους Έλληνες – Joe Rogan: «Έρχεται το point system του “καλού πολίτη” – Θα σας αφαιρούν χρήματα & θα φυλακίζεστε»

Πώς μπορεί να επιτευχθεί ο απόλυτος έλεγχος των πολιτών συνδυάζοντας τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες και την κατάργηση των μετρητών - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Ο διάσημος Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, προειδοποιεί τους Αμερικανούς (και κατ’ επέκταση και τους Έλληνες) για αυτό που η ελίτ επιδιώκει να πετύχει, τον απόλυτο έλεγχο των δυτικών κοινωνιών, μέσω ενός συνδυασμού των ψηφιακών νομισμάτων και των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων-πορτοφόλι (όπως αυτές που θα επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι το 2026), οι οποίες στο μέλλον μπορεί να συνδεθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς και με ένα συγκεκριμένο σύστημα κοινωνικής πίστωσης, που θα βασίζεται σε ένα point system «καλής συμπεριφοράς» όπως στην Κίνα!

Στην Κίνα ως γνωστόν, ο κάθε πολίτης συγκεντρώνει βαθμούς «καλή συμπεριφοράς». Με λίγα λόγια αν είναι αρεστός στην εξουσία με αυτά που λέει και πράττει, παίρνει πιστοποίηση «καλού πολίτη» και άρα έχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση και παροχές!

Εάν αντίθετα πέφτει κάτω από τη «βάση» στην βαθμολογία, δηλαδή δημιουργεί προβλήματα στην υπάρχουσα εξουσία, του κόβεται η πρόσβαση σε παροχές και γενικότερα σε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα προάγει την ζωή του.

Και ένας τρόπος που αυτό επιτυγχάνεται είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες σε συνδυασμό με την ουσιαστική κατάργηση των μετρητών.

Άλλωστε ο βασικός εκπρόσωπος και θεωρητικός εκφραστής των ελίτ, ο πρόεδρος του WEF Kλάους Σβαμπ έχει δηλώσει λάτρης του κινεζικού μοντέλου διακυβέρνησης, που σημαίνει πως αυτό ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν σε όλο τον πλανήτη οι πολιτικοί «μαθητές» του.

Συνεπώς, δεν έχουν άδικο ή εντελώς άδικο οι χιλιάδες των Ελλήνων που αντιδρούν στις νέες ταυτότητες.

Ο Joe Rogan είπε:

«Πως νιώθετε για τα ψηφιακά νομίσματα  της κυβέρνησης;

Νομίζω θα μας κάνουν με αυτά “κίνηση ματ”. Είναι τελειωμένο παιχνίδι!

Γιατί εάν το εφαρμόσουν αυτό σε μια κοινωνική πιστωτική βαθμολογία, εάν αποφασίσουν με κάποιο τρόπο ή άλλο, ότι  χρειάζεστε κάποιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης προς όφελος της κοινωνίας και,  αναφέρουν συνοπτικά ξέρετε, ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την συμπεριφορά σας, τα tweets σας και, όλα τα πράγματα, παίρνετε μια βαθμολογία.

Όλα βέβαια ήδη παρακολουθούνται. Απλά δεν μπορούν να σε ελέγξουν στον ίδιο βαθμό που θα ήθελαν και αυτό που θα ήθελαν να κάνουν είναι να σου αφαιρέσουν τα χρήματά σου και να μπορούν να σε κλείσουν μέσα…».

Σημειώνεται ότι όλως τυχαίος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ως βασικό της σκοπό να περιορίσει την χρήση των μετρητών δήθεν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Ο περιορισμός και στο τέλος η κατάργηση των μετρητών σημαίνει κατάργηση της ελευθερίας. Δηλαδή, δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει κάτι που θέλει εάν αυτό δεν έχει την έγκριση του ηλεκτρονικού «χρηματοδότη» και χωρίς να το γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Εντέχνως η κυβέρνηση πουλάει το «αφήγημα» ότι, «τι έχεις να κρύψεις» και δυστυχώς επειδή οι μάζες στερούνται εδώ και δεκαετίες κριτικής ικανότητας, το αποδέχονται.

Εάν τα χρήματα γίνουν εντελώς ηλεκτρονικά τότε θα μπορεί να εφαρμσοτεί από την επόμενη ημέρα το «point system» και να αφαιρούνται χρήματα σε όποιον δεν είναι «καλό παιδί».

Μη αρεστός δεν σημαίνει παραβατικός, αλλά οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφέρει απόψεις που δεν αρέσουν στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και αντιδρά σε αυτά που γίνονται για αυτόν χωρίς να ερωτηθεί.

Εάν υπάρχει ευρεία χρήση μετρητών αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί.

«Μα, οι κυβερνήσεις είναι καλές, είναι δημοκρατικές, έχουν εκλεγεί, πρέπει να τις εμπιστευόμαστε» θα έλεγε ίσως… η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων λίγο πριν μπει στην «λαγουδότρυπα»…

 

pronews.gr


24 σχόλια:

  1. Γεωργιος Οιτιευς04 Σεπτεμβρίου, 2023 18:22

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝ ` ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΙΑ...

      Ν.Κ.

      Διαγραφή
    2. Και αν δεν "παιδαγωγηθουμε";

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
    3. Η απάντηση αγαπητέ ΛΟΚΙ βρίσκεται στην παλαιά και Καινή διαθήκη.

      Διαγραφή
    4. Οι "εκλεκτοι" παντως οχι μονο δεν εξαληφθηκαν, αλλα διαφεντευουν τον κοσμο απο το 400 μ. Χ. και εντευθεν....

      ΛΟΚΙ

      Διαγραφή
  2. Lucky Luke 2 ώρες πριν

    Lucky Luke 8 months ago

    Διαλυση των μεσαιων ταξεων, της μικρομεσαιας επιχειρηματικοτητας
    ,ολοκληρωτισμος και ολιγαρχια με ''δημοκρατικο" μανδυα ,αποδομηση κρατους δικαιου ,ευημεριας , κοινωνικης συνοχης ,ηθων και παραδοσεων ...
    Αυτο ειναι το μοντελο της αναρχης παγκοσμιοποιησης και της Νεας Εποχης
    με συνεχη πλυση εγκεφαλου απο τα μεσα μαζικης εξαπατησης και με ψυχολογικες επιχειρησεις (πανδημιες ,στημενοι πολεμοι ,οικονομικες κρισεις).
    Βασικα το συγχρονο κοινωνικο-οικονομικο μοντελο που θελουν περασουν
    τα διεθνιστικα ζομπι τυπου Σβαμπ ,ειναι ΝεοΚομμουνιστικο Κινεζικου
    τυπου .
    Ολοι αυτοι δεν ειναι ουτε παλαιοκομμουνιστες τυπου Σταλιν, Χρουστσοφ που μιλαγανε για μητερα πατριδα ,κλειστα συνορα κρατικη και παραγωγικη αυταρκια κλπ ,ουτε Εθνικο -Σοσιαλιστες του Φασιστικου πολιτικου ρευματος του '30.
    Ειναι ενα συγχρονο πολτικο υβριδιο Τροτσκιστων-Διεθνιστων και κεντρο-σοσιαλιστων Νεοφιλελε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. V
    ViSko 2 ώρες πριν

    Ό,τι έγινε με τους Καναδούς οδηγούς και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που τους δέσμευσαν όλους τους Τραπεζικούς λογαριασμούς. Ό,τι έγινε και με τον Nigel Farage στην Βρετανία που του διέκοψαν την πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό στην Coutt's που οδήγησε στην παραίτηση του CEO της Τράπεζας.
    https://www.telegraph.co.uk...
    Όλες οι "συνωμοσίες" μέχρι σήμερα έχουν βγει αληθινές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Β
    Βασίλης Αποστολάκης 3 ώρες πριν

    Θλίψη για τη στάση "ιεραρχών" που ειρωνεύονται και λοιδορούν τους αδελφούς τους που αγωνιούν για το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας, φθάνοντας μάλιστα και στην ειρωνεία κατά όσων διαμαρτυρηθήκαμε για την αφαίρεση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες κατά παραγγελία του εβραικού συμβουλίου των ΗΠΑ σε επίσκεψη τότε του ΥΠΕΞ Θ.Πάγκαλου της κυβέρνησης Σημίτη ( ο μέντορας του Μητσοτάκη ) στη Νέα Υόρκη , κάτι που δημοσιεύτηκε και δεν διαψεύστηκε .
    Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτοί που ειρωνεύονται σήμερα , ήταν και τότε οι μεγαλύτεροι πολέμιοι του μακαριστού Χριστόδουλου.
    Στη πραγματικότητα δεν πρόκειται περί ταυτοτήτων, αλλά με βάση το ΦΕΚ του περασμένου Φλεβάρη δίνεται η δυνατότητα μελλοντικά οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες να συνδεθούν με το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο ψεκασμένος τηλεθεατής από τη κρατική προπαγάνδα των διαπλεκομένων καναλιών που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα κανάλια της Κίνας, της Βόρειας Κορέας ή του Ιράν, θα πει " δεν έχω τίποτα να κρύψω " , ο φανατικά ψεκασμένος θα πει " ποιος νομίζεις ότι είσαι που θα ασχολείται το σύστημα να σε παρακολουθεί " . Το τι γίνεται ήδη στη Κίνα με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες και το σύστημα κοινωνικής πίστωσης που θαυμάζει ο γερμανοεβραίος Κλάους Σβαμπ ( από γνωστή οικογένεια που συνεργαζόταν με το καθεστώς του Χίτλερ και αργότερα το καθεστώς του απαρτχάιντ της Πραιτόρια της Νότιας Αφρικής ) , τον οποίο θαυμάζει με τη σειρά του ο Μητσοτάκης, δεν μπορεί να το σκεφτεί είτε γιατί δεν μπορεί ( το ακαταλόγιστο ), είτε γιατί δεν θέλει ( βολεμένος γαρ ) , είτε γιατί φοβάται και δεν μπορεί να το παραδεχτεί ( διαχρονικός ραγιαδισμός ) , είτε συνδυασμός όλων των ανωτέρω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ;
    ΠΥΡΟΝΕΦΟΣ Η ΚΟΥΛΑ
    ΠΥΡΟΛΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ.
    ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΟΛΑ, ΠΥΡ ΟΛΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΑΣΗ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΩΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΛΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.

    ΑΚΟΥΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΔΩ Η Κ@ΡΓΙΟΛ@ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΠΥΡΟΛΑ .
    https://www.facebook.com/watch/?v=1454857658680254

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΕΔΩ;
    ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ Κ@ΜΕΡΩΝ
    ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΟ ΓΙΑ ΞΗΛΩΜΑ Κ@ΜΕΡ@Σ.
    https://youtu.be/nKpKxgSSH64?feature=shared

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΤΟΣ Ο ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΩΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.
    https://www.facebook.com/fanis.voutos/videos/7452081434818290/

    ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ.
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ
    https://www.facebook.com/100026745290652/videos/3568164856741819

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΥΡΟΝΕΦΟΣ ΝΥΧΤΑΣ.
    https://twitter.com/KostasMagellan/status/1697208388797546691

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ Η ΚΟΥΛΑ;
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΥΛΙΑΡΙ ΣΤΟΝ ΚwLO ;

      Διαγραφή
    2. ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΖΙΛΙ Η ΗΛΙΘΙΑ.

      Διαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

    https://www.facebook.com/maximos.petrou.7/posts/pfbid0nK8onxLHzYc8LNMTke2tREM5gAUwT4rXTnD

    Μάξιμος Πέτρου
    Λογαριασμός ΔΕΗ του 1991, 1.779 δραχμές.
    Δηλαδή σχεδόν 5€ (πέντε ευρώ)
    Από περιέργεια κοίταξα πόσος ήταν ο τότε βασικός μισθός, για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης.
    Σύμφωνα με την ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΤΟΥΣ 1990, το βασικό ημερομίσθιο ήταν 1.600 δρχ.
    Με λίγα λόγια, πρίν 30 χρόνια χρειαζόταν να δουλέψεις μόνο μία ημέρα για να πληρώσεις τη ΔΕΗ.
    Σήμερα! Με απελευθερωμένη πλήρως την Αγορά Ενέργειας και τους Ιδιώτες Παρόχους να ελέγχουν απόλυτα το "παιχνίδι".. για να πληρώσεις τον λογαριασμό ρεύματος πρέπει να δώσεις τον μισό μισθό σού.. Γιατί όπως μας έλεγαν τα "παπαγαλάκια" τους.. θα έπρεπε να σπάσει το μονοπώλιο της ΔΕΗ και ο "υγιής ανταγωνισμός" θα λειτουργούσε προς όφελος του καταναλωτή...
    Το ίδιο ακριβώς θα γίνει και με τα Νερά και θα πούμε το νερό, νεράκι..!!

    ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ.
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΕΝΩ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΥΚΤΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΛΑΣΗ, ΑΡΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ;

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ, ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΤYΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΕΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ;
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ 2 ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕΙΣΜΟ Η ΜΙΑ ΡΙΠΗ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΦΥΣΑΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ; ΕΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕ ΦΥΣΑΕΙ;
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΡΕ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ;
    12 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα σας και καλό σταθερό αγώνα.
    Τα πρόβατα θα πάνε μόνα τους στην σφαγή. Το πρόβλημα με τα πρόβατα θα είναι όταν τους πείσει κάποιος ότι όταν "καρφώσουν" τους υπόλοιπους θα πάψουν να είναι πρόβατα. Διαίρει και βασίλευε...
    Ο Θεός θα βοηθήσει όταν αποδείξουμε ότι το αξίζουμε. Χωρίς μάχη δε γίνεται τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εύλογα ερωτήματα, τα οποία ο καθένας απαντά στον εαυτό του ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    Σε ποιά χρονογραμμή ΘΑ συμβούν όλα αυτά ;
    Σε ποιά χρονογραμμή βρισκόμαστε ΤΩΡΑ ;
    Πόσες χρονογραμμές "τρέχουν" ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ;
    Είμαστε όλοι στην ΙΔΙΑ χρονογραμμή ;
    ΠΩΣ διαλέγουμε χρονογραμμή ;
    Είναι ΝΟΗΤΙΚΗ η επιλογή χρονογραμμής ;
    Ποιά ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ επηρρεάζουν το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ μέλλον του ΚΑΘΕΝΟΣ ;

    Φίλοι μου όλες οι ΑΠΟΨΕΙΣ (και όχι γνώμες, διότι ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ) είναι στο "τραπέζι" και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας αποσυντονίζουν. Το πρώτο συναίσθημα που μας προκαλεί ο αποσυντονισμός είναι ο ΦΟΒΟΣ. Κατακλυζόμαστε απο "ειδήσεις" και "γεγονότα" γεννημένα απο μια κ@λοφάρα, η οποία εδώ και ΧΙΛΙΑΔΕΣ χρόνια (με την συνδρομή εξωγήινων δυνάμεων) επαναλαμβάνει το ίδιο μοτίβο. Η διαφορά με το σήμερα είναι οτι οι άνθρωποι που τους κατάλαβαν είναι περισσότεροι.

    ΜΗΝ τους αφήνετε να σας επηρρεάζουν. Όσο περνάει ο καιρός, με λύπη διαπιστώνω οτι όλο και περισσότερα αδέλφια απογοητεύονται. Έχουμε πει οτι τα "πράγματα" θα γίνουν δυστοπικότερα. Ε και ;;;;; Το ερώτημα είναι ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ θα γίνουν δυστοπικότερα ;

    Διαλέξτε "στρατόπεδο" και "στάση ζωής". Κάντε το όμως ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Αφήστε την ψυχή σας να αποφασίσει και ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. Το "θηρίο" είναι ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ και ένα βήμα πριν το ΘΑΝΑΤΟ του και φυσικά παίζει τα τελευταία του χαρτιά. Όλα αυτά που "βλέπετε" είναι αυτά που το θηρίο θέλει να δείτε. Σας παραπλανά και δεν το αντιλαμβάνεστε.

    Έχω επιλέξει "στρατόπεδο". Δεν μου ήταν διόλου δύσκολη η επιλογή. Η απόφασή μου ήταν ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ και προήλθε απο την ψυχή. Ήταν λές και το είχα αποφασίσει απο το παρελθόν, αλλά δεν το θυμόμουν !!! Η επιλογή μου αυτή, με "τοποθετεί" στη χρονογραμμή που οδηγεί σε ένα "μέλλον" (σε εισαγωγικά διότι όλα συμβαίνουν στο ΤΩΡΑ, συνεπώς είμαι ΗΔΗ "εκεί") φωτεινό, με ευημερία και κυρίως ΑΓΑΠΗ.

    Έρρωσθε Αδέλφια

    Διός Κούρος

    Υ.Γ. Όσο αφορά τις ταυτότητες, ένα έχω να πώ : Ποιό 2026 ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΩΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΦΙΛΕ ΔΙΟΣ ΚΟΥΡΕ.

      Διαγραφή
    2. Χρονογραμμη
      ///
      https://www.oparlapipas.gr/2017/08/blog-post_84.html
      ///
      Ότι έχει Αρχή έχει και Τέλος

      Διαγραφή
    3. Και το 2026 είναι ένας προορισμός, μια χρονογραμμη, μια μεταθετικη απόκλιση,,,
      Όμως φιλτατοι προς το παρόν έχουμε το Λεπτον της Ώρας,,,

      Διαγραφή
  12. Γουσταρω , γουσταρω πολυ.
    Τελος , το τελος / θαψιμο τους .. που ταυτοχρονα σηματοδοτει και την δικη μας χρονογραμμη / ανασταση καθως ειναι νομοτελεια... ( του Υδροχοου .. )
    Αγαντα , αγαντα Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Trust the plan..
    Ειναι ο Υδροχοος / Ηρακλης που καθαριζει το σκηνικο υποδεχομενος το νεο μας ξημερωμα στο φως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγάντα
    Α γαν Τ α
    ///
    Ή λύπη
    Ο ενθουσιασμός
    Η λύπη
    ///
    Πάμε τώρα να πληρώσουμε
    Ενοίκιο
    Ρεύμα
    Τηλέφωνο
    Καύσιμα
    Φαγητό
    Υποχρεώσεις λοιπές,,,
    Δουλεύω 16/17 ώρες την ημέρα, μου λείπουν 7 για να κλείσω 24,,,
    Αλλά μπορεί και να μην φτάνουν,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή