«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα "ασυνόδευτα" ...

Περισσότερα ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..
    ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ..

    Β.Πούτιν-Ρ.Τ.Ερντογάν: Συμφώνησαν σε όλα – Αποδολαριοποίηση – Κόμβος φ.α. η Τουρκία – Νέος πυρηνικός σταθμός στο Ακούγιου
    Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαρίστησε τον Πούτιν για την ρωσική βοήθεια στις πυρκαγιές

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/v-poutin-r-t-erntogan-symfonisan-se-ola-apodolariopoiisi-komvos-f-a-i-tourkia-neos-pyrinikos-stathmos-sto-akougiou/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα με λυππεί αυτό το γεγονός, αλλά είμαι περίεργος,εάν στο σύντομο μέλλον ζητηθεί από την Τουρκία να πάρει θέση ποιον θα προτιμούσε, τον αμερικάνο ή τον ρώσο;
      Ποιανού τα όπλα θα προτιμούσε να φάει στο κεφάλι;

      Ο Θεός να μας συγχωρέσει

      Διαγραφή
    2. ΠΥΡΗΝΙΚΗ ( ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ - ΔΙΑΙΡΕΙ...Κ ΞΑΝΑ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΛΠ..) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΗ ( ΒΑΛΕ Κ ΤΑ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ...) ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ !!!

      ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Η ΣΥΝΤΗΞΗ ( ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΘΑΦΤΕΙ...Κ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ .

      ΑΛΛΑ....???
      ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟ ΜΠΙΛ....ΑΠΟ ΤΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ !!!

      ΕΑΝ ΦΛΑΣΑΡΕΙ...Ο ΗΛΙΟΣ ΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ( Χ@ΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ SATELITE K ΛΟΙΠΑ )
      ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ..???? ΕΕΕ? ΜΠΟΥΜ Κ ΤΕΛΟΣ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Κ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ....!!!!

      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ... ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΝΕ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ...) ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ !!!

      ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...? ΑΝΤΕ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!!

      ΕΤΥΧΕ Κ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ...!

      https://search.lib.auth.gr/Record/495167/Description



      ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΑΚΟΥ ΓΙΟΥ... ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ....????

      EEE... ΠΙΑΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ....( Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...)


      ΑΥΤΑ ....ΤΟ ΟΛΙΓΑ Κ ΑΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ....ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ...ΧΩΡΙΣ ΧΑΠΑΚΙΑ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΤΑΚΙΑ...!!!


      Autumn Leaves



      https://www.youtube.com/watch?v=CpB7-8SGlJ0


      V P X


      Διαγραφή
  2. και οσο κοιταμε ταυτοτητες , οσο περιμενουμε τον αντιχριστο (μουαχαχα) μετεωριτες , 3,4 ηλιους , φυλακες και γαλαξιακη φρουρα (μουαχαχα δις ), κλπ

    ερχεται καινουριο μνημονιο , αυξησεις εως και 18 % σε ΟΛΑ , διασπαση της χωρας και μουσλιμια λαθρο παρελασεις παντου και πωληση ΟΛΩΝ απο την προδοτικη κυβερνηση και το σιχαμενο συναφι μεσα στην βουλη .

    http://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/09/4-o-strait-ahead.html

    http://esxatianasxesi.blogspot.com/2021/12/blog-post_738.html

    http://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/08/2.html

    http://zeys-elaynon.blogspot.com/2023/08/blog-post_4.html

    https://attikanea.info/%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF/

    https://periodista.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%b3%ce%b5%ce%bb%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%ae-%ce%ba%cf%89%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2024: : Ποια Ε.E., Ποια Ευρώπη,χωρίς μέλλον;
    --------------------------------------------------------------

    Ο κόσμος κινείται με τις BRICS και με την Αφρική να κλονίζει τις παλιές της σχέσεις και να ανοίγεται στoν πολυπολικό κόσμο!

    H Ευρώπη πρέπει επίσης να κινηθεί και μαζί της το όραμά μας, ο λόγος μας, γιατί η Ευρώπη φέρει πάντα ένα μέρος του συλλογικού μας μέλλοντος.

    Η Ευρώπη που ονειρευτήκαμε, αυτή της ειρήνης δεν υπάρχει πλέον.

    Ο πόλεμος βρίσκεται στο κατώφλι μας, στην Ουκρανία, και οι χώρες της Ε.Ε. που προμηθεύουν όπλα δεν φαίνεται να έχουν κίνητρο να κάνουν ειρήνη.

    Τα ανθρώπινα δικαιώματα παραβιάζονται σε πολλές χώρες της Ε.Ε.

    Ό εικοστός πρώτος αιώνας ίσως θα είναι αυτός των μεγάλων μεταναστεύσεων και όλoι οι φτωχοί του τρίτου κόσμου,σύμφωνα με τo σχέδιο τoυ Coudenhove-Kalergi ,θα κινηθoυν ,από άγνοια νομίζοντας ότι η Ε. Ε. είναι πλούσια, προς μια καταστραμμένη και φτωχη Ε.E. ,που αυτοκτονεί με τα ανοιχτά σύνορα τηs.

    Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό, να το προβλέψουμε.

    Ποια Ευρώπη…. μια Ευρώπη που οι Σιωνιστές ήθελαν νεκρή ιστορικά και πολιτιστικά.

    Τέλος, η Ε.E., εκδιώκεται από την Αφρική και ίσως αυτό είναι το καλύτερο.

    Η αφρικανική ήπειρος χειραφετείται, αφυπνίζεται, κλονίζει τις παλιές της σχέσεις και ανοίγετε στoν πολυπολικό κόσμο ,ενώ την ίδια ώρα η Ε. Ε.,που οι προδότες πολιτικοί της έχουν πουλήσει πεθαίνει !!

    Οι μέρες των νεοφιλελεύθερων δυτικών χωρών φαίνεται ότι τελείωνoυν και θα τελειώσουν όταν η Ρωσία ολοκληρώσει αυτό που έχει σχεδιάσει.

    Μόνο στην Ελλάδα οι ηλίθιοι ψηφίζουν με 41% τον χειρότερο νεοφιλελεύθερο παγκοσμίως απ ' όλους!

    Mια οικογένεια παρασίτων που πίνει ,για περισσότερο από έναν αιώνα, το αίμα του λαού της!



    Η Αφρική, με δύο δισεκατομμύρια κατοίκους αύριο, είναι η ήπειρος του μέλλοντος και η Ε.Ε. δεν μπορεί να το αγνοήσει και να κοιτάξει αλλού.

    Ελπίζω ότι η Αφρική θα κρατήσει τους ανθρώπους της μέσα στα σύνορά τους, ώστε να ωθηθει στην ανάπτυξη. Αν οι φτωχοί τηs Αφρικήs κινηθούν προς την Ε.E. έχουμε τελειώσει !!

    Η μόνη λύση :

    Eίναι καιρός για την Ευρώπη να απελευθερωθεί και από το ΝΑΤΟ και από την Αμερική για να καταλάβει πλήρως τη θέση της στον κόσμο διαφορετικά η Ευρώπη απλά θα πεθάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή