«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Kαλημέρα ! (όσο μπορεί να γίνει) - τραγουδάκι αφιερωμένο στον (/)

51 σχόλια:

  1. (///)***
    Τρία Αστέρια,,,
    Μέχρι να συμπληρωθούν τά
    1+6
    ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΙΜ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
    https://edition.cnn.com/2023/09/11/asia/kim-jong-un-north-korea-russia-meeting-intl-hnk/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. +*
      ///
      Πάει καιρός, που υπήρχε μία διαμάχη, για την ψυχή του Κιμ,,,
      Εξαιτίας των Π,ρινικων που διαθέτει,,,

      Διαγραφή
    2. Ομπρέλα Προστασίας,,,

      Διαγραφή
    3. Γραμμές*
      ΤΡ ΕΝ Ο
      ///
      Τά πιόνια έχουν στηθεί πάνω στα τετράγωνα,,,
      Από Ανατολικά προς Δυτικά,,,
      ///
      Τεντώσετε τά Αυτιά
      Ακούστε την Βοη Θεία,,,
      09:36*

      Διαγραφή
  3. Υπόγεια πολιτεία του ΝΑΤΟ στον θεσσαλικό κάμπο

    https://lumi-news.gr/ypogeia-politeia-tou-nato-ston-thessaliko-kabo/#google_vignette

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1999=ΖΗΤΩ ΑΚΡΟΑΣΗ θΕΟΥ
      1999=Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
      ///
      Πυθμενικος 1
      ///
      ,,,
      14:23

      Διαγραφή
  4. Μποτίλα στο Πέλαγος12 Σεπτεμβρίου, 2023 14:52

    @ (/)
    Αγαπητέ φίλε,
    για μια ακόμη φορά δίνεις τα ρέστα σου για το συντριβάνι κάργα αστρομαγείας στην Καρδίτσα. Κάποια από τα σύμβολα καθίσταναι με το πρώτο εμφανή. Για να παρακολουθηθεί όμως το αφήγημα στο σύνολό του χρειάζεται μια δερέυνηση, που θα απαιτήσει λίγο χρόνο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί άμεσα, είναι ότι αυτοί που το σχεδίασαν (και προφανώς δεν πρόκειται περί αυτής, που την έσπρωχναν οι λεγάμενοι ως "καλλιτέχνη") είναι παμπόνηροι, καθόσον πλασσάρησαν το εν λόγω χτικιό ως αποτελούμενο από δήθεν Ελληνοπρεπείς συμβολισμούς, με ιδιαίτερη έμφαση υποτίθεται στην Πυθαγόριο Τετρακτύ. Η εκτίμηση επ' αυτού, τού καθόλα φιλότιμου διαχειριστού τού WEIRDO, που έφτιαξε το βίντεο, τον οποίον συγχαίρω, είναι τελείως λανθασμένη.
    Για να πάρει κάποιος μια αίσθηση για το "καλιτεχνικό" ποιόν τής "δημιουργού"
    μπορεί να θαυμάσει το έκτρωμα, που έστησε στο θέατρο τής Αιξωνής.
    https://www.lifo.gr/culture/design/nella-gkolanta-den-yparhei-tipota-heirotero-apo-niotheis-monos-xekarfotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main_full/public/articles/2022-06-16/Aixoni2.jpg?itok=Dh5LMdA0

      Είναι μία κρόνια χοντράδα και τίποτα περισσότερο.

      (Επίτρεψέ μου μια μικρή διόρθωση φίλε Διονύση: Αστυμαγεία)

      Διαγραφή
    2. Συγχρονικότητα
      ///
      Γκόλαντα
      Γκολάν
      Γκόλουμ (δαχτυλίδι
      Γκολιαθ
      ///
      Ημερομηνία γέννησης*σεισμός*,,,
      timeline
      Θεσσαλία Λ Τέμπη
      Αιξωνή
      ΑΙ εΞ ών η
      ///
      (Άσχημα Σχήματα
      Πηνειός
      https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main_height_large/public/articles/2022-06-16/Attiki%20Odos2.jpg?itok=NVmS1buL)
      ,,,,,,

      Διαγραφή
    3. Μπωτύληα στω Παίλαγως12 Σεπτεμβρίου, 2023 15:55

      Αγαπητέ Κώστα,
      θερμά ευχαριστώ για την διόρθωση. (Οι διορθώσεις είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες, γεια να μυν μαι πάρρουναι με της παίτρες). Διέπομαι από αθεράπευτη αφηρημάδα. Προηγουμένως κάπνισα το κλειδί, πριν προσπαθήσω να ανοίξω την πόρτα με το τσιγάρο. Αλλά ο φίλος (/) δεν αφήνει ούτε μια ημέρα να ξαποστάσει το μυαλό μου, με αυτά που συνέχεια ανακαλύπτει.

      Διαγραφή
    4. (Άσχημα Σχήματα Πηνειός:)
      Ω ΛΌΛΑ, ΝΑ ΕΝΑ ΜΆΤΙ !

      Διαγραφή
    5. Θέατρο
      ///
      Το τοπίο τής καλλιτέχνιδας*
      δείχνει ένα σπασμένο τοπίο,με τά μονοπάτια** κομμένα,
      Και στην μέση μία σκάλα αβατη,,,
      https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/main_full/public/articles/2022-06-16/Aixoni2.jpg?itok=Dh5LMdA0
      ,,,,,,
      10:01

      Διαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Σεπτεμβρίου, 2023 20:37

    Το υπό εξέταση “έργον τέχνης”!!! αποτελεί έκτρωμα απροκάλυπτης, προκλητικότατης και άκρως επικίνδυνης αστυμαγείας. Οι κάτοικοι τής Καρδίτσας και των γύρω περιοχών, οφείλουν μετά τον “ιανό” και τον “ντέιβιντ” (για ποιον λόγο άραγε αποδίδονται ονόματα, που σχετίζονται με ιερά σύμβολα θρησκειών σε ακραία καταστροφικές διαδικασίες και πού εδράζονται τελικά οι αλητάμπουρες ανώτατοι αστυμάγοι;) να επανεξετάσουν την μοιραία ανοχή τους απέναντι στο “συντριβάνι”. ΦΙΛΟΙ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ Η ΑΣΤΥΜΑΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. Κάποιοι λένε, ότι τα κακά τριτώνουν ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ ΒΡΟΧΩΝ. ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!
    Μήνυμα για (/) να ενεργοποιηθεί το (//).
    Χρειάστηκα χρόνο αρκετών ωρών, αφήνοντας να λειτουργήσουν τα σύμβολα στο μίξερ τού μυαλού μου, μέχρι να καταλήξω στην διάγνωσή τους, παρόλο που η συμβολική που τα διέπει, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί, με μια μόνον εξαίρεση, που θα αναφερθώ επίσης στην συνέχεια και αφορά την απεικόνιση – ενεργοποίηση επίπεδης κεραίας, ανάλογης με αυτή που είχε ενσωματωθεί στα κινητά τηλεφώνων προ ετών. Αυτήν την διαδικασία έχω αναπτύξει διεξοδικά με σχολιασμούς στην πρόσφατη ανάρτηση τού ΕργΔημΕργ, που αναφερόταν στους καθεδρικούς ναούς γοτθικού ρυθμού.
    https://ergdhmerg.wordpress.com/2023/07/13/%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d%cf%82-%ce%bd%ce%b1%ce%bf%cf%8d%cf%82/
    Η παράσταση στο “συντριβάνι”, που ερμηνεύει ο Αποστόλης ως σύμβολο τής τετρακτύος, το οποίον μάλιστα έχει ενσωματώσει στο βίντεό του, δεν έχει καμία σχέση με αυτήν, διότι έχει τέσσερις σειρές τριγώνων και όχι τρεις, σύμφωνα με τα fractals τού Benoit Mandelbrot, τα μαθηματικά τής λειτουργίας των οποίων ανάλυσα στον προηγούμενο σύνδεσμο. Αυτή η κεραία έχει προφανή στόχο να μεταφερθούν οι κατάρες που αναγράφονται στο “συντριβάνι” με ένταση στα πεδία πληροφορίας.
    https://www.worldscientific.com/doi/abs/10.1142/S0218348X02000926
    Ας δούμε όμως στην συνέχεια, μια αναφορά, που καταθέτει σχετικά με “καλλιτέχνημα” η “καλλιτέχνις”, που το έφτιαξε, στον σύνδεσμο που κατέθεσα στο προηγούμενο σχόλιο σχετικά:
    “Στόχος του ήταν η αποκατάσταση της σχέσης της μεταπολεμικής πόλης της Λάρισας με τον Πηνειό, από τις μακρινές ορεινές εκβολές του, το πέρασμά του από την εύφορη πεδιάδα και τις χαράδρες του μυθικού Ολύμπου και την Κοιλάδα των Τεμπών μέχρι την εκβολή του στο Αιγαίο....”.
    Τα μαγικά σύμβολα αναγράφονται σε “συντριβάνι”, ώστε αυτά που ενεργοποιούν να σχετίζονται με το νερό. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ Η ΟΛΗ “ΣΥΝΘΕΣΗ”. Πρόκειται για την δεξιόστροφη σπείρα, που επενεργεί καταστροφή. Στην αριστερόστροφη σπείρα, που επενεργεί Δημιουργία, αναφέρθηκα σε σχόλια για το τραπεζογραμμάτιο των BRICKS.
    https://www.olympia.gr/902406/ellada/speira-to-symvolo-pou-ekfrazetai-i-thei/.
    Απομονώστε την εικόνα από το βίντεο και μεγεθύνετε τη, για να διακρίνετε καλύτερα τα σύμβολα.

    Συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος12 Σεπτεμβρίου, 2023 21:24

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Για να εξηγούμαι και να μην μακρηγορώ, καταθέτω στην συνέχεια την ερμηνεία μου στα κυριότερα των συμβόλων, πέραν τού μαύρου γρανίτη στην βάση, που συμβολίζει την μετατροπή, όπως εξηγεί και ο Αποστόλης στο βίντεο. Συνδυάστε τον με την δεξιόστροφη σπείρα..
    1 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΕΣΜΕΣ ΓΡΑΜΜΩΝ Η ΜΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. Δεν υπάρχει η παραμικρή σχέση με την τετρακτύ, επειδή οι γραμμές επιλέχθηκαν να είναι τέσσερις. Πρόκειται για πονηρό τέχνασμα των αστυμάγων, ώστε να προξενήσουν αποπροσανατολισμό. Οι γραμμές παριστούν ποταμό σε ροή. Επειδή το ένα άκρο είναι στενότερο και το άλλο πεπλατυσμένο, παρίσταται ροή τού ποταμού, που βγαίνει έξω από την κύτη. ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΙΣ. Επειδή αυτά παρίστανται τόσο ορθά, όσο και ανεστραμμένα, ο ποταμός υπερχειλίζει παντού.
    2. ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΚΥΡΤΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΝΩΘΕΝ ΑΥΤΟΥ. Παράστασις γέφυρας. Η ευθεία συμβολίζει το νερό και η καμπύλη την γέφυρα. ΕΑΝ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, το νερό έχει σκεπάσει την γέφυρα. ΟΠΟΥ Η ΚΑΜΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΤΗ ΑΛΛΑ ΚΟΙΛΗ, η γέφυρα έχει καταστραφεί.
    3. 3. ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΗΡΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΥΜΜΑΤΟΕΙΔΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ. Περιοχή που βρίσκεται κάτωθεν τού ύδατος.
    4. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΥΜΜΑΤΟΕΙΔΗΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΑΥΤΩΝ ΟΡΟΦΩΝΙΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΓΡΑΜΟ, Ή ΚΑΘΕΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΚΟΛΩΝΩΝ. Σπίτι βυθιστεί μερικώς στο ύδωρ.
    5. Με λίγη φαντασία μπορείτε να διακρίνετε τα σπασμένα φράγματα και τα γκρεμισμένα σπίτια, χωρίς να αναφερθώ συγκεκριμένα, ώστε να αναπτύξετε την δική σας ερμηνευτική ικανότητα. Μετά, επιληφθείτε τού θέματος με βάση την απλή μέθοδο των τριών, ή και περισσότερων (Με τον (/) είμαστε στάνταρ δύο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑέτΩμα
      Σφαίρα
      ///
      «Κάποιος έπρεπε να δει τον ουρανό ανάμεσα απ’ τις κολόνες»
      ///
      Συν τρι βάνι
      Συν τρι αν,,βι
      Τρίαινα
      *23:16*

      Διαγραφή
    2. Είδωλο*
      ///
      Αυτό που δεν βλέπουμε στο Συντριβάνι είναι το είδωλο του πού κρέμεται ακριβώς πάνω από την σφαίρα*,,,
      Δηλαδή μια ημιτελής η αλλιώς μία ακρωτηριασμένη πυραμίδα,,,
      Ο Δημιουργός του σύμπαντος στερέωσε πάνω στα Ύδατα,,,
      ///
      ΚερΑιΑ
      Κερί ΑΑ
      V
      •X•
      Λ
      23:28

      Διαγραφή
  7. Λιβύη
    Derna
    er Dna
    ///
    Γέννα
    ///
    Σπάσαν τά νερά,,,
    Κρατηθειτε γερά,,,
    09:16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέση
    ///
    Πρέπει να πάρουμε μια θέση*
    Κύριοι,,,
    Αν είναι νά τά βάλουμε ανοιχτά* με το θηρίο*,,,
    Ο Χρόνος, τώρα και Χρόνια τρέχει,
    Η 24 ώρες περνούν μέσα από 16,,,
    Η υπόλοιπες 8 μέσω του αιθέρα,,,
    Τ όπος
    Τ ωπος
    ///
    Καλή θέση
    Καλή Δύναμη
    09:23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1999=*
    ///
    =Δέσμη=======>
    //
    Δ ΕΣ ΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. (/)
    Έκανα ένα λάθος
    Μπορεί και πολλά
    ///
    Πριν λίγο καιρό έγραψα ότι το Μεσολοβιο είναι ένα εμπόδιο,,,
    Αντίθετα το Μεσολοβιο είναι Το Κλειδί,* είναι το Μέσον που με μία Χρυσή Κλωστή θα Στολίσει και Ενώσει Όλη την Δομή Του ΕΝκεφάλου
    12:34

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. https://youtu.be/76EbJv3OleY?si=RsB9do4dje24Na-k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατά τύχη
    https://youtu.be/ap9GGmEkPL0?si=YNPQ9wxjoy23Wtth

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω !!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!!!
      ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

      Καθόμαστε σε αναμονή
      Οι καιροί πλησιάζουν
      Οι κρίσεις στη Γη είναι ολοφάνερες
      Ο ανθρώπινος ιός αρχίζει να ξυπνάει
      Έτσι πρέπει να χειραγωγήσουμε
      Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή την ανθρώπινη απειλή.
      Η δομή της εξουσίας είναι άθικτη.
      Ως θεοί στη γη θα εγκαταλείψουμε...
      Πρέπει να απελευθερώσουμε την πανούκλα!
      Αν λοιπόν αναρωτιέστε, γιατί;
      Τα μάτια σου είναι τυφλά στην καταιγίδα που μαίνεται
      Θα καθαρίσουν τη γη από την ανθρωπότητα;
      Θα απελευθερώσουν την πανούκλα της Βαβυλώνας;
      Συμμόρφωση
      Υποταγή
      Δειλοί
      Παραπλανημένοι
      Προδότες
      Ψεύτες
      Απατεώνες
      Έχουν τον τρόπο τους
      "Και αυτή θα είναι η πληγή με την οποία
      Οι θεοί θα χτυπήσουν όλους τους ανθρώπους
      που κάνουν πόλεμο εναντίον τους,
      Η σάρκα τους θα σαπίσει ενώ
      στέκονται στα πόδια τους,
      Τα μάτια τους θα σαπίσουν στις κόγχες τους,
      και οι γλώσσες τους θα σαπίσουν στο στόμα τους."
      Δεν υπάρχει διαφυγή
      Τρέφονται από τα χέρια μας
      Τα τσιράκια μας συνωμοτούν
      Καθώς κάνουν τη στάση τους
      Σαν θεοί στη γη
      Έχουμε προβλέψει
      Θα κάνουμε τους αγρότες να ματώσουν!
      Αν λοιπόν αναρωτιέστε, γιατί;
      Τα μάτια σου είναι τυφλά στην καταιγίδα που μαίνεται
      Θα καθαρίσουν τη γη από την ανθρωπότητα;
      Θα εξαπολύσουν την πληγή της Βαβυλώνας;
      Αν λοιπόν αναρωτιέσαι, γιατί;
      Τα μάτια σου είναι τυφλά στην καταιγίδα που μαίνεται
      Θα καθαρίσουν τη γη από την ανθρωπότητα;
      Θα εξαπολύσουν την πληγή της Βαβυλώνας;

      Διαγραφή
    2. Οοο,
      Μμμ,
      Συνήθως οι θεοί πέφτουν χαμηλόΤΕΡΑ, όταν οι άνθρωποι παύουν να τους προσκυνούν, και να κάνουν θυσίες προς αυτούς, καθώς με αυτήν την διαδικασία τού δούνε και λαβείν αντλούν ζώσα ενέργεια,,,
      Λέει ο στίχος ότι ο ανθρώπινος ιός ξυπνάει και πρέπει να χειραγωγήσουν,,,
      ///
      ΙΟ Σ
      Άραγε πώς θα επιδράσει ένας ιός στην Τεχνητή νοημοσύνη;;;
      Ποιος είναι ο ιός που ξυπνάει τόν άνθρωπο;;;
      Μήπως στόν στίχο ξέχασαν τό Υ μπροστά από τον ιό;;;
      Βαβέλ
      Ββαελ

      Διαγραφή
  13. Συγχρονικότητα
    ///
    https://www.youtube.com/live/NvNVB-xNQxE?si=jm3BbuGjYeJvVQX1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά τα λέει ο π.Γαβριήλ, μόνο που.. τον ουρανό που πρόκειται να πέσει πάνω στα κεφάλια των Ελλήνων.. ήδη τον ξέρω. Είναι αυτός:
      https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/ekatontades-paranomoi-allodapoi-sta-nisia-tou-aigaiou-kaloun-to-112-kai-to-limeniko-tous-diasozei/

      Διαγραφή
    2. Κάποτε άκουσα ότι Ο Ουρας είναι Ο Φύλακας* ,,,
      Ο νος ξέρεις ποιος είναι.

      Διαγραφή
  14. Συγχρονικότητα
    ///
    https://youtu.be/QCpK4c7oCjM?si=yInhfOWJGLg773hq
    19:23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. https://youtu.be/QCpK4c7oCjM?si=I9zYLpdXnfDWIt4c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχρονικότητα
    ///
    16 Γέφυρες Μπελευ εγκαταστάθηκαν τά τελευταία 6 χρόνια στην Ελλάδα,,,
    Κανάλι Βασίλης Μπαντιδης στην κοινότητα*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5 Έλληνες στον Άδη
    Ανταμώσαν,,,
    ///
    Έλευσις
    https://youtu.be/HppjsfDlM28?si=JYEwNIQJ5C0puQQc
    119 χιλιάδες προβολές πριν 11 έτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σήλεκτρον
    67-87% Άνθρακας, 15% Οξυγόνο, 8.5-11% Υδρογόνο. Το Θείο απαντά σε μικρότερες ποσότητες, 0.26% ως 0.34%, μαζί με 0.5% ανόργανη ύλη.
    ///
    Ι:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χριστέ μου
    Όλοι ψάχνουν σήμερον
    Ερπετοειδη
    Εξωγήινους
    Δαίμονες
    Νεκρούς μέσα στην λάσπη (πηλό)
    Νεκρούς γενικότερα,
    Ενώ εσύ είπες:
    "Άσε τούς νεκρούς να θάψουν τους νεκρούς τους ",,,
    Και γω Χριστέ μου ψάχνω εσένα,,,
    Μέσα σε καρδιές άλλων,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αγαπητέ Κώστα θέλω τό iμειλ σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι στο ιστολόγιο πάνω δεξιά, εκεί που λέει "Επικοινωνία".

      Διαγραφή
    2. Από το κινητό δεν βλέπω τίποτα:-)
      Μετά σου λένε νά επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους,,,
      Σήματα καπνού διαβάζεις;;;
      Φρυκτωρίες;;;
      ///
      Καλή και ευλογημένη ημέρα νά έχουμε!

      Διαγραφή
  21. Αγαπητέ Μιχάλη,

    αποθήκευσα το σχόλιό σου και αποφάσισα να μην το αναρτήσω για λόγους ασφαλείας, επειδή υπάρχουν παντού, εκτός από τις περιπτώσεις ανθρώπων με κακόβουλο πνεύμα κρυμμένο μέσα τους, υπάρχουν λέγω.. και οι ρουφιάνοι - καθώς και άνθρωποι που θέλουν να βλάψουν το μπλογκ μέσω τσακωμών στο χώρο των σχολίων. Κάποιος που έχει προσωπική επικοινωνία με το πρόσωπο για το οποίο μιλάμε, μπορεί να τον ενημερώσει ότι σε αυτήν εδώ την απομακρυσμένη χρονολογικά ανάρτηση υπάρχουν νέα σχόλια που τον αφορούν.
    Κατανοώ πλήρως όλο το σκεπτικό σου. Αν εγώ π.χ. είχα κλέψει κάτι από τον φίλο μου Εργ, και αυτός ουδέποτε δεν το αντιλήφθηκε, στην πρώτη περίπτωση που αυτός θα αναφερόταν στο ζήτημα της κλεψιάς, εγώ θα "τσίμπαγα" και θα τιναζόμουν γιατί έχω τη μύγα.
    Να είσαι όμως αισιόδοξος. Όσο προσπαθεί κάποιος να είναι υπό την σκέπη του Κυρίου, όπως ο φίλος μας, αργά ή γρήγορα θα δεχτεί και το απαραίτητο φάρμακο από τον Κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αλ Ακσα ς
    λ ΑκΑσα ς
    ΑκλΑσας
    06:16

    ΑπάντησηΔιαγραφή