«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Surpriiiiise !!!


Σημείωση Διόδοτου: Περισσότερο από 15 χρόνια, ό,τι τέτοιου είδους άρθρα και αναρτήσεις εμφανίζονται στο διαδίκτυο, το σύστημα αμέσως τα εξαφανίζει ή βάζει το Reuters και άλλα παρομοια μπ@@ρδέλα να το διαψεύσουν, παρουσιάζοντάς το ως απάτη με photoshop ή ότι τα δήθεν ευρήματα είναι καλλιτεχνικές πλαστικές κατασκευές κ.ά. μακακίες, για να μην ξυπνήσει ο κόσμος. Γιατί αυτά τα ευρήματα, όχι απλά ανατρέπουν.. αλλά πετάνε στα σκουπίδια ΟΛΗ την ψεύτικη Ιστορία που έχουμε διδαχθεί όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη από τις αρχές του 19ου αι. έως τώρα. Ευχαριστούμε το φίλο Pananas που μάς παρέπεμψε στο παρακάτω άρθρο.

 Αρχαίος γιγάντιος σκελετός που εντοπίστηκε στο Κράι Καγιέ επιβεβαιώνει τον θρύλο των Νάγκας - ή ίσως όχι..

 


Οι επιστήμονες ανακάλυψαν έναν αρχαίο γιγάντιο σκελετό και τεράστια οστά φιδιού. Πρόκειται για μια εξαιρετική ανακάλυψη, και αν είναι γνήσια προσφέρει αποδείξεις ότι γίγαντες περιπλανιόντουσαν στη Γη στο παρελθόν. Επιβεβαιώνει επίσης τον αρχαίο θρύλο των Ναγκά.

 

Κατά τη διάρκεια ανασκαφών στο σπήλαιο Khao Khanap Nam στην Ταϊλάνδη, μια αρχαιολογική ομάδα έφερε στο φως έναν σκελετό ενός όντος που πιθανότατα ήταν άνδρας και είχε διαστάσεις 5 ή πιθανώς 6 μέτρα. Δίπλα στους σκελετούς υπήρχαν τα λείψανα ενός γιγάντιου φιδιού.

Το KBTV αναφέρει: "Ο επικεφαλής της ανασκαφικής ομάδας όταν του δόθηκε συνέντευξη είπε: "To Krabi είναι η πρώτη επαρχία εντός των συνόρων της Ταϊλάνδης που ανακάλυψε ίχνη ανθρωπότητας. Η επαρχία Κράμπι ανακάλυψε κάποτε το πρώτο απολίθωμα πρωτεύοντος θηλαστικού στον κόσμο. Το Simaopithecus eocaeunus πριν από 35 εκατομμύρια χρόνια.  Παρόλο που ο Simaopithecus eocaeunus δεν θεωρείται πρόγονος του ανθρώπου, η ανακάλυψη αυτή αποδεικνύει ότι η επαρχία Κράμπι και οι περιοχές γύρω από αυτήν είχαν τις εμφανίσεις των homosapiens κατά την Παλαιοζωική Εποχή".

 

Το KBTV πήρε συνέντευξη από τον επίκουρο καθηγητή Niwat Wattanayaporn από τη Σχολή Ελευθέρων Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου Kasetsart, ο οποίος εξήγησε τη σημασία της ιστορίας της επαρχίας Krabi και αυτής της περίεργης ανακάλυψης.


 

Γνωστοί ως άνθρωποι των φιδιών, οι Nagas αναφέρονται στην ινδουιστική μυθολογία. Αυτά τα μυστηριώδη πλάσματα λέγεται ότι ζούσαν σε δύο υπόγειες πόλεις, γνωστές ως Patala και Bhogavati .



Σύμφωνα με το KBTV, "τα λείψανα αυτά είναι σχεδόν πλήρη, με πλήρες κρανίο, θώρακα και οστά ποδιών. Η περιοχή του εντοπισμού είχε αποκλειστεί από την αστυνομία και είχε επαληθευτεί από την αρχαιολογική ομάδα. Εάν ταυτοποιηθεί ως γνήσιο, θα είναι η πρώτη παρατήρηση πλήρους απομεινάριου γίγαντα μετά το τσουνάμι του 2004. Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να παράσχει πλήρη βοήθεια στις αρχαιολογικές εργασίες".
Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι οι αρχαίοι γίγαντες είναι μυθοπλασία, αλλά μην ξεχνάτε τον γίγαντα του Ιλινόις, τον Ρόμπερτ Πέρσινγκ Γουάντλοου που ήταν ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Jan Bartek - AncientPages.com, 17/5/2020





Φορούσες την μάσκα σου και η κρυπτεία του Έλληνα Κανένα έμελλε νά 'ναι η απόσυρσή σου.

Τώρα ποιος άλλος Τιτάνας θα ασχοληθεί με την φάρμα και το γενετικό εργαστήριο..

Ο Κανένας σού την έφερε.

Πολλοί νομίζουν πως είσαι πολύ μακρυά, αλλά εδώ στην Τίρυνθα δεν περιμέναμε να μάς βρούν οι Έλληνες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συσκοτίσουμε λίγο έως πολύ την Ιστορία.

Θα τούς κοροϊδεψουμε στην χρονολόγηση και στην τοπολόγηση, και σε πολλές μετρήσεις, για να σβηστούν τα ίχνη μας..

Και με τις δημοκρατίες μας θα μπορούμε να ονομάζουμε τις ορδές των φονικών μας βιομηχανών.. είλωτες! χαχαχα

Δεν νομίζω να βρεθεί κανείς σε αυτήν την περίπτωση και να καταλάβει το κόλπο.

Τα περί χρονοταξιδιωτών μια χαρά θα πιάσουν σε όλους.

Με τον Κανένα τί κάνουμε...


                                                                                      Κ-Τ 28/12/2019

 

 


 

 


14 σχόλια:

  1. βλέπω ότι τεχνικά οι φωτο είναι ψεύτικες
    διότι ο κύκλος που κάνει το φίδι γύρω από το πόδι του γίγαντα δεν ταιριάζουν
    τα κόκαλα συνδέονται με μαλακότερους ιστούς χόνδρους κλπ δηλ πως μείναν στην θέση τους; θα έπρεπε να διασκορπιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστες παρατηρησεις ..αλλα σχεδον παντα σε ολες τις φωτο που εχουν τραβηχτει ανεκαθεν απο γιγαντες/σκελετους η' απο οτιδηποτε το συμβουλιο των 13 δεν συμφωνει , για να παραμεινουν οσο μπορουν στην επιφανεια κανουν τετοια τεχνασματα .και οποιος καταλαβει καταλαβε .ΣΚΕΛΕΤΟΙ γιγαντων εχουν βρεθει παραπολλοι .Εχεισ δει εσυ κανεναν να εκτιθεται ?Μεχρι και κατι λειψανα ρεπτιλιανων εχουν βρεθει και εκτειθεντο σε βιτρινα μεχρι που καποιοι τα εκλεψαν αχαχχαχαχαχ(κατι τετοια κανει και το σμισθονιαν ).Υπαρχει πολυ υλικο οσο αφορα την κρυπτοζωολογια και την κρυπτοιστορια .Οι χοντροι επρεπε να ειναι λυμενοι , συμφωνω εκτος και εαν πεθανε μεσα σε υλικο που το ακινητοποιησε στιγμιαια .οσο γι ατο αφυσικο της ουρας (μπορει να μην ειναι ουρα αλλα αλλο ειδος που ηταν τυλιγμενο κατα την στιγμη του θανατου)δεν ξερουμε πιο ειναι το φυσιολογικο .μην αποδομουμε αμεσως μιας και οι περισοτερες γνωσεις που υπαρχουν ειναι ηδη αποδομημενες και στοχε υμενες προς το δαρβινιστικο μοντελο το οποιο εχει αποτυχει παταγωδως .

      Διαγραφή
    2. Έτσι φιλε Pananas!
      Μου ηρθε πρωι πρωι σημερα ενας εξυπνάκιας, εντελώς ανώνυμος, να μού την πει με πολύ ύφος.. οτι δεν διαβασα τα σχολια στο βιντεο της αναρτησης. Φυσικά και τα διάβασα και θα με συνέφερε να μην βάλω το βιντεο αν ήθελα παραπλάνηση των αναγνωστων με ψευδείς πληροφοριες. Στο μπλογκ μας υπάρχουν νοήμονες ανθρωποι, που αντιλαμβάνονται τον γενικότερο στοχο της αναρτησης, και οτι μια κατασκευασμενη ανακαλυψη κοντρα στο συστημα, στοχευει να αποκαταστησει την αποκρυψη τετοιων ανακαλύψεων που έγιναν πραγματικά.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    3. Θα έλθει η ώρα που η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία της Γαίας και των ανθρώπων πάνω σε αυτήν ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, θα αποκαλυφθεί. Υπομονή...

      Απλά θα πρέπει ΟΛΟΙ μας να έχουμε προετοιμαστεί για αυτήν την ιστορία και να ΜΗΝ έχουμε παρωπίδες, διότι να είστε βέβαιοι οτι σχεδόν ό,τι γνωρίζαμε ήταν ΨΕΥΤΙΚΟ.

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    4. Καλώς τον πατριώτη από το Ηράκλειο!!!
      Βρε είσαι γάτα!,,,
      Με πέταλα!,,,,
      Νά περνάς από εδώ νά ανοίγεις τα μάτια,,,

      Διαγραφή
    5. Ρε πατριώτη από το Ηράκλειο (σφύριγμα παρατεταμένο) είσαι σοβαρός;;; ήρθες με αυτό το επιχείρημα;;; δηλαδή επειδης όι αρχαιολογοι έσκαψαν σκούπισαν και καθάρισαν την σορό, και είδε το μάτι σου κενό ανάμεσα στα κόκκαλα, ότι ήταν έτσι;;; ότι άνοιξαν μια πλάκα και φάνηκε αυτό ως έχει;;;
      Ρεεεε ξύπνα, δεν υπάρχει κενό,,,, μόνο σέ ιδικες περίπτωσης όπως την δική μου,,, στην καυκα,,,

      Διαγραφή
    6. " σέ ειδικες περιπτωσεις όπως την δική μου,,, στην καυκα "
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
    7. Αμ 'πως,,,
      Αμ έπος Αμ έργον
      Τί θυμήθηκα πάλι,,,
      91β,,, 119

      Διαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ,
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΠΑ ΠΟΛΥΦΗΜΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΓΓΙΞΕΣ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΧΟΡΔΗ ΜΟΥ.
    ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ, ΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΔΟΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΥΦΛΩΣΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΩΠΑ ΠΟΛΥΦΗΜΟ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΕΛΑΟ,
    ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ, ΤΟΝ ΕΚΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΗ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ 30 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,
    31 Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ.
    ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 0,75 ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΙΛΙΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

    ΕΔΩ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
    https://youtu.be/Nc63ZUxEwHg?si=90NbD2ZYLnv7m_ac
    ΕΝΩΔΩΝ : ΤΕΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ [9/7/2023]
    Αναστάσιος Ασημακόπουλος
    1ον. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΟΜΗΡΟΣ
    2ον. ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν είναι αργά,η αρχά, όπως λέει αυτός και όχι άδικα, καθώς οι Αχαιοί είναι οι Αρχαίοι,,,
      Στό 0,65 βάλτο καλύτερα, γω το είχα στο 0,44 ,,,

      Διαγραφή
  3. H ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ , το 10% είναι ορατό ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ & ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ αόρατο ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ .

    https://www.gargalianoionline.gr/%CE%B2%CF%81%CE%AD%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%AF-%CE%B3%CE%B9%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7/


    V P X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βάλε και ένα ψευδώνυμο την επόμενη φορά27 Σεπτεμβρίου, 2023 23:23

    Η ΝΤΠ έχει πει ότι δεν προλαβαίνει να λογοκρίνει όλες τις αλήθειες που βγαίνουν στο διαδίκτυο οπότε για μια αλήθεια, αυτοί παράγουν 15 τέτοια ψέματα (όπως εδώ) και πετυχαίνουν τον αποπροσανατολισμό και την απόκρυψη.
    Συμφωνώ με τα σχόλια του Κώστα και του Pananas αλλά του slash δεν κατάλαβα τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργή σκέψη φίλε μου,
      Η αρχή σκέψη όπως θα έλεγε και ο από πάνω στο 0,65,,,
      ///
      Αυτό είναι ένα πρόβλημα την σήμερον ημέρα, καθώς φαίνεται, να προσεγγίζουμε αυτό που είναι προσιτό στο δικό μας μήκος και πλάτος,,
      Υπάρχει μια καλή προσέγγιση, με καλή ταχύτητα στο 24' πολυακορεστο,,,
      Elias

      Διαγραφή
    2. Σού κάνει αυτό;;;
      Σου κάνει αυτό;;;
      Έχει δύο φορές το φου!
      Δεν το έβαλα και τρίτη φορά γιατί θά σηκωθεί Άνεμος και θά χρειαστεί να ανοίξω πανιά,,,
      Βίρα τής άγκυρες,,,

      Διαγραφή