«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΡΑ-αγριεύουν τα πράγματα.....

 Περισσότερα ΕΔΩ , ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

19 σχόλια:

  1. Μποτίλα στο Πέλαγος26 Οκτωβρίου, 2023 22:53

    ...και σάλπισμα επέλασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος27 Οκτωβρίου, 2023 14:03

      @ zen και ΑΚΜΩΝ
      Κάθε κρίση είναι ταυτοχρόνως και ευκαιρία. Αυτό ακριβώς σημαίνει και ο όρος, δηλώνοντας ότι οι εξελίγεις έφθασαν σε ένα κρίσιμο σημείο. Η καμπή των εξελίξων που ακολουθεί μετά από ένα κρίσιμο σημείο, δεν μπορεί να είναι εκ προοιμίου δεδομένη, αλλά, ως διεπόμενη από ένα σύμπλεγμα περισσότερων παραγόντων, θα κριθεί από την διαπάλη τους. Και σε αυτό θεωρώ, ότι πρέπει να συγκεκτρώσουμε την προσοχή, αλλά προπάντων το φρόνημα και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας.
      Το σχόλιο που προηγείται, δεν αποσκοπεί σε αμφισβήτηση τού σχολίου τού φίλου zen, αλλά σε συμπλήρωση και εξειδίκευσή του, γι αυτό έκανα χρήση τού συνδέσμού "και".
      Όσο αφορά την αφύπνιση, στην οποία αναφέρεται ο zen, αυτή ισχύει μεν, αλλά μόνον εν μέρει. Διότι, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία, ότι οι ζοφερές εξελίξεις που θα επέλθουν, θα παρέχουν ευκαιρία για να αφυπνισθούν εκατομμύρια άνθρωποι, μέσω μιας άνευ προηγουμένου συνειδησιακής δόνησης πολλών ρίχτερ, ένας σημαντικός αριθμός ανθρώπων ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ ΗΔΗ. Και επειδή αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι μόνον μενομένα πρόσωπα, αλλά οργανώνουν και κατευθύνουν δομές τεράστιας ισχύος, ισχύει ακριβώς αυτό, που συμπλήρωσε ο zen στο δεύερο σχόλιό του, διότι ο εν λόγω φίλος συγκαταλλέγεται μεταξύ αυτών που προάγουν πολύ γόνιμους σχολιασμούς. Στην παρατήρησή του, ότι "...εάν γίνεται επέλεση δεν γίνεται από αυτούς", θεωρώ, ότι δεν χρειάζεται το "εάν" στην πολύ ορθή επισήμανσή του, διότι, ενώ φαινομενικά φαίνεται να επελεύνουν οι δυνάμεις τού Αρμαγεδωνισμού, οι ενέργειες τους αποτελούν την τελευταία, απεγνωσμένη και καταδικασμένη εκ των προτέρων απόπειρά τους, να επιβάλλουν την καταστροφή τού πλανήτη. Αυτοί που βρίσκονται εν τέλει σε επέλαση εδώ και καιρό, είναι η συμμαχία των Αντιδυνάμεων ενάντια στην καμπάλ, η οποία, όπως έχω αναπτύξει σε προηγούμενα κείμενα, έχει δομήσει και προωθήσει ένα άκρως ευφυές σχέδιο, για την αποτροπή τού αρμαγεδωνισμού, την διάσωση τού πλανήτη και την πλήρη εξουδετέρωση τής καμπάλ. Πλην όμως, η ανάπτυξη αυτού τού σχεδίου, μέχρι την τελική του φάση που βιώνουμε από εδώ και στο εξής, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την σύμφωνη συγκατάβαση της μεγάλης πλειοψηφίας τού παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή η αναγκαιότητα όμως καθιστά αναπόφευκτο, το να δοθεί η δυνατότητα στην καμπάλ, να αποκαλυψει ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την έσχατη συνέπεια των ζοφερών της σχεδιασμών, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Ο ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΗΣ, που είναι η εφαρμογή πυρηνικών όπλων σε ευρεία κλίμακα, ώστε να επέλθει μέσω όσων ακολουθούν ένας συγκλονισμός τής συνεήδησης, όσων δεν έχουν αφυπνιστεί μέχρι τώρα, αλλά μπορούν να αφυπνιστούν.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    2. Μποτίλια στο Πέλαγος27 Οκτωβρίου, 2023 14:59

      Συνέχεια προηγούμενου...

      Ο έξοχος δημοσιογράφος κύριος Κωνσταντακόπουλος στην άκρως σημαντική παρουσίασή του στο ΜILITAIRE, που προβλήθηκε εδώ σε προηγούμενη ανάρτηση, προβαίνει σε μια εξαιρετική ανάλυση όσων αφορούν τις συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή, η οποία όμως δεν παύει να έχει πολιτικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι αυτός είναι δημοσιογράφος. Η πολιτική ανάλυση μπορεί να θέτει σε κίνηση σημαντικότατα δεδομένα, τα οποία είναι ισχυρά φορτισμένα από ενεργειακής πλευράς, και μπορούν να προσφέρουν σημαντικότατη αφύπνιση σχετικά με τα επί μέρους. Πλην όμως, το όλον δεν είναι απλό άθροισμα των μερών του. Η πολιτική ανάλυση είναι μια υψηλών προδιαγραφών μεθοδολογία, αλλά αποτελεί ένα είδος αναλυτικής στύσεως, η οποία αδυνατεί να φθάσει στον συμπερασματικό οργασμό, τον οποίον επιτυγχάνει μόνον η επιστήμη τής συνωμοσιολογίας. Η πολιτική, επειδή δεν φθάνει στο να μπορεί να επισκοπεί την εν τέλει αφετηρία τής όλης προβληματικής, αποδίδει την αιτία στα αποτελέσματα, που είναι σε θέση αμαμφίβολα καλώς και ευκρινώς να εντοπίζει, ενώ όμως είναι ορθόν, να αποδίδονται τα αποτελέσματα στην βασική και στοιχειώδη αιτία. Έτσι, ο κύριος Κωνσταντακόπουλος αποδίδει τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρηνικής σύγκρουσης στην προωθούμενη εθνοκάθαρση, που επιβάλουν το ισραήλ και οι δυτικοί στην Παλαιστίνη. Ενώ, αντιθέτως, η προωθούμενη εθνοκάθαρση αποτελεί ΜΟΧΛΟ για την επιβολή τού Αρμαγεδώνα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των εωσφοριστών.
      Το σωτήρια παρήγορο στην όλη διαδικασία, είναι ότι ο κεντρικός πυρήνας των Δυνάμεων που αντιμάχονται τούς αρμαγεδονιστές, έχει εντρίψει στην συνομωσιολογία από τα γεννοφάσκια του. Την έχει αναπτύξει ενδελεχώς, την έχει εμπεδώσει ακραιφνώς και έχει βγάλει τα απαραίτητα συμπεράσματα, ώστε να μπορέσει να αναπτύξει μια δέσμη αποτελεσματικών μέτρων ενάντι στην επιβολή αρμαγεδονισμού, κυρίως μελετώντας σε βάθος και αξιοποιώντας τις πληροφορίες από την επιστολή τού Άλμπερτ Πάικ εν έτει 1871, αλλά πριν απ' όλα έχοντας εγκύψει πάνω σε έργα Ελληνων Κλασσικών, κάποια από τα οποία δεν είναι δημοσίως προσβάσιμα. Όσοι περιφερόμεθα ως καλοθελητές τής μελέτης και τής προβολής τής συνομωσιολογίας στο διαδίκτυο, δεν είμαστε παρά γατάκια, μπροστά στους ογκόλιθους τής συνομωσιολογίας, που οργανώθηκαν από τον Μυστικό Κύκλο των Πλατωνιστών, που έδρασε συγκαλυμμένος με στόχο την σωτηρεία τής ανθρωπότητος στην πορεία των αιώνων. Εμείς, αφουγκραζόμενοι κάποιες ψηφίδες, που καταφέρνουμε να αρπάξουμε με κόπο και αποτεινόμενοι στην Χάρη των Προγόνων μας, προσπαθούμε να συνθέσουμε μια εικόνα, η οποία θα μπορούσε να είναι χρήσιμη στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων από την βάση τής κοινωνίας, ώστε και αυτός ο σημαντικός παράγων να ανταποκριθεί στις προκλήσεις, δεδομένου ότι δεν επιθυμούμε να αρκεστούμε στο "enjoy the show", το οποίον ούτε σόου είναι, ούτε μπορεί να παρέχει άλλη απόλαυση, από την επίγνωση, ότι οι προσπάθειές μας εντάσσονται σε ένα διεθνές μέτωπο πολύ μεγάλης ισχύος.

      Συνεχίζεται...

      Διαγραφή
    3. Μποτίλια στο Πέλαγος27 Οκτωβρίου, 2023 22:20

      Συχνά προξενήθηκε η εντύπωση, ότι οι αρμαγεδωνιστές κερδίζουν επί μέρους μάχες στην πορεία τού χρόνου. Όμως αυτό ήταν απατηλό, διότι οι Δυνάμεις που τούς αντιμάχονται, είχαν προσανατολιστεί σε δυο βασικούς στόχους. Στην διάσωση τού βασικού πυρήνα των δυνάμεών τους, πέραν τού μερικού κόστους που υφίσταντο κάθε φορά και στο να κερδίσουν τον πόλεμο με την τελική τους επικράτηση.
      Αυτή η πραγματικότητα αφορά ακόμη εντονότερα την τρέχουσα, ξέφρενη επίθεση των αρμαγεδωνιστών, που καταγράφει την πλήρη απόγνωσή τους και το αδιέξοδο, στο οποίον έχει περιέλθει το θηρίο, πριν δεχτεί το τελειωτικό κτύπημα. Μέχρι σήμερα, κάθε βήμα που αυτό κλιμακώνε, το έφερνε πιο κοντά στην παγίδα, που οι Αντιδυνάμεις, χωρίς να υπολογίζουν την καταβολή τού τεράστιου δικού τους κόστους, έστηναν με σύνεση, ευστροφία και απόλυτη μυστικότητα, παίρνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα για τον αποπροσανατολισμό τού θηρίου. Αυτό, ξιπασμένο από μια πλασματική ψευδαίσθηση παντοδυναμίας, έπλεκε την τριχιά, που νόμιζε ότι με αυτήν θα απαγχονήσει την ανθρωπότητα, αλλά έχει περάσει η ίδια ήδη στον σβέρκο της.
      Μπορεί με βεβαιότητα να ειπωθεί, ότι στην επερχόμενη νέα ανθρωπότητα, που προβάλλει ως φως μέσα στο τούνελ, δεν θα χωρέσουν στημένα στρατόπεδα μακελέμματος τού περίγυρού τους, όπως το δήθεν “κράτος” των αρμαγεδονιστών, ούτε ανθρωποχασάπηδες σιωνιστικού ή ισλαμοφασιστικού τύπου, ή “πολιτισμένων” δουλεμπόρων δυτικής κοπής. Μέχρι όμως να προβάλλει αυτή η Μεγάλη Αλλαγή, θα υποχρεωθεί η ανθρωπότητα να καταβάλει ένα ζοφερό κόστος. Για αυτό όμως ευθύνεται η ίδια, διότι αυτό το κόστος είναι το τίμημα για την αναπόφευκτη συνειδησιακή της μετάνοια. Άρα, για να διατυπώθεί ένα συμπέρασμα που μάς αφορά άμεσα, κάθε δική μας προσπάθεια για αφύπνιση, μπορεί να σώσει ζωές και να ματαιώσει μεγάλες ποσότητες δακρύων.

      Διαγραφή
  2. Αν γινεται επελαση δεν γινεται απο αυτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και από ποιους γίνεται ;;;
      Έλα να παίξουμε την κολοκυθιά!
      :-)
      Σ' Αλ πισμα

      Διαγραφή

  3. https://m.youtube.com/watch?v=gHsIBY7nVlM

    ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ...... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περ/άσματα=728
    Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ=728
    ΑΛΜΥΡΑ ΝΕΡΑ=728
    ΔΙΟΔΟΤΟΣ=728
    ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ=728
    ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ=728 (23+23)
    ΠΥΛΕΣ ΑΔΗ=728

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περ/άσματα=728
    ///
    Ή θέση από το 7 στο 2 και έπειτα στο 8
    ///
    7 αριστερά 2 δεξιά 8
    7/18/21
    2+3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επτά αριστερά δύο δεξιά οκτώ=2847
    ///
    ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝθΡΩΠΟΤΗΤΑ=2847
    ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ=2847
    ΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΧΤΥΠΑΣ=2847
    ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟΣ θΟΡΥΒΟΣ=2847
    ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΧΞΣ=2847
    Ο ΒΙΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ=2847
    ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ=2847
    ΦΟΒΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ θΕΟ ΣΟΥ=2847

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στον πόλεμο του 1948 εκατοντάδες παλαιστινιακά χωριά ερημώθηκαν, οι κάτοικοί τους δολοφονήθηκαν, εγκλήματα λεηλασιών, βιασμών και δολοφονιών διαπράχθηκαν από τις δυνάμεις εισβολής της Ανατολικής Ευρώπης. Αυτή είναι η ιστορία ενός από αυτά, της Ταντούρα, της Χάιφα, της Παλαιστίνης και γιατί το "Nakba" είναι όρος ταμπού στην ισραηλινή κοινωνία.

    Tantura (2022 Documentary) [Engsub]

    https://www.bitchute.com/video/Hr7zCWiWGppQ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://youtu.be/HeCngHlAELY?si=v1nA4qUwMeIhRGUK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυνάμεις εκατέρωθεν
    Δισδι/άστατη κρίση
    Τρεις και ο κούκος
    ///
    Όλα παίρνουν τόν χρόνο τους,
    Άλλωστε αυτός είναι ένας ΙαΤρος
    Μέσα σε εκρηκτικές καταστάσεις,
    Που δημιουργούνται μέσο ενός ελάσματος, με μία σκανδάλη.
    Δυνάμεις γύρω από ένα άξονα που εφαρμόζονται επάνω του σαν τής ακτίνες που σχηματίζουν μία περιφέρεια μέχρι το κλείσιμο ενός κύκλου.
    Πόσες ακτίνες φτάνουν για να σχηματίσουν έναν κύκλο περιφερειακά από τόν άξονα, πού θα γίνει ένας Τροχός που θα τεθεί σε κίνηση διανυσματική;;;
    Τρεις;;;
    Και ό Κούκος ποιος είναι;;;
    Τρισ/διάστατη
    ///
    Αρχής "vehere"
    20:44

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΆν μου επιτρέπεις, καλέ μου συνχειριστά πτυοσκαπάνης,
      η ζάντα μου (οί ζάντες, 4 είναι) είναι "πεντάκτινη", 16’’ καί λειττουργεί περίφημα.
      Όπου φτουράει, μπορεί δηλαδή, τσουλάει καί μέ κουβαλάει, ενίοτε οικογενειακώς, μέ υπέρβαρα ψώνια, ακόμη καί μέ οικοσκευή για φοιτητή.
      Έχει όμως ένα «κουσούρι» ... είναι ντουραλουμίνια.
      Νά 'σαι πάντα καλά καί τσίλια στά γκρέμια!

      Διαγραφή
    2. Αντευχομαι αγαπητέ Συνάδελφε!
      Ενδιαφέρον ζήτημα η 16"
      ///
      Συγχρονισμός

      Διαγραφή