«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

💥 AΘΗΝΑΙΟΙ !!!!!, Κάνετε την αρχή να αρχίσει να ξηλώνεται το Μητσοτακέικο από την Ελλάδα !!! - 💥 ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ !!!!!, Μην υπακούσετε στην "αποχή" που προτείνει το ΚΚΕ, Ψηφίστε Δούκα να απαλλαγεί η πόλη μας από το μιζο-αδιέξοδο.

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ

18 σχόλια:

  1. Ξένος στον τόπο του13 Οκτωβρίου, 2023 16:22

    Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη.
    Το βλαμμένο της Ντόρας θέλει να γεμίσει την Αθήνα με ρουφιανοκάμερες και να επιβάλλει woke agenda πρασινοανάπτυξης-εντομοφαγίας.
    Ο άλλος είναι ένα τσουτσεκι που εφαρμόζει agenda WEF και θέλει να σας μαντρωσει σε πόλη-φυλακή των 15 λεπτών.
    Προσέξτε ποιους υποστηρίζετε και τι υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ: ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΌΒΛΑΚΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ, ΑΛΛΆ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Ξεκάθαρα η Κυριακή είναι δημοψήφισμα κατά του Μητσοτακισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μποτίλια στο Πέλαγος13 Οκτωβρίου, 2023 21:23

      ΄Ένα ρυπαρό, αντιλαϊκό και ξεπουλημένο καθεστώς, φροντίζει να ενσωματώνει τα δημοψηφίσματα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, στην στρατηγική του. Ας μην ξεχνάμε το δημοψήφισμα τού 2015 τού χαφιέ τσίπρα και τού συνασπισμού κοπράνων. Είμαι πάντοτε υπέρ τής ψήφου, όταν οι ψηφοφόροι προσέρχονται με καπαρντίνες, που έχουν μεγάλες, πολύ μεγάλες τσέπες.

      Διαγραφή
    2. ''Ξεκάθαρα η Κυριακή είναι δημοψήφισμα κατά του Μητσοτακισμού.''

      ... Με τον Όρο ότι η S.L. Θα Επιτρέψει, κατά Παραχώρησή Της, Να βγει
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ προς τα Έξω — Εφικτό Ή Ανέφικτο; Θέμα Οπτικής Γωνίας...

      Ν.Β.


      Διαγραφή
  3. Μποτίλια στο Πέλαγος13 Οκτωβρίου, 2023 20:19

    Ανέκαθεν τήρησα σχολαστικά την πρακτική, να μην παρεμβαίνω προεκλογικά με προτάσεις παραίνεσης ή αποτροπής στις επικείμενες επιλογές των συμπατριωτών μου, ως μόνιμος κάτοικος εκτός Ελλαδικού χώρου. Αντιθέτως, μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων σπεύδω να τοποθετηθώ κριτικά σε αυτά.
    Στα πλαίσια αυτής τής επιλογής, δεν προτίθεμαι να τοποθετηθώ, είτε προτρεπτικά, είτε αποτρεπτικά στην συγκεκριμένη πρόταση τού ιστολογίου ευκαίρως ακαίρως λόγω θέσεως. Πλην όμως, κατανοώ πλήρως την άκρα απέχθεια παντός εχέφρονος και μη διαπλεκόμενου ανθρώπου απέναντι στο αυτιστικό σούργελο τής οικογένειας βρικολάκων. Επί πλέον, αποδέχομαι πλήρως ως μελετητής τής στρατηγικής, τις επιλογές σκοπιμότητος, προκειμένου να επιτευχθούν ενδιάμεσες στοχεύσεις και φρονώ, ότι όταν αυτές αποτελούν σκόπιμα βήματα σώφρονος τακτικής, μπορούν να μην παραβιάζουν ζητήματα αρχών, έστω κι αν στηρίζονται στην θεωρία “τού μικρότερου κακού” και να μπορούν να είναι αποδεκτές και σκόπιμες.
    Πέραν αυτού, παρόλο που έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, έχοντας ζυμωθεί με το πεπρωμένο αυτής τής πόλης και τρέφω αγάπη γι αυτήν στα πλαίσια μιας αδιάκοπης εσωτερικής ταύτισης, επιθυμώ να στρέψω την προσοχή, ως αποφασισμένος συνωμοσιολόγος, πάνω από το δικό της πεπρωμένο σε σχέση με την αυριανή εκλογική διαδικασία και να εστιάσω στην “μεγάλη εικόνα”. Εφαρμόζοντας τις δυο πάγιες αρχές τής συνωμοσιολογίας, που καθορίζουν ως πρώτο την μετάβαση από τα γενικότερα στα ειδικά και στα επί μέρους και ως δεύτερο, ότι οι υποχθόνιοι συνωμότες δεν αποκαλύπτουν ποτέ τις πραγματικές τους επιδιώξεις και στοχεύσεις, αλλά στις πλείστες των περιπτώσεων επιδιώκουν συγκαλυμμένη επιβολή ψευδών εντυπώσεων, επιθυμώ να εντάξω την εκλογική διαδικασία στην Αθήνα στο συνολικό κάδρο των επαναληπτικών εκλογών ανά Ελλάδα.
    Θεωρώ ορθή, αν όχι και αυτονόητη, την εκτίμηση στην αρθρογραφία στην οποία παραπέμπει η ανάρτηση, ότι η αποχή που αναμένεται να καταγραφεί αύριο στον Δήμο Αθηναίων, πρόκειται να είναι ποιοτικά μικρότερη από την αποχή στον πρώτο γύρο, εκτιμώντας την απέραντη οργή τής συντριπτικής πλειοψηφίας των δημοτών απέναντι στο αυτιστικό έκτρωμα, ώστε να είναι αναμενόμενο αυτοί να επιλέξουν το “μικρότερο κακό”, με στόχο την με κάθε παρεχόμενο μέσον απαλλαγή από τα απροσμέτρητα ξόανα. Πλην όμως, το ερώτημα που προκύπτει, αφορά την αναγνώριση και αποδοχή τού αναμενόμενου εκλογικού αποτελέσματος υπέρ τού Δούκα, εφόσον έχει καταγραφεί με αδυσώπητο τρόπο η πρακτική μόνιμης και ακατάσχετης καλπονοθείας από το καθεστώς.
    Παρά την μόνιμη πρακτική καλπονοθείας, που εφαρμόζεται ακατάσχετα, θεωρώ ως πλέον πιθανή εκδοχή την κατίσχυση τής εκλογικής υπεροχής τού Δούκα και την μεταβίβαση τής Δημαρχίας σε αυτόν. Μια τέτοια εξέλιξη στον σημαντικότερο από πλευράς γοήτρου και συμβολισμών Δήμο τής χώρας, εάν ιδωθεί από στενή φωτογραφική σκοπιά, συνεπάγεται ένα άκρως ευαίσθητο πλήγμα στην εικόνα ψευδούς παντοδυναμίας, που πασχίζει να υποβάλλει το καθεστώς. Το ερώτημα που προκύπτει από μια τέτοια, τουλάχιστον από εμένα αναμενόμενη εξέλιξη, είναι για ποιον λόγο θεωρεί σκόπιμη την αποδοχή μιας τέτοιας τακτικής ήττας το κατεστημένο και με πιο τρόπο μπορεί αυτή η αναδίπλωση να εντάσσεται στον στρατηγικό σχεδιασμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μποτίλια στο Πέλαγος13 Οκτωβρίου, 2023 21:13

    Συνέχεια προηγούμενου...

    Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι μια αναμενόμενη ήττα τού σούργελου, θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση. Και αυτήν την αίσθηση υποψιάζομαι έντονα, ότι θα επιχειρήσει το καθεστώς να εκμεταλλευτεί ως προπέτασμα καπνού, για να αποπροσανατολίσει καλύπτοντας την βασική της στρατηγική επιλογή, που δεν αφορά τον Δήμο Αθηναίων. Όπως λέμε στο σκάκι, θυσιάζεται το άλογο για να σωθεί ο βασιλιάς.
    Όπως έχει γραφεί κατ' επανάληψη, οι αντινατιβιστές προωθούν γενοκτονία και εθνοκάθαρση στον Ελλαδικό χώρο. Οπωσδήποτε, η Αθήνα αποτελεί κέντρο από πολλές πλευρές, πχ. διοικητικές, από πλευράς συγκέντρωσης πληθυσμού, συγκοινωνιακών κόμβων, πολιτιστικών δραστηριοτήτων, έδρας των μαζικών μέσων κλπ. τού Ελλαδικού χώρου. Πλην όμως, μια μεγαλούπολη – ζούγκλα, πέραν τής όποιας υπερσυγκέντρωσης δομών και διαδικασιών που αυτή περιλαμβάνει, επιτελεί από την σκοπιά ενός ζωτικού χώρου, από τον οποίον εξαρτάται η επιβίωση των κατοίκων τής σύνολης χώρας, ένα τελείως τριτεύοντα παράγοντα. Πρόκειται για ένα υπερσυγκεντρωτικό υδροκέφαλο, που η εν τέλει λειτουργική του αξία είναι μηδαμινή, εάν όχι ανύπαρκτη. Πυλώνες επιβίωσης μιας χώρας είναι οι περιοχές, στις οποίες βρίσκεται συγκεντρωμένη η βιομηχανική παραγωγή, η γεωργική παραγωγική και οι μονάδες εθνικής άμυνας, ή έστω η λεγόμενη “τουριστική βιομηχανία”. Δεδομένου, ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει πλέον άξια λόγου βιομηχανική παραγωγή και οι μονάδες τυποποίησης αγροτικών προϊόντων βρίσκονται πλησιέστερα στους χώρους παραγωγής, ενώ τους μηχανισμούς τής άμυνάς της έχει εξουθενώσει εκουσίως σε πολύ ευαίσθητο βαθμό το καθεστώς, με τον συστηματικό αφοπλισμό των νησιών, την πλήρη καταστροφή τής αεροπορίας στρατού, την πυρπόληση πολεμοφοδίων και την μεταφορά τους σε πεδία μαχών στο εξωτερικό (βλέπε και σύγκρουση τραίνων στα Τέμπη) ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΩΝ.
    Από τα ανωτέρω προκύπτει, ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας και η επιβολή τού Αγοραστού με κάθε αθέμιτο μέσον αποτελούν τον στρατηγικό στόχο των αυριανών εκλογών των αντινατιβιστών. Το άσβεστο μίσος των Θεσσαλών για όσους κατέστρεψαν τούς μηχανισμούς συγκράτησης των υδάτων είναι σαφώς δεδομένο. Όποιος θεωρεί, ότι η επιβολή τού Αγοραστού στην περιφέρεια, με στόχο την τελειωτική της καταστροφή, μπορεί να γίνει με άλλο τρόπο πλην τής καλπονοθείας, κακώς μπαίνει στον κόπο να διαβάζει μακροσκελή σχόλια όπως αυτό. Αυτή η καλπονοθεία είναι επόμενο να επιφέρει μια άνευ προηγουμένου αγανάκτηση στα θύματα αυτής τής πολιτικής. Και αυτά τα θύματα δεν περιορίζονται σε όσους έχασαν τα σπίτια τους, τις καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές μονάδες τους. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 700.000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΕΙΝΑ. Άρα το καθεστώς χρειάζεται τον αντιπερισπασμό μιας θεαματικής ενέργειας, ώστε να πείσει ότι δεν μεθοδεύεται καλπονοθεία. Αυτό που απασχολεί πρώτιστα την καμπάλ, είναι ο αριθμός των νεκρών και όχι οι καρέκλες. Αυτές αποτελούν τον μοχλό, για την επίτευξη τού κύριου στόχου.
    Εύχομαι τα καλύτερα στους Δημότες τού Δήμου Αθηναίων, την επιλογή των οποίων δεν αποσκοπώ στο ελάχιστο να επηρεάσω. Σέβομαι τις ανησυχίες τους και την όποια τακτική ακολουθήσουν στις κάλπες. Αυτό, για το οποίο προειδοποιώ άπαντες, είναι να μην χάσουμε την συνολική εικόνα από την προσοχή μας. Μπορεί η Αθήνα, εκεί που την έχουν καταντήσει, να είναι ένα μεγάλο χωριό. Όμως, εάν επικρατήσει στους Αθηναίους η νοοτροπία τού αρχοντοχωριατισμού, θεωρώντας τον αφαλό τους κέντρο τού κόσμου, θα πάψει να έχει αξία η διαπίστωση τού Χένρυ Μίλλερ, ότι “οι πέτρες δοξολογούν στον Ελλαδικό χώρο”. Διότι οι πέτρες δεν τρώγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μποτίλια στο Πέλαγος13 Οκτωβρίου, 2023 23:00

    @ NB.
    Κάποιοι επιτρέπουν στην ΑΛΗΘΕΙΑ να βγει προς τα έξω, με στοχο να σοκάρουν τούς άλλους, επειδή η αλήθεια είναι γυμνή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑ-ΦΟΎΦΟΤΟΣ13 Οκτωβρίου, 2023 23:32

    ψηφιζουμε δουκα με το εξης σκεπτικο
    ειναι ακομα χειροτερος απ τον μπακογιανη, μισελλην υπερ των λαθρο, τον υποστηριζουν ολοι οι αντιφα αναρχοκομουνιστες ζαιοι, ανταρσυα λαθρο κλπ
    οποτε στις μεθεπομενες εκλογες ισως βγει κατι καλυτερο μετα την αγανακτηση αηδια ξυπνημα και αγωνα του λαου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.."ΚΑΡΑ-ΦΟΥΦΟΤΟ"
      Δεν γνώριζες ότι σε όλα αυτά που έγραψες, πρωτεργάτης είναι έτσι κι αλλιώς ο ίδιος ο μπακόβλακας ο μισέλληνας, όπως ήταν και η καμίνω; (υπερ των λαθρο, τον υποστηριζουν ολοι οι αντιφα αναρχοκομουνιστες ζαιοι, ανταρσυα λαθρο κλπ). Μάλιστα εφάρμοσαν την ατζέντα επί χρόνια κάνοντας την Αθήνα μπ@@ρδέλο και εγκληματική. Οπότε τί περισσότερο νομίζεις ότι θα κάνει ο Δούκας; Απλά θα συνεχίσει την ίδια μανιέρα (αν και θα τελειώσουν όλοι τους σύντομα). ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟΥ.
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...

      Διαγραφή
  7. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΟΥΚΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ... ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.. ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ... ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ... ΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.... Η SINGULAR LOGIC ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΦΑΓΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ" ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ!!!!! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΚ ΑΝΕΥ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ... ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟΥΣ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΣΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΟ... ΑΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ... ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ... ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΝΙΚΟ ΜΟΥ,
      ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!
      ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ.

      Διαγραφή
  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    https://citoyen-sade.livejournal.com/32385.html?utm_source=3userpost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εαν οι αθηναιοι ξαναψηφισουν ντορη, ειναι αξιοι της μοιρας τους...τους το λεει καταμουτρα ο μπακομαλακας σαβουρογαμικος ..΄΄΄΄΄΄το παθημα δεν θα γινει μαθημα΄΄΄΄τι θα γινει ρε μαλακα;;;; σανο για τους βλαχοαθηναιους...βοδιαααααα.....εμεις τον μπλε που ειχαμε τον στειλαμε για πι πι του απο την πρωτη κυριακη....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πως αντέδρασε Το ΜARMOT όταν –κάνοντας πλάκα– τού' πα ότι ''Ο Ντορογιός είναι Ιδανικός Δήμαρχος Αθηναίων'', με το Σκεπτικό πως ''Ζώο είναι, θα το ''φάει'';
    Αμ έλα που δεν ήταν καθόλου Έτσι! Ποιός είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε!

    https://www.youtube.com/shorts/lgfvQ4_9raI

    Βλέποντας μετά, μαζί με τον κτηνίατρο, το βίντεο που τράβηξα με το ''κινητό'' μου τηλέφωνο, ο γιατρός μου είπε πως, αφού ορθώθηκε απειλητικά και ούρλιαζε σε έξαλλη κατάσταση, έγινε στήλη άλατος κεραυνοβολημένο από βαριά εγκεφαλικά και εμφράγματα, τα οποία –ευτυχώς– και ξεπέρασε.
    Δίκην Ηθικού Διδάγματος: Ούτε για Αστείο, Ούτε σε Ινδικό Χοιρίδιο...

    Ν.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή