«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Καλημέρα !!!

 
 Σταμάτης Σπανουδάκης - Τα χρώματα της Ίριδος (1978)

 https://www.youtube.com/watch?v=cttZBcPxb_k


 

 

15 σχόλια:

  1. Τις καλημέρες μου Φίλε.

    Πραγματικά πολύ ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ο Σπανουδάκης. Σε μια ελεύθερη Ελλάδα, θα τον ήθελα Υπουργό Πολιτισμού. Μέχρι τότε ΚΑΛΩΣ δεν βγαίνουν μπροστά οι πραγματικά ΑΡΙΣΤΟΙ. Και ευτυχώς είναι πολλοί !!

    Ευχαριστούμε και για την ανάρτησή σου απο τη συναυλία του.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σ ολες τις ευγενικες και καθαριες Ελληνικες ψυχες απανταχου στον πλανητη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάζοντας σημερινές "ειδήσεις" στο διαδίκτυο, μου ήρθε μια "φλασιά", σχετικά με το αμέρικα, απο όπου θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    Ρε λές ο DJT να πεί ξαφνικά οτι αποχωρεί απο υποψήφιος με τους ρεπουμπλικάνους και να συμπράξει με τον Κέννεντυ που κατεβαίνει ανεξάρτητος ; Φαντάζεστε Τράμπ και Κέννεντυ να κατεβαίνουν ΜΑΖΙ, άσχετα ποιός θα είναι πρόεδρος και ποιός αντιπρόεδρος ; Πόσο ποσοστό πιστεύετε οτι θα πάρουν ;

    Μιλάμε για κίνηση μάτ !!!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ Άσχετο με την παρούσα ανάρτηση και ζητώ συγγνώμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει αγόρι μου, για το άσχετο του σχολίου. Έχω κι εγώ κάτι άσχετο, και μάλιστα ευχάριστο! Κοίτα:
      https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/tipota-den-exei-teleiosei-ston-dimo-athinaion-i-megali-apoxi-tou-a%ce%84gyrou-fovizei-ti-nd-gia-to-apotelesma-tou-v%ce%84gyrou/
      Μού φαίνεται ότι θα αρχίσω και να προσεύχομαι, για να ξηλωθεί όλη η βρωμοοικογένεια!

      Διαγραφή
    2. Το είδα και στην Ολυμπία με γραφήματα :
      https://www.olympia.gr/1565496/politiki/dimoskopisi-anatropi-sto-dimo-tis-athinas-ti-deichnei-i-megali-dimoskopisi-tis-real-polls-gia-to-kontra/

      Κυριακή κοντή ΓΙΟΡΤΗ χα χα χα

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  4. http://trelogiannis.blogspot.com/2023/10/tv100.html

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το είπε ο εργοδότης Παρασκευή και 13 αναμένεται κάτι να γίνει στην Γαλλία με τα μουσλιμζ και έγινε
    Ιωάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.capital.gr/diethni/3743498/gallia-epeisodia-sto-parisi-se-filopalaistiniaki-sugkentrosi/

      Διαγραφή
  6. Στη Γάζα η μόνη επιλογή είναι πως θα πεθάνεις! Ο Θ. Ευτυχίδης εξηγεί τον κύκλο του αίματος

    https://youtu.be/wj90lB0ZJ7g

    Ο διεθνολόγος Θρασύβουλος Ευτυχίδης ,έζησε και δούλεψε στην Λωρίδα της Γάζας. Απεγκλώβιζε ορφανά παιδιά, τα οποία μετέφερε στην Αίγυπτο. Τα όσα περιγράφει από την εμπειρία του δεν συγκλονίζουν μόνο αλλά κυρίως εξηγούν πολλά απ΄ όσα δεν καταλαβαίνουμε για τον κύκλο του αίματος, της απάνθρωπης βίας ,του μίσους που γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Στη Λωρίδα της Γάζας για ένα θέμα έχει επιλογή: πως θα πεθάνεις ,ίσως και το επόμενο 24ωρο: από ισραηλινά πυρά ή από τα εκρηκτικά με τα οποία έχεις ζωστεί.

    Η ανάλυση του κ.Ευτυχίδη είναι περισσότερο κατάθεση ψυχής. Γι ΄ αυτό και είναι πολύ πιο χρήσιμη για να κατανοήσουμε όσα πιθανόν θεωρούμε αδιανόητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μεγάλη παγίδα πέφτουν πολλοί φίλοι Εθνικιστές και παίρνουν θέση υπερ Ισραήλ, λόγω αντιισλαμισμού και λόγω Τουρκικής απειλής.
    α) Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια εναντίων της Τουρκίας. Δεν θέλουμε.
    β) Οι Σιωνιστές, έχουν βλέψεις για την Κύπρο που είναι Ελληνική.
    γ) Το ν' αντιμετωπίσεις ένα μελλοντικό επεκτατικό Ισλάμ, είναι ένας διαχειρίσιμος πόλεμος, όπως ήταν όλοι οι ανοιχτοί πόλεμοι.
    δ) Το να ξεφορτωθείς το Σιωνιστικό σύστημα, που μάχεται παρασκηνιακά εναντίων σου, είναι πρόβλημα, γιατί δεν μπορείς να βγεις μ' ένα ΑΚ και ν' αρχίσεις να θερίζεις δυστυχώς.

    Γι' αυτό λοιπόν, ξεκολλάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή