«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ισραήλ-Παλαιστίνιοι:Το εγχειρίδιο του συστημικού δημοσιογράφου


 

Ακολουθούν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να έχουμε κατά νου όταν παρακολουθούμε το JT το βράδυ. Όλα τότε γίνονται απλούστερα.

 

Κανόνας νούμερο 1: στη Μέση Ανατολή, είναι πάντα οι Άραβες που επιτίθενται πρώτοι και είναι πάντα το Ισραήλ που υπερασπίζεται τον εαυτό του. Αυτό ονομάζεται αντίποινα.

 

Κανόνας νούμερο 2: Άραβες, Παλαιστίνιοι ή Λιβανέζοι, δεν έχουν το δικαίωμα να σκοτώνουν αμάχους από την άλλη πλευρά. Λέγεται τρομοκρατία.

 

Κανόνας 3: Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να σκοτώνει Άραβες πολίτες. Λέγεται αυτοάμυνα.

 

Κανόνας 4: Όταν το Ισραήλ σκοτώνει πάρα πολλούς αμάχους, οι Δυτικές δυνάμεις το καλούν να συγκρατηθεί. Αυτό ονομάζεται αντίδραση της διεθνούς κοινότητας.

 

5: Οι Παλαιστίνιοι και οι Λιβανέζοι δεν έχουν το δικαίωμα να συλλάβουν Ισραηλινό στρατιωτικό προσωπικό, ακόμη και αν ο αριθμός τους είναι πολύ περιορισμένος και δεν υπερβαίνει έναν στρατιώτη.

 

6: οι Ισραηλινοί έχουν το δικαίωμα να απαγάγουν όσους Παλαιστίνιους επιθυμούν (περίπου 12.000 κρατούμενοι μέχρι στιγμής). Δεν υπάρχουν όρια και δεν χρειάζεται να προσκομίσετε καμία απόδειξη της ενοχής των απαχθέντων. Αρκεί να τους εφαρμόσουμε τη μαγική λέξη "τρομοκράτης".

 

Κανόνας 7: Όταν λέμε "αντίσταση", πρέπει πάντα να προσθέτουμε την έκφραση"υποστηρίζεται από τη Συρία και το Ιράν".

 

Κανόνας 8: όταν λέμε "Ισραήλ", δεν πρέπει να προσθέσουμε" υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γαλλία και την Ευρώπη", γιατί μπορεί να πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια μη ισορροπημένη σύγκρουση.


Κανόνας 9: Ποτέ μην μιλάτε για κατεχόμενα εδάφη ή ψηφίσματα του ΟΗΕ ή παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου ή των συμβάσεων της Γενεύης. Αυτό μπορεί να ενοχλήσει τον θεατή και τον ακροατή του France Info.

 

Κανόνας 10: οι Ισραηλινοί μιλούν γαλλικά καλύτερα από τους Άραβες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνεται ο λόγος σε αυτούς και τους υποστηρικτές τους όσο το δυνατόν συχνότερα. Έτσι, μπορούν να μας εξηγήσουν τους προηγούμενους κανόνες (από 1 έως 9). Αυτό ονομάζεται δημοσιογραφική ουδετερότητα.

 

Κανόνας αριθμός 11: Εάν δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή εάν διαπιστώσετε ότι ευνοούν ένα μέρος στη σύγκρουση εναντίον ενός άλλου, είναι επειδή είστε αντισημίτες!!!

 

 legrandsoir.info 


extra by Diodotos :

Ας δούμε και ένα βιντεάκι με ένα ισραηλινό παιδάκι από αυτά που μακέλεψε η χαμάς. Μας το έστειλε ο Αριστόμαχος.






20 σχόλια:

  1. Εγω ξερω πως οταν σπερνεις ανεμους, θεριζεις θυελλες και πως μαχαιρα εδωκες, μαχαιρα θα λαβεις. Το οφθαλμος αντι οφθαλμου δουλευει και αμφιδρομα.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΙΚΟΓΑΜΗΔΕΣ.
    ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΑ .ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ Ο ΟΦΙΣ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.
    ΠΟΣΩ ΔΕ ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΡΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ,ΚΟΙΝΩΣ ΟΒΡΙΟΥΣ .
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΚΟ .
    ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ .ΑΛΛΟΙ ,ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΟΦΙΟΥΣ .
    ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΛΕΕΙ ,ΟΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΝΝΕΛ ,ΜΕ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ,ΗΤΑΝ ΠΗΓΗ ΚΑΚΟΥ ,Η ,ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ .
    ΝΑΖΙ ,CIA,ΜΟΣΑΝΤ ,ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ .
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΠΗΧΘΗΣΑΝ ΝΕΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ,ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΟΥΡΙΜ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ .
    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ ΒΑΣΗ ΔΡΑΚΟ ΕΡΠΕΤΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ.ΠΗΓΗ .....ΚΑΚΟΥ .
    Ο ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟΥ
    GERALD FORD ,ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ,ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ.
    Ο ΜΠΙΜΠΙ ,ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑ
    ΚΛΩΝΑΡΑ ΤΟΥ .
    ΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ .
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΗΣ ,ΘΑ ΠΑΡΗ ΦΩΤΙΑ .ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΠΩΣ ΜΕ ΘΩΡΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟ ,ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ;
    ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΩ ΤΟ ΜΠΙ ΣΚΑΤ ΚΙ ,ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΟΠΟΤΕ ,ΚΑΘΗΣΤΕ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ .
    ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ .....ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ .
    ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΛΩΝΙΣΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΝΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΘΑ ΠΑΡΗ ΦΩΤΙΑ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ
    ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγαίνει μήνυμα ότι η πλοήγηση στον Διόδοτο δεν είναι ασφαλής... 🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαριέσαι.. παρακάμψετέ την, αφού είναι ψευδές μήνυμα.

      Διαγραφή
    2. Αληθεια ειναι. Δεν ειναι ασφαλης για εμβολιασμενους πεμπτοφαλαγγιτες, υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εκραγει ο εγκεφαλος τους με αυτα που θα διαβασουν.

      Διαγραφή
  4. ΨEΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡOΚΛΗΣΗ---"Η Χαμάς αποκεφάλισε μωρά"

    Oren Ziv ---ISRAELI JOURNALIST AND PHOTOGRAPHER

    https://twitter.com/OrenZiv_/status/1712038436910055925

    μετάφραση:

    "Έχω πολλές ερωτήσεις σχετικά με τις αναφορές για "αποκεφαλισμένα μωρά της Χαμάς" που δημοσιεύθηκαν μετά την περιοδεία των μέσων ενημέρωσης στο χωριό. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας δεν είδαμε καμία απόδειξη για αυτό, και ο εκπρόσωπος του στρατού ή οι διοικητές επίσης δεν ανέφεραν τέτοια περιστατικά.

    Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τις εκατοντάδες στρατιώτες στο χώρο, χωρίς την επίβλεψη της ομάδας εκπροσώπου του στρατού. Η δημοσιογράφος του I24 είπε ότι το άκουσε "από στρατιώτες".

    Οι στρατιώτες με τους οποίους μίλησα χθες στο Κφαρ Αζά δεν ανέφεραν "αποκεφαλισμένα μωρά". Ο εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε : "Δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε σε αυτό το σημείο ... γνωρίζουμε τις αποτρόπαιες πράξεις που μπορεί να κάνει η Χαμάς"

    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαπράχθηκαν εγκλήματα πολέμου. Η σκηνή στο Κφαρ Αζά ήταν τρομακτική, με δεκάδες πτώματα Ισραηλινών να δολοφονούνται στα σπίτια τους.

    Δυστυχώς, το Ισραήλ θα χρησιμοποιήσει τώρα αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς για να κλιμακώσει τον βομβαρδισμό της Γάζας και να δικαιολογήσει τα εγκλήματά του πολέμου εκεί. »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Samuel Forey---journalist since 12 years for Le Monde, Le Soir (Belgique) and Mediapart :

    https://twitter.com/SamForey/status/1712019779995783540

    μετάφραση:

    Ενημέρωση: ήμουν στο Kfar Aza χθες. Κανείς δεν μου είπε για αποκεφαλισμούς, ακόμη λιγότερο για αποκεφαλισμένα παιδιά, ακόμη λιγότερο για 40 αποκεφαλισμένα παιδιά.



    Έλεγξα με δύο υπηρεσίες διάσωσης (που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι, καθώς το θέμα είναι ευαίσθητο), οι οποίοι συνέλεξαν διάφορα πτώματα. Και οι δύο ισχυρίζονται ότι δεν έχουν γίνει μάρτυρες τέτοιων καταχρήσεων – χωρίς να λένε ότι δεν υπήρχε.



    Σύμφωνα με αυτό το άρθρο του @libe, ένας εκπρόσωπος του IDF ανέφερε τις θηριωδίες, αλλά είπε ότι δεν ήταν ακόμη "σε θέση να επιβεβαιώσει αυτούς τους αποκεφαλισμούς για τους οποίους υπάρχουν πολλές αναφορές".



    Δεν υποβαθμίζω τις φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τους μαχητές της Χαμάς. Τους έχω τεκμηριώσει (το άρθρο θα έρθει σε λίγα λεπτά). Ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν μπορώ να επαληθεύσω αυτούς τους αποκεφαλισμούς παιδιών. Το μέλλον θα φέρει άλλες λεπτομέρειες.



    Ένα πιο προσωπικό πέρασμα. Έχω καλύψει πολέμους, σφαγές και γενοκτονία, αυτή των Γιαζίντι. Αυτό που είδα χθες στο Kfar Aza ήταν τρομερό. Και συνειδητοποιώ κάθε μέρα το μέγεθος του δράματος, το οποίο προσπαθώ να τεκμηριώσω όσο το δυνατόν ακριβέστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " 40 μωρά αποκεφαλίστηκαν " στο κιμπούτς του Κφαρ Αζά;

    Ενώ η Ισραηλινή Αεροπορία και το πυροβολικό βομβαρδίζουν συνεχώς τη Γάζα, η οποία αριθμεί τους μισούς από τους 2.000.000 κατοίκους της με παιδιά, ο πόλεμος της εικόνας έχει αντικαταστήσει τον ίδιο τον πόλεμο. Και σε αυτό το παιχνίδι, είναι το Ισραήλ που κερδίζει, με τα χέρια κάτω, για να αναλάβει τη στάση του απόλυτου θύματος. Η περίπτωση των "40 αποκεφαλισμένων μωρών" στο Kfar Aza, αυτό το στοιχείο της γλώσσας που γυρίζει παντού, μοιάζει με δύο σταγόνες νερού το προηγούμενο των broodmares του Κουβέιτ. Ήταν πριν από 33 χρόνια, σχεδόν μέχρι την ημέρα !!!

    ----------------------------------------------------------------------------

    Copy paste …..1990 Κουβέιτ :

    Η υπόθεση των μικρών μωρών στο Κουβέιτ αναφέρεται στο σκάνδαλο ψευδών μαρτυριών που έγιναν στις 14 Οκτωβρίου 1990, κατά την εισβολή στο Κουβέιτ από τις ιρακινές ένοπλες δυνάμεις του Σαντάμ Χουσεΐν, οι οποίες ισχυρίστηκαν θηριωδίες που διαπράχθηκαν εναντίον νεογνών του Κουβέιτ. Η μαρτυρία αποδείχθηκε ψευδής, αφού χρησίμευσε για να ευνοήσει την είσοδο στον πόλεμο των Δυτικών.

    https://youtu.be/ZbnyAIjh0aE

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με το βιντεο του Αριστομαχου, τωρα εξηγειται γιατι η εβραια σκροφα Heinz (συζυγος του αλλου εβραιου Τζων Κερρυ) εστειλε τονους τοματοζουμο στην τρομοφωλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ13 Οκτωβρίου, 2023 11:24

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ , ΌΤΙ ΜΕΣΑ
    ΣΤΟ ISIS ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ",
    ΗΤΑΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΊ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ
    ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ.
    ΤΟ ΞΈΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .
    ΆΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/az2zdXb_460swp.webp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΛY ΣΗΜΑΝΤΙΚO !!!---ΑΠΛΏΣ ΛAΒΕΤΕ TO ΥΠOΨΗ OΤΙ :


    Πολύ πριν από τη Συνθήκη Μπάλφορ το 1917 ,οι Ισραηλινοί υπό την καθοδήγηση των Ρότσιλντ αγόραζαν γη για το τίποτα από τους φτωχούς Παλαιστίνιους.....και εδώ έχουμε φτάσει σήμερα ότι το Ισραήλ με 10.000.000 + ζουν μια γη μιας έκτασης MONO 20 770 km2…… πολύ μικρότερη από την Πελοπόννησο !!!!

    Λάβετε υπόψη ότι για το Ισραήλ η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη Ιερουσαλήμ και από το τέλος του 1990 αγοράζουν γη , σπίτια , βίλες , διαμερίσματα και εκρήγνυνται μετά το 2011 με την τρομερή χρυσή βίζα (GOLDEN VISA) .......

    Οι Ισραηλινοί είναι έξυπνοι / πολύ πονηροί, πατριώτες και προστατεύουν μόνο τους συμπατριώτες τους, είναι το αντίθετο των Ελλήνων KAI είναι σήμερα πολύ πλούσιοι και οι Έλληνες είναι σήμερα φτωχοί ….και γίνονται φτωχότεροι και φτωχότεροι κάθε μέρα.

    Θα έκανα μια έρευνα για τις αγορές Ισραηλινών στην Ελλάδα, έχοντας πάντα κατά νου ότι πίσω από τα Offshores που αγοράζουν τα ακίνητα των 700.000 Ελλήνων που οφείλονται στις τράπεζες είναι κυρίως Ισραηλινοί KAI ισραηλινές εταιρείες.

    Σήμερα, με την κρίση στην Παλαιστίνη να είστε σίγουροι ότι η πρώτη τους επιλογή αγοράς γης θα είναι η Κύπρος και η Ελλάδα ...... και όταν οι ισραηλινές κοινότητες θα γίνουν παντού, θα είναι πολύ αργά για εμάς .

    Γνωρίζω πολύ καλά τους Ισραηλινούς και έχω πολλούς Ισραηλινούς φίλους και επίσης σε έναν οικογενειακό κύκλο. Επίσης στο παρελθόν είχα δουλέψει για χρόνια στη Νότια Αφρική για μια ισραηλινή εταιρεία και γοητεύτηκα από την πρώτη εντύπωση και πόσο σταθερές σχέσεις είχαν μεταξύ τους!! (είμαστε το αντίθετο).

    Θέλω να τονίσω ότι εδώ στα Εμιράτα κανένας ξένος δεν μπορεί να αγοράσει μόνιμα γη και αν θα αγοράσει θα το κάνει σε μέρη που θα δώσει εντολή MONO η κυβέρνηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός! Εύγε!

      Αν και τώρα που μιλάμε είναι πολύ αργά.

      Διαγραφή
    2. Το Αιμα Αυτου σε σας και στα παιδια σας13 Οκτωβρίου, 2023 22:34

      ....Con man την Κρητη ξεχασες που "ανηκει" στο ...Ερετζ γιζραελ.

      Πριν χρονια η αστυνομια στην Κρητη ειχε τσακωσει στα πρασα οβριους που ριχναν νυχτα κεραμικα και αλλες σταμνες .....υποτιθεται "εβραϊκα" εργα τεχνης, στις παραθαλασιες περιοχες ωστε να ρθουν μετα οι "αμερικανοι" κι "γιουροπεοι" μπιστημονες αρχαιολογοι και να βεβαιωσουν οτι στην Κρητη πριν χροοοονια ζουσαν τσιφουτηδες με γαμψη μυτη (επι τη ευκαιρια ξερετε γιατι οι τσιφουτ εχουν μεγαλη μυτη; γιατι ο αερας ειναι τζαμπα).
      Ετσι εκαναν και στην Παλαιστινη αγοραζαν κοψοχρονια οικοπεδα και χωραφια απ τους αραβες και "ιδρυσαν" το "κρατος" του ισραηλ. Αλλα βλεπω να τους βγαινουν μπαστουνια .
      Οι εβραιοι στο "εβραϊκο κρατος" αυτο κι αν ειναι ρατσισμος και στην "ΜΟΝΗ" δημοκρατια της Μεσης Ανατολης-φεξε μου και γλυστρισα- ειναι περιπου 5 εκ, οι υπολοιποι ζουν και πλουτιζοντας κλεβοντας τους γκογιμ στα κρατη που τους φιλοξενουν γιατι αυτοι στηριζουν την υπαρξη αυτης της τρομογιαφκας.
      Στο γισραελ τρεχουν μονο οταν του κυνηγαει η δικαιοσυνη του καθε κρατους που
      διαπραττουν εγκληματα. Καλη ωρα σαν την Ζιζελ πως διαλο την λενε, την συνεταιρισα του παιδοβιαστη Επσταϊν, γιαχβε σχωρεστον. Κι αυτη ηθελε να το σκασει για γιζραελ αλλα δεν της βγηκε.

      Εξ αλλου τα εχει γραψει αυτα κι ο Μεγαλος στο βιβλιο του' "Ο Αγων μου"

      Διαγραφή
    3. Είναι αλήθεια ή αναφορά στα κεραμικά

      Διαγραφή
  11. Εδώ η κυβέρνηση έχει πιό σοβαρά πράγματα να ασχοληθεί από το να ελέγχει τη γη που αγοράζουν ξένοι και σε ποιές περιοχές, εμείς έχουμε σοβαρό θέμα με τα πλατάνια,τις μουριές αν προσφέρουν καλή σκίαση και γενικά με την πανίδα και τη χλωρίδα.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή