«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Δομένικος Παδοβάς - Όπερα Δίρκη

5 σχόλια:

  1. Pharma / EU Cabal έστησαν παγίδα για τον Reiner Füellmich

    https://expose-news.com/2023/10/17/pharma-eu-cabal-set-trap-for-reiner-fuellmich/
    ΣΎΜΠΤΩΣΗ ΌΤΙ Η GLOBALIST/PHARMA CABAL ΕΠΈΛΕΞΕ ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΤΟΝ DR. FÜELLMICH;

    Το ICS 4 θα παρουσιάσει στοιχεία που μπορούν να τοποθετήσουν όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας στις αποβάθρες του NUREMBURG 2.0 του Dr.füellmich.

    Καλύτερα, αυτή η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας τον επόμενο μήνα—ένα μέρος που οι παγκοσμιοποιητές δεν ελέγχουν (ακόμα).

    Το ICS 3, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 3 Μαΐου του τρέχοντος έτους στις Βρυξέλλες, για παράδειγμα, έχει προβληθεί πάνω από 4 δισεκατομμύρια φορές για να σας δώσει κάποια ιδέα για το πόσο φοβούνται αυτοί οι εγκληματίες.

    Όταν τέσσερα δισεκατομμύρια από τα περίπου επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη—πολλοί από τους οποίους έχουν περιορισμένα μέσα επικοινωνίας-γνωρίζουν ότι είστε ένας αιμοδιψής δολοφόνος που δηλητηρίασε απερίσκεπτα τον κόσμο, πού θα κρυφτείτε;

    Η μόνη σας επιλογή είναι να επιτεθείτε σε αυτούς που λένε την αλήθεια-λέγοντας ψέματα γι ' αυτούς.

    Αλλά δεν θα λειτουργήσει στο τέλος. Η αλήθεια είναι έξω τώρα και είναι καταδικασμένοι, ειδικά μετά το ICS 4 τον επόμενο μήνα στη Ρουμανία.

    Ο Δρ Füellmich θα κατέβει ως ήρωας σε αυτόν τον αγώνα—και θα κερδίσουμε στο τέλος—αλλά ικετεύω όλους να προσευχηθούν για αυτόν τον ωραίο άνθρωπο, Reiner füellmich, ενώ βρίσκεται στο κρησφύγετο του διαβόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΜΕΝΗ Η ΜΕΤΆΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΪ́ΝΗΣ ΑΚΊΔΑΣ ΜΕΣΩ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΈΜΒΡΥΟ ΚΑΤΆ ΤΗ ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ.

    https://www.brighteon.com/d968fee3-d27b-4c9e-a055-6ed327139c3b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπιζω αυτο το κομματι , εισαγωγη δεν ξερω τι ειναι ,να το εβαλες για μενα...δεν το ειχα ακουσει.,γιατι δεν το ηξερα., αλλα μου αρεσει πολυ...φιλιαααα... ευχ.....Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🧡 💛 💚 💙 💜 🌷🌹🌺 🌸 🌼
      Σού έχω και άλλα κλασσικής μουσικής, από Έλληνες συνθέτες, σύντομα...

      Διαγραφή
  4. Ψηνεται...
    Ο πλανητης μας ετοιμαζει την σουβλα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή