«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ξεπουλήθηκε και ο Κατσιβαρδάς..;

Ένας φανταστικός διάλογος εμπνευσμένος από σχόλια του Pronews..



- Ξεπουλήθηκε και ο Κατσιβαρδάς..; 

- Τώωωρα...

- Με ποια αιτιολογία ψήφισε κατά της πρότασης δυσπιστίας..; Έφυγε από τους Σπαρτιάτες, έγινε ανεξάρτητος και τώρα θέλει να μπει στη ΝΔ για 10.000 ευρώ το μήνα, ατέλειες, αμάξια κλπ..;

- Όχι βρε χαζό.. Για την Ελλάδα το έκανε, για την Ελλάδα ρε γαμώτο, για να μην ανοίξει ο δρόμος για Κασσελάκη πρωθυπουργό και επέλθει εθνική καταστροφή. Φαίνεται ότι οι Αμερικάνοι αποφασίσανε ότι ο Κυριάκος πρέπει να φύγει, επειδή δεν θα τούς κάνει το χατήρι να φύγουνε οι S300, οι BUK της Κύπρου, τα OSA, και τα Block30 όλα για Ουκρανία. Ίσως να επιδιώκουνε να αποσταλεί και εκστρατευτικό σώμα και ο Κυριάκος ξέρει ότι δεν θα επιβιώσει κανείς Έλληνας στρατιώτης, θα γίνει κιμάς από τη ρωσική μηχανή. Κατευθείαν θα ρίξει ο ελληνικός λαός σύσσωμος τον Μητσοτάκη και θα πει "περάστε" στον Κασσελάκη. Το θέμα είναι απλό. Ο Κασσελάκης μάλλον θα παίξει το ρόλο που θέλει η Αμερική και μπορεί και να τα καταφέρει. Θα τα καταφέρουνε να διαλύσουνε τελείως τη χώρα. Το πιστεύω πλέον ότι ο κύκλος της μεταπολίτευσης θα κλείσει με μια τεράστια εθνική καταστροφή.

- Μπα.. Όλα στημένα είναι. Σιγά που ο Κούλης θα φοβόταν να υπακούσει σε αυτά που θα υπακούσει ο Κασσελάκης. Ό,τι έφαγε έφαγε, δεν τον ενδιαφέρει πια η πρωθυπουργία. Τον προορίζουνε για αλλού. Όλη στημένη είναι αυτή η κόντρα του φιλελέ Κούλη με τον Μαρινάκη και τους αριστερούς, η οποία ήρθε και αργά, είναι και ελλιπής. Ποια μονταζιέρα.. Έπρεπε κατευθείαν να χτυπήσουν στο στόχο: "Τί μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία και πόσα ήταν πραγματικά τα βαγόνια της".

- Χέσε φίλε.. Δεν βγάζεις άκρη με όλους αυτούς που έχουνε μπει στη Βουλή και ποιον εξυπηρετεί ο καθένας.

- Πάντως.. δεν συμφωνώ και με όλους αυτούς που λένε "Владимир hажми чертову кнопку" (Βλαντιμίρ, πάτα το αναθεματισμένο κουμπί). Ρίχνουν νερό στο μύλο των Δυτικών που θέλουν πυρηνικό ολοκαύτωμα, αλλά να το ξεκινήσει ο Πούτιν για να πάρουν την διεθνή κοινή γνώμη με το μέρος τους.

- Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τελικά αποδεικνύεται ότι τα πάντα στην εξωτερική και στην εσωτερική επικαιρότητα σχετίζονται μεταξύ τους. Ένας Κατσιβαρδάς (που και για καλό να το έκανε, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ) δεν φέρνει την άνοιξη. 


Κ-Τ

Η αρχική φωτό από εδώ

 


 

 

 

5 σχόλια:

  1. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ29 Μαρτίου, 2024 02:08

    Κατατοπιστικότατος ο «διάλογος». Του στύλ «άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες». Το θέμα δεν είναι ούτε ο Κατσιβαρδάς, ούτε ο Ανδρουλάκης, ούτε κανείς από αυτό το ελεεινό σμάρι από αλογόμυγες και που αποκαλείται Ελληνική Βουλή. Το ζήτημα είναι ότι ο μέσος Νέο-Έλλην δεν μπορεί να αντιληφθεί πως όλα τα παλιά έχουν τελειώσει και δεν λέει να απαγκιστρωθεί από το Ψευτορωμαίϊκο. Οι πάντες βλέπουν τον οχετό αλλά αρνούνται να κλείσουν τη τρύπα! Από τα σχόλια και μόνο, αντιλαμβανόμεθα το πόσο άσχετος και πόσο συγχυσμένος είναι ο μέσος πολίτης και πως έχει χαθεί πλέον αυτό το πάλαι ποτέ ισχυρό κριτήριο και ένστικτο του Έλληνα. Η αρλούμπα και η ασχετοσύνη βασιλεύει πλέον και είναι τραγικό το να βλέπει κανείς τέτοιες εικόνες σε δημόσια «συμπόσια». Κάποτε, πολύ πριν εφευρεθεί ο ψηφιακός κόσμος, ο σχολιασμός γινόταν στα καφενεία πρόσωπο με πρόσωπο. Και Ακουγόταν απόψεις οι οποίες προβλημάτιζαν πραγματικά. Σήμερα, ο μέσος Ελλην βλέπει το δέντρο και αντί να δεί το δάσος, ψηλαφίζει τα πουρνάρια που βρίσκονται στις ρίζες του δέντρου.
    Πρέπει να το πάρουμε απόφαση όλοι, ότι αυτή η Ελλάδα είναι πλέον κλινικά νεκρή. Δεν μένει, παρά να δούμε ποιοί θα τραβήξουν και τα σωληνάκια. Ο Θεός ίσως; Πιθανόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ!!!
      Φίλε μου Σέργιε, όπως λέει και η φίλη μου η ΔΠ, αυτή η "Ελλάδα" πρέπει να καεί. Να καεί για να αναστηθεί η πραγματική Ελλάδα, αυτή που θα εισπράξει τα θεία εύσημα και θα ξεπλύνει την ντροπή 193 ετών (από την δολοφονία του Καποδίστρια).
      Να είσαι καλά, κάνε και καμία βουτιά εκεί που είσαι, για εμένα 🏝

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ (ΚΡΆΤΟΥΣ).
    ΘΥΜΑΜΑΙ...ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΠΑΤΡΙΩΤΗ..ΤΟΥ ΠΡΑΪΜ ΝΙΟΥΖ...(ΚΥΡΙΑΚ) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΝΑ ΜΆΤΣΟ ΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε-ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! Ε-ΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! 🙂
      Εγώ και εσύ μοιάζουμε φίλε Σάμπαθ. Είμαστε στα όρια της επιβίωσης οικονομικά, αλλά δεν θα ξεπουλούσαμε ποτέ τις ιδέες μας. Πόσο μάλλον να ανοίγαμε λογαριασμό στις υπηρεσίες του Δράκουλα. Πάει και η ψυχή, πάει και η προσωπική μας ασφάλεια, προδοσία στην πατρίδα, βουτηγμένοι στα σκατά, κι όσοι μάς ξέρουν να μάς λοξοκοιτάνε κρατώντας μια κουλούρα σκόρδα. Να λείπει!!!
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
  3. Ένας φίλος μού είπε σήμερα νωρίς το πρωί:
    "Ρε φίλε, μπας και έχει γίνει κρυφή συμφωνία Κασιδιάρη-Μητσοτάκη για αυτή την ψήφο του Κατσιβαρδά; Γιατί τον Κασιδιάρη αυτό που τον ενδιαφέρει πάνω απ' όλα αυτή τη στιγμή..είναι να βγει από την φυλακή. Ούτε Συριζαίοι ούτε κανείς άλλος πρόκειται να τον βγάλει. Ο Μητσοτάκης, μόνο για να πάρει αυτή την ψήφο, μπορεί και να τού υποσχέθηκε ότι θα τον αποφυλακίσει".
    Απάντησα στον φίλο:
    "Κάποιος πρέπει να πει στον Κασιδιάρη ότι οι Μητσοτάκηδες δεν κρατούν ποτέ τις υποσχέσεις τους. Ο Κούλης τού είπε ψέμματα, αν έγινε έτσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή