«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Οι Σπαρτιάτες καλώς θα φύγουν από τη Βουλή αλλά η 3κοσμική και χυδαία διαπλοκή ΝΔ–Δικαιοσύνης κάνει την Ελλάδα…Σομαλία.


 

Η Ελλάδα θυμίζει λατινοαμερικανικό καθεστώς με τη χυδαία διαπλοκή Εκτελεστικής Εξουσίας – Δικαιοσύνης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ

 

Σε επικίνδυνες ατραπούς κινείται η Ελλάδα η οποία με ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι μία κατ’ επίφαση κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

 
Οι αποδείξεις ότι η Ελλάδα κινείται σε έναν αυταρχικό κατήφορο είναι πολλές, παρά πολλές.
Η Ελλάδα θυμίζει λατινοαμερικανικό καθεστώς με τη διαπλοκή Εκτελεστικής Εξουσίας – Δικαιοσύνης που επέβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ.
Η υπόθεση των παρακολουθήσεων, η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, η παρεμπόδιση του έργου της Ευρωπαίας εισαγγελέως και ο αποκλεισμός κομμάτων από εκλογικές διαδικασίες, επιβεβαιώνουν ότι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».
Και μπορεί στην περίπτωση των Σπαρτιατών καλώς να απεφάνθη η Δικαιοσύνη ότι δεν πρέπει να λάβουν μέρος στις Ευρωεκλογές ή και να αποβληθούν από το Ελληνικό Κοινοβούλιο αλλά όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες.

Η ΝΔ κατασκευάζει νόμους για να διώξει τους πολιτικούς αντιπάλους

Οι Σπαρτιάτες είναι ξεκάθαρα ένα κόμμα που εισήλθαν στη Βουλή επειδή τους παρείχε στήριξη ο Ηλίας Κασιδιάρης, πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, πρώην Βουλευτής και Πρόεδρος του εθνικού κόμματος Έλληνες .
Ο Βασίλης Στίγκας ο πρόεδρος των Σπαρτιατών και κάποιοι άλλοι βουλευτές του εν λόγω κόμματος με παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και πρωτοφανείς για τη μεταπολίτευση παρασκηνιακές επαφές με την κυβέρνηση αποκήρυξαν τον Ηλία Κασιδιάρη, επαναβεβαιώνοντας πως η αχαριστία ανθεί στην Ελλάδα.
Οι Σπαρτιάτες καλώς θα απομακρυνθούν από τη Βουλή αλλά η απόφαση να απαγγελθεί κατηγορία περί εξαπάτησης του εκλογικού κοινού είναι γελοία, έπρεπε με κάποιο τρόπο να βρουν μια μέθοδο να ενεργοποιήσουν το εκλογοδικείο ώστε το εν λόγω κόμμα να τεθεί εκτός.

Θύμα πολιτικής δίωξης ο Κασιδιάρης

Ο έγκλειστος Ηλίας Κασιδιάρης, ξεκάθαρα θύμα πολιτικής δίωξης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, δεν έχει καμία σχέση με τους Σπαρτιάτες, οι οποίοι με τον αποκλεισμό τους από τις Ευρωεκλογές και την αποβολή τους από τη Βουλή θα πληρώσουν το τίμημα της προδοσίας.
Ωστόσο ανησυχητικά επικίνδυνο είναι το γεγονός πως μία ολόκληρη πολιτεία μεθοδεύει και νομοθετεί, ώστε ο Ηλίας Κασιδιάρης που έχει καταδικαστεί μόνο πρωτόδικα, να μην μπορεί να κατέλθει σε εκλογικές αναμετρήσεις.
Του απαγορεύουν να μιλάει πολιτικά ή να στηρίζει κάποιο κόμμα, όποιο στηρίζει το εκλογοδικείο ή το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου το αποβάλλει.
Όμως δεν είναι μόνο αυτό, η κυβέρνηση έχοντας μετατρέψει τη Δικαιοσύνη σε θεραπαινίδα της, έχει φτάσει στο σημείο να απαγορεύει και τις εξόδους στον έγκλειστο πολιτικό.
Ο σφιχτός και χυδαίος εναγκαλισμός της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε…Σομαλία που φιγουράρει πρώτη στον πίνακα με τις χώρες της Διαφθοράς.

Η Δικαιοσύνη είναι ελεγχόμενη και δεν το λέει το BN, το λέει η ίδια η Ευρώπη

Το ό,τι η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα απονέμεται a la carte δεν το λέει το BN, το διατρανώνουν η Ευρωπαία εισαγγελέας και το ίδιο το ευρωκοινοβούλιο.
«Μας μπλοκάρουν από το να βρούμε την αλήθεια.
Μας μπλοκάρουν από το να εφαρμόσουμε δικαιοσύνη.
Γιατί αν σου απαγορεύουν να κάνεις έρευνα, δεν μπορείς να αποκαλύψεις την αλήθεια.
Δυστυχώς, η συνταγματική πρόβλεψη πρέπει να αλλάξει.
Γι’ αυτό το έχουμε ζητήσει και έχουμε στείλει επιστολή στην Commission.
Δεν είναι στο χέρι μας να το αλλάξουμε αυτό.
Δεν είμαστε οι νομοθέτες» δηλώνει η Ευρωπαία εισαγγελέας για το έγκλημα των Τεμπών.
Στο ψήφισμά του, το Ευρωκοινοβούλιο για το προβληματικό ή το ανύπαρκτο κράτος δικαίου στην Ελλάδα καταγράφει τις φυσικές και προφορικές απειλές, καθώς και τις καταχρηστικές αγωγές (SLAPPS) εναντίον δημοσιογράφων από υψηλά ιστάμενους πολιτικούς, περιλαμβανομένων ανθρώπων του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού, την παράνομη χρήση λογισμικού παρακολούθησης, όπως του Predador εναντίον πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων, ενώ επικρίνει την παράνομη εργαλειοποίηση του όρου απειλή για την εθνική ασφάλεια και σημειώνει την επιρροή του πρωθυπουργού στην ΕΥΠ, που τελεί υπό την άμεση εποπτεία του.

 

bankingnews.gr 

 

12 σχόλια:

  1. Προς αποφυγήν λανθασμένων συμπερασμάτων θα δηλώσω εξ αρχής πως δεν ψήφισα Σπαρτιάτες αν και ανήκω στους συμπαθούντες τον Ηλία Κασιδιάρη
    Η αποβολή όμως του κόμματος αυτού μόνον παράνομη η και παράλογη μπορεί να χαρακτηριστεί
    Όπως όλα τα κόμματα έτσι και το εν λόγω έχει καταθέσει το καταστατικό ιδρύσεως του καθώς και ότι άλλο προβλέπει ο νόμος και σε αυτό.δηλωνεται ο αρχηγός του και τα μέλη του
    Δεν νοείται να εξάγονται συμπεράσματα κατά το δοκούν
    Δεν μπορεί βάσει νόμου να δηλώσει κάποιος πόσο μάλλον ο Άρειος πάγος πως υπάρχει κρυφός αρχηγός επειδή εμένα έτσι μου φαίνεται
    Δεν θα έστεκε νομικά ακόμη και εάν το δήλωνε ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης
    Το γεγονός δείχνει τον βαθμό παρεκτροπης των θεσμών από την ευθεία οδό και εντέλει το καταντημα της κοινωνίας μας
    Το δυστυχες βέβαια εδώ είναι πως ενώ παλαιότερα δεν θα πίστευε κανείς πως θα έλθουν τέτοια πράγματα τώρα κατανοούμε πως έχει και πολύ πιο κάτω να πέσει η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον είμαστε ήδη στον πάτο, με έναν γελοίο δικτατορίσκο, και δεν μιλάει κανένας. Παίρνει απλά τηλέφωνο τον κάθε δικαστικό και δίνει εντολές. Κι αλίμονο αν δεν υπακούσουν· το στικάκι του πορδυπουργού έχει βιντεάκια παρακολούθησης για τον καθένα..
      Ποια ζιμπάμπουε, ποια σομαλία, ποιος πινοσετ.. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΆΛΛΑ ΠΡΙΝ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ Η ΔΡΑΚΟΥΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δυστυχώς δεν δικαιούμαστε να ονοματιζουμε αλλά κράτη διότι ζούμε κάτω από το χειρότερο όλων
      Πολλά χρόνια πριν συνήθιζα να αστειεύομαι λέγοντας Ζιμπάμπουε θα γίνουμε έως ότου διάβασα μια έκθεση της παγκόσμιας τράπεζας σχετική με την ευκολία επιχειρηματικότητας
      Η εν λόγω έκθεση περιέγραφε την κατάταξη των χωρών σε σχέση με το πόσο εύκολο είναι να κάνει κάποιος μια εργασία η να ιδρύσει εταιρεία κλπ
      Η Ζιμπάμπουε είχε σειρά κατάταξης 96 ενώ η Ελλάδα 138
      Δεν το ξαναειπα λοιπόν ποτέ από φόβο μην με ακούσει κανένας αφρικανος και μου πει να μαζέψω το στόμα μου

      Διαγραφή
  2. Ολα γίνονται κατά γράμμα.
    Η πολιτειακή ανωμαλία έφτασε.
    Μαζί με όλους τους/τις/τα ανώμαλους/ανωμαλίες/ανώμαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισπανία: Ο Π.Σάντσεθ σκέφτεται να παραιτηθεί – Εμπλοκή της συζύγου του σε σκάνδαλο διαφθοράς με κονδύλια επί Covid-19

    Δηλαδή.. πταίσμα μπροστά στα εγκλήματα και τις λαμογιές απείρου κάλους του κράτουςΚούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κ.Μητσοτάκης δηλώνει ετοιμότητα για την αντιπυρική περίοδο
    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-k-mitsotakis-dilonei-etoimotita-gia-tin-antipyriki-periodo/

    Δηλαδή.. έχει παραγγείλει ήδη νέες ανεμογεννήτριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικοί αναρωτιούνται γιατί σιχαίνομαι τόσο τον Κούλη. Μα, έχει τόσο κομπλεξική φάτσα και ψεύτικες εκφράσεις, από όλους τους πωλητικούς, που μόνο αηδία μού προκαλεί. Είτε πραγματικός είτε κλώνος, πρόκειται για μια παρουσία εμετική, ανατριχιαστική και επικίνδυνη παράλληλα. Όσο πιο γρήγορα ξεμπερδέψουμε με αυτόν, τόσο καλύτερα, φτάνει η διάδοχη κατάσταση να είναι μια πατριωτική κυβέρνηση, ειδάλλως... αν πέσουμε στα κασσελανδρουλάκια... την πατήσαμε μία κι έξω, Ελλάδα τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μ.Κοττάκης γράφει ότι..τόσο πολύ ο Ιερώνυμος τού το κρατάει μανιάτικο του Μητσοτάκη, για τον γάμο ομοφυλόφιλων.. ώστε εκεί που προ εκλογών βοηθούσε τον Μητσοτάκη με το να μην λέει καλά λόγια για τη Νίκη, τώρα.. αποφάσισε να καλέσει στη Μ.Πετράκη τον Νατσιό να συζητήσουν...

    https://primenews.press/apokalypsi-i-mystiki-synantisi-tou-archiepiskopou-me-ti-niki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ότι και νά'ναι ο Στίγκας κι οί κοινοβουβούλιοί του που εξελέγησαν, ότι καί νά'ναι λέω,

    ΟΥΔΕΊΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΌΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΕΡΑΤΆΣ ΈΧΕΙ ΚΙ ΑΠΌ ΠΟΥΘΕΝΆ ΤΌ ΔΊΚΑΙΟ ΝΆ ΑΠΟΚΛΕΊΣΕΙ ΟΥΔΈΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΈΨΕΙ ΜΈ ΤΆ «ΌΠΛΑ» ΤΉΣ ΚΛΩΤΣΗΜΈΝΗΣ ΚΑΡΙΌΛΑΣ ΣΑΣ ΤΉς ΧΕΛΛΈΝΙΚ ΡΕΠΟΎΒΛΙΚ ΣΑΣ .

    ΠΑΡΔΑΛΈς ΚΑΊ ΠΑΡΤΑΛΙΑΣΜΈΝΕΣ ΣΚΆΣΤΡΕΣ

    ΚΑΊ Δέν μπορεί, ΟΎΤΕ ΜΈ ΣΦΑΊΡΕΣ ρέ ΤΡΎΠΙΟΙ ΝΆ ΜΆΣ ΒΙΆΖΕΤΕ ΕΝ ΨΥΧΡΏ ΚΑΤ' ΕΠΑΝΆΛΗΨΙΝ ΕΞΑΚΟΛΟΎΘΗΣΙΝ ΚΑΊ
    (ΗΟΡΙΣΤΙΚΉΚΑΤΑΔΊΚΗΣΑΣ) Κ Α Τ' Ε Π Ά Γ Γ Ε Λ Μ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Απριλίου, 2024 23:04

    ΕΔΩ ,ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ,ΕΞΟΧΩΣ
    ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ .
    Ε ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΜΑΣ .
    ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΣΕΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΙ ΣΚΑΤΑ ΚΙ !
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ! ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ !
    ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη, το κακό δεν θα μείνει ατιμώρητο από όπου και εάν προέρχεται αυτό, κάποια στιγμή θα επικρατήσουν οι πνευματικοί νόμοι. Σωτηρία Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή