«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης Β΄

Περισσότερα εδώ και εδώ

4 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ09 Απριλίου, 2024 21:39

    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟ ΘΑΥΜΑΣΗΣ !
    ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ Ή ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ ;
    ΑΣΕ .
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΟ ΕΛΙΤ.
    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ !
    3 7 10.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααααλλο ζαβο, ο υπνος του υπνου ,τον υπνο ,Ω δεν με παιρνει ο π@@στης..
    ειναι τοσο μαλ@κας που αν του πεις στα αρhιδια μου,θα το θεωρησει δωρεα οργανων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα σας, οικοδεσπότα!

    Εμένα δεν μ' ενδιαφέρει ο Κασσελάκης, αλλά το πώς αριστεροί (υποτίθεται), που το παίζουν κι εξυπνότεροι απ' τους "κυρ-Παντελήδες", έκαναν αμέσως αρχηγό τους έναν τύπο, που απλά έσκασε μύτη στα γραφεία τους μιά μέρα καί είπε: "- Γειά σας, ήρθα!" (Αντί να του απαντήσουν: στ' @@ μας!)
    Πού είναι, μωρέ, ο πολιτικός λόγος -καί δή, ο αριστερός- αυτουνού; Τί έχει να προτείνει;

    Υγ 1: Δεν σχολιάζω κάν το ότι όλ' αυτά τα κομματόσκυλα (των λοιπών συστημικών κομμάτων -πλήν ΚΚΕ- μή εξαιρουμένων) δεν ξέρουν ούτε να διευθύνουν σύλλογο φιλοτελιστών. Στους συλλόγους, πρώτα γίνεσαι δόκιμο μέλος επί διετία, καί *μετά* την διετία τακτικό μέλος με δικαίωμα ψήφου· κι εφ' όσον είσαι ταμειακώς τακτοποιημένος την ημέρα των εκλογών.
    Αντιθέτως, αυτοί δέχθηκαν εκλογή με εκλογείς της τελευταίας στιγμής (καί αγνώστου πολιτικής προελεύσεως - δηλαδή, μπορεί κάλλιστα να ήταν καί Νουδούλια που τους τρολλάριζαν), που είδαν φώς καί μπήκαν, καί απλά έδωσαν τρία ευρώ... Τόσο ανόητοι καί τόσο γύφτουλες!
    Τελικά, το 80% αυτού του λαού καλώς τα τραβάει όσα τραβάει, διότι η βλακεία δεν πρέπει να επιβραβεύεται. Εμείς οι υπόλοιποι τί φταίμε;!
    Υγ 2: Σούζα καί ο εκ Σφακίων μπουρτζόβλαχος μπροστά στην επιλογή της πρεσβείας! (Μία είναι η πρεσβεία, μή ρωτάτε "- Ποιά;"!) Κατά τα άλλα, τό 'παιζε παλληκαράς κι έριχνε ξύλο σε Βορειοηπειρώτες, ως φοιτητής. Άσταδγιάλα, το μοσχάρι! Παλληκαράς!... Χά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλτατε Εργοδότα μας!
      Είμαστε πλέον και με τη βούλα χώρα γελοιότητας.

      Διαγραφή