«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Είστε για γερό ανέβασμα..;;;



 

Σημ.Κ-Τ: Ευχαριστώ πολύ τον φίλο Marco De Sade που μού έστειλε αυτό το πανέμορφο βίντεο.


14 σχόλια:

  1. Όμως μην σας ξεγελάει η δρακονιανή ευγένεια... Ούτε κουβέντα για τους Ουράνιους Ίππους.

    https://mavrifatria3.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%9F%CE%A3%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A9%CE%9D%20%CE%99%CE%A0%CE%A0%CE%A9%CE%9D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtu.be/rM7g2cAXu5I?si=fnMMR6rQwRU3OvP2
    ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διός Κούρος08 Απριλίου, 2024 10:24

    Ωραίο το ανέβασμα. Είστε έτοιμοι για πιο έντονο ανέβασμα ;

    Αν το βίντεο δεν είναι φτιαχτό, που πιστεύω οτι ΔΕΝ είναι, ετοιμαστείτε για πολύ όμορφα "πράγματα" !!! Χαρακτηριστικά, διαβάστε πως τελειώνει το άρθρο :

    "Είναι πιθανό ότι αδέρφια από μια ανταγωνιστική εταιρεία πέταξαν προς στους σεληνιακούς αδελφούς και έφεραν σε συμφωνία χρησιμοποιώντας θεραπεία με ηλεκτροσόκ. Επιπλέον, αυτό που είναι πολύ περίεργο είναι ότι κάποιος τοποθετήθηκε στην κοσμική ηλεκτρική καρέκλα ακριβώς πριν από την έκλειψη, οπότε περιμένουμε τις 8 Απριλίου και παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων."

    "Παράξενοι κεραυνοί είναι ορατοί στην «ατμόσφαιρα» του φεγγαριού"

    https://korakas-news.gr/2024/04/paraxenoi-keraynoi-einai-oratoi-stin-atmosfaira-toy-feggarioy.html

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κεραυνός είναι μάλλον γήινος. Φαίνεται σαν να γίνεται επάνω στην επιφάνεια του φεγγαριού γιατί το σεληνιακό υπόβαθρο είναι φωτισμένο.
      Κεραυνοί στην Γη δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν μόνο με καταιγίδες. Αν είναι πολύ μακρινοί δεν έχουμε ούτε ήχο.
      Και το κυριότερο.. για να γίνουν πρέπει να υπάρχει κάποιο είδος ατμόσφαιρας (η Σελήνη δεν έχει καθόλου). Από βικιπαίδεια:
      "Ο σπινθήρας αυτός δημιουργείται όταν η συσσώρευση στατικού ηλεκτρισμού υπερνικά τη φυσική αντίσταση που προβάλλει ο Ατμοσφαιρικός αέρας στη δίοδο ενός ηλεκτρικού ρεύματος. Όταν ο αέρας είναι ξηρός τότε η αντίσταση αυτή είναι μεγάλη. Όταν όμως περιέχει υδροσταγόνες αναπτύσσεται τάση 10 εκατομμυρίων βολτ (Volt) που προκαλεί ηλεκτρική εκκένωση, δηλαδή δίοδο ηλεκτρικού ρεύματος μέσα από τον αέρα που συνοδεύεται από μια λάμψη, την αστραπή."

      Διαγραφή
    2. Οι γκομενίτσες που τσιρίζουν στο βίντεο έχουν πολύ πλάκα 😀

      Διαγραφή
    3. Διός Κούρος08 Απριλίου, 2024 12:20

      Και εντελώς τυχαία ο κεραυνός τελειώνει στην επιφάνεια της σελήνης ;

      Δύο παρατηρήσεις στην απάντησή σου Φίλτατε Διόδοτε και τροφή για σκέψη προς όλους, χωρίς φυσικά να διεκδικώ το αλάθητο, αλλά η αμβισβήτηση είναι έμφυτη.

      1. Πόσο αξιόπιστη είναι η βικιπαίδεια ;
      2. Είσαι σίγουρος οτι η σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα, έστω και πολύ πολύ αραιή (όπως έχει ο Άρης) ; Δυστυχώς ο Θείος Σωκράτης δεν επεκτάθηκε περαιτέρω στο θέμα "σελήνη και κάτοικοι", για να ξέρουμε με σιγουριά.

      Φιλάκια και καλή μας εβδομάδα.

      Διός Κούρος

      ΥΓ αν μετά την βραδυνή (για εμάς) έκλειψη Ηλίου, δεν παγώσει ο πλανήτης, τα λέμε και αύριο χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Σήμερα παράγγειλα να μού φτιάξουν ένα παρόμοιο:
      https://m.media-amazon.com/images/I/A13usaonutL._CLa%7C2140%2C2000%7C51YTLFnfE7L.png%7C0%2C0%2C2140%2C2000%2B0.0%2C0.0%2C2140.0%2C2000.0_AC_SX425_.png
      🤣
      Θυμάστε το "let's go Brandon!" ;
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/01/kid-rock-we-people-lets-go-brandon.html#more

      Διαγραφή
    5. Αυτό το ξέρουμε από το σχολείο, δεκαετία '70. Το πήρα από βικιπαίδεια για συντομία.
      Το είπες και μόνος σου, υπάρχει πιθανότητα να είναι και φτιαχτό το βίντεο.
      Θα δείξει...
      Τα λέμε.. στο ιγκλού μου.. 😆

      Διαγραφή
  4. Διός Κούρος08 Απριλίου, 2024 10:27

    Πάρτε μια απόφαση βρε παιδιά. Τελικά τι θα γίνει ; Θα ενέβει ή θα κατέβει η θερμοκρασία του πλανήτη ; Οχι τίποτε άλλο, αλλά να ξέρουμε και εμείς τι να αποθηκεύσουμε. Παγάκια ή κουβέρτες ;

    "NASA: Η έκλειψη Ηλίου θα προκαλέσει Εποχή των Παγετώνων"

    https://korakas-news.gr/2024/04/nasa-i-ekleipsi-ilioy-tha-prokalesei-epochi-ton-pagetonon.html

    Το έχουν χάσει τελείως, λέμε !!!

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η έκλειψη που θα γίνει σε λίγες ώρες, θα φέρει πολλάαααα.....Παρακολουθούμε μεγάλο θρίλερ. Όσο για τα αμερικανάκια, που χαίρονται για το θέαμα που θα δουν, θα τους κοπεί πολύ άσχημα ο ενθουσιασμός για το τεράστιων διαστάσεων φυσικό- και όχι μόνο- φαινόμενο, αλλά τι να κάνουμε, αμερικανάκια κλουβιοκέφαλα ήταν, είναι και θα παραμείνουν....Να δεις πώς θα γυρίσουν τα πανηγύρια σε θρήνο και ορυμαγδό...Όπου είναι ορατή η έκλειψη ηλίου, φέρνει πολλά και κάποιες φορές τεράστιες καταστροφές, βλέπε τουρκία 1999 και Πάρνηθα για εμάς....άσε για τους μαύρους...θα γίνει της σβάμπαινας το κιγκλίδωμα.... πάρτε θέσεις και κορσέδες για έναν τρανταχτό κλαυσίγελο....
    Αυτή η σοφή κοπέλα μας τα λέει πολύ ωραία, αξίζει να την ακούσουμε.

    Απρίλιος 2024. Εκλειψη στον Κριό (8/4).
    Marina Alexiadou
    https://www.youtube.com/watch?v=KnRfqQktmiI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.ertnews.gr/eidiseis/diethni/kina-eftiaksan-mia-santorini-stin-eparxia-giounan-ta-sokakia-i-thea-kai-oi-mple-trouloi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή