«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Τα εξής ασήμαντα συμβαίνουν στη χώρα...

 


📍  Η χώρα σταδιακά χάνεται και εμείς ακόμα τρώμε το τυράκι του διχασμού...
Όσο ορισμένοι θέλουν η χώρα να φανατίζεται για το αν η κα Μαρεβα ή η κα Ακρίτα έχει δίκιο, τα εξής ασήμαντα συμβαίνουν στη χώρα:
 
📈📍 Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat οι νέοι συνεχίζουν να εγκαταλείπουν την Ελλάδα.
Το 2022 συγκεκριμένα :
80,3 χιλιάδες Έλληνες πολίτες μετανάστευσαν στο εξωτερικό (αύξηση κατά 711, ή 0,8% σε σχέση με το 2021).
 
📈📍 Σύμφωνα πάλι με τα στοιχεία της Eurostat. Κατά το ίδιο διάστημα, 96,7 χιλιάδες πολίτες μη ελληνικής καταγωγής μετανάστευσαν στην Ελλάδα (αύξηση κατά 39,5χιλ., ή 69% σε σχέση με το 2021).
 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι καταθέσεις των Ελλήνων μειώνονται.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία οι ροές μεταναστών προς τη χώρα συνεχώς αυξάνονται.
 
Και σας ρωτάω ..Είμαι άραγε εγώ ο χαζός που σκέφτομαι.. Πώς γίνεται να μην αποτελούν όλα αυτά πρώτο θέμα συζήτησης στην πολιτική ζωή του τόπου;

 

πηγή


Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό: Δεν σταματούν οι αποβιβάσεις αλλοδαπών σε Γαύδο και νησιά του ανατ. Αιγαίου Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι φυλάσσονται τα σύνορα!

 

2 σχόλια:

  1. "Μεταναστευτικό: Δεν σταματούν οι αποβιβάσεις αλλοδαπών σε Γαύδο και νησιά του ανατ. Αιγαίου Ο πρωθυπουργός δηλώνει ότι φυλάσσονται τα σύνορα!"

    Προφανως και φυλασσονται αφου κανεις αλλοδαπος δεν μπορει να βγει παρανομα και να παει σε αλλη χωρα της Ευρωπης

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα φίλε ΛΟΚΙ, δράμα η κατάσταση. Να δω πώς θα τους διώξουμε όλους αυτούς, που μόνο από Συρία και Γάζα δεν είναι.

      Διαγραφή