«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Light = ελαφρύ, αλλά και φως ...

 

Στην διετία 2024-2025 ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΌΛΑ! Θα είναι χρονιές αποκαλυπτικές, θα είναι ανατρεπτικές, θα είναι τρομακτικές, Θα είναι η μεγαλύτερη δοκιμασία για όλους μας. Ήδη αρχίζει και καθαρίζει η εικόνα στην οποία οι πρώην ναζί σιωνιστές, εκκαθαριστές ακόμη και σεφαραδίμ εβραίων, είναι αυτοί που έχουν κάνει μαριονέτες τους τις ΗΠΑ και την ΕΕ και στη Μ.Ανατολή σφάζουν πάλι αραβικούς πληθυσμούς αρπάζοντας κι άλλα εδάφη τους (Παλαιστίνη, Συρία, Λίβανος). Ήδη στα μάτια του κόσμου ο πόλεμος της Ρωσίας κατά του ΝΑΤΟ (όπου ΝΑΤΟ βλέπε του λώκου χώρα, σαν την Ελλάδα, ονόματι Ουκρανία) φαίνεται δίκαιος. Ήδη η διεθνής κοινή γνώμη αναγνωρίζει ότι η Ρωσία είναι μια χώρα οικονομικά και στρατιωτικά πιο εύρωστη από τις ΗΠΑ και ΕΕ μαζί, ενισχυόμενη και από δυνατούς συμμάχους (Κίνα, Ιράν). Ήδη είναι ξεκάθαρο ότι οι ΒRICS θα κάνουν σε λίγο το δολλάριο χαρτί για την τουαλέτα.

Οι επερχόμενες εκλογές (Ευρωεκλογές και προεδρικές εκλογές ΗΠΑ -αν γίνουν) θα βάλουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στις ανατροπές που έρχονται. 

Το μόνο που μένει στην παρηκμασμένη δυτική δικτατορία στην οποία ζούμε, είναι να συσκοτίσει το νου και να παραπληροφορήσει τους δούλους της, χαρακτηρίζοντας ως παραπληροφόρηση και ρητορική μίσους την πραγματική εικόνα του κόσμου, την οποία διαμοιράζονται μέσω ιστοσελίδων, μπλογκς και μέσων κοινωνικής δικτύωσης οι ελεύθεροι νόες ανά τον κόσμο. 

Το κάνει ήδη με την τηλεόραση και τον συστημικό τύπο, αλλά αυτό δεν αρκεί, ο κόσμος άρχισε να γελάει μαζί τους και να πονηρεύεται. 

Τούς χρειάζονται δραστικότερα μέσα για να φιμωθεί ολοσχερώς η αλήθεια. Ετοιμάζονται να κατεβάσουν τον διακόπτη του ελεύθερου λόγου και να διαγράψουν μαζικά, μπλογκς και ιστοσελίδες, και εκδίδοντας καταδικαστικές αποφάσεις και ποινές για τους χρήστες. Δεν μπαίνω στον κόπο να μεταφράσω, γιατί είναι τεράστιο, το άρθρο του Nick Corbishley στον ιστότοπο Naked Capitalism, EΔΩ, καθώς και άλλα συνταρακτικά του θέματα που προτείνονται στην αρχή, αλλά θα καταλάβετε εύκολα ότι διατρέχουμε τις τελευταίες μέρες των μπλογκς και άλλων ιστότοπων. Προσπαθούν να το κάνουν με δήθεν ενδιαφέρον για τις μάζες που δεν πρέπει να παραπληροφορούνται, αλλά δεν διαφέρουν σε τίποτε από τις στρατιωτικές δικτατορίες παλαιότερων δεκαετιών, που φιμώνανε βίαια όποιον μιλούσε και αντιστεκόταν, με μπλοκάρισμα του λόγου, φυλακίσεις και εξορίες και κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών.      

Πηχτό σκοτάδι πριν ξημερώσει!

Ο Διόδοτος ξαναξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να λειτουργεί, αλλά είναι κάπως light, το ομολογώ. Αυτό.. γίνεται για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε, όσο είναι δυνατόν ακόμα, γιατί το ενημερωτικό και αφυπνιστικό μας περιεχόμενο 6 ετών, είναι πλούσιο, δεν πρέπει να εξαφανιστεί. Και τα σχόλια των αναγνωστών επίσης, είναι αρκούντως αφυπνιστικά, θα έλεγα είναι η μισή του δύναμη. Επιπλέον, εδώ δημιουργήθηκε ένα στέκι που γνωρίστηκαν αρκετοί, ελευθέρως σκεπτόμενοι και ανήσυχοι κι ευπατρίδες άνθρωποι μεταξύ τους, και συναντήθηκαν κι από κοντά. Το κατέβασμα πολλών αναρτήσεων από την γκουγκλ, αρχίσαμε να το υπομένουμε εδώ από το 2021. Τούτες εδώ τις μέρες, ο αγαπητός συνονόματος Κωνσταντίνος, εδώ, αντιμετωπίζει τα ίδια πράγματα και πάσχισε να τού επαναφέρουν το μπλογκ, το οποίο είχαν ρίξει για 10 ώρες περίπου. Η φίλη μου η Φωτεινή, εδώ, δεν πίστευε στα μάτια της πριν μια εβδομάδα όταν της έριξαν μια απλή ανάρτηση που αφορούσε τους ΒRICS. Μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια: Έχουν ρίξει απ' τον Διόδοτο 7 αναρτήσεις που αφορούσαν τα εμΦόλια και 5 που αφορούσαν τους ΒRICS.

Θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε προσεκτικά, ακόμα και στα σχόλια, αν και δεν ξέρω πόσο ασφαλείς θα είναι ακόμα, φράσεις όπως "εμΦόλια", "φούστης" κ.ά.

Εδώ πάντως.., ευθυτενείς, με το κέφι μας, το χιούμορ μας, τις μουσικούλες μας, να συμπληρώνουν το φωτεινό τοπίο που πασχίζουμε να κρατήσουμε ανιδιοτελώς.

Να έχετε ένα όμορφο Σάββατο!!!

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ   

 


 

 

37 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ06 Απριλίου, 2024 10:05

    ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ.
    ΛΙΓΑ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΨΩΜΙΑ.
    ΨΙΧΟΥΛΑ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ , ΜΕΤΑΦΈΡΩΜΑΣΤΕ ,ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ.
    ΤΟ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ,ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ gfbktro fdhg ooo!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΗ Η ΓΡΑΒΑΤΑ......
    ΟΛΕΕΕΕΕ !
    ΡΕΕΕ !
    ΤΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ !
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΓΑΛΜΑ ,ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΤΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ !
    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΈΞΤΡΑ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ ,ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νά είσαι γερός και δυνατός φίλε!

    Χρόνος*

    Ή πληροφορίες τρέχουν τόν χρόνο,,,

    16

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημερα..το θεμα ειναι οτι δεν ξερεις απο που να φυλαχτεις ,και τι να πιστεψεις...οι πληροφοριες ειναι τοσες πολλες που καπου χανεσαι..μακαρι να ερθει η καθαρση με οποιο κοστος ,και να χωρισει η ηρα απ το σταρι..μεχρι τοτε ας μη χασουμε το χαμογελο μας και την αισιοδοξια μας....φιλια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύχομαι πάντα να έχεις υγεία να είσαι πάντα γερός να εξασκείς το λειτούργημα να μπορούμε ακόμα μέσα από το μελάνι σου να νιώθουμε ελεύθερη θα καταντήσουν τον πλανήτη και εμάς τους έλληνες τον τρικυσμένο λαό να λέμε θα φτάσουμε στο σημείο καλύτερη τουρκοκρατία παρά από αυτούς δυστυχώς χειρότερη σκλαβιά φωτεινά μυαλά σαν και τα δικά σας θα πρέπει να φυλάσσονται σαν κόριο οφθαλμού σαν κρυφά σχολιά να είσαι πάντα καλά τιμή μου που έχω επαφή μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε ΠΟΛΥ για τα καλά σας λόγια. Σάς παρακαλώ όμως..βάλτε και ένα ψευδώνυμο τουλάχιστον στο τέλος των επομένων σχολίων σας. Δεν αναρτούμε εντελώς ανώνυμα σχόλια.

      Διαγραφή
  5. Όσο πιο μακριά παρατηρούμε τόν μακρόκοσμο, τόσο πιο πίσω στο παρελθόν κοιτάμε , όσο πιο μέσα παρατηρούμε τόν μικρόκοσμο φανταζόμαστε το μέλλον;;;
    ///
    Χρόνος*
    Παράγουμε πληροφορίες
    Καί
    Συμπληρώνουμε το Ματριχ

    https://youtu.be/OpE15jmqXLw?si=SCL_Ifrz0c917YaF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αρχικό ερώτημα είναι να σε κολλάει στον τοίχο, και απάντηση να μην βρίσκεις.. Εκτός από το μέλλον.. είναι και η Αρχή εκεί στο πέρας (ή όχι) του μικρόκοσμου..;
      Σούπερ φαίνεται το βίντεο του αγαπητού μας Δανέζη. Φίλε μου Καθετάκια σε ευχαριστούμε!

      Διαγραφή
    2. 16
      Αρχήν* Δύναμις
      10-¹⁶
      https://youtu.be/0fKBhvDjuy0?si=j4WowgZ7PFvKvMEL

      Διαγραφή
    3. Χαχα μόλις εισχώρησε και μέσα στα μόρια του dna των λευκών αιμοσφαιρίων ξαναβρήκε ένα απέραντο σύμπαν περιπλανώμενων ηλεκτρονίων, έφτασε στο σύμπαν των πρωτονίων και ουδετερονίων που καταλήγει στα quarcks και ποιος ξέρει τί υπάρχει ακόμα παραμέσα..

      Διαγραφή
    4. ΠαραΠερα
      Πνεύμα;;;

      Διαγραφή
  6. Μποτίλια στο Πέλαγος06 Απριλίου, 2024 12:54

    Η ελαφρότητα πάντοτε διατηρεί το προνόμιο να οδηγεί σε μια άνωθεν πτώση:

    https://www.youtube.com/watch?v=gr0XWmEbiMQ&t=327s

    Και για όσους αρέσκονται να φεύγουν στον βαθύ αμανέ τής μοναδικής Ghalia Benali, όταν η ψυχή αγγίζει τα ίχνη από τα βήματα των Ρωμιών, που βάδισαν ελαφρά επάνω στην ιστορία, αφήνοντας το πιο βαθύ αποτύπωμα :
    https://www.youtube.com/watch?v=ZFSmJHwgJ7s


    Constantinople, Kiya Tabassian, Ghalia Benali - In the Footsteps of Rumi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "άνωθεν πτώση" .....
      Είναι θέμα οπτικής. Θα μπορούσες να την πεις και "κάτωθεν ανύψωση" 🙂

      Καλημέρα καλέ μου φίλε Διονύση!

      Διαγραφή
    2. "Άνωθεν πτώση "
      Maktub

      Διαγραφή
  7. Διός Κούρος06 Απριλίου, 2024 13:10

    Το 2025 θα είναι η χρονιά της ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

    Το Ηλιακό μας σύστημα έχει ήδη εισέλθει σε μια περιοχή του σύμπαντος η οποία βρίθει ΦΩΤΟΝΙΩΝ. Όσο και να ψεκάζουν, όσο και να δηλητηριάζουν τροφή και νερό, αλλά κυρίως όσο και να προσπαθούν να δηλητηριάσουν το ΝΟΥ, είναι κινήσεις απελπισίας.

    Το ΓΕΓΟΝΟΣ της ενεργοποίησης της ΕΠΙΦΥΣΗΣ είναι κοντά. Θα είναι ΑΜΕΣΟ, ταυτόχρονο σε όλο το Ηλιακό μας σύστημα και ΔΕΝ είναι αναστρέψιμο. Όταν η επίφυση ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ και ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ, τότε θα ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.

    Για δείτε τι είχε πεί ο Ντέμης Ρούσσος στον Χατζηνικολάου πίσω στο 1995!
    https://www.youtube.com/watch?v=4HJbjZuyM0E&ab_channel=%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9B%CE%97%CE%A3%CE%9C%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3

    Μέχρι τότε, υπομονή, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και ηθικό ακμαιότατο. Ακόμα και αν κλείσουν όλες τις ελεύθερες φωνές, να είστε σίγουροι οτι η επικοινωνία μας ΔΕΝ θα "σβήσει". Το ΦΩΣ είναι πολύ ΕΝΤΟΝΟ για να κατασταλλεί.

    Προς ανάποδους : Όταν ο Έλληνας ενθυμηθεί, ψάξτε "τρύπα" να κρυφτείτε. Το έχετε ξαναπάθει και μυαλό δεν βάλατε.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντέμης και πάσης Ελλάδος!!! χαχαχα
      Αυτός και η παρέα του (Βαγγέλης, Ειρήνη κ.ά.) ήξεραν πολλά..................

      Καλημέρα αγόραρε!

      Διαγραφή
  8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ06 Απριλίου, 2024 13:34

    Σήμερα, επέτειος της μάχης των οχυρών, μένει το δίδαγμα, ''Ποτέ πίσω πολεμάμε για την νίκη''.
    Κωστή μου, καλό ΣΚ με ένα τραγούδι απο την συλλογή μου prog heaven, κάτι που με βοηθάει στους αγώνες υπέρ-αποστάσεων.

    https://www.youtube.com/watch?v=LWGFyhlraUU

    Keep going.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζομαι υπάρχουν πολλοί δρομείς, συνάδελφοί σου, που εμπνέονται από παλιά psychedelic rock σκηνή χαχαχα
      Να είσαι καλά φίλε μου Ευ, ΜΟΝΑΔΙΚΕ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ και στο σθένος σου!!!
      Θερμούς χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια!!!

      Διαγραφή
  9. Τί νά κάνουμε κι εμείς οί "πεινώντες", αγαπητέ μας Ερυθραίε..
    ... άν θές, κατά τή γνώμη μου καί Λάϊτ νά'ναι, τρόπον τινά, πάλι Μάσα είναι... τουλάχιστον δέν ψοφάς απ' τήν πείνα..

    ... αφιερωμένο, γιά όλους εμάς τούς Νάτιβ προγραμμένους, που μάς Γενοκτονεί αναίμακτα καί μεθοδικότατα, ο αρχαίος οχτρός:

    One Step Forward Two Steps Backward
    (Βρέ κι ΈΝΑ βήμα πίσω νά κάναμε, πάλι καλά θά'τανε, «μή χείρον βέλτιστον» θά'τανε)
    https://www.youtube.com/watch?v=VPNG_bdgNY8
    «Straight is the road that leads to destruction, ooh-yeah
    The road to righteousness is narrow»
    Ah let me tell you say
    -----------------------------
    -----------------------------
    *ΧΡΥΣΈΣ ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ - ΚΑΡΙΈΡΑΣ - ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΊΑΣ
    Ζητούνται επειγόντως εσκατόΡουφιοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, μέ ή χωρίς μπλογγάκι παροχής υπηρεσιών.
    Προσφέρουμε τόν απαραίτητο Εξοπλισμό, μόνιμη απασχόληση, Ατομική Σύμβαση Εργασίας (Ι.Δ.), υψηλές αποδοχές μέ ποσοστά, ευκαιρίες Ανέλιξης καί απαλλαγή απ'τό Τέλος Επιτηδέβματτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα μού αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι φίλε μου Γκλίτσα!
      "..Ο δρόμος προς τη δικαιοσύνη είναι στενός" λέει ο ράστα φίλος.
      -Ρουφιάνοι.. να φάν' κι οι κότες!
      Καλημέρα!!!

      Διαγραφή
    2. Κι επειδή φίλτατε Διόδοτε, κάπου λές:
      «Ήδη αρχίζει και καθαρίζει η εικόνα στην οποία οι πρώην ναζί ('γώ θά'λεγα καί οί -πρώην καί νύν- κουμμουνιστόνιοι) σιωνιστές, εκκαθαριστές ακόμη και σεφαραδίμ εβραίων, είναι αυτοί που έχουν κάνει μαριονέτες τους τις ΗΠΑ και την ΕΕ και στη Μ.Ανατολή σφάζουν πάλι αραβικούς πληθυσμούς αρπάζοντας κι άλλα εδάφη τους...»

      ... ΚΑΊ γιά νά μή ξεχνάμε τά Ιστορικά, γενικώς γνωστά καί απολύτως παραδεκτά γεγονότα, τά οποία ΣΒΉΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΜΕΛΏΣ ΑΠ' ΤΉ ΣΥΛΛΟΓΙΚΉ ΜΑΣ ΜΝΉΜΗ
      (Τί καλά νά υπήρχε αφτότό Διαμάντι σέ μετάφραση καί στήν Ελληνική Γλώσσα)

      ΠΆΣΧΑ ΑΊΜΑΤΟΣ
      οι -ακατονόμαστοι- εντός Ευρώπης καί ο Τελετουργικός Φόνος

      BLOOD PASSOVER
      TSiFÚTiA íN EUROPE AND THE RiTUAL MURDER
      http://www.israelshamir.net/BLOODPASSOVER.pdf

      Διαγραφή
    3. Τό τελευταίο Κωνσταντίνε, τής Αγγελίας γιά Προσφορά Εργασίας (γιά τίς ειδικές -κατ' αποκοπήν- ρουφιοαποστολές), δέν τό 'στειλα καθόλου ντίπ, γιά τόφαγε τό Τμήμα Ελέγχου Μπλογκίων-Μπλογκαδόρων, τής Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Μισογυνικών Σκέψεων καί Ρητορικής Μίσους, τής Γενικής Γραμματείας Ισότητας καί Διαφορετικότητας, τού Υπουργείου Ανθεκτικότητας, Ανεκτικότητας καί Συμπεριληπτικότητας (ΥΠΑΝΑΝΣΥ) τής δημοκρατικοτέρας κυβερνήσεως, τής Ιεράς μας Μεταπολίτεψης;;;

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχα!
      Σε πήρα αρκετές φορές στο τηλ. φίλε μου Γκλίτσα, για να σού απαντήσω πάνω σε αυτό, αλλά δεν το άκουγες μάλλον.
      Όχι πάντως, δεν έχω μισογυνισμό.
      Όταν ευκαιρήσεις πάρε να τα πούμε.

      Διαγραφή
    5. Κι Η ΒΑΝΑΜΠΆΡΜΠΑ πάντως ΠΉΡΕ ΤΌ ΌΣΚΑΡ ΜΈ ΤΌ ΣΠΑΘΊ ΤΗς .... ..

      Διαγραφή
    6. 😆
      Nαι, το είχε στο λαρύγγι.

      Διαγραφή
    7. .... ήρθε μετά κι η καραματσούκα κι αναπόφεφκττα διασταύρωσαν τά Ξίφη τους μέ πρωτοφανή σφοδρότητα ⚔️ .. ...

      Διαγραφή
  10. Μωραίνει Κύριος……Έχουν φτάσει σε απίστευτο σημείο ηλιθιότητας και συμπεριφέρονται σαν κάτι γερασμένα και ξεδοντιασμένα μαντρόσκυλα, που νομίζουν πως μπορούν ακόμα να δαγκώνουν και να τα βάζουν με ισχυρούς λύκους και αγριεμένες αρκούδες. Όσοι αγνοούν το φόβο που ενσπείρουν στο άβουλο κοπάδι, όσοι έχουν ακόμα επαφή με την πραγματικότητα και όσοι λογίζονται ως μαύρα πρόβατα από τους μακάβριους κλόουν του οξαποδώ, βλέπουν ξεκάθαρα το τι έρχεται……Όσο για τις απαγορεύσεις στην ελεύθερη διαδικτυακή έκφραση, δεν πρόκειται να τους κάτσει το σχέδιο. Η απαγόρευση μεγεθύνει την αντίδραση και οι ειδήσεις κυκλοφορούν με εντονότερη ισχύ όταν εμποδίζονται….Τα αμνεορίφια ούτως ή άλλως προορίζονται για το μαχαίρι και όπως βλέπουμε δεν ξυπνούν ούτε όταν βλέπουν το δρεπάνι του χάρου πάνω από τα άδεια κεφάλια τους…..
    Θα είμαστε πάντα εδώ, όρθιοι και πάντα θα βρίσκονται τρόποι για να διαρρηγνύονται τα εμπόδια των ερπετών και των ξεφτιλισμένων θλιβερών κολαούζων τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα δούμε πολλά ακόμα Αναστασία μου, οι σατανάδες αυτοί δεν βαριούνται να μάς διασκεδάζουν..

      Διαγραφή
  11. Είναι κατασκευασμένο, αλλά βγάζει πολύ γέλιο, και αηδία βεβαίως βεβαίως..

    https://www.youtube.com/watch?v=KwPXg08xb4M&t=18s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Εργάκια ευχαριστώ!!!
      Κι εγώ χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω μαζί μας!!!

      Διαγραφή
  13. Καλώς όρισες!!!
    Μόνο μια ένσταση έχω: Οι Ιουδαίοι δεν κινούν κανένα νήμα. Είναι απλοί διαχειριστές και αχυράνθρωποι για να μην φαίνονται τα ερπετά.

    Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές όμως πολλοί θα καούν στην διαδρομή.

    Σε λίγο με την Κασσελούγκρα πρωθυπουργό θα συνεχιστεί η υποχώρηση που ξεκίνησε το 1922.

    Υ.Γ. Ο Θεός να βάλει τον πούτσο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Αναμφιβόλως έχεις δίκιο σε όλα.
      Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα φίλε μου Μάρκο!

      Διαγραφή
  14. Οκ Τ Ω + 8
    Ό Μαύρος* Ήλιος θα κάψει* πολλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή