«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΛΑ. ΝΑΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΑΛΛΆ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...


 

ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΗΜΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑΣ/ΔΡΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΔΩ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ.. ΑΝ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΦΡΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΦΙΔΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΟΣ.

Η Ρωσία και η Κίνα (όπως και η Ινδία σαφώς) έχουν αποδείξει τον σεβασμό τους στον Ελληνικό Πολιτισμό, καθώς και στον διαχρονικό του ρόλο στην αξιοπρεπή πορεία της ανθρωπότητος. Γνωρίζουν επίσης ότι υπάρχει ένα αξιοσέβαστο απομεινάρι αυτού του "ρόλου-αποστολής" ανάμεσα σε ένα κρίσιμο ποσοστό συνειδητοποιημένων Ελλήνων.

Την Κίνα την ενδιαφέρει πολύ, να συνεχίσει να υπάρχει
αυτό το δυναμικό εντός της χώρας μας, ΧΩΡΙΣ ΆΛΛΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ · για λόγους πολιτισμικού γοήτρου, αλλά κυρίως για να εξασφαλίσει έναν μόνιμο τίμιο παράγοντα με τον οποίο θα συναλλάσσεται στον εμπορικό αυτό κόμβο μεταξύ Ανατολής και Δύσης, την Ελλάδα μας.

Την Ρωσία την ενδιαφέρει επίσης μια Ελλάδα με αυτεξούσιο στις αποφάσεις της όσον αφορά το συμφέρον της Ελλάδος και τον κεντρικό της ρόλο στον πολιτισμικό και ενεργειακό πλούτο της Μεσογείου. Και παράλληλα την χρειάζεται ως έναν έμπιστο σύμμαχο στην κάθοδο των ρωσικών συμφερόντων προς τον ευρωπαϊκό νότο, το Αιγαίο και το θαλάσσιο πέρασμα προς Ερυθρά θάλασσα-Ινδικό Ωκεανό. Την ενδιαφέρει επίσης η σταθεροποίηση ενός Ορθόδοξου Τόξου στο Νότο, μέσω των ορθόδοξων βαλκανικών χωρών, προπορευούσης της Ελλάδος και της Συρίας. Την ενδιαφέρουν πολλά, τα οποία προϋποθέτουν μια Ελλάδα απαλλαγμένη από υποταγή σε αμερικανικά, ισραηλινά και τουρκικά συμφέροντα.

Θα πει κάποιος: Γιατί δεν παραμένουμε τότε στην Νέα Παγκόσμια Τάξη των χαζαρο-σιωνιστικών αμερικανικών και αγγλοσαξωνικών συμφερόντων, αντί να αλλάζουμε αφεντικό;

Εδώ ακριβώς είναι το καυτό σημείο. Δεδομένης της μελλοντικής ιδεώδους εικόνας που έδωσα προηγουμένως, δεν θα πρόκειται πλέον ακριβώς για αλλαγή "αφεντικού", αλλά για την Ελλάδα ως έναν υψηλής αίγλης συνδιαχειριστή πολλών επιμέρους πραγμάτων, ο οποίος φυσικά και θα γίνει μέλος των BRICS, φυσικά και θα ανέλθει σε υψηλότερο οικονομικό και βιοτικό επίπεδο.

Και τώρα το σημαντικότερο, το οποίο το έχω τονίσει πολλάκις και στο παρελθόν.

Η Ελλάδα δεν είναι πια ένα ακόμα κράτος υπό τον πλήρη έλεγχο και χειρισμό των Δυτικών. Πάει αυτό, πέρασε. Έχουμε μπει πια γι αυτούς στο plan b: Της ΥΠΕΡΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !..άντε να μείνουμε μερικοί ως τουριστική ατραξιόν, σαν τους Ινδιάνους, για λίγο μπουζούκι, greek islands και "μουζάκα" (μουσακά). Έχει μπει πια μπροστά το σχέδιο, με συνοπτικότερες διαδικασίες, του να μετατραπούμε σε χώρα που όλοι στο εξωτερικό κατά βάθος θα αναγνωρίζουν ως μία νέα τουρκική επαρχία· και μόνιμος τόπος εγκατάστασης περισσότερων Ασκεναζίμ Εβραίων, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από νέους "Έλληνες", πολιτογραφημένο εργατικό δυναμικό αφροασιατών μουσουλμάνων (λάθρο τούς λέμε σήμερα -σικ), και το επίσημο θρήσκευμα του χώρου (όχι χώρας) θα είναι η ανεξιθρησκεία, δηλαδή το ισλάμ.

Και όλα αυτά φαίνονται πια ξεκάθαρα με μια απλή ματιά καθημερινά στην επικαιρότητα· πχ βλέποντας πρόσφατες επίσημες στατιστικές, κατά τις οποίες είμαστε η δεύτερη σε ανεργία χώρα της Ευρώπης (ο Κούλης λέει το αντίθετο, γιατί δείχνει να τους τακτοποιεί όλους με 6μηνες συμβάσεις στο δημόσιο, που όμως δεν τους ξαναπροσλαμβάνει, παίρνοντας καινούριους), είμαστε η δεύτερη μετά την Βουλγαρία σε φτώχεια (αν και στη Βουλγαρία οι μικροί μισθοί είναι σε συμφωνία με χαμηλές τιμές στα σουπερ-μάρκετ -τρεις φορές κάτω τα περισσότερα προϊόντα σε σχέση με την Ελλάδα), η Κομισιόν και το State Department εξέδωσαν εκθέσεις που μάς πιστοποιούν ως το πιο διεφθαρμένο κράτος στην Ευρώπη, με τον πιο διεφθαρμένο πρωθυπουργό. Αλλά η τηλεορασόπληκτη ελλαδόμαζα πιστεύει τον Μιζοτάκη (και αφοπλιστή της Ελλάδος), ο οποίος τής λέει ότι "είμαστε στην σωστή πλευρά της Ιστορίας". Ε όχι, δεν είμαστε!

Μιλήσαμε πριν για τους λαθρομετανάστες και την επιβεβαιωμένη πια αντικατάστασή μας από αυτούς, που είναι το σημαντικότερο και επικινδυνότερο σκέλος του σχεδίου των Νεοταξιτών στην Ελλάδα. Η Νέα Παγκόσμια Τάξη των BRICS όμως, πρόκειται να φέρει οικονομική ανάπτυξη και στις ισλαμικές χώρες της Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΡΟΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Δεν ξέρω πόσο πιο απλά ακόμα να σάς μεταδώσω την θετική εικόνα που παρουσιάζω, αν καταφέρουμε να αλλάξουμε ρότα, δηλαδή να μπούμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ "ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ". Θα μπορούσα να μπω σε δεκάδες ακόμα λεπτομέρειες, οι οποίες κρέμονται αυτή τη στιγμή απ' τα χείλη μου, αλλά θα ολοκληρώνονταν σε ένα οκτασέλιδο σεντόνι, το οποίο επίτηδες δεν συνηθίζω να προβαίνω ποτέ. Ίσως ο σύνδεσμος που σάς έδωσα στην αρχή να προσφέρει κάποια κάλυψη. 

Ίσως μόνο αυτά τα λίγα για σήμερα να αρκούν για να τα μεταδώσετε στους ανθρώπους που αγαπάτε πολύ και θέλετε να ξυπνήσουν από την πλασματική/ψεύτικη εικόνα της τηλεοπτικής και διαδικτυακής λίστας Πέτσα (μητσοτακική ενημέρωση). Προς το παρών.. σήμερα κιόλας, το πρωί, παραλίγο να συγκρουστώ στο viber, με αγαπητό μου συμμαθητή από το Λύκειο, δικηγόρος σήμερα, ο οποίος όταν διάβασε να τού γράφω λίγα πράγματα σαν αυτά.. ξέρετε τί γύρισε και μού απάντησε..; "Τα απορρίπτω συλλήβδην" !!!! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν σε τί χάος, άγνοια, εξαπάτηση, μικροπρέπειες και μικροσυμφεροντολογισμούς έχουμε ατυχώς εμπλακεί όλοι μας, χωρίς ούτε ένα 15% εξ ημών των συνειδητοποιημένων Ελλήνων να μπορούμε να αλλάξουμε ΜΟΝΟΙ μας κάτι για να σωθεί η πατρίδα μας.

Σε πείσμα όμως όλων των σατανάδων και των προδοτών, οι οποίοι νιώθουν ασφαλείς για την ώρα, η Ελλάδα θα σωθεί ! Υπάρχει ορίζοντας ! Υπάρχει μέλλον ! στο οποίο ο ρόλος μας θα είναι πάλι πλανητικώς ευδιάκριτο ότι είναι εξέχων, και ο αρμοδιότερος να λογοδοτήσει για την πορεία της ανθρωπότητος στη Γαλαξιακή οικογένεια.             

 

 ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

 

29 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ26 Απριλίου, 2024 22:46

    ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ;
    3 7 10
    ΠΑΡΤΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι κι εγώ σε αυτή την πλευρά της ιστορίας. Θέλω κι εγώ θέση σε αυτόν τον ορίζοντα. Κι ας μην ξέρω τι σημαίνει το "συλλήβδην"...
    Μιλού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συλλήβδην = χωρίς καμιά εξαίρεση

      Καληνύχτα μωράκι μου!

      Διαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Απριλίου, 2024 00:23

    Κώστα, πολύ ωραίο το άρθρο σου, to the point, που λένε και οι βαρ-βαρ.
    Το μόνο που καταλαβαίνω κοντολογίς, είναι αυτό που λένε και οι παλιοί, "πριν την Ανάσταση, η Σταύρωση".
    Δεν με ενδιαφέρει τι Ελλάδα ευαγγελίζονται οι "μεγάλοι", αλλά αυτό προϋποθέτει ποταμούς αίματος.
    Αίμα αθώων, είτε είναι υποψιασμένοι, είτε ζουν στην νιρβάνα τους.
    Όλοι όμως με πνοή Θεού μέσα τους, κατά τον Κολοκοτρώνη.
    Είμαστε έτοιμοι να περπατήσουμε σε έναν άδειο τόπο;
    Κι'άν όχι εμείς ποιοί;
    Για τους "μεγάλους" όλα είναι συμφέρον και μπίζνες, με τους πλούσιους φτωχούς που είναι οι Έλληνες.
    Μεταξύ των διεφθαρμένοι δυτικών και της ανατολικής συμμαχίας, δηλώνω κατηγορηματικά, Μόνος. Και Θεόφιλος.
    Και όπως έλεγε και ο Άρνολντ σε μια ταινία, "μεταξύ της πίστης σου και του Glock μου των 9mm. προτιμώ το Glock", παραφράζοντας το νόημα του άρθρου.
    Πάντως πολύ ωραίο άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά αδελφέ μου!

      Ο φίλος μας ο Μιχάλης ο Καλύμνιος μού είπε πως δεν είδε τον Χριστό στο άρθρο, ο Οποίος είναι και η μόνη σωτηρία. Ίσως όμως το σχέδιο του Θεού να λάβει χώρα με νέα όπλα, την Ανατολική Συμμαχία ας πούμε.
      Οψόμεθα.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  4. Κώστα δεν χάνουμε την ελπίδα μας, φυσικά και θα σωθεί η Ελλάδα.Το έχουμε αποδείξει μέσα στους αιώνες ότι είμαστε το φως και ότι πηγαίνουμε ακόμα και εκεί που οι άγγελοι φοβούνται να πατήσουν και όχι για να μην μου την πέσουν πιστεύω στον Θεό απόλυτα αλλά βαδίζουμε σε μια εποχή που δεν ξέρω αν μπορούμε να στηριχτούμε μόνο στη βοήθεια του Θεού.Μάλλον θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τη δύναμη του DNA μας και να θυμηθούμε ποιοί είμαστε αλλά και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που μας έκανε να ξεχωρίζουμε από τους άλλους λαούς.Μάλλον μας "κοίμισαν" με κάποιο τρόπο για να ξεχάσουμε την ιστορία μας και φρόντισαν να καλύψουν οτιδήποτε θα αποδείκνυε ότι είμασταν πρωτοπόροι σαν τον Σαμψών που του έκοψαν τα μαλλιά και έχασε τη δύναμη του.Δεν πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη σημερινή κατάσταση, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε,να έχουμε ξαφνικά γεγονότα ή να χρειαστεί να περιμένουμε να "ξυπνήσουν"μερικοί ακόμα που χρειάζονται περισσότερο χρόνο αλλά στο τέλος θα βρεθούμε όλοι μαζί στο σωστό σημείο.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος.

    Χιλιετίες χτυπάνε τον Ελληνισμό και τον Χριστό.
    Κατάφεραν τίποτα; Όχι. Ο Ελληνισμός δεν βασίζεται στο πλήθος.
    3 7 10, είναι αρκετό.
    Κι εδώ που τα λέμε, απαραίτητο. Πολλή σαπίλα γύρω μας.

    Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστη στο όραμα.
    Καλό Σ/Κ σε όλους και χρόνια πολλά στους Λάζαρους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σαν πρώτη ανάσταση, του Λαζάρου, είναι αυτό που νιώθω κι εγώ φίλε μου Γιώργο, αφότου έβγαλα από μέσα μου τις σκέψεις αυτές (του κειμένου) οι οποίες στροβιλίζονταν μέρες τώρα, και το Χέρι που τις κάλεσε ήταν μια μαθηματική ακολουθία των εξελίξεων.. με τόση συνέπεια.. σαν θεία επέμβαση.

      Το είπες καλά.. "πίστη στο όραμα".

      Καλημέρα αδελφέ!!!

      Διαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ,
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ, ΩΡΑΙΟ.
    Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΩΘΕΙ...ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ...Η ΛΥΣΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΞΑΝΑ ΜΑΤΑ ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ 👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη αυθόρμητη απάντηση που μού έρχεται φίλε μου, είναι.. "ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ". Αλλά είναι μια λάθος, μια εγωιστική απάντηση, από πολλές απόψεις, συν του ότι δεν έχει σημασία ο δικός μου χρόνος, μπροστά στα Ανώτερα Χρονοδιαγράμματα.
      Παρόλα αυτά υποψιάζομαι ότι όλα είναι κοντά και θα τα ζήσουμε. Ίσως όχι την οριστική εξάλειψη του κακού στον πλανήτη, μιας και μού το ανέλυσε αυτό ο αδελφός Pananas σε μια διεξοδική συζήτηση που είχα μαζί του, ..αλλά εμείς τα παιδιά του Θεού θα πάρουμε πίσω τον αέρα που μάς αναλογεί,
      και ναι.. ο Μεγάλος θα επιστρέψει σύντομα κοντά μας, στο πλευρό των Ελλήνων.

      Καλημέρα αδελφέ μου!!!

      Διαγραφή
  7. Να ευχαριστήσω εδώ, και τον Διηνέκη του Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως, ο οποίος ανάρτησε σήμερα 4 συνδέσμους που παραπέμπουν σε δημοσιεύματα του Διόδοτου, τις ιστοσελίδες LumiNews και Νικόλαος Αναξίμανδρος που καθημερινά μάς τιμούν με αναδημοσιεύσεις τους, καθώς και όποιο άλλο μπλογκ ή ιστοσελίδα μάς αναδημοσιεύει με ενεργό σύνδεσμο παραπομπής (πηγή) αλλά δεν το έχω αντιληφθεί.
    Να είστε όλοι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ και την φίλη μου Φωτεινή επίσης, η οποία αναδημοσίευσε το άρθρο στο ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ μπλογκ της "Αστεράκι".
      Μάλιστα δέχτηκε και το εξής σχόλιο από τον/την σχολιαστή zen (o οποίος σχολιάζει πολύ συχνά και σε εμάς):

      " Το λιτό και πλήρες άρθρο απηχεί ακριβώς και την προσωπική μου εκτίμηση για τα δρώμενα του τόπου μας. Ευχαριστώ ΚΤ "

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Κώστα,

    Ο Αμερικανός σατανικός ηγεμόνας πρέπει να πάει στην κόλαση όπου ανήκει !!!

    226 πόλεμοι στα 250 χρόνια της ύπαρξής τους !!!

    Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι της Κίνας και της Ρωσίας όμως..μπορούν να μετρηθούν στο ένα χέρι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητοί μου πατριώτες, διάβασα της αναρτήσεις σας και χάρηκα πάρα πολύ, βλέπω ότι η Ελλάδα μας έχει ακόμα μέλλον, μήπως έχει έρθει η ώρα που λένε ότι, η Ελλάς θα ξαναγεννηθεί από της στάχτες της;;; καλή ΑΝΆΣΤΑΣΗ παιδιά Μ. & σε εσάς & στην Ελλάδα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά! Και εμείς αυτό ευχόμαστε.
      Μόνο θα σάς παρακαλέσω, σε επόμενα σχόλιά σας να βάλετε και ένα ψευδώνυμο στο τέλος, γιατί δεν αναρτούμε εντελώς ανώνυμα σχόλια.
      Και πάλι να είστε καλά!

      Διαγραφή
  10. Διός Κούρος27 Απριλίου, 2024 13:57

    Τρομερό άρθρο - άποψη Φίλε Διόδοτε. Γίνονται πολλά στο παρασκήνιο τα οποία εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Όμως ο μαρέβας και τα άλλα "παιδιά" της καραφλής και εξαφανισμένης γκιόσας σβάμπαινας τα ΞΕΡΟΥΝ. Και επειδή τα πραγματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ, το μόνο που κάνουν είναι αυτό που ξέρουν μόνο να κάνουν. Να μας ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ και να εξωθουν τα πράγματα σε μια δυστοπικότητα, της οποίας ο μόνος σκοπός είναι να μας προκαλεί ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, την οποία και εκμεταλεύονται ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΣ δεν είναι το τέταρτο κέντρο. Είναι το ΠΡΩΤΟ. Και για αυτό ακριβώς θα είναι το τελευταίο που θα "πέσει", αλλά ταυτόχρονα η "πτώση" αυτή θα σημάνει την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.

    Μην αναζητάτε "κάποιον" συστημικό, ο οποίος θα δώσει ελπίδα. Αν είναι συστημικός η ελπίδα θα είναι φρούδα και παραπλανητική. Η πραγματική λύση θα δοθεί ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ και μέσω ενός "μηχανισμού" τον οποίο οι παππούδες μας ΓΝΩΡΙΖΑΝ και τον ενσωμάτωναν ΕΜΦΑΝΩΣ στο τέλος των τραγωδιών.

    Όσο αφορά τους δυο ΗΓΕΤΕΣ της φωτογραφίας, τουλάχιστον για τον Πούτιν έχω ξαναπεί την άποψή μου. Είναι ο ΜΟΝΟΣ που ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ τα κράτη (μέσω του πολέμου στην Ουκρανία) και ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΖΕΙ τον πλανήτη με τη ΣΤΑΣΗ του, η οποία είναι αμιγώς ανθρωποκεντρική, δηλ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Ίσως στο τέλος, ο άνθρωπος που θα αναλάβει να καθαρίσει τον Ελληνικό "βάλτο" να είναι εκ Ρωσίας, όπως κάποτε ο πρώτος μας ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ.

    Και τότε θα δείτε θα λύνονται ΟΛΑ τα πλαστά προβλήματα, τόσο με τον γείτονα (ο οποίος θα διαγραφεί απο τον χάρτη), όσο και με τους "επενδυτές" επισκέπτες που μας έχουν κατσικωθεί, οι οποίο θα φύγουν πιο γρήγορα απο όσο ήρθαν. Και μαζί τους θα φύγουν και οι μισέλληνες πωλητικοί που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο μετά το θάνατο του πρώτου μας κυβερνήτη.

    Ας μείνουμε "συντονισμένοι", προετοιμασμένοι (κάντε προμήθειες), με ηθικό ανεβασμένο και με ΘΕΤΙΚΗ ενέργεια και ΣΚΕΨΗ, διότι όσο και αν δεν το πιστεύετε, ο πόλεμος είναι νόησης και η θετική σκέψη και η ΑΦΟΒΙΑ είναι τα ΟΠΛΑ μας. Γελάστε, ερωτευτείτε, χλευάστε τους "επικυρίαρχους" και η ΛΥΣΗ είναι στην τελευταία σου παράγραφο Αγαπητέ εν πλανήτη Αδελφέ Διόδοτε.

    Τα Αδέλφια μας ΑΝΩΘΕΝ θα διασφαλίσουν για άλλη μια φορά το ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ. Και θα το κάνουν διότι για εμάς εδώ "κάτω" δυστυχώς έγινε πολύ δύσκολο.

    Έρρωσθε

    Διός Κούρος

    ΥΓ Αλήθεια, τα "αντικείμενα" που φανήκαν στον Ήλιο κατά τη διάρκεια της "έκλειψης" ποιανού είναι ; Μήπως ήρθε και τίποτε άλλο και απο την ημέρα εκείνη ο τηλεοπτικός πλαστός τους κόσμος "δείχνει" να έχει "αποτρελλαθεί" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Διός Κούρε,

      συμφωνώ με κάθε λέξη και φράση που συνέταξες. Αυτό δε, το «ο μαρέβας και τα άλλα "παιδιά" της καραφλής και εξαφανισμένης γκιόσας σβάμπαινας τα ΞΕΡΟΥΝ» με έκανε και χτυπήθηκα στο γέλιο!

      Προσοχή λοιπόν (ξανά) στον Ήλιο..

      Καλό Σαββατοκύριακο αδελφέ!

      Διαγραφή
  11. Πιστη χρειαζεται, ακραδαντος πιστη εις τον Μεγαλοδυναμον και με οδηγο τον Χριστο και την Παναγια μας θα βρεθουμε παλι στο δρομο τον καλο.

    '' Θα ανεβω μια ανηφορα
    θα παρω μονοπατια
    να βρω τα σκαλοπατια
    που οδηγουν στη Λευτερια''
    Μη το ξεχνατε το παληκαρι!!

    Παρτε ενα παραδειγμα απο αυτους τους ανθρωπους που με παλμο και την ενδυμασια της εποχης τιμουν την 150η επετειο της μαχης του Getysburg.

    To βιντεο το προλογιζει ενας αρχιλοχιας του σημερινου στρατου της Αμερικης.

    https://www.youtube.com/watch?v=YI16zDNFLec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε δοξασμένος πατριωτικός Νότος!
      Dixie και χαρά!
      Το αρχικό σου μήνυμα φίλε μου Ahoy.. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!
      Να είσαι πάντα καλά, Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  12. Ή αρκούδα
    Ό δράκος
    Καί ή λεοπάρδαλη

    "Πόδια από χαλκολιβανο"
    Αποκάλυψη του Ιωάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Κώστα Ταύρε, σε χαίρομαι όταν γράφεις την προσωπική σου θέση για ένα θέμα, ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα, με την συγκεκριμένη θέση συμφωνώ και προσυπογράφω, αλλά και να μην συμφωνούσα πάλι μπράβο θα σου έδινα, να το κάνεις πιο συχνά και για άλλα θέματα, επίσης συμφωνώ ότι τα διπλόφαρδα εμπριμέ σεντόνια ενίοτε αποδεικνύονται προβληματικά για τον αναγνώστη.
    Και όποιος πει κακό λόγο για σένα
    Να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς

    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα
      Γελάω με το "Να του βγει το μάτι σαν λουκουμάς", το οποίο δεν το έχω ξανακούσει.

      Όντως είναι μια "προσωπική μου θέση" εδώ, σε αυτήν κατέληξα παρατηρώντας, μελετώντας, διαβάζοντας, κυρίως δημοσιεύματα του εξωτερικού όσο το δυνατόν έγκυρα. Δεν έχω επηρεαστεί από τίποτα πονηρό, ούτε ρωσικός πράκτορας είμαι, ούτε ουρά κάποιας δεξαμενής σκέψης, άλλης ιστοσελίδας ή κόμματος. Πολεμήθηκα γι αυτές τις απόψεις μου σαν να είμαι προδότης που παρασύρω κόσμο στον γκρεμό. Αλλά τί να κάνουμε.. εδώ κατέληξα, σε αυτή την πλευρά της Ιστορίας την οποία θεωρώ σωστή. Σε όσους δεν είμαι αρεστός ας με αφαιρέσουν από τους σελιδοδείκτες τους. Αλλά αυτοί που με κρατάνε, το κάνουν γιατί οι ίδιοι νιώθουν ότι ταιριάζουν εδώ μέσα, και ήρθαν έχοντας ήδη τις ίδιες απόψεις, και όχι γιατί εγώ τους πείραξα τα μυαλά. Δεν θέλω να βλάψω κανέναν και παράλληλα προσεύχομαι να μην με βλάψουν. Κάποια λάθη τα έκανα, χαστουκίστηκα επειδή από επιπολαιότητα χαρακτήρισα κάποιους ανθρώπους,
      αλλά για τις πολιτικές κ.ά. απόψεις μου γενικώς παρακαλώ τον Θεό να μην πολεμηθώ περισσότερο.
      Επίσης,
      δεν ξέρω τί θα γίνει από την 1η Μαΐου. Αν θα μπορώ να γράφω τέτοια πράγματα όπως στην παρούσα ανάρτηση. Ακόμα και για τα σχόλια δεν ξέρω τί καθεστώς θα μάς επιβληθεί. Πολλά τρομακτικά πράγματα ακούγονται, ακόμα και για φυλάκιση αν σε καταγγείλει κάποιος για κάτι που δεν είναι καθόλου αρεστό στο καθεστώς. Μπορεί πάλι.. όλα αυτά να είναι απλώς για να μάς τρομοκρατήσουν. Θα το δούμε στην πορεία.

      Να είσαι καλά αγαπητέ Ηλία!

      Διαγραφή
    2. Κώστα-Ταύρε από 1η Μάιου με το νέο καθεστώς ελέγχου εσύ και γενικά όλοι όσοι ανήκουμε στην από δώ πλευρά την πλευρά της αναζήτησης και διάδοσης της Αλήθειας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα,
      Ναι η Αλήθεια μπορεί να έχει διάφορες αναγνώσεις αλλά είναι μία και όταν αποκαλυφτεί τα ψέματα τους καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος
      Η άλλη πλευρά η πλευρά του ψέματος που έχτισε την εγχώρια και «παγκόσμια» εξουσία της στα ψέματα, ψεύτικες θεωρίες, ψεύτικα διλήμματα ψευτικες απειλές, προπαγάνδα με ψέματα, βρίσκεται σε πανικό γιατί έχει παρατηρήσει ότι χρόνο με το χρόνο συρρικνώνεται το πλήθος της κοινωνίας που χάφτει τα ψέματά της, αντιστρόφως μεγαλώνει ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι με το που θα ακούσουν ένα ψέμα αντιλαμβάνονται (ενστικτωδώς) ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια, σαν μία ίωση να έχει εξαπλωθεί στην ανθρωπότητα που προκαλεί δυσανεξία στο ψέμα. Στα πλαίσια αυτού του πανικού τους νομίζουν ότι φιμώνοντας το διαδίκτυο θα αναστρέψουν τη κατάσταση, αλλά ματαιοπονούν αυτό που θα πάθουν η κατάρρευση του χάρτινου πύργου της εξουσίας τους είναι δεδομένη.
      Τώρα όσον αφορά τον Διόδοτο και γενικά την από εδώ πλευρά για λόγους αυτοπροστασίας και όχι μόνο, οι βρισιές και οι υπερβολές καλό θα ήταν να εξαλειφθούν ως αχρείαστες, όπως έχω παρατηρήσει εσύ Κώστα και οι άλλοι διοδοταίοι ως άριστοι χειριστές της ελληνικής γλώσσας είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να περιποιηθείτε οποιονδήποτε χωρις να χρησιμοποιήσετε υβριστικά σχόλια,
      θα μου πει κάποιος «αφού είναι μαλάκας το παιδί να μην του πω ότι γαμιέται», πάσο.

      Αλλά αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν γνώριζες το γνωστό απόφθεγμα,
      https://www.youtube.com/watch?v=5K_GZLil-6U
      Σε έφαγαν οι τζαζιές τα ινστρουμένταλ και τα άλλα τα ωραία που δεν ξέρω πως τα λένε.
      ΗλίαςΦ

      Διαγραφή