«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Όταν ξεκίνησε το μπλογκ, η πρώτη μας ουσιαστικά ανάρτηση (30/7/2017) με τίτλο "Ας μιλήσουμε για Κρόνιους", ήταν για να δηλώσει αυτό ακριβώς. Ότι Ο Νο1 ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ. Το Κρόνιο σύστημα, μετά την μεγάλη του ήττα στον Ελληνοατλαντικό Πόλεμο, έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του, μια μέρα να μάς αφανίσει διά παντός, εμάς τους Διογενείς Έλληνες. 

Το να κάνει δηλώσεις για την Ελλάδα ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος, και μάλιστα για αυτό ακριβώς το θέμα, την πληθυσμιακή μας κατάρρευση λόγω του ρεκόρ θανάτων (από τα μπόλια βεβαίως βεβαίως, κι αφήστε τα άλλα σάπια..) και της υπογεννητικότητας και αντικατάστασής μας από ρυπαρά αφροασιατικά γένη, αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό καμπανάκι για εμάς, ..ότι οι Κρόνιοι έχουν πλησιάσει ήδη στο τέλος του σχεδίου αυτού, χρησιμοποιώντας ένα κατάπτυστο πολιτικό ανδρείκελο, το χειρότερο της πολιτικής μας Ιστορίας, το οποίο φύλαγαν για το τέλος.

Πολλοί έλεγαν για τον ΓΑΠ και τον Τσίπρα, και εμείς τούς λέγαμε "δεν έχετε δει τίποτα ακόμα..", "ο Δούρειος Ίππος θα είναι μπογιατισμένος με μπλε χρώμα". 

Ευτυχώς πάντως, που "ΤΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΙΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ", ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.. ΠΛΗΡΩΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΆΝΤΕΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ - ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η εποχή μας μάλιστα τα ανέδειξε στο έπακρο. Τα συμφέροντα αυτά είναι ικανά να οδηγήσουν σε παγκόσμιο πόλεμο, αλλά φυσικά δεν συμφέρει κανέναν τους να είναι πυρηνικός. 

Ό,τι κι αν γίνει όμως.. οι Έλληνες όχι απλώς δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν, αλλά θα αποκαταστήσουν την τάξη, με τρόπο που αυτή τη στιγμή είναι ακατάληπτος, γιατί o τρόπος αυτός θα είναι θείας προελεύσεως ή αν θέλετε.. αστρικής.

Όντως, πολλοί που προσπερνούμε στον δρόμο, δεν είναι θηλαστικά (άνθρωποι), αλλά μάλλον γεννούν αυγά και έχουν φολίδες κάτω απ' το δέρμα, και αυτοί βρίσκονται πίσω από όλα τα κακά που μαστίζουν την ανθρωπότητα. " Στην κυριολεξία..; ". Ίσως ναι· αλλά αυτό δεν μάς ενδιαφέρει. Αν δηλαδή ο Κρόνος συμμάχησε με δρακονιανές φυλές του Γαλαξία μας και επετράπη σε αρκετούς απ' αυτούς να έρθουν στη Γη και να αρχίσουν γενετικά πειράματα πάνω στους Ποσειδώνιους Πελασγούς της Ατλαντίδος. 

Είτε κανονικοί άνθρωποι είτε ανθρωπόμορφοι, κάποιοι χωρίς θεία πνοή μέσα τους, σήμερα έχουν λυσσάξει να μάς αφανίσουν, με πολλή φούρια σαν να έχουν στενότητα χρόνου

Χρόνος-Κρόνος... Στην περίπτωση του Μολώχ, με τον οποίο συνταυτίστηκε στις αρχαίες συνειδήσεις ο Κρόνος.. ο Μολώχ "κατάπινε τα συμβάντα του παρελθόντος"!!!!  Έτσι και ο Κρόνος κατάπιε τα παιδιά του μόλις γεννήθηκαν, για να αποκλείσει την πιθανότητα να δολοφονηθεί από το γιο του Δία και να τού πάρει την εξουσία. 

Ο Δίας όμως έζησε· ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ...

ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙΚΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΟΛΑΟΣ ΘΑ ΚΑΙΕΙ.

 

Το κείμενο αφιερώνεται στην ΔΠ

Κ-Τ

 

 


  

15 σχόλια:

  1. Ό Έλληνας Λόγος
    Το νοητικό υφαντό της Πηνελόπης
    Τά δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου

    Dna
    (δεσο)(ξΥρι)(βοζο)(νου)(κλεϊ)(νικό)
    οξύ
    Χρονικές δικλείδες
    Το πλυθησμιακο όριο* στην Γη.

    Θά έπρεπε να υπάρχουν δείγματα* παρέμβασης φίλε μου Κώστα, δυστυχώς όμως, η πυξίδα*μετατοπίζεται κάθε τόσο συνεχώς.

    Πέραν της κοινής λογικής αρχίζει το ΠαΡάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό ταρακουνάω κι εγώ τις τις θείες αστρικές χορδές φίλε μου Μιχάλη..

      Διαγραφή
    2. Καί καλά το κάνεις φίλε μου!
      :-)

      Διαγραφή
  2. ΑΙΘΕΡΟΣ
    Ὦ Διὸς ὑψιμέλαθρον ἔχων κράτος αἰὲν ἀτειρές,
    ἄστρων ἠελίου τε σεληναίης τε μέρισμα,
    πανδαμάτωρ, πυρίπνους, πᾶσιν ζωοῖσιν ἔναυσμα,
    ὑψιφανὴς Αἰθήρ, κόσμου στοιχεῖον ἄριστον·
    ἀγλαὸν ὦ βλάστημα, σελασφόρον, ἀστεροφεγγές,
    κικλήσκων λίτομαί σε κεκραμένον εὔδιον εἶναι.

    Πῦρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστώ ωρέ Έλληνα για την αφιέρωση σε αυτό το εξαιρετικό και τρομακτικά αληθινό άρθρο. Αφιερώνω σε σένα και σε όλους τους Διογενείς Έλληνες του Διόδοτου το παρακάτω που δεν είναι δικό μου αλλά πιστεύω ότι ανήκει σε όλους μας
    Με αγάπη
    Έρχεσαι από τα βάθη των αιώνων
    Χάνεσαι στην αχλύ του χρόνου
    Περπάτησες στην αρχή του χώρου
    Εκφράστηκες στο φως
    Δημιούργησες στο ολολαμπές
    Έβαλες το χάος σε τάξη
    Έκανες το σκοτάδι βατήρα κοσμικής αλληλουχίας
    Έστρωσες το εκατόμπεδον του λόγου
    Έστησες του πυλώνες της λογικής
    Στέγασες τα ακροκέραμα των ιδεών
    Οικοδόμησες τον κόσμο των γνώσεων
    Έφερες τον έρωτα της νόησης
    Κόσμησες το Σύμπαν
    Πολέμησες και νίκησες θεούς και δαίμονες
    Δεν προσκύνησες κανένα θεό
    Δεν υποτάχτηκες σε καμία εξουσία
    Δεν λογάριασες κανέναν φόβο
    Μεταλαμπάδευσες το φως
    Είσαι αέναη και αείζωη
    Είσαι το φως
    Σου φύτεψαν αλλογενείς σπόρους
    Προσπαθούν να σε πληγώσουν
    Θέλουν να σε πατάξουν
    Αλλά δεν ξέρουν
    Είσαι το θεμέλιο των πάντων
    Βρίσκεσαι σε κάθε κύτταρο, σε κάθε μόριο
    Είσαι ο νους της ύλης
    Είσαι η ενέργεια που ζευγνύει
    Είσαι η δύναμη που διασκορπίζει
    Είσαι ο πυρήνας
    Είσαι η αιώνια συνέχεια
    Είσαι χωρίς αρχή και χωρίς τέλος
    Είσαι παντού και ενδελεχής
    Είσαι τα πάντα
    Τι θα ήταν ο κόσμος χωρίς εσένα Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελώς διοδοταίικο ποίημα!
      Να είσαι καλά γλυκιά μου ΔΠ!
      ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ.

      Διαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Απριλίου, 2024 23:29

    Καλά τα λές Κώστα, αλλά σε ότι έρχεται και θα μας βρει, ποιό άραγε θα είναι το κόστος σε Ελληνικό αίμα.
    Μόνο ο Θεός γνωρίζει ποιοί θα μείνουν και ποιοί θα "φύγουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχα
    Μετά την Υπ.Οικον. των ΗΠΑ, τώρα κλάσανε και τον Ο.Σολτς οι Κινέζοι
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/perifronisi-tou-germanou-kagkelariou-o-solts-stin-kina-ton-ypodexthike-i-anaplirotis-dimarxos-mias-polis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ16 Απριλίου, 2024 01:24

    ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ....
    ΠΕΡΣΕΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ .
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΑΚΙΑ ΣΒΑΜΠ ΤΟΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΑΝ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΗΝ ΝΟΥΛΑΝΤ ; ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ .
    ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ ; ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ .
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διός Κούρος16 Απριλίου, 2024 13:05

    1ο μέρος

    Πολλά εύγε Διόδοτε Έλληνα. Το κείμενό σου απλά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ. Όπως και τρομερά συγκινητικό το ποίημα που αφιέρωσε η ΔΠ.

    Για όσους Διοδοταίους είναι νέοι εδώ, θα θυμίσω και ένα παλαιότερο άρθρο σου από τις 06/10/2022 (πάλι αφιερωμένο στη ΔΠ ρε μπαγάσα !!) και θα συστήσω να το ξαναδιαβάσετε, όπως επίσης και τα σχόλια. Τίτλος : «Η μεθοδευμένη ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ».

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/10/blog-post_54.html

    Επίσης το αμέσως επόμενο άρθρο σου, με τα δικά σου παλαιά κείμενα, με τίτλο «ΑΤΗΕΝS OLYMPICS 2004 - H ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2022/10/s-olympics-2004-h.html

    Θεώρησα σημαντικό να τα αναφέρω, μιας και έχουν απόλυτη σχέση με το παρόν κείμενό σου.

    Πάμε τώρα στα του άρθρου σου. Μια μικρή παρατήρηση από πλευράς μου, όσο αφορά εμάς τους Έλληνες, χωρίς να φανώ επαρσικός. Δεν υπάρχει Ελληνική φυλή, αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΔΟΣ.

    Το σχέδιο των εχθρών του είδους μας είναι από πάντα ο πλήρης αφανισμός μας ΚΑΙ «ΕΠΑΝΩ» ΚΑΙ «ΚΑΤΩ». Το σχέδιο είναι ακόμα εν ισχύ και οι προσπάθειές τους εντείνονται. Το πρόβλημά τους είναι ότι υπάρχουν Έλληνες στον κόσμο που μπορεί να ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ταυτότητα του Έλληνα καθορίζεται ΜΟΝΟ από το DNA και όχι από τη γλώσσα που μιλάει, από το χρώμα του δέρματός του (ναι ναι καλά διαβάζετε !!) ή από το που έχει γεννηθεί. Όσο δε για το ρητό «Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας», για εμένα προσωπικά είναι ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ. Μπορεί να είναι Φιλέλληνας, αλλά ΟΧΙ Έλληνας.

    Το πρόβλημά τους λοιπόν, είναι το Ελληνικό DNA το οποίο βρίσκεται σε ΟΛΟ τον πλανήτη και πρέπει να αφανιστεί ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙ και ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ. Ένας από τους πολλούς τρόπους που βρήκαν για να το κάνουν, εκτός από τους πολέμους στους οποίους ΔΕΝ μπορούν να μας αφανίσουν, είναι τα μπόλια. Εκτός από τον προφανή λόγο μείωσης των ανθρώπων, θέλουν να ανακαλύψουν αυτούς που έχουν Ελληνικό DNA, έστω και εν αγνοία τους !!. Αυτός είναι ίσως ο κύριος λόγος που έχουν παθιαστεί με το μπόλιασμα ΟΛΩΝ και για αυτό ζητάνε το αίμα των αμπόλιαστων να διοδευτεί σε «ειδικές τράπεζες αίματος».

    Ζούμε περίεργους καιρούς και έχουν βγει στην επιφάνεια όλοι οι ΑΝΤΙΝΟΟΙ. Σκοτεινοί παρουσιάζονται ως Φωτεινοί για να παρασύρουν τους «νεοφώτιστους», αλλά κυρίως Φωτεινοί παρουσιάζονται ως σκοτεινοί για να ολοκληρώσουν ΚΕΚΑΛΥΜΕΝΑ με επιτυχία το έργο που ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ. Τους ξεχωρίζουμε ; Η πλειοψηφία ΟΧΙ, δεν τους ξεχωρίζει. Απαιτείται μακρόχρονη «εκπαίδευση» σε λεγόμενα και κυρίως ΠΡΑΞΕΙΣ για να κατασταλάξουμε στο ποιος είναι ποιος και πάλι με κίνδυνο να κάνουμε λάθος. Στην εξίσωση μπαίνει και η παράμετρος της «μεταγραφής». Δηλαδή πρώην σκοτεινός μετακινείται στους Φωτεινούς και (δυστυχώς) το αντίστροφο. Με μια λέξη, κουλουβάχατα.

    Όσο αφορά τον Mask, κρατώ μικρό καλάθι, διότι ΔΕΝ είμαι ακόμα σίγουρος για τίποτε. ΕΛΠΙΖΩ όμως οι πράξεις του τον τελευταίο καιρό να αποδειχθούν αγνές και καλοπροαίρετες. Όπως ελπίζω και για τους κ.κ. DJT και Putin. Έχω την εντύπωση ότι ο Μάσκας κατατάσσεται στην κατηγορία της «μεταγραφής» από σκοτεινός σε Φωτεινός.

    Σε σχέση πάντα με τους Έλληνες και τον Ελληνισμό, αυτό που γνωρίζουμε με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ είναι ότι οι υπεροντότητες που εμείς ονομάζουμε ΟΛΥΜΠΙΟΙ (και οι οποίοι ΔΕΝ είναι θεοί με την σημερινή παραποιημένη έννοια της λέξης), με τον ένα ή άλλο τρόπο, έχουν παρέμβει στα γήινα και έχουν επηρεάσει την πορεία των ανθρώπων. ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας στον άπειρο Κόσμο και παλαιότερα είχαμε αναπτύξει υπερτεχνολογία. Όποιος έχει διαβάσει Ησίοδο και Όμηρο το κατανοεί.

    Συνεχίζεται …

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διός Κούρος16 Απριλίου, 2024 13:07

    2ο μέρος

    Το ΜΕΓΑ ερώτημα όμως παραμένει. Πώς ο Έλληνας θα ενεργοποιηθεί ;

    Η ενεργοποίηση θα γίνει μέσω του ΚΩΝΑΡΙΟΥ με τη βοήθεια του ΗΛΙΟΥ μας, ο οποίος κάποια στιγμή θεωρώ ότι θα «αντιδράσει» με τα φωτόνια της ΖΩΝΗΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ, στης οποίας τις παρυφές βρισκόμαστε εδώ και αρκετά χρόνια και συνεχώς μπαίνουμε όλο και περισσότερο. Και φυσικά ΔΕΝ θα είναι ιαματικό για όλους !! Και όταν συμβεί, θεωρώ ότι ΑΥΤΟΜΑΤΑ θα ξυπνήσουν οι μνήμες μας (σε όσους τέλος πάντων είμαστε Έλληνες) και θα ανοίξει μια ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν υπάρχει χώρος για φόβο, παρά μόνο για αδημονία. Φόβος είναι η αναμονή του κακού και για εμένα προσωπικά η ενεργοποίηση του κωναρίου μέσω του ΦΩΤΟΣ δεν μπορεί να προκαλεί τίποτε άλλο εκτός από ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ και αδημονία.

    Παρακαλώ πολύ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ότι ΔΕΝ θα ξυπνήσουν οι μνήμες σε όλους. Όταν αυτό θα συμβεί, θα είναι σαν να βρισκόμαστε σε δυο χρονογραμμές ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και αν σήμερα νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με τον διπλανό μας για κάτι πολύ απλό, εκείνες τις στιγμές θα είναι σαν να μην μιλάμε ούτε την ίδια γλώσσα.

    Μέχρι τότε, ο Έλληνας ΕΧΕΙ ΗΔΗ κάποια χαρακτηριστικά, τα οποία τον ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε αυτόν τον πλανήτη, δηλαδή εδώ «κάτω». Τα χαρακτηριστικά αυτά, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ως δια μαγείας ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, κυρίως στις δύσκολες στιγμές του ΕΘΝΟΥΣ (και ΟΧΙ του «κράτους»).

    Πολύ περιγραφικά και σύντομα, ο Έλληνας :

    - Έχει μια ΥΠΕΡΟΨΙΑ απέναντι στον ΘΑΝΑΤΟ
    - Έχει «κάτι» που όταν χρειάζεται και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, τον μεταμορφώνει σε μια οντότητα που καμία σχέση δεν έχει με την καθημερινότητα του (ΙΧΩΡ ;!)
    - Ο Έλληνας είναι ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ εξ' ορισμού λόγω ΓΟΝΙΔΙΩΜΑΤΟΣ. Είμαστε προγραμματισμένοι να λειτουργούμε σαν ΘΗΡΙΑ κάτω από ειδικές συνθήκες. Είμαστε φτιαγμένοι να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας. Αυτό το «κάτι» είχε ο Λεωνίδας και όλοι οι παππούδες μας, ο Κολοκοτρώνης και όλοι οι ήρωες του 1821, ο Μεταξάς και όλοι οι ήρωες του 1940 και τόσοι άλλοι. Ήταν όλοι τους σαν κι εμάς, ΕΛΛΗΝΕΣ
    - «Κάποιοι» γνωρίζουν καλά αυτό που συμβαίνει στον Έλληνα στις κρίσιμες στιγμές. Το έχει ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ο Κλίντον όταν άρχισε μια ομιλία του ΕΔΩ στην Πατρίδα του Φωτός, λέγοντας ότι το 2% του πληθυσμού δεν είναι το ίδιο με το υπόλοιπο 98 !!!!

    Επειδή ακριβώς αυτοί οι «κάποιοι» γνωρίζουν, αποφάσισαν να αλλάξουν το είδος του πολέμου μήπως και αυτή τη φορά νικήσουν. Επειδή εμείς, ως γήινη ανθρωπότητα και δη ως Έλληνες, βιώνουμε για πρώτη φορά αυτό το νέο είδος του πολέμου τόσο ΦΑΝΕΡΑ χωρίς από την αρχή να γνωρίζουμε τον τρόπο μάχης, κατανοήσαμε ότι η αντιμετώπισή του είναι ΝΟΗΤΙΚΗ (και πάνε οι ΑΝΟΗΤΟΙ να τα βάλουν ΝΟΗΤΙΚΑ με τον Έλληνα !!!). Δεν υπάρχουν συμβατικά όπλα και μάχες και ας ΦΑΙΝΕΤΑΙ ότι αυτός ο πόλεμος πάει να γίνει συμβατικός ΓΠΠ. Οι στρατιώτες είναι οι ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ άνθρωποι και το οπλοστάσιο είναι η γνώση.

    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΥΜΙΣΗ !!!

    Πιστεύετε ότι αν στο σχολείο διδασκόταν η ΓΝΩΣΗ των προγόνων μας, ο Έλληνας ΣΗΜΕΡΑ θα βρισκόταν σε αδιέξοδο ; Ότι αν γνωρίζαμε αυτά που ΓΝΩΡΙΖΑΝ οι παππούδες μας (τα οποία επίτηδες έχουν αφαιρεθεί από τη διδασκαλία μας) δεν θα ΒΛΕΠΑΜΕ το ΨΕΜΑ ; Οι πρώτες μάχες είχαν δοθεί όταν ΔΕΝ είχαμε καταλάβει ότι είχε ξεκινήσει ο πόλεμος. Τότε που οι μισέλληνες άρχισαν σιγά σιγά να διακορεύουν την ΠΑΙΔΕΙΑ μας.

    Συνεχίζεται …

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διός Κούρος16 Απριλίου, 2024 13:08

    3ο μέρος και τελευταίο

    Ό,τι και να διαβάζετε, ό,τι και να σας λένε οι «ειδικοί» ένθεν κακείθεν, ένα είναι το σίγουρο και σας το έχω ξαναπεί σε παλαιότερο σχόλιο. Για μια ακόμη φορά εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ θα πούμε τον τελευταίο λόγο, διότι :

    - Το σύμπαν που ζούμε ονομάζεται ΑΡΤΕΜΙΣ
    - Ο γαλαξίας μας ονομάζεται ΗΡΙΔΑΝΟΣ
    - Το ηλιακό μας σύστημα ονομάζεται ΑΠΟΛΛΩΝ
    - Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ μας ονομάζεται ΔΗΜΗΤΡΑ

    ΤΙΠΟΤΕ δεν γίνεται στο ΣΠΙΤΙ μας εάν δεν το ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. Το ότι ακόμα οι πράξεις μας ΔΕΝ είναι ΟΡΑΤΕΣ οφείλεται στην δική μας ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ, που τώρα με διαβάζεις, είσαι ΓΕΝΟΣ και ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ.

    Αν έχασες το δρόμο σου, αν ξέχασες από που έρχεσαι και που θέλεις να πας, τότε έχασες τον χάρτη σου. ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΣ, για να συνεχίσεις το ταξίδι σου. Αν δεν ξέρεις τι να κάνεις, μην ανησυχείς. Έχεις αυτό το «κάτι» στο γονιδίωμά σου, το οποίο θα σε ΞΥΠΝΗΣΕΙ όταν έρθει η ΣΤΙΓΜΗ.

    Και η στιγμή έχει αποφασιστεί συμπαντικά.

    Ο πόλεμος ΑΚΟΜΑ μαίνεται και ΕΠΑΝΩ και ΚΑΤΩ. Επάνω, μάλιστα, δίδονται οι πιο «αιματηρές» μάχες. Στο δικό μας πεδίο αυτό εμφανίζεται πχ ως έντονη κακοκαιρία (όχι ο χάρπας) σε πρωτόγνωρο βαθμό, αλλά κυρίως εμφανίζεται ως η δυστοπική τάξη πραγμάτων που προσπαθούν να μας επιβάλλουν με τα μπόλια, τις υποχρεωτικότητες και το ΦΟΒΟ του ΠΟΛΕΜΟΥ. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε για να αντισταθούμε, το ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΔΗ. Το πνεύμα μας, μέσω του νου, ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ό,τι και να συναντήσει. Ακόμα και οι βάρβαροι «άνθρωποι» που μας ανακοινώνουν ευθαρσώς τι θα μας κάνουν (sic), τελικά μας κάνουν ΚΑΛΟ παρά κακό. Είναι αυτοί που δημιουργούν τις καταστάσεις που πρέπει να περάσουμε, ως συμπληγάδες πέτρες για να αποδείξουμε ότι ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Για αυτό θα πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να κατανοήσουμε ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΓΗΙΝΑ «ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ» και τις καταστάσεις - συναισθήματα που μας κρατάνε δέσμιους εδώ «κάτω». Για παράδειγμα, πρέπει να σταματήσουμε πλέον να λυπόμαστε (πόσο μάλλον να ασχολούμαστε) τους συνανθρώπους μας που έχουν παρασυρθεί και ακολουθούν τις «σειρήνες». Ακόμα και αν είναι στην οικογένειά μας !!!

    Τα υπόλοιπα τα έχει αναλάβει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΖΕΥΣ (το Ζευς είναι ιδιότητα και όχι όνομα), ο οποίος ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. Η «αρμάδα» του είναι ΕΔΩ και δίνει μια ύστατη μάχη. Τη μάχη ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Ως νέοι «Αθηναίοι» πολεμιστές που εξαφάνισαν τους γίγαντες και ως νέα μέλη της στρατιάς του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, περιμένουμε την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ στιγμή να εξαπολύσουμε την ΤΕΛΙΚΗ μας εξόρμηση, με την καθοδήγηση των ΑΔΕΛΦΩΝ μας από τη ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, οι οποίοι έχουν ήδη στρατοπεδεύσει τον ΗΛΙΟ και αναμένουν.

    Για όσους ψάχνουν αποδείξεις, έχω να πω ότι ΟΡΘΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αποδείξεις και πραγματικά ΔΕΝ με απασχολεί ο χλευασμός κανενός. ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ και αλίμονο αν το σχέδιο θα εξαρτιόταν από όσους δεν πιστεύουν και τελικά αποτελούν τροχοπέδη.

    Αδέλφια μου, τη ΛΥΣΗ θα τη δώσει το ΦΩΣ. Δεν θέλω να πω ο ΑΠΟΛΛΩΝ, διότι πολλοί φίλοι θα νομίσουν ότι μιλώ θεολογικώς. ΔΕΝ μπαίνω ΠΟΤΕ σε θεολογικές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, διότι είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι δεν βγαίνει «άκρη». Όμως ο ΑΠΟΛΛΩΝ είναι ο «κατέχων» το ΦΩΣ, ο οποίος ΔΕΝ είναι «η πηγή», αλλά μια υπερδιαστατική ΕΛΛΗΝΙΚΗ οντότητα, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ έφυγε. Μην ξεχνάτε ότι ο γήινος χρόνος ΔΕΝ έχει σχέση με τον εξωγήινο. Με αυτή την διευκρίνηση, θα τολμήσω να πω ότι πλέον όχι ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, αλλά ΗΜΑΡ ΕΣΤΙ !!!

    Έρρωσθε Αδέλφια μου και Ευδαιμονείτε. Το τέλος έχει ΗΔΗ έρθει, για αυτόν που θέλει και μπορεί να το δει. Και το τέλος αυτό ΔΕΝ αρέσει καθόλου στους ανάποδους.

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Διός Κούρε,

      το τρισέντονο σχόλιό σου ήταν καταπληκτικό! Ελπίζω να βρω χρόνο να το διαμορφώσω ως άρθρο με το όνομά σου.
      Περί Ήλον Μασκ, αρκετά ενδιαφέρον είναι το σημερινό άρθρο του Εργοδότη μας
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/04/blog-post_47.html
      ..ο οποίος αναφέρεται επίσης στους Κρόνιους ως συνέχεια της παρούσης αναρτήσεως.
      Όσον αφορά τη φράση του Ισοκράτους «Έλληνας είναι αυτός που μετέχει της Ελληνικής Παιδείας», σε ενημερώνω -και παράλληλα ενημερώνω όλους τους αναγνώστες μας- ότι:
      Την φράση την έγραψε ο διορατικότατος ρήτωρ με φιλιππική σκέψη περί της ενώσεως των ελληνικών φύλων -και φίλος του Φιλίππου παράλληλα, και δάσκαλός του όπως ο Αλέξανδρος είχε τον Αριστοτέλη-
      απευθυνόμενος στα ελληνικά φύλα του δικού μας χώρου (χερσόνησος του Αίμου-Βαλκανική). Όχι στον κάθε (μη Έλλην) βάρβαρο εκτός ελλαδικού χώρου. Αυτό το τελευταίο όμως.. τα πασόκια και οι κκεσωτερικάκηδες δεκαετίας 80-90, δεν ήθελαν να το ξέρουν οι Έλληνες. Χρησιμοποίησαν την φράση του ρήτορα για να εξομοιώσουν τον κάθε φερμένο Αντετομπούλο, Αρμπανό και Αχμέτ που έμαθε κάποια ελληνικά.
      Έτσι, για να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα. Και στις δεκαετίες αυτές οργίαζε ο Αντίνοος.

      Διαγραφή