«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 5 Μαΐου 2024

AlJazeera: Ο Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος, περιμένουμε εξηγήσεις..

Ισραηλινοί αστυνομικοί συνέλαβαν βίαια τον προσωπικό φρουρό του Έλληνα προξένου στην Ιερουσαλήμ κατά τη διάρκεια της τελετής αφής του Αγίου Φωτός στο ναό της Αναστάσεως. Επεισοδιακή σύλληψη.. Τον πηγαίνουν τσουβαλιαστό τουλάχιστον 5 Ισραηλινοί αστυνομικοί τον έχουν αρχικά με καλυμμένα χαρακτηριστικά ενώ ασφυκτιούσε αφού βιαιοπράγησαν εναντίον του εντός του πανίερου Ναού της Αναστάσεως.Toυ έκαναν κεφαλοκλείδωμα εντός του Πανίερου Ναού! Την είδηση μεταδίδει το Al Jazeera, η Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Κύπρο κ.α όπως το royanews.tv, η κρατική τηλεόραση του Λιβάνου το lbc,iqraa24,albawaba, al hadath και ιορδανικά μέσα, επίσημος θεσμός της Παλαιστινιακής Αρχής κ' το μεγαλύτερο αραβόφωνο ειδησεογραφικό πρακτορείο.Το νέο κάνει το γύρο του αγγλόφωνου και γαλλόφωνου διαδικτύου έχει πάρει φωτιά το twitter, στον αραβικό κόσμο είναι πρώτη είδηση,τώρα κάνει το γύρο του κόσμου! Οι ελληνικές αρχές τι λένε..To YΠΕΞ..Το Πατριαρχείο μήπως;Ο ελληνικός τύπος ως συνήθως αφωνία..λογοκρισία,ψαλίδι..η σιωπή είναι επιβεβαιωτική. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Μποτίλια στο Πέλαγος05 Μαΐου, 2024 11:54

    Χριστός Ανέστη! Καλή λευτεριά και φώτιση σε όλους μας.
    Διαπιστώνω, ότι η συγκεκριμένη βάρβαρη και βλάσφημη βιαιοπραγία, που διέπραξαν οι σιωνιστές την Άγια Ημέρα τής Αναστάσεως, εξυπηρετεί τρεις προφανείς σκοπιμότητες.
    1. Στρέφεται εναντίον τού Ιησού Χριστού με μένος, με στόχο να υβριστεί η Ανάστασή Του. Οι καμπαλιστές σιωνιστές, ως αχθοφόροι τού υιού τής ανομίας, την έλευση τού οποίου πασχίζουν να πλασάρουν στην παρασυρόμενη πλέμπα, που εξωθούν σε γενοκτονικές πρακτικές εναντίον των Παλαιστινίων, δεν διακατέχονται μόνον από άσβεστο μίσος ενάντια στον Ιησού Χριστό. Εξ ίσου έντονα στρέφεται το μένος τους εναντίον των ζηλωτών τής Πίστεως, που υπό την Θείαν Σκέπην έθεσαν τον θεμέλιο λίθο, για την ματαίωση των σχεδίων τής ανομίας και για την Ανάσταση τής Οικουμένης. Ορθόδοξοι Ρώσοι ζηλωτές αρχιερείς, ιερείς και μοναχοί ήσαν αυτοί πού έδωσαν στην δημοσιότητα τα “πρωτόκολλα των σοφών”, που ξεσκέπασαν αναλυτικά σε βάθος την σιωνιστική σκευωρία. Οι ίδιοι πρωτοστάτησαν στην κυοφορία τής Διοίκησης Πούτιν, που πρωτοστατεί στον αγώνα για την απαλλαγή τής ανθρωπότητος από την καμπάλ.
    2. Έρχεται να διακηρύξει, με την βίαιη καταστολή των άλλων θρησκευτικών δογμάτων, που διατηρούν από τα βάθη τής ιστορίας ιερούς χώρους στην πόλη όπου εμαρτύρησε και ανεστήθη ο Χριστός, ότι αυτή η πόλις ανήκει αποκλειστικά στο βδέλυγμα τής ανομίας, με στόχο την ενθρόνισή του σε αυτήν.
    3. Υπάρχει όμως και ένας τρίτος σημαντικότατος λόγος, που σχεδόν παρακάμπτεται πλήρως στην Ελλάδα. Με εφαρμογή σκληρής βίας απέτρεψαν τούς πολυάριθμους Παλαιστίνιους Ορθοδόξους να συνεορτάσουν την Ανάσταση μαζί με τούς Έλληνες ομοδόξους τους στον ιερό ναό τής Αναστάσεως. Το 1986 συμμετείχα στον εορτασμό τής Αναστάσεως στον ιερό ναό τού Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι. Εκεί ήσαν οι Παλαιστίνιοι συνεορτάζοντες πολυπληθείς, οι οποίοι μετά το ψάλσιμο τού “Χριστός Ανέστη” χόρευαν ένα δικό τους δοξαστικό χορό, διατρανώνοντας την Πίστη τους στην έλευση τής Σωτηρίας. Το αφήγημα τής σύμπραξης των ελλαδιτών “ιθυνόντων” στην γενοκτονία στηρίζεται στην σκόπιμη πλήρη δαιμονοποίηση τού ισλάμ, με μοχλό την προπαγάνδα, που στοχεύει στην πλήρη ταύτιση των διαφορετικών κατευθύνσεων, που υπάρχουν στα πλαίσια του, με την σαρία, τον τζιχαντισμό και τον επιθετικό μωαμεθανισμό, ταυτίζοντας επίσης έντεχνα τον σιιτισμό με το ISIS που το πετσόκοψε. Είναι φανερό, ότι οι σιωνιστές αποσκοπούσαν να αποτρέψουν εικόνες τού συνεορτασμού στα Ιεροσόλυμα μεταξύ των Ελλήνων και Παλαιστινίων Ορθοδόξων, που όπου έφταναν αυτές, θα έθεταν υπό αμφισβήτηση το “κυβερνητικό” αφήγημα. Ιδιαίτεροι ευθύνη έχουν οι Κυπριακές κυβερνήσεις με την μετατροπή τής Κύπρου σε επιθετικό ορμητήριο των σιωνιστών. Με αυτόν τον τρόπο τσιμεντάρουν ηθικώς την τουρκική κατοχή. Οι αντινατιβιστές ανθέλληνες προωθούν σε σύμπραξη με τούς ξένους εντολοδότες τους την έρπουσα εθνοκάθαρση τής Ελλάδας. Όσο η ελλαδίτικη πλέμπα ανέχεται και συνοδοιπορεί με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη, ξυλεύεται την σαρκοφάγο τού Ελληνισμού. Ο υπερπλεονασμός των βαρελότων και των βεγγαλικών, τα εθιμοτυπικά σόου και τα φαγοπότια χωρίς κατάνυξη και προσκόμιση προσωπικής μαρτυρίας στο Φως τής Αναστάσεως, οι βερμπαλιστικές ομολογίες και ο ευσεβισμός τύπου Μίχου, δεν μπορούν όμως να αλλοιώσουν το Μήνυμα τής Αναστάσεως. Διότι, σε πείσμα όλων αυτών, ο Χριστός αναστήθη, για αναστηθεί σύμπασα η οικουμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποτίλια στο Πέλαγος05 Μαΐου, 2024 11:56

    https://www.youtube.com/watch?v=O39lqV4i-rI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κεφάλι του Έλληνα φρουρού ήταν καλυμμένο με τό πίσω και κάτω μέρος του σακακιού του εξαιτίας της πάλης του με 5 Ισραηλινούς,,,
    5 άτομα χρειάστηκαν για να τόν κάνουν καλά* και αυτό έγινε γιατί τούς άφησε αυτός ,
    Στο τέλος του βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να χαλαρώνει την λαβή του νά σηκώνει το ένα χέρι και νά κάνει νόημα στους διπλανούς τού νά ηρεμήσουν,,,
    Παλληκάρι ο φρουρός ως πρέπει σάν Έλληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή