«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Η Τέντρα Γκεμπρεχέστρα τα έχει βάψει μαύρα που κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για παγκόσμια planδημική συνθήκη με παγκόσμιο δερβέναγα τον πόυ. Επιμένει ότι "όλα είναι δυνατά"..


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ήλπιζε ότι θα υπάρξει ψηφοφορία για την παγκόσμια πανδημική συνθήκη στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας στα τέλη αυτού του μήνα, αλλά τώρα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι διαπραγματεύσεις που υποτίθεται ότι θα κατέληγαν σε ένα τελικό σχέδιο της Συνθήκης έχουν καταρρεύσει εντελώς, και αυτό είναι μεγάλη είδηση, διότι η συνθήκη θα είχε μεταβιβάσει ένα τεράστιο ποσό εξουσίας στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αλλά αν ο δάγκειος πυρετός συνεχίσει να σκίζει σε όλο τον κόσμο όπως ήταν, ή αν το H5N1 μεταλλαχθεί σε μια μορφή που μπορεί να εξαπλωθεί εύκολα από άτομο σε άτομο, ο φόβος για το τι θα ακολουθήσει θα μπορούσε ενδεχομένως να αναβιώσει τις διαπραγματεύσεις.

 

Την Παρασκευή, ο ΠΟΥ παραδέχθηκε δημοσίως ότι οι διαπραγματεύσεις είχαν λήξει χωρίς να καταρτίσει τελικό σχέδιο της Συνθήκης. Το παρακάτω προέρχεται από το ABC News…

 

Την Παρασκευή, ο Roland Driece, συμπρόεδρος της διαπραγματευτικής Επιτροπής του ΠΟΥ για τη συμφωνία, αναγνώρισε ότι οι χώρες δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε σχέδιο. Ο που ήλπιζε ότι ένα τελικό σχέδιο συνθήκης θα μπορούσε να συμφωνηθεί στην ετήσια συνάντηση των Υπουργών Υγείας που θα ξεκινούσε τη Δευτέρα στη Γενεύη.

 

"Δεν είμαστε εκεί που ελπίζαμε ότι θα ήμασταν όταν ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία", είπε, προσθέτοντας ότι η οριστικοποίηση μιας διεθνούς συμφωνίας για τον τρόπο αντιμετώπισης μιας πανδημίας ήταν κρίσιμη "για χάρη της ανθρωπότητας.”

 

Ο Driece δήλωσε ότι η Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μαθήματα από το έργο της και θα σχεδιάσει τον δρόμο προς τα εμπρός, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να λάβουν "τις σωστές αποφάσεις για να προχωρήσουν αυτή η διαδικασία" για να καταλήξουν μια μέρα σε μια πανδημική συμφωνία "επειδή τη χρειαζόμαστε.”

 

Κάποτε, ο γενικός διευθυντής του που Tedros Adhanom Ghebreyesus είχε τόσο μεγάλες ελπίδες για τη Συνθήκη και εξακολουθεί να επιμένει ότι"όλα είναι δυνατά"…

 

Απευθυνόμενος σε μια θλιβερή τελευταία ημέρα διαπραγματεύσεων, ο αρχηγός του που επέμεινε, "αυτό δεν είναι αποτυχία.”

 

"Θα προσπαθήσουμε τα πάντα — πιστεύοντας ότι όλα είναι δυνατά — και θα το κάνουμε αυτό επειδή ο κόσμος χρειάζεται ακόμα μια πανδημική συνθήκη", είπε.

 

Δεδομένου ότι η συνθήκη είναι νεκρή προς το παρόν, αυτό σημαίνει ότι ο ΠΟΥ δεν θα διευθύνει την παράσταση όταν φτάσει η επόμενη παγκόσμια πανδημία.

 

Και θα πρέπει να είμαστε πολύ ευγνώμονες γι ' αυτό.

 

Αλλά είναι απλώς θέμα χρόνου να υπάρξουν νέες εκκλήσεις για μια συνθήκη, διότι ήδη βλέπουμε κάποια πολύ ανατριχιαστικά πράγματα να συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

 

Σε περιοχές που έχουν τροπικά κλίματα, ο δάγκειος πυρετός εξαπλώνεται με πρωτοφανή ρυθμό.

 

Αυτή η ασθένεια είναι επίσης γνωστή ως "πυρετός θραυστήρα οστών" και έχουν ήδη επιβεβαιωθεί εκατομμύρια περιπτώσεις το 2024…

 

Αυστραλοί ταξιδιώτες προειδοποιούνται για μια απότομη αύξηση ενός δυνητικά θανατηφόρου ιού, κοινώς γνωστού ως "πυρετός θραυσμάτων οστών" — με περισσότερα από πέντε εκατομμύρια άτομα να προσβάλλονται τώρα από την πάθηση – και οι περιπτώσεις σχεδόν διπλασιάστηκαν μόνο το 2024.

 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (που) και την ταξιδιωτική ασφάλιση 1cover, ο πυρετός του δάγκειου πυρετού — μια δυνητικά θανατηφόρα οξεία μολυσματική ασθένεια που προκαλείται από έναν ιό και μεταδίδεται από το δάγκωμα ενός μολυσμένου κουνουπιού — έχει σημειώσει αύξηση πιθανώς λόγω των αυξημένων ταξιδιών μετά τον Covid και του κλιματικού κύκλου El niño.

 

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου (DFAT) ανέφερε ότι τα κρούσματα πυρετού του δάγκειου πυρετού συμβαίνουν παγκοσμίως, με "υψηλότερο από το συνηθισμένο αριθμό περιπτώσεων" να παρατηρούνται στην Αφρική, την Ασία, την Κεντρική και Νότια Αμερική και τον Ειρηνικό.

 

Δεν έχουμε ξαναδεί ξέσπασμα δάγκειου πυρετού σε αυτή την κλίμακα.

 

Και είναι και εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Στην πραγματικότητα, το Μαϊάμι έχει γίνει το "επίκεντρο" για την εξάπλωση του δάγκειου πυρετού σε αυτή τη χώρα…

 

Ο ρόλος του Μαϊάμι ως πύλης προς τη Λατινική Αμερική έχει επίσης καταστήσει το επίκεντρο των ΗΠΑ του δάγκειου πυρετού.

 

Τα κρούσματα της ασθένειας που μεταδίδεται από τα κουνούπια στη Φλόριντα έχουν υπερδιπλασιαστεί φέτος σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2023, καθώς ανυποψίαστοι ταξιδιώτες μετέφεραν τον ιό πίσω από την Καραϊβική και το Νότιο Ημισφαίριο. Τώρα, οι αρχές εργάζονται για να κρατήσουν την ασθένεια από τη μόλυνση του τοπικού πληθυσμού κουνουπιών πριν από τις έντονες βροχές του καλοκαιριού που υπερτροφοδοτούν τους κινδύνους.

 

Η ελονοσία είναι μια άλλη ασθένεια που μεταδίδεται από τα κουνούπια και προκαλεί σημαντικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο φέτος.

 

Θα μπορούσε να είναι πιθανό ότι οι ερευνητές που έχουν σκόπιμα αναπαραγωγή δεκάδες εκατομμύρια κουνούπια έχουν κάνει ένα τεράστιο λάθος;

 

Η γρίπη των πτηνών κάνει επίσης πολλά πρωτοσέλιδα αυτή τη στιγμή.

 

Στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, αξιωματούχοι του CDC προειδοποίησαν ότι προετοιμάζονται για την "πιθανότητα αυξημένου κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία"…

 

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων δήλωσαν σε μια περίληψη την Παρασκευή ότι προετοιμάζονται για την "πιθανότητα αυξημένου κινδύνου για την ανθρώπινη υγεία" από τη γρίπη των πτηνών μετά από ένα ξέσπασμα μεταξύ αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και δύο επιβεβαιωμένων ανθρώπινων περιπτώσεων.

 

Το H5N1 έχει ήδη οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδων εκατομμυρίων πτηνών τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά όσο δεν επηρέαζε τους ανθρώπους, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ανησυχούσαν πολύ.

 

Καλά, τώρα μολύνει αγελάδες σε όλη τη χώρα, και 19 απο 23 τοποθεσίες λυμάτων στο Τέξας πρόσφατα βρέθηκαν θετικά για τον ιό…

 

Στο Τέξας, για παράδειγμα, 19 από τις 23 τοποθεσίες λυμάτων βρέθηκαν να περιέχουν ίχνη του ιού μεταξύ των αρχών Μαρτίου και του τέλους Απριλίου, σύμφωνα με την περιβαλλοντική Βιοπαρακολούθηση λυμάτων του Τέξας. Εν τω μεταξύ, το κράτος έχει περίπου 400 γαλακτοκομικές εκμεταλλεύσεις και μόλις 14 κοπάδια έχουν δοκιμαστεί θετικά για τη γρίπη των πτηνών μέχρι σήμερα, σύμφωνα με το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ.

 

Η γρίπη των πτηνών εμφανίζεται επίσης στο γάλα των παντοπωλείων από ακτή σε ακτή, αλλά οι ειδικοί επιμένουν ότι δεν πρέπει να ανησυχούμε επειδή ο ιός σκοτώνεται από τη διαδικασία παστερίωσης.

 

Αλλά οι αξιωματούχοι μας προειδοποιούν να μην πίνουμε νωπό γάλα επειδή πιστεύουν ότι θα μπορούσε να "σας κάνει πολύ άρρωστο"…

 

Καθώς ο ιός της γρίπης των πτηνών, τύπου Α Η5Ν1, συνεχίζει να εξαπλώνεται σε άγνωστο αριθμό αγελάδων γαλακτοπαραγωγής, οι ειδικοί στον τομέα της υγείας ενημερώνουν το κοινό ότι το γάλα και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα εξακολουθούν να είναι ασφαλή για κατανάλωση – με μία σημαντική εξαίρεση.

 

Όταν μια αγελάδα μολύνεται με γρίπη των πτηνών, μπορούν να ανιχνευθούν υψηλές ποσότητες του ιού στο γάλα της. Ωστόσο, η διαδικασία παστερίωσης σκοτώνει ή απενεργοποιεί τον ιό, λέει η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων.

 

Το νωπό γάλα, από την άλλη πλευρά, δεν είναι παστεριωμένο. "Το νωπό γάλα μπορεί να μολυνθεί με επιβλαβή μικρόβια που μπορεί να σας κάνουν πολύ άρρωστους", λέει το CDC στην ιστοσελίδα του.

 

Πολλοί επιστήμονες ανησυχούν ότι θα μπορούσε να είναι απλώς θέμα χρόνου πριν η γρίπη των πτηνών μεταλλαχθεί σε μια μορφή που μπορεί να εξαπλωθεί πολύ εύκολα στους ανθρώπους.

 

Ας ελπίσουμε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια, επειδή περισσότερο από το 50 τοις εκατό των ανθρώπων που έχουν δοκιμαστεί θετικά για H5N1 από το 2003 έχουν καταλήξει νεκροί.

 

Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει τόσο εύκολο για σχεδόν οποιονδήποτε να μαϊμού γύρω με μια θανατηφόρα ασθένεια και να το απελευθερώσει στο κοινό.

 

Προσωπικά, είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι οι θανατηφόρες ασθένειες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της κοινωνίας κατά τη διάρκεια της αποκαλυπτικής εποχής που βρίσκεται μπροστά μας.

 

Η ικανότητά μας να δημιουργούμε θανατηφόρες ασθένειες τώρα ξεπερνά κατά πολύ την ικανότητά μας να τις ελέγξουμε και ο φόβος που δημιουργούν οι παγκόσμιες εστίες θα χρησιμοποιηθεί από εκείνους που επιθυμούν να συσσωρεύσουν δύναμη για τον εαυτό τους.

 

 themostimportantnews.com

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

6 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ30 Μαΐου, 2024 22:55

    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ !!!!!!!!!!
    ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Ο ΚΟΡΣΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΣ ,
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΡΣΕ ΓΕΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ !!!!!!!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ ,ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ !
    ΜΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ .
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ .
    ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΣ :
    ΚΑΤΣΕ ,ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΖΗΜΙΑ .
    Ε ! ΝΑΙ ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΕΦΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΒΕΕΛΖΕΒΟΥΛΗ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΖΥΠ ΚΥΛΟΤ ,ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ,ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !
    ΗΘΕΛΕ ΠΟΥΑ ,ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΣΤΑΚΑ !
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΣΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΛΛΑΑΑΑΑ ! ΡΙΧΤΟΟΟ ! ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι άσχετο και κάτι σχετικό, γιατί αν κάποιοι είχαν μυαλό δεν θα είχαμε φτάσει εδώ να συζητάμε για τον ΠΟΥ, παρόλο που πιστεύω ότι δεν πρόκειται να έχουν καλό τέλος τα σχέδια τους και όλα θα καταρρεύσουν σαν χάρτινος πύργος.Πριν από δύο σχεδόν εβδομάδες Σάββατο και περίπου έντεκα η ώρα το πρωί, βρισκόμουν μέσα σε ένα φαρμακείο στην πλατεία Κασταλίας στο Μαρούσι και ξαφνικά ενώ περιμένω ακούω φωνές απέξω και μιά οχλαγωγία, βλέπω κάμερες και γύρω στα τριάντα άτομα να βρίσκονται σε παροξυσμό, φωνάζοντας διάφορα ακατάληπτα και γυρίζω και βλέπω τον Σουσελάκη (πολύ πετυχημένο το παρατσούκλι). Φοράει ροζ πουκάμισο και ενώ του μιλάνε, φτιάχνει τα μαλλιά του στην τζαμαρία του φαρμακείου και ξαφνικά τρείς γυναίκες που φωνάζουν το όνομα του ενώνονται με τους υπόλοιπους και λένε η μία στην άλλη "είναι κούκλος" και εκείνη τη στιγμή έχω την αίσθηση,ότι βρίσκομαι σε συναυλία του Ρουβά που δεν έχω πάει ποτέ αλλά μάλλον κάπως έτσι θα είναι.Αυθόρμητα λέω φωναχτά "τι ζούμε Θεέ μου" και με κοιτάζουν όλοι,η φαρμακοποιός και οι πελάτες αλλά δεν σχολιάζει κανείς τίποτα.Μάλλλον είμαι η μόνη παρανοϊκή που σχολιάζω ή που δεν με εξιτάρει το σκηνικό που εξελίσσεται έξω και το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι προσκυνάμε κάποιον που δεν γνωρίζουμε ποιός είναι και ποιός τον έφερε στην Ελλάδα και για ποιόν σκοπό.Τι περιμένουμε? Εγώ τα καλύτερα.Αν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό,που θα συμβεί ,δεν υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσουμε και δεν αναφέρομαι σε όσους ακολουθούν αυτό το blog αλλά στους υπόλοιπους που δεν έχουν ξυπνήσει,σε αυτούς που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και που θα τους τον δώσουμε, θέλουμε δεν θέλουμε.

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα ξυπνήσουν Ευρυδίκη μου δίνοντάς τους κι άλλο χρόνο. Θέλουν κατευθείαν το "συγκλονιστικό", την κατραπακιά. Μόνο που θα είναι τέτοια, που πολλοί από αυτούς δεν θα την αντέξουν και θα πηδάνε από τα μπαλκόνια από το σοκ. Ας πρόσεχαν. Έχω αηδιάσει τόσο, από πολλούς απ' αυτούς σε κάθε επαφή και επικοινωνία, οι οποίοι έχουν το θράσος, ακόμα να μας κάνουν μπούλινγκ (μπούλινγκ είναι και ένα απλό ειρωνικό μειδίαμα), που δεν θα στενοχωρηθώ για κανέναν τους.

      Διαγραφή
  3. Κώστα το χρονικό διάστημα που θα εξελίσσονται τα γεγονότα δεν είναι στο χέρι μας,προέρχεται από αλλού.Οσο και αν θέλουμε να τρέξουν πιο γρήγορα κάποια πράγματα αυτά για κάποιο λόγο θα καθυστερούν.Εσυ έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορούσες μέσα από το blog για να αφυπνήσεις όσους περισσότερους μπορούσες αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι και όσο και αν προσπαθήσουμε κάποιοι δεν θα αλλάξουν.Η προσπάθεια μετράει και ότι κάποιοι μέσα από τις αναρτήσεις σου δεν έκαναν κάτι από το 2020 και μετά για το οποίο θα είχαν μετανιώσει σήμερα και καταλαβαίνουμε όλοι ότι μιλάω για "ιατρικές πράξεις".Γενικά δεν είμαι αισιόδοξη αλλά τώρα είμαι και νομίζω ότι ακόμα κι αν πιεστούμε λίγο το επόμενο διάστημα θα τα καταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο να "πάρουμε πραγματικές ανάσες",γιατί τώρα δεν αναπνέουμε αλλά πνιγόμαστε .

    Ευρυδίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διός Κούρος31 Μαΐου, 2024 10:18

    @Ευρυδίκη

    ΔΕΝ είσαι η μόνη παρανοϊκή !!! Είμαστε ΟΛΟΙ σε αυτό το blog. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν την ΙΔΙΑ με εμάς άποψη, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ το "σύστημα" τους έχει κάνει να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ακόμα και να πουν την άποψή τους ΔΗΜΟΣΙΑ.

    Απο το 2012 άρχισε σταδιακά ένα ξεσκαρτάρισμα, το οποίο επιταχύνθηκε απο το 2020 και μετά. Ήδη διακρίνουμε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ανθρώπων γύρω μας και αυτό φαίνεται όχι μόνο απο τη συμπεριφορά τους αλλά και απο τα μάτια τους !!!

    ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς για αυτούς και να σου πω την αλήθεια εγώ τουλάχιστον ΔΕΝ ΘΕΛΩ πλέον να ασχολούμαι με κάποιον που έχει το νου του ακόμα ΚΛΕΙΣΤΟ. Όλοι είχαν και έχουν τις ίδιες ευκαιρίες για αφύπνιση.

    Ο κάθε ένας σε αυτό το πεδίο ενεργεί κατά 70 % βάσει οδηγιών του Ανώτερου Εαυτού του και κατά 30 % της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ του. Στο χέρι του καθένα είναι να ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

    Το ξεσκαρτάρισμα θα φτάσει στο μέγιστο, μέσα στο 2025. Προσοχή στον Ήλιο.

    Έρρωσο

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή