«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Στην Πιερία 11% η "ΝΙΚΗ" !!! - Στο Ευρωκοινοβούλιο ο Αναδιώτης!

 Νίκος Αναδιώτης - Ηθοποιός, Εκπαιδευτής Φυσικής Αγωγής. Γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Πατέρας 2 τέκνων. Διακονεί τον πλησίον μέσα από τον φιλανθρωπικό σύλλογο «Άγιος Αλέξιος» (βίντεο ΑΝΤ1)

19/3/2024

Λιάγκας: "Σε ποιο πολιτικό τόξο θα μπορούσες να κατατάξεις τον εαυτό σου;"

Αναδιώτης: "Σίγουρα δημοκρατικό και Υπέρ των Αξιών της Πατρίδας" 


 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

6 σχόλια:

  1. Σταυρωμένα ψηφοδέλτια μοίραζε στη Ροδόπη υποψήφιος ευρωβουλευτής του τουρκόφωνου κόμματος DEB/ΚΙΕΦ.

    Το περιστατικό συνέβη έξω από το εκλογικό τμήμα της ορεινής Μυρτίσκης εχθές το μεσημέρι.

    Στον υποψήφιο πέρασαν χειροπέδες αστυνομικοί, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσα σταυρωμένα ψηφοδέλτια πρόλαβε να μοιράσει.

    Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Τμήμα και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και εγώ μια άποψη περί της πολιτικής στην χώρα μας, που πολλές φορές όταν την λέω σε φίλους και οικείους μου , έρχομαι σε σκληρή αντιπαράθεση , τώρα να την πω και εδώ φοβάμαι ότι θα μου την πουν , και πολύ άσχημα, να την κρατήσω; για εμένα πάλι με πνίγει η αδικία., μάλλον θα την κρατήσω στην αποθήκη της μνήμης μου. ΜΙΧΆΛΗΣ ΓΡΑΨΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ν.Αναδιώτης: «Τώρα θα μάθω πώς λειτουργεί το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο – Θέλω τα παιδιά μου να χαίρονται για μένα, να βλέπουν έναν δημοκράτη άνθρωπο που αγαπάει την πατρίδα του»

    https://www.pronews.gr/eyroekloges/n-anadiotis-tora-tha-matho-pos-leitourgei-to-eyropaiko-koinovoulio-thelo-ta-paidia-mou-na-xairontai-gia-mena/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Ιουνίου, 2024 13:34

      Κώστα, νά'ναι καλά το παλληκάρι, αλλά μπλέκει με καταστάσεις που είναι πολύ μεγάλες για το μπόϊ του.
      Το κόμμα ΝΙΚΗ, ποτέ δεν μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη.
      Το γιατί, κρύβεται σε θεμελιώδη θέματα της πίστεώς μας και, σε κανόνες του Ιερού Πηδαλίου.
      Ένα κόμμα που έχει σαν αιχμή του δόρατος την Ορθοδοξία και κάνει μούγκα για το Κολυμπάρι και τις οικουμενιστικές θέσεις της κρατούσας εκκλησίας Α.Ε, μάλλον ύποπτο ρόλο έχει.
      Σε μια Ευρώπη που οδεύει σε παγκοσμιοποίηση και σε ένωμα θρησκειών και εκκλησιών, μάλλον λύκοι με δορά προβάτου φαίνονται.
      Ορθόδοξοι που δεν αποκηρύσσουν ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΝ ΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ, μάλλον ύποπτα φαίνονται και δρουν.
      Το ίδιο ισχύει και για όλους τους υπολοίπους.
      Το ότι βγάζουν τον Εσταυρωμένο από μεγάλες μητροπόλεις της χώρας, δείχνοντας κινήσεις παπισμού, δεν ενόχλησε κανέναν;
      Η στάση τους κατά τον Διωγμό covid ;
      Άσε ρε Κώστα, βαρέθηκα τους "εθνοσωτήρες".

      Διαγραφή
    2. Εγώ φίλε μου ΕΥ,
      κρατάω καλάθι για όλα αυτά τα αρνητικά που τούς καταλογίζουν. Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχουν επίσης, όλες οι εξηγήσεις για ό,τι έχουν ψηφίσει ως τώρα μέσα στην ελληνική βουλή. Και εις τας πλείστας των περιπτώσεων.. πρόκειται για συγκεκριμένα άρθρα, και όχι ψήφιση επί της αρχής, που εκ του πονηρού ισχυρίζονται διάφοροι.
      Για όλα όμως αυτά τα κόμματα, και για την Νίκη, ο χρόνος θα δείξει.. Αργά ή γρήγορα όλα ξεκαθαρίζονται.

      Διαγραφή
  3. Μακάρι η πολιτική να μην τον αλλάξει, και μείνει σταθερός και ασυμβίβαστος και ανεπηρέαστος, από την ( ωραία ) ατμόσφαιρα της πολιτικής σκηνής. Ελευθερία Ρίζου

    ΑπάντησηΔιαγραφή