«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Τσίπρας, Ζάεφ, Κοτζιάς, Ντιμιτρόφ στο Ωδείο Αθηνών στις 17 Ιουνίου..;; ΘΑ _ Ε Ι Μ Α Σ Τ Ε _ ΚΙ _ Ε Μ Ε Ι Σ _ ΕΚΕΙ !!!

Οι πρωτεργάτες της προδοτικής για την Ελλάδα Συμφωνίας της Πρέσπας Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αφορμή τη συμπλήρωση 6 ετών από την υπογραφή της, διοργανώνουν από κοινού διεθνή διάσκεψη στις 17 Ιουνίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών.

Θα παραβρεθούν όλοι οι τότε πρωταγωνιστές όπως Κοτζιάς, Ντιμιτρόφ και θα απονεμηθεί το «Βραβείο των Πρεσπών» στον ειδικό απεσταλμένο του γγ του ΟΗΕ για το ονοματολογικό, Μάθιου Νίμιτς.

Η εγκληματική αυτή συμφωνία έχει επιφέρει μέγιστη εθνική βλάβη και έχει παραχωρήσει την Μακεδονικότητα στα Σκόπια. Η νέα αλυτρωτική κυβέρνηση του VMRO έδειξε γρήγορα τις προθέσεις της και ενέτεινε τις προκλήσεις. Σ’αυτό το πλαίσιο είναι απαράδεκτη η διοργάνωση ημερίδας του Ινστιτούτου Τσίπρα ώστε να γιορτάσουν την τραγική επέτειο της επαίσχυντης Συμφωνίας.

Καλούμε όλους τους Έλληνες να έρθουν στην υπαίθρια συνάθροιση διαμαρτυρίας και να διατρανώσουν ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να ακυρωθεί και ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική!


1 σχόλιο:

  1. ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΩΜΑ

    ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΕ.....

    ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΊΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ...

    ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΟΣ....
    .
    Πέμπτη, 13-Ιουν-2024

    Γ. Γεραπετρίτης από Σκόπια: Ο σεβασμός Διεθνούς Δικαίου και σχέσεων καλής γειτονίας απαραίτητη προϋπόθεση για ένταξη στην ΕΕ

    https://www.capital.gr/politiki/3817875/g-gerapetritis-apo-skopia-o-sebasmos-diethnous-dikaiou-kai-sxeseon-kalis-geitonias-aparaititi-proupothesi-gia-entaxi-stin-ee/

    .
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΑΠΑΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ...

    13 Ιουνίου 2024

    Γιώργος Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον Χακάν Φιντάν στα Σκόπια, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής για τα Βαλκάνια

    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Γιώργος Γεραπετρίτης συναντήθηκε σήμερα στα Σκόπια με τον ομόλογό του της Τουρκίας Χακάν Φιντάν,
    .
    αλλά έγινε και μια πρώτη αποτίμηση της πορείας της συμφωνίας των δύο πλευρών για την παροχή τουριστικής βίζας στα δέκα ελληνικά νησιά του Αιγαίου, με τα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά..
    .
    https://newpost.gr/eidiseis/giorgos-gerapetritis-synantisi-me-ton-chakan-fintan-sta-skopia-sto-perithorio-tis-synodoy-koryfis-gia-ta-valkania/
    .
    Υ.Γ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή