«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Γιατί υπάρχει αυτό το πράγμα, μόνο πάνω από την Ελλάδα κύριε ;

φωτο, από εδώ

                                                                                              

- Γιατί παιδί μου, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα γίνεται της π@@τάνας από κάθε άποψη! Και αυτό το κίτρινο σεντονάκι πάνω απ' το κεφάλι μας, κρατάει σε καταστολή την πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας μας, να μην βλέπουν τις πομπές της π@@τάνας.

Κυβερνάνε κάτι λαμόγια που έπρεπε να έχουν παραιτηθεί από καιρό. Πληρώνουμε ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ την μεγαβατώρα από οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος. Στην Ευρώπη καταργούν το ΦΠΑ σε ένα κάρο είδη, αλλά στην Ελλάδα από το ηλεκτρ.ρεύμα μέχρι τα πεπόνια, τα πάντα ακριβαίνουν κάθε τρεις μέρες, μαζί με την βενζίνη. Από κάθε κατεύθυνση μπαίνουν επικίνδυνα λάθρο κατά χιλιάδες κάθε βδομάδα, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη περίοδο των τελευταίων 10 ετών (ευτυχία για τον αντινατιβιστή μητσοτάκη). Σφάζουν κόσμο, ξυλοκοπούν αστυνομικούς, αλλά το ελληνικό κράτος τούς συλλαμβάνει μόνο για λίγες ώρες και μετά τους αφήνει να κυκλοφορούν ανάμεσά μας μέχρι να σφάξουν κι εμάς αν σηκώσουμε κεφάλι για όλα αυτά που βλέπουμε. Ψυχοπαθείς ανώμαλοι κάθε είδους κάνουν παρελάσεις με χορηγία του κράτους, μέχρι να πειστούμε ότι υπάρχουν 22 φύλα αντί για δύο. Στα εθνικά θέματα γίνονται η μία προδοσία μετά την άλλη, και η χώρα μας ξεπουλιέται και μοιράζεται σε περιούσιους, μεμέτια και χαζαρογερμαναράδες. Το ΝΑΤΟ μάς έκανε το απεχθέστερο ορμητήριό του και κινδυνεύουμε ανα πάσα στιγμή. Η εξωτερική πολιτική χρησιμοποιείται για να πολλαπλασιάζονται οι εχθρικές προς εμάς χώρες. Κάθε μέρα ψοφάνε κατά δεκάδες νεαροί συμπολίτες μας και συγγενείς, από τις ενέσεις ευθανασίας που επιβλήθηκαν για τουλάχιστον δύο χρόνια. 

Όλα αυτά.. δεν πρέπει να τα αντιληφθεί κανείς από όσους ΔΕΝ ξεσκονίζουν το διαδίκτυο και ενημερώνονται μόνο από τα τηλεοπτικά μας κανάλια που τα μισά ανήκουν σε Τούρκους επιχειρηματίες. Και είναι η πλειοψηφία αυτός ο κόσμος. 

Γι αυτό λοιπόν.. όλως τυχαίως.. η κίτρινη αυτή καταχνιά και σκόνη (με θειάφι, βαρέα μέταλλα και ιογενείς ίνες) προτιμάει να μπαστακώνεται συχνότερα πάνω από την Ελλάδα μας. Μάς μισεί η "αφρικανική σκόνη" των δυτικών εργαστηρίων, που της αρέσει να ταξιδεύει (και να απλώνεται μετά) νυχθημερόν με αεροπλανάκια από αυτά που είναι ανύπαρκτα στους χάρτες διεθνών πτήσεων.

Παράλληλα.. γίνεται έλεγχος καιρού, ανάλογα με τα γεγονότα: ψηφίσματα νομοσχεδίων, γιορτές, εκλογές κλπ.  

Κύττα εδώ παιδί μου:


Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ και η DARPA θα ήθελαν να πιστέψουμε ότι έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν το HAARP στην Αλάσκα για έρευνα και πειράματα. Ακόμα και τότε, όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν άλλα συστήματα HAARP εκεί έξω με τη μορφή συστημάτων επικοινωνίας και επιτήρησης ραντάρ που είναι τοποθετημένα πάνω σε κινητές πλατφόρμες που μπορούν να αναπτυχθούν σε οποιαδήποτε διεθνή ύδατα σε όλο τον κόσμο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να στρίψουν ένα κουμπί για να αλλάξουν τη συχνότητα του κύριου κύματος στην περιοχή των μικροκυμάτων για μια εκπομπή διαμορφωμένης συχνότητας [FM], και να αυξήσουν την ισχύ μετάδοσης αρκετά ψηλά ώστε να φτάσουν και να θερμάνουν την ατμόσφαιρα πάνω από τον καθορισμένο στόχο.

Η τεχνολογία καλύπτεται από το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ 4,686,605 σχετικά με τη "Μέθοδο και τη συσκευή για τη μεταβολή μιας περιοχής της γήινης ατμόσφαιρας, ιονόσφαιρας ή/και μαγνητόσφαιρας".


geopolitics.co 


Κύττα κι εδώ παιδί μου:

Ο Dr. Michio Kaku, ίσως ο πιο διάσημος καθηγητής θεωρητικής φυσικής στον κόσμο, είπε:

"Οι κυβερνήσεις μπορούν να ελέγξουν τον καιρό. Οκτώ κράτη εφαρμόζουν κάποια μορφή τροποποίησης του καιρού". Έδωσε μια σειρά από παραδείγματα, συμπεριλαμβανομένης της Επιχείρησης Popeye, ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ για τη σπορά των σύννεφων με κρυστάλλους ιωδιούχου αργύρου για την επιτάχυνση της εποχής των μουσώνων και την απομάκρυνση των Βιετκόνγκ. Το 2008, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κίνα έσπειρε τα σύννεφα με σκοπό να βρέξει έξω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολλές χώρες έχουν προγράμματα τροποποίησης του καιρού. Η οικονομία, το εμπόριο, ο πόλεμος και όλα τα άλλα εξαρτώνται από τον καιρό. Ο Dr. Kaku είπε ότι οι ΗΠΑ πειραματίζονται με λέιζερ τρισεκατομμυρίων βατ που είναι παλμικά και παράγουν περισσότερη ενέργεια σε κλάσματα του δευτερολέπτου από όλα τα πυρηνικά εργοστάσια ενέργειας στη Γη. Διαρκεί μόνο για ένα σύντομο δευτερόλεπτο, αλλά σε αυτή τη σύντομη στιγμή μπορούν να δημιουργηθούν σταγόνες βροχής.

needtoknow.news


Κύττα και εδώ παιδί μου:


Το Infowars και ο Άλεξ Τζόουνς έκαναν μια πολύ σημαντική παρουσίαση για το πιο κρίσιμο ζήτημα της παγκόσμιας κλιματικής μηχανικής/γεωμηχανικής.  Όλο και περισσότεροι στην ανεξάρτητη κοινότητα εναλλακτικών ειδήσεων συνειδητοποιούν την τρομερή και άμεση απειλή που θέτουν τα εγκλήματα αεροψεκασμού. Όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι αν δεν σταματήσει η κλιματική μηχανική, πολύ σύντομα τίποτα άλλο δεν θα έχει σημασία. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι ελέγχουμε τον καιρό από τη δεκαετία του 1950, όταν κατευθύναμε τους τυφώνες με ξηρό πάγο. Οι σημερινοί ηλίθιοι θα σε αποκαλούσαν τρελό συνωμοσιολόγο αν τολμούσες να μιλήσεις γι' αυτό. Αν μπορούσαμε να κατευθύνουμε τους τυφώνες τη δεκαετία του 1950, τότε πόσο περισσότερο θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τυφώνες και να τους κατευθύνουμε με ακρίβεια στη Νέα Υόρκη δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές, και στη συνέχεια, τέσσερα χρόνια αργότερα, να το κάνουμε ξανά ακριβώς πάνω από την ακτή της Φλόριντα σε μια πολύ σπάνια διαδρομή, ακριβώς πριν από τις εκλογές. Οι άνθρωποι που δεν πιστεύουν ότι έχουμε αυτές τις δυνατότητες είναι απλά χαζοί και αδαείς. Θα σας συνιστούσα να κλείνετε πού και πού την τηλεόραση και να διαβάζετε. Έχω ακούσει πολλούς χλευαστές να χλευάζουν εκείνους που λένε ότι έχουμε την ικανότητα να προκαλούμε σεισμούς. Είχαμε αυτές τις ικανότητες πριν από 80 χρόνια. Χτίσαμε έναν αποκαταστάτη σε ένα ρήγμα στη Νεβάδα. Το νερό λίπανε αυτό το ρήγμα, το οποίο δημιούργησε μια σειρά από σεισμούς 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σήμερα μπορούμε να το κάνουμε αυτό ακόμη καλύτερα με ηλεκτρόνια και μαγνητισμό. Αυτά δεν είναι πράγματα για τρελούς. Πηγαίνετε να κάνετε την έρευνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν ότι οι επιστήμονες δημιούργησαν βροχή στο Ντουμπάι. Δεν γνωρίζουν ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε καταιγίδες στις Μεγάλες Πεδιάδες σε χρόνια ξηρασίας. 

geoengineeringwatch.org 


Γι αυτό παιδί μου, τώρα ελπίζω να κατάλαβες γιατί βλέπεις δυο φορές κάθε μήνα και όλο το χρόνο, αυτή την υποτιθέμενη σκόνη από την Αφρική, την οποία εγώ σαν παιδί θυμάμαι μόνο μία ή δύο φορές σε κάποιον Αύγουστο, τις δεκαετίες '60, '70, '80. Και ήταν άμμος κόκκινη κανονική! Την μάζευες με το χέρι σου και την φύσαγες και έπεφτε κάτω· δεν κόλλαγε στα δάκτυλα όπως αυτό το κιτρινιάρικο σατανικό μίγμα που μάς πασσάρουν τώρα για "αφρικανική σκόνη"..

Παιδί μου, γεννήθηκες σε μία εποχή χωρίς γνώση και πείρα του κόσμου όπως ήταν κάποτε για εμάς. Αρκετά πιο ελεύθερος σε σχέση με αυτές τις ημέρες που σχεδιάζουν να μάς μαντρώσουν κιόλας σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, τα οποία παρουσιάζουν ως προοδευμένο, οικολογικό και άνετο τρόπο ζωής, με την ονομασία "πόλεις των 15 λεπτών" (στην Ελλάδα το επισπεύδουν κι αυτό, κύττα εδώ), που δεν θα έχεις αυτοκίνητο να ξεμυτίσεις από τα δύο τετράγωνα γύρω απ' το σπίτι "σου", και "δεν θα έχεις τίποτα στην κατοχή σου και θα είσαι ευτυχισμένος".. Αυτά τα έλεγε η... Κλάους Σβάμπ (όπως βαμπίρ). Τα γράφει όμως και η εργασία/βιβλίο («4η βιομηχανική Επανάσταση και Έξυπνες Πόλεις») που έχει κάνει και ο Χάρης Δούκας, το χαμογελαστό δημαρχάκι της Αθήνας μας. Ναι, αυτός τον οποίο ετοιμάζουν για επόμενο πρωθυπουργό, αλλά μάς ρίχνουν στάχτη στα μάτια με άλλα ονόματα.

Να δώσει ο Θεός αν το αξίζουμε, όλα αυτά τα απαίσια σχέδια του σατανά να διαλυθούν μονομιάς. 

Κι όπως σού έχω ξαναπεί.. Η Ελλάδα μας ΔΕΝ είναι το υπ' αριθμόν ένα πειραματόζωο για όλα αυτά.. Είναι ο κύριος στόχος όλου του δυτικού σατανικού συστήματος. Τους Κινέζους λένε πως μισούνε, τη Ρωσία χτυπάνε, αλλά εμάς θέλουνε να εξαφανίσουνε, τους τελευταίους Έλληνες αυτών των γνωστών συνόρων. Τώρα.. γιατί δεν το κάνουν ευθέως.. τί φοβούνται.. αυτοί γνωρίζουν καλύτερα. Εμείς.. δεν θέλουν με τίποτα να το ανακαλύψουμε. Θα το ανακαλύψουμε όμως.. στην πράξη. Ο καιρός γαρ εγγύς.

 

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

 

 diodotos-k-t.blogspot.com


 

 

29 σχόλια:

  1. Αρέ τήν κατέχεις (όχι μόνον τήν κατέχεις, τήν εξελίσσεις κιόλας) τήν Τέχνην τού "Καφετζή", παλίκαρε Κ-Τ!
    Τά Ρέστα μου ! Αρέ τί Καφές-κομψοτέχνημα ήταν αφτός! Μονορούφι σέ λέω!
    (Βάλε και καμμιάν Ευχήν καί γιά μάς τούς ... τούς κατέχοντες καλώς, τήν Τέχνην τού καφεπότη-καταναλωτή....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ φίλε Γκλίτσμαν!
      Κι εσύ κατέχεις την τέχνη της καυστικότητας (ή τσουρουφλικότητας; ..σαν τον καφέ χαχαχα), να στολίζεις με το δικό σου τρόπο και την δική σου ελληνικήν, όλα τα φλέγοντα θέματα.
      Να έχεις μία όμορφη και ευλογημένη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  2. Κυττα να δεις
    Το τέλος του κειμένου είναι μια πικρή αλήθεια, όμως για να υπάρξει ένα τέλος σε όλο αυτό το μπαχαλο πρέπει να σταματήσουμε να αμφιταλαντευομαστε,
    Ιχωρ
    Ή
    Άγιο Πνεύμα;;;
    Δίας
    Ή
    Χριστός;;;
    Ό Παράκλητος Το Πνεύμα της Αληθείας
    Ή
    Ο Αντίχριστος;;;
    Μήπως να έρθει μια αρμάδα εξωγήινων;;;
    Πάντως αυτό που έχει έρθει είναι το κακό μας τό Χάλι,
    Πρέπει να κάνουμε μια Αρχή,
    Να σηκωθεί ό πρώτος να σηκωθεί ό δεύτερος να κρατάει το μαντήλι και να σηκωθούν και όι υπόλοιποι να αρχίσει ο Καλαματιανός, αφού πρώτα ξεκινήσουν τά όργανα που παράγουν ήχο και Αρμονία,
    Και ό σεισμός παράγει ήχο ως βοή χωρίς Αρμονία ,
    Ίσως με το κούνημα να πεταχτουμε όρθιοι από το κρεβάτι του υπΝου.

    https://www.greek-language.gr/digitalResources/cache/image/3f142449d037028d/8029.480.jpg

    https://www.hellenicaworld.com/Greece/Mythology/Images/CadmusDragon.jpg

    Εδώ στην εικόνα ή Αρμονία κάθεται αριστερά, μπροστά από τον Ποσειδώνα, πάνω στο μανίκι της και χαμηλά στο φόρεμα της κάτι σέρνεται, η Αρμονία ακουμπά το χέρι της στο έδαφος.

    22:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αβάντι μαέστρο ένα καλαματιανό!

      https://www.youtube.com/watch?v=YC5s-9UF9Pg

      🤣

      Διαγραφή

    2. Θέατρον Σκιών =1615
      ΔΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ=1615
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ=1615
      ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΗΡΩΕΣ=1615

      :-)

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου δεν είναι όλα Πλάκα,
      Όμως η αλήθεια είναι ότι η εικόνα του Καραγκιόζη και τού χατζατζαρη εκφράζει την εικόνα του Έλληνα,
      Μάλλον φίλε μου πρέπει να γίνουμε
      Σπάνιοι.

      Διαγραφή
    4. Έχουμε Ταυτότητα σάν Έλληνες, και αυτή η Ταυτότητα είναι η
      ΕλληΝΙΚΉ γλώσσα.

      Διαγραφή
    5. Σάμποιός αμφιταλαντέβεται αγαπητέ(ή;) 16/12 24 Ιουνίου, 2024 22:00 ;;;...
      Πάς όστις τελεί έν αμφιταλάντεφσιν καλόν είναι νά επιλέξει όπου αναπάβεται η ψυχούλα του, άνευ ουδενός χασομερίου (απαιτείται συναίνεσις)...

      ..Διότι, θά γνωρίζεις υποθέτω, ότι εάν τραβάει γιά πολιύν καιρόν η τραμπάλα, ένα είναι τό ασφαλές: χαλάει τό ψωμοσάκουλον συνάμα κλώθεται (στρίβεται) τ'άντερον... (δέν συνίσταται).

      Μετά Φιλικών συνΑισθημάτων, ο πρώην γκλίτσμπόϋ

      Διαγραφή
    6. (/)
      Χρόνια πολλά συνάδελφε
      Το Άγιο Πνεύμα ας μας δώσει Φώτιση.

      Διαγραφή
    7. 'ς Έτη Πολλά καλέ μου Συναδερφέ, είθε νά Φυλάττει καί νά Φωτίζει Ό Παράκλητος τά δικά Του Παιδιά, κατά πάσας τάς ημέρας τού Ενταύθα, αυτονών, «Σκαλώματος» κι όταν είναι νά τά ξεσκαλώσει, αφτό άς γίνει έν Δόξη καί Τιμή ..

      Διαγραφή
    8. Εσύ βρέ ήσουνα ό 16/12;...εεεχμ.. δέ σέ μυρίστηκα ντίπ καί νόμισα πως ήταν άλλος...

      Διαγραφή
    9. Μπορεί να διαβαστεί μια ολόκληρη ιστορία μέσα από διαφορετικές προτάσεις (προ τάση, πρό τείνω,)
      Αρκεί να μπορείς να κάνεις τούς συνειρμούς,,,

      Θέατρον Σκιών =1615
      ΔΙΑΡΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ=1615
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ=1615
      ΑΓΓΕΛΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΗΡΩΕΣ=1615
      ΒΟΗθΕΙΑ ΑΝθΡΩΠΟΥ=1615
      ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ θΕΟΥ=1615
      ΕΧΕΙ ΒΟΗθΕΙΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ=1615
      Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ=1615
      Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ θΕΟ=1615

      ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ=1615
      θΕΟΣΤΑΛΤΟΝ ΠΥΡ=1615
      ΑΜΝΟΣ ΤΟΥ θΕΟΥ=1615
      ΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ=1615
      ΑΜ ΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΎ=1615

      Ή Αριθμητική ισοψηφία αναδεικνύει την σχέση μεταξύ των προτάσεων, καθώς και την πιθανή πραγμάτωση.
      Ο Αναγραμματισμός της λέξης προσδίδει μια άλλη Διάσταση
      στην λέξη/έλξη.

      Πρέπει να βλέπεις* καταρχήν την λέξη με κλειστά μάτια μέσα στο νου σου , και έπειτα να καταφέρεις να της αλλάξεις Διάσταση,,,
      Μια λέξη για μια Αρχή
      ΠΕΤΡΑ

      Διαγραφή
  3. Για να βάλουμε* ένα Τέλος πρέπει να βρούμε την Αρχή του,
    Πρέπει να καταλάβει αυτή η ριμάδα ή Εποίνια πως να εκδηλωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΥΕΤΑΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ
    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
    ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΕΊΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ.....Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΖΩΗΣ...ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ...
    ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μάστορα
      Ότι δεν λύνεται κοπτεται,
      Όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι υιός Θεού* και το Πεπρωμένο νά σέ φέρει μπροστά στον Γόρδιο δεσμό,,,
      Μέσα στο ιερατείο,,,

      Και τί σημαίνει δεσμός
      Και ποιος είναι ο δεσμός Μάστορα;;;

      Διαγραφή
  5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Ιουνίου, 2024 22:47

    Εγώ θα πω αυτό που μου είχε πει στο παρελθόν, ο μακαριστός γέροντάς μου Νήφων.
    "Παιδί μου, τα χημικά που ρίχνουν, "κοιμίζουν" σώματα, όχι συνειδήσεις".
    Κωστή, οι συνειδήσεις μας είναι άρρωστες, μας βολεύει αυτό που γίνεται, μην ξαναλέω αυτά που είχα γράψει και στο παρελθόν, αρκετά έχω ακούσει.
    "Έχετε ψυχή, έχετε καρδιά, αλλοιώς ραγιάδες όλες σας τα χρόνια".
    ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑΣ.
    Με καλύπτει απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ25 Ιουνίου, 2024 05:56

    Αυτό το παιδί (δηλ.ο κύριος Ταύρος) ώρες-ώρες με ...σοκάρει μέσα από τον απίστευτο ρεαλισμό που χρησιμοποιεί για να εκφράσει την δικαιολογημένη ανησυχία του. Ανατριχιαστικό κείμενο, αναδημοσιεύτηκε με υπερηφάνεια στον "ΠΥΡΙΝΟ ΛΟΓΙΟ" (https://www.pirinoslogios.com/post/γιατί-υπάρχει-αυτό-το-πράγμα-μόνο-πάνω-από-την-ελλάδα-κύριε) μήπως και διαβαστεί από κι άλλους (εκτός Διοδότου) αναγνώστες, που δεν ξέρουν ή που δεν μπορούν να επεξεργαστούν σωστά και ρεαλιστικά την σημερινή πραγματικότητα.
    Οι ανησυχίες του Ταύρου, είναι ανησυχίες όλων μας. Και μη βιαστείτε να με αποκαλέσετε "Χριστιανοταλιμπάν", όταν γράψω πως όλο αυτό το πλέγμα ή το δίχτυ αν θέλετε, είναι αυθεντικό αποτέλεσμα της τεράστιας επιρροής που έχει ο Σατανάς αυτήν την εποχή σε όλον τον πλανήτη.
    Ο Σατανάς - και συγγνώμη που θα σας κάνω να νιώσετε άβολα - είναι πρόσωπο ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ. Με υπόσταση, με δύναμη τεράστια και με τρόπους δράσεως που δεν μπορεί να φανταστεί καν η ανθρώπινη διάνοια. Υπάρχουν Άγιοι άνθρωποι που τον έχουν δει κατάφατσα. Ο Άγιος Παΐσιος μάλιστα, κατά τη δική του κατάθεση, προσευχόταν αρκετές μέρες στον Θεό με δάκρυα στα μάτια και με την παράκληση να τον συγχωρέσει μήπως και η ανθρωπότητα έτσι σωθεί από αυτόν - πώς του είχε έρθει η επιθυμία γι' αυτό, μόνο εκείνος ξέρει - και η...συνέχεια δεν είχε καλό τέλος, τουλάχιστον από πλευράς Αγίου. Κάποιο βράδυ, την ώρα που εκείνος επαναλάμβανε την προσευχή του αυτή, τον επισκέφτηκε ο ίδιος ο Οξαποδώ με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ του μορφή. Μια μορφή, που όπως την περιέγραψε ο Άγιος, δείχνει να μοιάζει με το...γνωστό διαστημικό τέρας που γέννησε η φαντασία του Μπράντον Χώλλ στο βιβλίο του "ALIEN, o επιβάτης του Διαστήματος" και που ο νεαρός τότε Ρίντλεϊ Σκότ μετουσίωσε σε ταινία. Πιστεύω πως αντιλαμβάνεστε τι λέω. Τέτοια αποκρουστική μορφή έχει αυτό το μισόκαλο Κτήνος. Όπως εμφανίστηκε λοιπόν, κατατρομάζοντας τον Άγιο, του λέει με φωνή απόκοσμη:
    "Γιατί προσεύχεσαι για μένα καλόγερε; Εγώ δε μετανοώ για τίποτα ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Άδικα προσεύχεσαι. Εγώ έχω το δικό μου βασίλειο κι ο άλλος (ο Θεός δηλαδή) το δικό Του. Εγώ δεν θα ησυχάσω αν δεν πάρω όλους εσάς μαζί μου. Άσε με λοιπόν στην ησυχία μου".
    Λόγοι Αγίων ού ψεύδουσι, αγαπητοί μου συνέλληνες. Τον Σατανά, δεν μπορούμε να τον πολεμήσουμε μόνοι μας. Μόνο ο Θεός μπορεί να τον...βάλει στη θέση του, αλλά ΜΟΝΟ αν το ζητήσουμε εμείς. Η δικαιοσύνη του Θεού δεν του επιτρέπει να ...αδικεί, επειδή ΕΧΕΙ τη δύναμη να το κάνει. Ο δρόμος προς τον Σατανά, είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιλογή και ο Οξαποδώ εύλογα ζητάει το...δίκιο του. Και το παίρνει ενίοτε. Εμείς λοιπόν τι κάνουμε, αυτό έχει σημασία. Ο "Ταύρος" μας έδωσε απόψε μια εικόνα, που θα έπρεπε να έχει ο κάθε Έλληνας στο μυαλό του. Μακάρι να του δοθεί η ευκαιρία να δει την πραγματική εικόνα και να γονατίσει, ικετεύοντας τον Κύριο για συγχώρεση.
    Να σαι καλά αγαπημένε Κώστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδελφέ Σέργιε,
      να είσαι πάντα καλά, και δεν πειράζει, ας σε λένε χριστιανοταλιμπάν όπως λες, ήταν σημαντικό να θέσεις το θέμα και στην θρησκευτική του διάσταση, πράγμα που σκόπιμα παραλείπω, διότι δεν θέλω σε ένα κείμενο να υπάρχουν μαζί, άγιες μορφές και π@@τάνες.
      Να είσαι καλά bro, και ευχαριστώ για την αναδημοσίευση!

      Διαγραφή
    2. " Και μη βιαστείτε να με αποκαλέσετε "Χριστιανοταλιμπάν", όταν γράψω πως όλο αυτό το πλέγμα ή το δίχτυ αν θέλετε, είναι αυθεντικό αποτέλεσμα της τεράστιας επιρροής που έχει ο Σατανάς αυτήν την εποχή σε όλον τον πλανήτη.
      Ο Σατανάς - και συγγνώμη που θα σας κάνω να νιώσετε άβολα - είναι πρόσωπο ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ. Με υπόσταση, με δύναμη τεράστια καιμε τρόπους δράσεως που δεν μπορεί να φανταστεί καν η ανθρώπινη διάνοια".

      Αυτές οι φράσεις, πιστεύω, είναι η πεμπτουσία όλων αυτών των επώδυνων προβληματισμών που ταλανίζουν την ανθρωπότητα αυτή τη σκοτεινή εποχή. Όποιος χλευάζει αυτή την τοποθέτηση, ως θεωρίες χριστιανοταλιμπάν, είναι άξιος του όποιου πεπρωμένου του. Δεν χρειάζονται ούτε ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε βαρύγδουπες θεωρίες για να αντιληφθεί ο μέσος άνθρωπος την κυριαρχία του Απόλυτου ΚΑΚΟΥ στις μέρες μας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ούτε καν χριστιανός για να διαπιστώσει πως μια τεράστια κακόβουλη Δύναμη οδηγεί την ανθρωπότητα στον αφανισμό. Και αυτή η δύναμη- οντότητα δεν πιάνεται ποτέ φίλος, ούτε, φυσικά, από τους άφρονες που νομίζουν πως κερδίζουν δύναμη υπηρετώντας την….Δεν είναι θέμα το πώς ονομάζει τον Θεό η κάθε πίστη στο καλό και αγαθό απανταχού της Γης. Σημασία έχει να κατανοήσει ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας, πως υπάρχει αυτή η επίβουλη και μισάνθρωπη οντότητα, που επιδιώκει το συνειδησιακό- και όχι μόνο τον ψυχοσωματικό- αφανισμό του Ανθρώπου. Οι νοητικές παγίδες είναι πράγματι ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου και γι’ αυτό η ισχυρότερη άμυνα είναι η κάθαρση της ψυχής και η διατήρηση της συνειδησιακής καθαρότητας του καθενός από εμάς. Το γιατί ο Μισάνθρωπος καταπολεμάει τον Ελληνικό λόγο είναι προφανές …..το εξέφρασε, άλλωστε ο ίδιος ο Λόγος του Θεού, όταν υποδεχόμενος τους Έλληνες είπε: «Ήρθε η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του Ανθρώπου»….

      Διαγραφή
    3. Αναστασία κι Αδέρφια, άν επιτρέπεται καί σχωράτε, ολούθε γύρω μας, σέ όλους ανεξαιρέτως τούς τό κατ'Εικόνα καί δυνητικώς καί τό καθ'Ομοίωσιν φέροντας, πάνω καί κάτω, απ' όξω μας, ομπρός κι οπίσω μας παντού καί πάντοτε κι απ'τή στιγμή τ'εμετέρας ενανθρωπήσεως κι εμψυχώσεως εντός τής μήτρας τ'ημετέρας Μανούλας, ιδίως δέ σ'εμάς που είς Χριστόν εβαπτίσθημεν, άρα, Χριστόν ενεδύθημεν, λαμβάνουν χώρα Μάχες... Μάχες Αδυσώπητες κι Ανελέητες καί Φονικότατες. Αστραπές καί βροντές.
      (Κάτι, άς πούμε, σάν τίς μάχες τών τράνσφόρμερς σέ 3d)
      Όσον βέβαια είμαστε παιδιά, πρίν απ' τήν Εφηβεία μας, ο Αόρατος αυτός Πόλεμος είναι "λάϊτ".... Μέ τήν έκρηξιν τών ορμονών μας, ξεκινούν πλέον καί οί Φονικές Ομοβροντίες...
      Χάνει η μάνα τό παιδί καί τό παιδί τή μάνα...Τύφλα νά'χει η ουκραΐνα.

      Όμως, η δύναμις πυρός τού εχθρού, ενώ Φαντάζει Ανυπέρβλητη κι Ανίκητη, Φοβερή καί Τρομερή, κατ'ουσίαν είναι Τζούφια.
      Κι ένα νήπιο έχει τή Δύναμι νά τήν εκμηδενίσει.. αλλά, καθώς ειπώθηκε ανωτέρω, αυτός, ό φέρων αφτήτή "δύναμι" δέν βάζει μυαλό.
      ..ώς ο Αρχετυπικός Αυτόχειρ..καί μοναδικός εχθρός μας, που μπορεί νά μάς χαντακώσει γιά πάντα -καθότι κι ο ίδιος χαντακωμένος- ενώ η ισχύς του είναι στοχασττική. Τήν αντλεί, αποκλειστικά από εμάς τούς ιδίους.
      Απλώς, έχει τήν Άνωθεν εξουσιοδότησιν, στά κατά'δώμερια.

      Οί Κερκόπορτες που εμείς ανοίγουμε (ενώ, κατά φύσιν, είναι Δωρεές Τού Δημιουργού μας καί Άρματα, εμείς "τρώμε πρόλογο" κι εντελώς ξεσυλλόγιστα τά στρέφουμε πρός τά εμάς) είναι άφθονες. Πρώτα οί Αισθήσεις μας. Παράγωγο δέ αυτών, οί Φαντασίες....
      Δέν ξέρω όμως ρέ παίδες, γιατί παίζει όλο αφτότό Μεγάλο Τσίρκο κι εμείς μέσα, θέλοντας καί μή..


      συγγνώμη, είμαι κομμάτια, καλό ξμέρωμα






      Διαγραφή
    4. Ή εμπειρία φίλε μου,
      Τ σίρκο
      σίρκο
      σιρκλ circle
      κύκλος
      Η επανάληψη
      Η επαν ά ληψη

      Ή σωστή τοποθέτηση μιας ΕΡΩτησης, το ειδικό της βάρος, ή μάζα της, εξισώνει μέσω της εν έργειας(έλκει )
      και θεάται (θέω=τρέχω)

      ΕΡΩ Τ ηση=Εν εργει Α
      ΕΡΩ Τη ση='Ενει εργ Α
      σή ΤηΡΕΩ=Εν ει γερΑ

      Διαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ25 Ιουνίου, 2024 07:35

    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ !!!
    ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΉΡΧΑΝ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ;
    ΚΑΛΟ ; Ή ΚΑΚΌ;
    ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ
    ΤΗΝ ΦΟΡΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διός Κούρος25 Ιουνίου, 2024 11:07

    Φίλε Κώστα, όντως η τελευταία παράγραφος είναι το ΖΟΥΜΙ.

    Αν δεν εξαφανίσουν το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ κέντρο του πλανήτη, τότε θα έχουν κάνει μια τρύπα στο νερό. Έστω και ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ να μείνει, δεν έχει τελειώσει τίποτε (για αυτούς). Η απαρχή των προσπαθειών εξαφάνισής μας ήταν στην εποχή της Ατλαντίδας. Απο τότε έχουν επιχειρήσει πολλάκις, χωρίς (για αυτούς) αποτέλεσμα.

    Ρωτάς γιατί δεν το κάνουν ευθέως και τί φοβούνται. Η απάντηση κρύβεται στο γιατί ονοματίζουν όλες τις αποστολές εκτός Γαίας, όπως και τα γήινα "σκάφη" με Ελληνικά ονόματα. Η απάντηση, επίσης, κρύβεται στο γιατί και σε ΠΟΙΟΝ απευθύνθηκαν με τη Μυθωδία και γιατί έπρεπε Έλληνας να τη συνθέσει. Όταν απαντήσεις στα παραπάνω, τότε ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ και το γιατί μας φοβούνται και δεν μας επιτίθενται ευθέως !! Οι Έλληνες ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ.

    Όπως τα μεμέτια ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν που έχουμε κρύψει τους Exocet, έτσι και "αυτοί" ψάχνουν απεγνωσμένα να βρούν το 0,2 % των Ελλήνων στη Γαία. Και επειδή δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό χωρίς να το ανακοινώσουν, το είπε (πονηρά και κεκρυμμένα) αυτό το ερπετό ο κλίνγκον (ή Κλίντον) όταν είχε έρθει στα Ιερά μας χώματα. Είπε - στο εντελώς ξεκάρφωτο - ότι "όλοι οι λαοί της γης, γεννετικά είναι ίδιοι εκτός από το 0,2%".

    ΑΥΤΟΥΣ φοβούνται, διότι ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι σε ΑΥΤΟΥΣ "απευθυνθήκαμε" ήδη για συνδρομή. Για αυτό βλέπετε να γίνεται αυτός ο χαμός παγκόσμια.

    ΑΔΕΛΦΙΑ, μην φοβάστε και μην απογοητεύεστε. ΔΕΝ είμαστε μόνοι μας εδώ κάτω. Τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας είναι ΕΔΩ.

    Όντως ο Καιρός Γάρ Εγγύς. το 2025 δεν είναι μακρυά. Αυτό που ευχόμαστε και ΖΗΤΑΜΕ απο τα Αδέλφια μας, είναι να εξελιχθούν τα πράγματα ει δυνατόν αναίμακτα. Ό,τι όμως είναι να γίνει, ΘΑ ΓΙΝΕΙ και θα επέλθει η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

    Το μέγα ερώτημα είναι : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;

    Έρρωσθε και προσοχή στον Ήλιο. Ο Ήλιος θα "χρησιμποποιηθεί" για ΑΦΥΠΝΙΣΗ και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ του 0,2 %

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ήξερα ήδη την απάντηση. Ποιητική αδεία εκφράστηκε ως ερώτηση στο κείμενο. Γιατί τί να ξαναεξηγούσα πάλι. Τα έχω γράψει στο μπλογκ και μια και δυο και χίλιες εκατό. Ευτυχώς εσύ είσαι πιο ορεξάτος επί των επεξηγήσεων.
      Μπόυ μου Καλημέρα, χαιρετισμούς σε όλη την οικογένεια!

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο τα σπάει... λέει σε 5 γραμμές την κατάντια του κράτους των αθηνών ΚΑΙ τα σχέδια των ατλαντωερπετών εναντίον των ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ συμπυκνωμένα και επ'ακριβώς. Ωραίο...
      Αλλά τα σπάει και το σχόλιο του Διός Κούρου που με εκφράζει απολύτως και εντελώς...
      Εύγε και στους δύο Έλληνες!!!
      ΔΠ

      Διαγραφή
  9. TA MIKΡOKYMATA ΦΤΑΙΝΕ...
    ΤΙ,ΟΧΙ????
    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή