«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Βίκτορ Όρμπαν : Αυτές οι Ευρωεκλογές θα είναι ένα δημοψήφισμα για το αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα σταματήσει την περαιτέρω κλιμάκωση του πολέμου, ή αντίθετα, θα βυθιστεί πλήρως σε έναν ανοιχτό πόλεμο κατά της Ρωσίας, ετοιμάζοντας υποχρεωτική στράτευση για τους Ευρωπαίους στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Η Ευρώπη ετοιμάζεται για πόλεμο και πρέπει να σταματήσουμε το πολεμικό της τρένο με έναν οδηγό που έχει τρελαθεί και πάει στην κόλαση μαζί του! Ο Βίκτορ Όρμπαν κάλεσε μια τεράστια διαδήλωση ενάντια στον πόλεμο στη Βουδαπέστη και επιβεβαίωσε την έννοια του Aeronet, τι θα είναι οι ευρωεκλογές! Θέλουν να πάνε νέους από την Κεντρική Ευρώπη στον πόλεμο της Ουκρανίας, ετοιμάζουν υποχρεωτική στράτευση για τους Ευρωπαίους στο μέτωπο, προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών του Όρμπαν για τους τρελούς στις Βρυξέλλες!

Οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι προ των πυλών, και στην Ουγγαρία ο Viktor Orbán συνέλαβε την προεκλογική διαδήλωση του Σαββατοκύριακου ως ένα τεράστιο αντιπολεμικό μανιφέστο , το οποίο παρακολούθησαν πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι σύμφωνα με εκτιμήσεις, και ποτέ πριν στην ιστορία των εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχουν έρθει τόσοι πολλοί άνθρωποι σε μια προεκλογική διαδήλωση. Στην ομιλία του, ο Viktor Orbán επανέλαβε την έννοια του Aeronet.

Δηλαδή, ότι αυτές οι εκλογές για το ευρωπαϊκό σώμα θα είναι ένα δημοψήφισμα για το αν η Ευρωπαϊκή Ένωση θα σταματήσει και θα σταματήσει την περαιτέρω κλιμάκωση του πολέμου, ή αντίθετα, η ΕΕ θα βυθιστεί πλήρως σε έναν ανοιχτό πόλεμο κατά της Ρωσίας , πρώτα στην Ουκρανία, αλλά αργότερα σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί τελικά. Αυτό ακριβώς θα είναι αυτές οι ευρωεκλογές. Ο Όρμπαν επαίνεσε τη μεγάλη προσέλευση στη διαδήλωση και είπε ότι ήρθαν τόσοι πολλοί άνθρωποι που αν χτυπούσαν τους αντιπάλους του Ορμπάν, θα πετούσαν στις Βρυξέλλες.


Όμως ο Ούγγρος πρωθυπουργός έλαβε την ομιλία του ως προειδοποίηση για το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις Βρυξέλλες. Αυτές τις μέρες, κεκλεισμένων των θυρών, οι εκπρόσωποι των κυβερνήσεων των χωρών του « Μικρού Συνασπισμού », που εκπροσωπούνται από μικρά αλλά όλα τα πιο επιθετικά κράτη με επικεφαλής την Τσεχία και τα τρία κράτη της Βαλτικής, συν την Πολωνία και τη Γαλλία, διαπραγματεύονται με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του ΝΑΤΟ σχετικά με τις δυνατότητες παροχής στρατιωτικού προσωπικού στην εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας. Οι πληροφορίες μας έρχονται απευθείας από αυτές τις διαπραγματεύσεις και είναι προφανές ότι ο Viktor Orbán έχει τις ίδιες πηγές με το συντακτικό μας γραφείο.

Η ευρωπαϊκή στρατολόγηση και η αποστολή νεαρών ανδρών από χώρες της ΕΕ στο μέτωπο στην Ουκρανία συζητείται κεκλεισμένων των θυρών στις Βρυξέλλες

Οι διαπραγματεύσεις αφορούν τη λεγόμενη ανάθεση στρατολόγησης από τα εθνικά κράτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν η στρατιωτική στράτευση δεν θα διατάσσεται πλέον από τα εθνικά γενικά επιτελεία, αλλά από αξιωματούχους των Βρυξελλών. Είναι μια προετοιμασία για την πιθανή είσοδο της ΕΕ στον πόλεμο κατά της Ρωσίας στην Ουκρανία το 2025 έως το 2026 το νωρίτερο, είπε στους συντάκτες μας η πηγή μας από τις Βρυξέλλες.

Το έγγραφο αναφέρει ότι…  Η Ουκρανία απέχει μόλις 6 μήνες από την ήττα στον πόλεμο τον Μάιο του 2024. Αυτή είναι μια πρόβλεψη του Πενταγώνου. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΝΑΤΟ δεν είναι ο οπλισμός της Ουκρανίας, αλλά το πρόβλημα είναι η έλλειψη Ουκρανών στρατιωτών, η επαρκής στρατιωτική εκπαίδευση και τα κίνητρα για μάχη, αναφέρει το έγγραφο.

 

nikolaosanaximandros.gr 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου