«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Έκρηξη στην Ευρώπη, της πατριωτικής δεξιάς που θέλει ειρήνη – Αποτυγχάνουν τα κόμματα του πολέμου – Σαρώνει η Le Pen!

Αποτελεί ντροπή τα φιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη να είναι θιασώτες του πολέμου - Τα πατριωτικά κόμματα δεν είναι με την Ρωσία αλλά με την ειρήνη... εκεί κερδίζουν... ξεκάθαρα

Η εκλογική έκρηξη της πατριωτικής δεξιάς – για άλλους εθνικιστές ή ακροδεξιοί – αποτελεί όαση στον σαπισμένο φιλελευθερισμό και στην δοκιμασμένη αριστερά που κυβέρνησε και απέτυχε.
Στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου 2024.. θα καταγραφεί για πρώτη φορά τόσο μεγάλη έκρηξη της πατριωτικής δεξιάς σε όλη την Ευρώπη.
Στην Γαλλία η Le Pen σαρώνει με 33%, στην Ιταλία σαρώνει παρ΄ ότι κυβερνάει, το Vox στην Ισπανία και το Checa στην Πορτογαλία, στην Γερμανία το AfD βρίσκεται στο 18,5% θα είναι δεύτερο κόμμα.
Στην Ελλάδα τα πατριωτικά κόμματα αθροιστικά φθάνουν το 21% με 22%, ωστόσο η διαίρεση και ο κατακερματισμός δεν αφήνει να φανεί το μέγεθος της φθοράς της ΝΔ προς τα δεξιά…
Η ΝΔ δεν είναι πλέον δεξιό κόμμα αφού οι δεξιοί βρίσκονται εκτός ΝΔ.
Ο Βελόπουλος με 9% θα είναι 4ο κόμμα αλλά αποτελεί μέρος της πατριωτικής πολυκατοικίας…

Γιατί υπάρχει στροφή προς την πατριωτική δεξιά ή ακροδεξιά;

Οι λόγοι της γενικευμένης στροφής προς τα πατριωτικά κόμματα είναι πολλοί

1)Οι πολίτες θέλουν ευημερία και ειρήνη και τα κόμματα που κυβερνούν στηρίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι πολεμοκάπηλοι θα ηττηθούν, τα εθνικά κόμματα ή ακροδεξιά έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της ειρήνης και των διαπραγματεύσεων στο Ουκρανικό.

2)Τα κόμματα του πολέμου που κυβερνούν δεν πέτυχαν τους οικονομικούς στόχους.
Έφεραν πληθωρισμό, έφεραν ακρίβεια, απέτυχαν να προκαλέσουν ένα θετικό σοκ στις κοινωνίες, έφεραν περισσότερη ακρίβεια και δυστυχία.
Στις ευρωεκλογές τα κόμματα του πολέμου θα ηττηθούν.

3)Τα ευρωπαϊκά κόμματα του πολέμου που κυβερνούν αντί να διαφοροποιηθούν και να μην πέσουν στην παγίδα των Αμερικανών, έχει υποχείρια, έγιναν μαριονέτες.
Πλέον τα ευρωπαϊκά κράτη έχουν γίνει δουλικά της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής…
Η Ευρώπη έκοψε τους δεσμούς με την Ρωσία, και εκεί που πλήρωνε φθηνά το φυσικό αέριο, αγοράζει το πανάκριβο υγροποιημένο φυσικό αέριο LNG από τους αμερικανούς.
Αντί να υπερασπιστούν τα εθνικά συμφέροντα παίζουν το παιχνίδι των αμερικανών, στηρίζοντας το πιο διεφθαρμένο καθεστώς στο κόσμο, την σαπισμένη διοίκηση Zelensky στην Ουκρανία.
Όχι δεν έχει να κάνει με την δημοκρατία και τα νόμιμα σύνορα, έχει να κάνει με παιχνίδια εξουσίας…
Η Δύση δεν μπορεί να αποδεχθεί την ήττα της από τους Ρώσους και κλιμακώνει τα τύμπανα του πολέμου μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας…
Ποιος πολίτης στην Ευρώπη θέλει να πάει σε πόλεμο;
Η Ρωσία δηλώνει ότι τα σενάρια πολέμου είναι ανοησίες, τα κατασκευάζουν τα κόμματα του πολέμου για λόγους εσωτερικής πολιτικής κατανάλωσης, απέτυχαν σε άλλους τομείς και κατασκευάζουν εχθρούς…

4)Πολλά κόμματα που κυβερνούν στην Ευρώπη είναι διεφθαρμένα, δεν προσέφεραν υπηρεσίες στην κοινωνία, δεν έφεραν καλύτερες ημέρες στους πολίτες…
Έχουν φέρει αβεβαιότητα, ανησυχία και πλέον φθάσαμε να μιλάμε μέχρι και για πυρηνικό πόλεμο…
Είναι η απόλυτη απόδειξη της αποτυχίας των κομμάτων του πολέμου…

5)Η οικονομία, το μεταναστευτικό και ο πόλεμος στην Ουκρανία απασχολεί περισσότερο τις κοινωνίες της Ευρώπης από ότι πιστεύουν τα κόμματα του πολέμου που κατά κανόνα είναι φιλελεύθερα... ή σοσιαλοδημοκράτες.
Αποτελεί ντροπή τα φιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη να είναι θιασώτες του πολέμου. 
Τα πατριωτικά κόμματα δεν είναι με την Ρωσία αλλά με την ειρήνη... εκεί κερδίζουν... ξεκάθαρα.

 
GPdPHYobEAAPHec.jpg

GPdGkT9W8AEXYyp.png

GPbF6Ima8AAd7E7.png

GPauKhgXQAAwcPI.jpg

GPZ0qw_bwAAvVHl.jpg 

 

bankingnews.gr

το είδαμε εδώ


diodotos-k-t.blogspot.com



5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Ιουνίου, 2024 00:52

    Έ, έγινε πρόσφατα και η συνεδρίαση της Μπίλντερμπεργκ, Π (προσωπικός) Α( αριθμός), πόλεμος μέσης Ανατολής, διάλυση της αυτοκρατορίας του κακού (Ρωσίας), μυστική συμφωνία Κούλη-Ερντογάν υπό το πρίσμα των Αμερικανών για F-16 viper, Πρέσπες Αιγαιότικες, και και και......
    Πότε θα αντιδράσουμε δεν ξέρω......
    Νά'σαι καλά ρε Κωστή......

    https://youtu.be/dGDefpjTqFY?si=FTFb-kCZJsP-XRhB

    https://youtu.be/q7BbioqqyKE?si=639wjCqf1liIiArU
    Το mellotron, σε σωστές δόσεις σκοτώνει.....και στα δύο ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΉΜΑΤΑ.
    Ειδικά στο δεύτερο, τα φωνητικά της Sally Oldfield, σε ταξιδεύουν μαζί με την μυστικιστική κιθάρα του Steve Hackett, ενώ στο πρώτο....μιλάμε για hard prog μαγεία. Ο 19χρονος Ulrich Roth, "κεντάει"...μαζί με τα ντραμς του Jurgen Rosenthal, και τα πλήκτρα του Akim Kiersning, ακολουθεί Michael Shenker και η φωνάρα....του Klaus Meine.
    Άλμπουμ, ηχητική "σκουλικότρυπα".
    Καλό Σ.Κ, Κώστα και σε όλους τους ΔΙΟΔΟΤΑΊΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΆΡΙΣΤΑ και τα δύο άσματα φίλε μου ΕΥ !!!!!
      Σε ευχαριστούμε πολύ!

      Η μόνη αντίδραση για την ώρα.. ας πούμε ότι είναι η ψήφος αυτή στις ευρωεκλογές. Το τσουνάμι όμως της πατριωτικής δεξιάς πρόκειται να μεγαλώσει. Βλέπω την Μακρόν να αναγκάζεται να προκηρύξει προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο.. γιατί θα τον φάει από την Λεπέν, είναι σχεδόν σίγουρο.
      Και η Κούλα μετράει μήνες.
      Αυτό που εμένα όμως με νοιάζει ακόμα περισσότερο..... ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ.. είναι να δω την νυφίτσα τον λοιμωξιο-ψάλτη με χειροπέδες (κατ' επέκταση και την Κούλα στο σκαμνί του κατηγορουμένου) :

      https://kourdistoportocali.com/news-desk/kai-sta-nea-oi-dramatikes-parenergeies-ton-emvolion-covid-19/

      https://www.pronews.gr/ygeia/pandimia-covid-19-o-a-faoutsi-omologise-tin-apati-idou-oi-ellines-faoutsi-pou-xrimatodotithikan/

      Καλό ΣΚ καλέ μου φίλε,
      και εύχομαι σύντομα ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ να βγουν αληθινά!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ08 Ιουνίου, 2024 01:54

      Και'γώ αδερφέ μου, να ζήσουμε επιτέλους σε μια ελεύθερη Ελλάδα, να σβήσει η αμφιβολία από τις καρδιές μας.
      Μακάρι αυτές οι ευρωεκλογές, να σημάνουν την αρχή του τέλους των ερπετών.
      Ά και σαν υστερόγραφο, ο Michael Schenker εγραψε το Fly to the Rainbow, δεν έπαιξε, αν θυμάμαι καλά.
      Η βιασύνη μου πάλι......

      Διαγραφή
  2. Οι γαλλοι ειναι κλασσικοι κοψοχερακιδες σαν εμας. Δεν προκειται να βγαλουν τη Λε Πεν, πρωτιστα λογω του Ζαν Μαρι

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή