«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

_ 🤣 _ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ...

                                             ... ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΕΛΙΟ:

    https://www.youtube.com/watch?v=kZGSZ176AJU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η προδοτική και έκφυλη οικογένεια Μητσοτάκη...

    https://www.pirinoslogios.com/post/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CE%BA%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B7-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%83%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και λιγα γραφει το λινκ .....στα βιβλια ''σκοτεινο δωματιο '' (παπαχελας πουλημενος αφησε απεξω οτι η σταζι πληρωνε τον μητσοτακη σαν πληροφοριο)δοτη αλλ αοχι μονο ....και το δευτερο ''φως στο σκοτεινο δωματιο στο οποιο διορθωνονται πτυχες του πρωτοθ βιβλιου .Ειναι γνωστο οτι ο μπαξεβανης βρηκε το ονομα του δρακουλα στα αρχεια της σταζι αλλα τον εβγαλε λαδι (λεγοντασ και παραποιοωντας τα αρχεια που βρηκε )με μερικα εκατομυρια ανταλαγματα αλλα και προστασια ...αν εξαιρεσουμε την αρχαιοκαπηλεια , την εθνικη προδοσια ...την διαφυγη στην τουρκια με την βοηθεια των τουρκων κλπκλπ το γενος μητσοτακη (και οχι μονο )θα επρπεπενα εχει πληρωσει με αφανισμο τις προδοσιες και τις μηχανοραφφιες εναντια στην χωρα .Ολη η βουλη θα πρπεεεν αεχει γκρεμιστει με ολους τουσ πολιτικους αλα και τισ οικογενειεσ τουσ μεσα .

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΚΑΝΤΈΜΗΣ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΆΡΕΣ..
    ΣΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ή ΜΕΣΑ ΤΟΥ .. ΛΕΓΕΩΝΑ ΔΑΙΜΟΝΊΩΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΑΠΌΛΥΤΑ ΞΕΦΤΙΛΊΚΙΑ ΤΟΥΣ!
    ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΑΝΤΕΛΉΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 1+1=2

    Η Ολυμπιάδα των τραβεστί: Η Ιταλίδα πυγμάχος Άντζελα Καρίνι ξυλοκοπήθηκε και κινδύνεψε η υγεία της από τον τραβεστί Αλγερινό πυγμάχο!
    Ο Αλγερινός τραβεστί Ιμάνε Χελίφ που η ΔΟΕ ενέκρινε να συμμετάσχει αν και είναι άντρας με δύο γροθιές διέλυσε το πρόσωπο της νεαρής Ιταλίδας στα 66 κ.

    βίντεο

    https://www.pronews.gr/athlitismos/alla-spor/i-olympiada-ton-travesti-i-italida-pygmaxos-antzela-karini-ksylokopithike-kai-kindynepse-i-ygeia-tis-apo-ton-travesti-algerino-pygmaxo/

    ΑπάντησηΔιαγραφή