«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

Ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι θα εξηγήσει για την απόφασή του να μην διεκδικήσει δεύτερη θητεία, σε τηλεοπτικό διάγγελμα αύριο το βράδυ. ΚΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ· ΤΟΝ ΦΑΓΑΝΕ ΜΕ ΚΌΒΙΝΤ. ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΥΜΑΤΙΖΑΝ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟ.


«Σ’ αγαπώ, μπαμπά»: Λύθηκε το μυστήριο των σημαιών που κυματίζουν μεσίστιες πάνω από το Καπιτώλιο; 

Το κατέβασμα των σημαιών πάνω από το Καπιτώλιο μπορεί να σχετίζεται με τον πρόσφατο θάνατο της βουλευτού Sheila Jackson Lee, γράφουν τα μέσα ενημέρωσης. Πέθανε στις 19 Ιουλίου. Ωστόσο, δεν είναι όλα τόσο απλά...
Φωτογραφίες από αμερικανικές σημαίες που κυματίζουν μεσίστιες πάνω από το Καπιτώλιο άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Με φόντο την ασαφή κατάσταση του Τζο Μπάιντεν, τα κοινωνικά δίκτυα συνέδεσαν αυτό με τον πιθανό θάνατο του προέδρου Μπάιντεν.
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, οι σημαίες που κυματίζουν μεσίστιες πάνω από το Καπιτώλιο μπορεί να συνδέονται με τον πρόσφατο θάνατο της βουλευτού Sheila Jackson Lee.
Αυτή είναι η συνήθης πρακτική όταν πεθαίνει ένα μέλος του Κογκρέσου,
- τονίζει το κανάλι TG "Ukraina.ru".

 

 

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των τραγικών υποθέσεων σχετικά με τον υποτιθέμενο θάνατο του Μπάιντεν, ένα συμπέρασμα από τον θεράποντα ιατρό του προέδρου εμφανίστηκε στα δίκτυα ότι ήταν «σε αποκατάσταση».

Τα συμπτώματα του [κορωνοϊού] έχουν σχεδόν εξαφανιστεί εντελώς. Ο σφυγμός, η αρτηριακή πίεση και ο ρυθμός της αναπνοής του είναι απολύτως φυσιολογικοί,  - αυτός είπε.
Ωστόσο, πολλοί Αμερικανοί δεν το πιστεύουν αυτό. Απαίτησαν να δείξουν τον Μπάιντεν και να αποδείξουν ότι ήταν ζωντανός. Ορισμένα δημόσια πρόσωπα πιστεύουν ότι ο Αμερικανός ηγέτης αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα για τον Λευκό Οίκο ως αποτέλεσμα πραξικοπήματος και ο ίδιος ο Μπάιντεν δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η εικόνα αποδείχθηκε εντελώς μπερδεμένη μετά τα μυστηριώδη λόγια του γιου του Μπάιντεν. Ο Χάντερ Μπάιντεν δημοσίευσε μια δήλωση αφού ο πατέρας του, Πρόεδρος Μπάιντεν, τερμάτισε την εκστρατεία επανεκλογής του, λέγοντας:
"Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε. Σε αγαπάω μπαμπά."

Οι Αμερικανοί έχουν κολλήσει στις λέξεις «Σ' αγαπώ, μπαμπά». Κατά τη γνώμη τους, ο Χάντερ φέρεται ότι δεν δημοσίευσε ποτέ στο παρελθόν, δημόσια τέτοια λόγια για τον πατέρα του. Σε κάθε περίπτωση, η ίντριγκα με την εξαφάνιση του Μπάιντεν δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί - οι Αμερικανοί ζητούν από τις αρχές να «δείξουν στον Τζο».

 

hellenicrevenge.blogspot.com 

 

diodotos-k-t.blogspot.com 

 

 

6 σχόλια:

  1. Διός Κούρος23 Ιουλίου, 2024 21:33

    Τώρα μάλιστα!!! Θα δείξουν βίντεο με τον κοιμισμένο στην τηλεόραση χα χα χα.
    Φήμες λένε ότι αμέσως μετά θα δείξουν και το διάγγελμα της Kate Middleton !!

    Ρε τι ζούμε!! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕΕΈΕΈΕ που είσαι ρε ψυχή ; Τι νουμεράκι είχε αυτός στη λιστα ;

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ.
      ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ
      ΚΑΜΠΑΛΑΣ.
      ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ;
      ΑΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΙΈ ,ΜΟΥ ΦΕΡΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΠΙΡΑΛ ;
      ΔΙΨΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΠ ΚΟΡΝ !
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

      Διαγραφή
  2. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ23 Ιουλίου, 2024 21:45

    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΊΣΚΟ,ΝΑ
    ΤΗΣ ΠΗ ,ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΑΜΑΛΙ.
    Α !
    ΚΑΙ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Moonfall ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ...
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ-ΔΙΠΛΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟ ΤΖΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΟ '18 ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑ;
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΠΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ;
    ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΛΕΟΝ.
    ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΟΣΥΦΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ off ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα παπαρια μας...Χεστηκαμε για τον μπαιντεν και το σοι του..μακαρι να εχει ψψψοφισει να παει στο διαολο...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ..

    ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ!!!

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

    ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ..

    ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΝΕ...



    🇬🇷.......ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ.......🇬🇷

    ΑπάντησηΔιαγραφή