«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2024

ΒΡΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΤΣΙ..


 (Σημείωση: Η ανάρτηση είναι καθαρά χιουμοριστική-σατιρική)

Πληκτρολογήστε στην γκούγκλ (και μετά πατήστε "εικόνες") :

"Κυριάκος Μητσοτάκης" ή

"Κυριάκος Μητσοτάκης σε στάση προσοχής" ή

"Κυριάκος Μητσοτάκης όρθιος"

Θα ψάχνετε πάνω από μία ώρα, αλλά καθαρό πλάνο του Κούλη.. όρθιο με τα χέρια κάτω στην ευθεία ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΤΕ.

Παρά μόνο αυτή τη φωτο:


 Ευτυχώς, που αυτή μόνο.. αρκεί για αυτό που θα μάθετε παρακάτω.

Τον Κούλη λοιπόν, στις φωτο της γκουγκλ, θα τον βρήτε, είτε κάσουαλ ντυμένο είτε πρόχειρα είτε με κοστούμι, συνεχώς με τα χέρια του σε αυτό τον σχηματισμό που φαίνεται στην αρχική φωτογραφία. 

Υπάρχουν επίσης πάρα πολλές, ένα 90%, στις οποίες περπατάει και το αριστερό του χέρι το έχει στην τσέπη, μάλιστα οι φάσεις αυτές είναι τέτοιες που στον οποιονδήποτε από εμάς θα ήταν εντελώς άβολο να έχουμε το ένα μόνο χέρι στην τσέπη.

Σε ομαδικές φωτό "ηγετών" (Προέδρων, ΠΘ,..) που είθισται να κυττάζουν στην κάμερα με τα χέρια κάτω, ο Κούλης σπανίως βρέθηκε στην πρώτη σειρά, έστω και σε μια άκρη. Συνήθως μισοφαίνεται πίσω από άλλους. Ίσως δεν συμβαίνει αυτό επειδή οι υπόλοιποι τον έχουν στο κλ@σιμο (που τον έχουν), αλλά.. ο ίδιος να επιλέγει τέτοιες θέσεις.

Για να μην το πολυζαλίζουμε, ο Κούλης με αυτό το δέσιμο στις δυο παλάμες, δεν τελεί κάτι κωδικοποιημένο, ούτε μασωνικό κλπ..

 Ο "ΠΡΟΓΟΝΟΣ" ΤΟΥ (όπως λέγεται), ΤΕΡΗΣ..... ΕΙΧΕ ΑΤΡΟΦΙΑ  ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΚΙ ΑΔΎΝΑΤΟ .... (θα το προσέξετε στο βίντεο πιο κάτω)

ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ. Ένα παρεμφερές κουσουράκι το πήρε δηλαδή.

 
ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΤΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΝΟΗΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΚΩΝΕΣ ΤΟΥ , ΔΗΛ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥ ΕΜΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΡΥ..... ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΞΕΘΑΨΟΥΜΕ.
 
 
ΕΤΣΙ..... ΠΑΡΚΑΡΕΙ TO AΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΕΞΙ....😆 ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΆ ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΙΟ ΚΑΤΩ.....
 
Ελπίζω να σάς διασκέδασα..
 
ΓΙΑ να δούμε και τον Τέρη στο "ΤΑΚΑ ΤΑΚΑΤΑΚΑ"... ΤΡΑΓΟΥΔΆΡΑ ! 😆 ..ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ KAI..

ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΤΣΟΚΡΑΤΙΑΣ.

 
 
 
Κ-Τ



diodotos-k-t.blogspot.com



20 σχόλια:

  1. ρε τι μαθαινει κανεις για την αχλαδω.....αν κατι ζηλευω στη ζωη της αχλαδοκουλας,ειναι που τον δερνει η μαλακια ,κι οχι εγω...παρτα ρε αρρωστε...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν μεγαλωσε και πηγε πανεπιστημιο[του κωλου,γιατι ηταν πληρωμενο] φορουσε φουστα,τουλεγε η μαννα του κουληηηη,μ αυτη τη μινι φουσταδεν θα βγεις εξω...γιατι ρε μαννα τι εχει;;;; γιατι φαινονται τα παπαρια σου βλακα...Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα τέλειο

    Αλλά να μην υπερβάλουμε
    Η αλήθεια είναι ότι πορδηπουργός μας έχει ένα μικρό τικ που έχει προέλθει από την σκληρή εκπαίδευση που πέρασε για να κάνει ένα πράγμα να χαιρετάει τον κόσμο
    Και έτσι του έμεινε το τικ και άρχισε να χαιρετάει τα πάντα όλα, πολίτες που τον έβριζαν, τους πορτιέρηδες, δυο πορτοφολάδες που ξάφριζαν την συνοδεία του , τουρίστες που δεν τον γνώριζαν, έναν εύζωνα, δυο γάτες στην Πάρο , ένα κοπάδι κατσίκες χωρίς τον τσοπάνη, αλλα αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν χαιρέτησε την γνωστή κούκλα βιτρίνας.
    Έκατσαν λοιπόν οι επικοινωνιολόγοι του ανάστατοι μετά από εκείνο το συμβάν και μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφάνθηκαν ότι σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του να έχει πάντα του τα χέρια σταυρωμένα και έναν σωματοφύλακα από δίπλα του να τον αποτρέπει με αυστηρό ύφος να ξαναχαιρετήσει ζώα, πράγματα και φυτά.
    Έκτοτε ζει ένα δράμα.
    ΗλίαςΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Ο φίλος μας ΕργΔημΕργ τον έχει βαφτίσει Κουκλοχαιρετάκια 😆

      Διαγραφή
  4. Διός Κούρος23 Ιουλίου, 2024 23:07

    Σούλα είσαι όαση !!!!! Αντε να δούμε πότε θα σε γνωρίσουμε και από κοντά.

    Κώστα απλά άπαιχτο το άρθρο χα χα χα

    Διός Κούρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεσπάω απλά, φίλε μου. Για να μην με πάρει από κάτω, με αυτά που έγιναν στην Κάσο, στην Πετρούπολη, στο Άγιο Όρος. Άλλη μια μέρα με κακές ειδήσεις στο Κράτος Κούλη. Ήταν απαραίτητη η ανάρτηση της EmiliePlay με τις μουσικούλες και τους γλάρους, ήταν απαραίτητη και τούτη εδώ για να κλείσει εύθυμα η βραδιά.

      Καλό ξημέρωμα αδελφέ!

      Διαγραφή
  5. Εχω μια απορια...του πηρε αραγε πολλα χρονια να γινει μαλακας , Η γεννηθηκε ετσι χαρισματικος;;;;;;;;Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΙΟΣ24 Ιουλίου, 2024 06:30

    Μου έφτιαξες το πρωινό απίστευτε Ταύρε! Θα το πώ του Μήτσου του Τόνου να το κάνει ινδικό άσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που έγραψε αυτό..;
      https://www.youtube.com/watch?v=VSgRWhKMTAE
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ...
    ΕΔΩ ΚΛΕΊΝΕΙ Ο ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ...
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ...
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΝΑ ΑΔΕΛΦΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΣΥ ΤΟΥ ΠΑΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να γκουγκλάρω. Περίμενες ωρέ εμείς οι Αθήνακλοι να ξέρουμε τον Τερκενλή;
      Κρίμα πάντως..
      ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      Διαγραφή
  8. Βασικά αυτός ο άνθρωπος έχει χοντρά ψυχολογικά ή και προσωπικότητας θέματα.Είναι ηλίου φαεινότερο αυτό. Εάν δεν είχε τα φράγκα και τους μπροστινούς/πισινούς να τον σπρώχνουν και να τον καλύπτουν, θα ήταν απλά ένα ανθρωπάκι που πραγματικά θα ζητούσε τον οίκτο και την συμπόνοια των συνανθρώπων του.Σαφώς και είναι για λύπηση αλλά στην θέση που βρίσκεται και "παίρνει" τις όποιες αποφάσεις για την ζωή μας, θα πρέπει και από μας να έχει την αντίστοιχη σκληρή αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στο πιο απομονωμένο νησάκι του Ειρηνικού που θα πάει να κρυφτεί.. θα υπάρχει ένας Έλληνας για αυτή την ειδική αντιμετώπιση.. χεχε

      Διαγραφή
  9. εγω πιστευω οτι ειναι προιον αιμομιξιας και ο τερυ απλα μπηκε στην μεση ειτε επιπληρωμη ειτε τυχαια /

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%cf%84%cf%81%cf%85/ (μια σκεπτο μενη ελλην ιδα )

    https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%ce%ad%cf%80%ce%b5%cf%83%ce%b1%ce%bd-3-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b5%cf%82-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b5%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%bf%cf%80/ (διαφορες ερωτησεις )

    https://katohika.gr/diethni/india-synagermos-apo-ton-io-nipah-nekros-14chronos/ (και ο ιος ΝΙΠΑ)

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9484856/ (ενα μικρο παραδειγμα γα οσους ισχυριζονται οτι η μυγιοσκοτωστρα ομοφυλοφυλη σεφ πεθανε επειδη ξαναζεσατινε λαθος το κοτοπουλο η' το επιανε με γυμνα χερια χεχεχεχεχε λογω του σηψαιμικου επεισοδιου )και της βακτηριδιακης μολυνσης και του αποδεδειγμενα πεσμενου ανοσοποιητκου ....
    \
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gαμάτο το άρθρο "3 μεγάλες βόμβες"!!!
      Όσο για τον Κούλη.. φυσικά και τα περί Τέρη ήταν για να γελάσουμε. Δεν είναι του Τέρη ο Κούλης. Γιατί τον λέμε "αδελφογιό" .....

      Διαγραφή
    2. https://youtu.be/U9-HsGho-Lk?si=tVroCMUutN9gebgG

      Διαγραφή
    3. Γενικά.. με τις ενέσιμες φόλες, το σύστημα σε ποσοστό 50%, έστειλε στον άλλο κόσμο αυτούς που το λάτρευαν. Θα ήταν σκληρό να πω ότι χάρη μάς έκανε.. αλλά το λέω.

      Διαγραφή