«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ συνεχίζει να χρησιμοποιεί τον χαρακτηρισμό «Το συμβάν με τους πυροβολισμούς»! Όπως τα τουρκοκάναλα «Πυροβολισμοί σε συγκέντρωση Ν.Τραμπ» και ο Κούλης «Πολιτική βία»

 

 

Ε ρε ξήλωμα και απολύσεις που θέλετε..!!!

Και κάποιοι κρέμαsma.

Όπως αυτός:


  Εννοεί..στη θέση του στο ικρίωμα, μαζί με τον Κούλη.

Άσε πια αυτόν, που Ευρωβολεύτηκε κιόλας:


 

Τί σιχάματα είναι αυτά που έχει γεμίσει η χώρα;;;;;; Μέχρι και η αισθητική μας πήγε περίπατο.

Κ-Τ

 




 

 

 diodotos-k-t.blogspot.com

 

16 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΜΑΣ
    ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΜΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ...

    ΟΖΖΥ......
    ΦΑΚ ΦΑΚ ΦΑΚΙΙΝΓΚ ΦΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτος ο κοπανος πρεπει ν αποσυρθει απο την κυκλοφορια,γιατι συντομα εξ αιτιας του θα μας αφαιρεθει η λεξη ΑΡΜΟΝΙΑ,και θα την κατοχυρωσουν οι ευρωΠΕΗ.οσο για τον αυτια θε μου σχωραμε μια σκατουλα ειναι,με ματια φιδιου..αει σιχτιρ και με τους δυο τους...οπισθοβολοι,πισωγλεντηδες,[κρυφοι] γιδογαμηδες,πανασχημοι αναθεμα τους..ΦΤΟΥ..Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μύθος της «στημένης» απόπειρας κατά του Donald Trump

    https://www.bankingnews.gr/gun-room/articles/749189/o-mythos-tis-stimenis-apopeiras-kata-tou-donald-trump

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ ωραία!!
      Λύθηκε το ζήτημα!!
      Πάμε τώρα διακοπές!!

      Αν μπορείς σέ παρακαλώ λύσε και αυτό το ζήτημα:
      6/π^2
      Αφορά το "βασιλικό πρόβλημα"

      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 10:36

      Λέει το άρθρο (και μάλιστα βασίζει ΟΛΟ το άρθρο σε αυτή τη φράση) :
      "Η πραγματικότητα είναι πολύ πεζότερη. Η απόπειρα (όπως κι αν οργανώθηκε) συνέβη λόγω ολιγωρίας των υπευθύνων ασφαλείας του υποψήφιου προέδρου."

      Τώρα αν ο κόσμος πιστεύει ότι ο Νο 1 υποψήφιος "πλανητάρχης" έχει υπεύθυνους ασφαλείας που ... ολιγωρούν, τότε πάω πάσο και είμαι μαζί σας.

      Η άποψή μου είναι ότι ο θεατής απλά ΔΕΝ δύναται πλέον να παρακολουθήσει με ευκολία την χωροχρονική αναδιευθέτηση της ταινίας που βλέπει. ΔΕΝ έχει κάνει "κοιλιά" η ταινία, αλλά έχει γίνει πολύπλοκη και ο θεατής εκεί που ΝΟΜΙΖΕ ότι είχε βρεί τον "δράστη", τώρα αναθεωρεί και πολύ απλά ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Άλλωστε αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της ταινίας. Να μας μπερδέψει.

      Έρρωσθε

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
    3. https://diodotos-k-t.blogspot.com/2024/07/o.html?m=1

      Διαγραφή
  4. Προσέξτε αυτό (κυρίως σχετικά με FED και bitcoin).
    https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/ipa-oi-allages-pou-tha-kanei-o-nt-tramp-otan-kerdisei-tis-ekloges-ti-einai-to-project-25-foto/
    Βαδίζουμε ολοταχώς για ψηφιακή δικτατορία ηλεκτρονικού νομίσματος με κατάργηση τού ρευστού χρήματος.
    Επίσης, εάν έχετε υπομονή, πατρακολουθείστε προσεκτικά την ομιλία τού Τραμπ, όταν έλαβε το χρίσμα τής προεδρίας (διαρκεί 1,5 ώρα).

    https://www.youtube.com/watch?v=aRUHMK9-gBg

    Εάν συναντήσετε την παραμικρή αναφορά σε “ αποξήρανση τού βάλτου”, περιορισμό στο “βαθύ κράτος”, αποκατάσταση των θεσμών, επανίδρυση κρατικών τομέων, τιμωρία παιδοβιαστών, ηλεκτρικές σκούπες στο γκουαντανάμο, κρεμαστάρια για στέγνωμα ρούχων, ομελέτες με αβγά τουρκίας, σάς παρακαλώ τηλεφωνήστε μου, διότι σήμερα έχω ρεπό, επειδή απλώνω μια κρέμα στην καράφλα (μην ανησυχείτε τα μαλλιά τα έχασα παλαιότερα από άλλες αφορμές) οπότε έχω χρόνο για χαβαλέ.
    Το γερόντι κάνει συνέχεια αναφορές στην ενότητα και στο ότι είμαστε όλοι το ίδιο, κοκότες στα κοτέτσια, πρεζέμποροι, παιδοβιαστές παιδοκτόνοι, καμπαλιστές, άστεγοι σε αυτοσχέδιες τρώγλες, διαπλεκόμενοι σε επαύλεις, μαφιόζοι στις πολυτελείς σουίτες που πούλησε στούς ουρανοξύστες του, καθώς και όσοι ξύνουν πατσές στα διάφορα σόου.
    Χαρακτηριστικά αναφέρει από το 18:58 λεπτό:
    “IN AN AGE WHEN OUR POLITICS TOO OFTEN DIVIDED US NOW IS TIME TO REMEMBER THAT WE ARE ALL FELLOW CITIZENS. WE ARE ONE NATION (μόνον που αυτό καταξέσκησε στην κυριολεξία μια ολόκληρη οικουμένη) UNDER GOD INVISIBLE WITH LIBERTY AND JUSTICE FOR ALL (σώπα ρε τιτανοράστιε, η ελευθερία και η δικαιοσύνη τρέχει αφειδώς από τα μπατζάκια των ΗΠΑ) AND WE MUST NOT CRIMINALIZE DISSIDENT OR DEMONIZE POLITICAL DISAGREEMENT WHICH IS WHAT´S HAPPENING IN OUR COUNTRY LATELY AT LEVEL THAT NOBODY HAS EVER SEEN BEFORE (Εγώ φταίω ρε μάστουρα, που ενώ φωνάζω ότι πρέπει να δοθεί βραβείο στους παιδοβιαστές παιδοκτόνους, δεν με ακούει κανείς;).
    Δεν πρόκειται λοιπόν απλά για πολιτική κωλοτούμπα, απάτη και τα τοιαύτα, αλλά για την πλέον τοξική ροχάλα, που εκτοξεύτηκε σε βάρος χιλιάδων ανθρώπων, που κινητοποιήθηκαν για την προώθηση στόχων για πολλά χρόνια, που προσέβλεπαν στην απελευθέρωση τής ανθρωπότητος.
    Προσωπικά δεν με ικανοποιούν δηλώσεις τού τύπου "δεν ξέρουμε, θα δούμε όταν φανεί το πράγμα, το θεατρικό έργο περιέχει πολλές πράξεις" και τα παρόμοια. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν να ακούω τον φίλο μου Γιώργο Μπούρα. Τελικά έχουμε προδοθεί νομίζω. Είμαστε λαοί και ως άτομα μόνοι μας, χωρίς αυθεντικό δυτικό ηγέτη να υποστηρίξουμε.
      Πούτιν..... το νου σου μην μάς προδώσεις κι εσύ..

      Διαγραφή
    2. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 14:21

      Μήπως, λέω μήπως, ξέρει ότι επίκειται ξανά νοθεία και προσπαθεί να μαζέψει κοιμισμένους ; Μήπως δεν προλαβαίνει να τους ξυπνήσει και προτιμά να τους πει το παραμύθι που γνωρίζουν ;

      Μήπως "καθησυχάζει" κάποιους που εμείς δεν γνωρίζουμε ;

      Πολλά τα μήπως !!!

      Διότι ΑΝ δεν ισχύει το παραπάνω, τότε ή άλλαξε πλευρά ή τον έχουν (τελικά) φάει και αντικαταστήσει ή μας έχει φλομώσει στην παραμύθα απο την αρχή !!!

      Πολύπλοκο το έργο ρε γμτ !! Εκεί που ήμουν σίγουρος ότι το φόνο τον έκανε ο μπάτλερ, τελικά είναι άλλος !!! Ευτυχώς έχω μπόλικο ποπ κορν χα χα χα.

      Κρατάω μικρό καλάθι για όλους και για όλα. Μπορεί να είχαμε δίκιο απο την αρχή, μπορεί και όχι. Το σκάκι είναι παιγνίδι για δυνατούς παίκτες. Ειδικά το μη τρισδιάστατο σκάκι.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Υ.Γ. Φίλε Μποτίλια, περιμένω να ολοκληρώσεις το άρθρο και μετά θα τοποθετηθώ.

      Διαγραφή
    3. Φίλε Διός Κούρε,
      επειδή υπάρχουν και σοβαρά και αξιοπρόσεκτα προφητικά ρηθέντα,
      είπα στον φίλο Διονύση, στο μπλογκ του:

      "Δυσκολεύομαι να ακολουθήσω (μία πλήρη απομυθοποίηση του Τραμπ), ακόμα κι αν παρατεθούν ενδείξεις ότι είναι ο Αντίχριστος, που πάει τώρα για τα δεύτερα 3μισι χρόνια του που θα είναι τα σκοτεινά. Επιλέγω για τον εαυτό μου την ταμπέλα του "εξαπατημένου" για όσο δίδονται ενδείξεις και όχι αποδείξεις."

      Δεν ξέρω αν αυτό για πολλούς σημαίνει κάτι, αλλά δυστυχώς είναι πολλά πράγματα που ταιριάζουν, όπως το « Ένα από τα κεφάλια του έμοιαζε να 'χει πληγωθεί θανάσιμα· η θανατηφόρα του όμως πληγή θεραπεύτηκε. Κι όλη η οικουμένη θαύμασε και ακολούθησε το θηρίο.» (Αποκάλυψη 13,3)

      Διαγραφή
  5. @ Διος Κούρος
    Αγαπητέ φίλε, συμφωνώ ότι εν δυνάμει υφίστανται περισσότερες εκδοχές στην ερμηνεία των όποιων φαινομένων και θα ήταν ανεδαφικό, αλλά και αγενές, να προσδοκώ να συμφωνήσουν άλλοι με τις απόψεις μου, όπως εγώ τις εννοώ.
    Όμως, τα όσα δεομένα καταθέτω, είναι απτά και μπορούν να τύχουν εξακρίβωσης, εφόσον δίνονται οι σχετικές παραπομπές. Με αυτήν την έννοια συμβάλλουν, ώστε να εστιάζεται και να εντείνεται η διαδικασία τής προσοχής σε κάποια ζητήματα. Ότι ο καθείς αποφαίνεται περί τού ορθού με βάση την ίδια κρίση, είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό και προσοδοφόρο, διότι μόνον έτσι μπορούν οι επιγνώσεις να παρέχουν καρπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διός Κούρος22 Ιουλίου, 2024 15:41

      @botiliastopelagos

      Φίλτατε Μποτίλια, ξέρεις ήδη ότι η γνώμη σου έχει βαρύνουσα σημασία στη διαμόρφωση των απόψεών μας. Αυτό βέβαια, δεν στο λέω για να σου προσαυξήσω το αίσθημα ευθύνης που ήδη ξέρω ότι νοιώθεις όταν μας ανοίγεις τα μάτια, αλλά για να κατανοήσεις τη βαρύτητα που δίνουμε στα γραφόμενά σου.

      ΚΑΝΕΝΑΣ δεν διαθέτει το αλάθητο (πόσο μάλλον η αφεντιά μου που ΔΕΝ κάνω την έρευνα που κάνεις, ούτε έχω τις γνώσεις σου) και ειδικά το blog του Διοδότου φημίζεται για την φιλοξενία διαφορετικών απόψεων σε πνεύμα πάντα κόσμιο.

      Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι να ΜΗΝ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ μας όταν διαβάζουμε κάτι που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ότι είναι αρνητικό. Αυτό γιατί τελικά μπορεί να είναι τελικά ΘΕΤΙΚΟ και τη δεδομένη στιγμή να μην το αντιλαμβανόμαστε.

      Έρρωσο

      Διός Κούρος

      Διαγραφή
  6. ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ !!!!!!!!!!!!!!
    https://sxolianews.blogspot.com/2024/07/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή